Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

sojova pastika
pravaenergit
| 19. 2. 2008 12:26
Sojová paštika

1šalek uvařených sojových bobů
100g uzeného tofu
1 cibule
sůl
voda
olej
Uvařené sojové boby, tofu a cibuli vložíme do mixéru, osolíme, přidáme několik lžic vody a oleje a umixujeme dohladka. Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou.
parmenka
pravaenergit
| 19. 2. 2008 12:20
jj ja delam seznam, jen to nikdy nejak neodhadnu a vsechno padne pro vlast proste to sezereme driv nez je zdravo..
nevim coto je TOFU??

a kd ekupujes ty sojove pastiky?? ja jezdim do marketu GLOBUS je to tam nekde taky,? oni maji v globusu jeden regalek se zdravou vyzivou,a el mi to vzdycky prijde uplne normalni ty suroviny tak nechapu vcem jsou jine.jinak bych taky brala sojove pomazanky na chlebik chtela byhc taky prave vice zacit s kytickama jen to s emusim hodne predzasobit kvuli toho chytani mlsne,Jinak tycinky rpece se nemuzou ne,?
obchod
parmenka
| 19. 2. 2008 12:19
A že je obchod daleko, ber taky pozitivně, máš aspon víc pohybu. Já dám malého do kočárku a každý den jsme ninimálně hodinu venku.
Dělenka
parmenka
| 19. 2. 2008 12:16
Ahoj holky, vy jste toho teda napsaly , to je dobře a nové receptíčky, musím si je hned uložit.
Pravá já taky bydlím na vesnici a do města jezdím tak 1x týdně 20km. Ale napíšu si vždycky seznam a podle toho nakupuji. V kytkách jím chleba a snějakýma těma sojovýma paštika, vždycky si je naberu do zásoby, jsou moc dobré. Hodně si dělám brambory, většinou pečené se zeleninkou bud syrovou nebo vařenou (z mrzené směsy), taky špagety s omáčkou z tofu ( tu jsem tady někde psala), taky můžeš zahustěné zeleninové polévky, ty tě zasití a psala jsi, že polévky máš ráda. A když nahlédneš do předu tak je tady spousta receptů co v kytičkách jíst, jen si musíš napsat suroviny a nakoupit si je když pojedeš do města. Když mě honí mlsná tak jím tyčinky nebo oříšky. Dřív se mi taky víc líbily zvířátkové dny, ale poslední dobu mám raděj kytičky. Taky je pro mě těžké tydržet, ale když chci tak moooooc zhubnout!
srepitulka
pravaenergit
| 19. 2. 2008 11:31
strepi ahojenky ja se tak ymoc tesim az bud eJaro. To totiz ma clovek i lepsi naladicku.A jak ted nedavno bylo to rkanse pocasi a nam uz kvetinky zacli rarasit jako cibulyk en kvetinky uplne sem se tesila jak bude Jrao jak vse rozkvete a bdue se delat na zahradce.Teda nemame jako zeleninu nebo tak.Mame na zahradce jen kvetinky.Ruze a Lilie ja nejsem extra zahradnicek a tyhle kvetiny se mi desne libi, tak jsem neodolala.Minule ale tatka zasadil i Jahudky protoze ten dkysi zahrakdu mel a chce jahudky a tulipanyco dovezl Kamil z rpace on totiz vozi kvetiny tak ocbas se tady doma nejaka najde i cibulky tak to je super.-) .

JABLKO S MRKVI pokapane citronkem sem vzdycky v lete jedla nebo jen tak protoze je to lehoucke a zdravoucke, ale kdyz je delena strava a nemaji se michat ovoce a zelenina tak co stim jako?? v den kyticek byhc se pritom tohodle urcit eujedla, ale co stim, kdyz se to enma kombinovta??

Dneska delam polivecku malemu s kurecich stehennich rizecku.ja si masicko nakrajela na ksoticky a dam si je zamichat pekne do zeleninoveho zalatu s rajcatek a okurky a dam do toho i na tvrdo vejce a na kosticky syr. o a jest epapricku tu jedinou v obchode mely tak sem ji vzala

byla jsem v obchode a nemaji tam nic, ale ja jsem uz dopredu nakoukla co v lednicce mame a nemame, takze si zitra udelam rybicku prirodni na vode na den kyticek s ebudu muset poradne vyzbrojit abych nemela chute .

Malej mi usnul na koberci na prebalovaci podlozce, takze letim ho dat do postylky a povesit si pradelko a vyprat dalsi hromadku vecicek. a uz s etesim az bud ehezky a budu zase veset pradlo krasne venku na snure.
KRÁSNÉ RÁNO,KRÁSNÝ DEN...
Strepi
| 19. 2. 2008 09:47
berunky moje..... Tak se nám trošku oteplilo a já bych hnala ven a na zahradu...ježiši... už aby to jaro bylo tady
Tak dneska jsem si udělala móóc dobrou snídani.Upekla jsem si nakrájené párečky s cibulkou a grilovacím kořením a nechala pěkně zčervenat.Pak jsem to zalila rozmíchaným vejce s mlékem ,posypala jarní cibujkou a na to dala nastrouhaný sýr a malinko okmínovala a pod pokličkou pěkně dopekla.No mňamka to to tedy je.Je toho dost tak to budu mít i k obědu a večeři.Jen aby i po těch vajíčkách něco zůstalo v hlavě abych se už pak jen nedivila a netápala v paměti
Začíná nám tu vylézat sluníčko Dnes mám prcka doma a tak si vzpoměl že bude sázet semínka.Asi zase někde něco viděl,tak půjdeme zapelíčkovat ředkvičková semínka do truhlíku.To zas bude mít hlínu až za ušima a já také ... Mějte se a posílám malou náplastičku na zimou prokřehlou dušičku ...
deelena strava
pravaenergit
| 18. 2. 2008 23:19
dekuji za odpovedi VYKY A STREPI

ZALIVKA NA ZALIVKY TO NE TO JE ZBYTECNE PROME to asi bude stacit olivovej olejicek. ale kdyztak pak nakouknu dopredu.Vytahla jsme si krueci masicko co mam a udelam si zitra hromadu zeleninoveho salatu a dotoho na kosticky ty kousky masa ktere povarim a do toho asi vlozim jest evejce natvrdo a syr. ale hlaven rajcatka a okurku salatovou to doam mam co sem vsechno napsala .nojo za sto neni kyticka, ale nevadi hlavne jak uz bude hodne zeleniny.

Jsem se rozhodla ze zitra jdu zas ena delenou stravu.Zbytecne nad necim tapat je zbytecne jen mi utika cas kdy bych mohla hubnout.
strepitula mas rpavdu za 700 korun je tolik zeleninky, zebych sni mohla klicit takze nejdu dotech tabletek .radjei neco zdraveho .

zitra si skocm do anseho evsnickeho obchudku a doufma ze tam budou mti hodne zeleniny skocim uz rano .
vite my mame dva obchody na vesnici ale ten ejden ej odemne tak daleko a me se nechce nikam jak ej takova zima hihi jinak mame jendotu. tak kdyz nebude unas zelenina rkenu mamce a projdeme s edo jednoty a tam uz snad neco nakoupimnakoupim jen zeleninu zbytecnosti nebudu domu nakupovat .No ale udelaly jst emi teda chute stema utopencema. ja je taky miluji a tim ze je vnich ocet tak jsou hodne hubnouci sice ponich pusu nedostanu, ale tak hihi snad joo .

MONTY A KAMILEK: Tak monty je hodnej hihi plachej zatim,a le hodnej snazims eo brta kazdounoc kdyz spuntik usne driv nemam jakoyb ca stak jen nanej mlvim on ej v mist ekde nanas vidi

kamilek je satanek a lumpiiikk.dneska rnao jsem mu chytla rucicky dkyz me drapal a on se nastval jakoby me servala dal mi silou dvakrat facku. MOC DOBRE VEDEL CO DELA. a ja tak ydala jsme mu male facicky taky. Ja vim zni to desne, ale to bylo jen aby vedel co dela arekla jsme mu ze maminka s enebije. Jinak mu davam na *** kdzy zlobi, ale jako prez tu plinku toje jako byhc chtela jen tu plinku posimrat.-D ja radsi zvysuji hlas. a doma uz obcas od chlapa slycham ze tn hlas mam vyrvanej haha .

MUJ CHLAP JE TOTIZ DESNE MEKKEJ v mnoha vecech tak s evyrvu ja

strepitullko tak ynevim cose veme deje, ale ja si spis myslim ze je to tim ze jsem dneska dostala menstruaci to jsem vzdycky cela vyladena a nadvsim rpemylsim A JSEM TAKOVA ODJAKZIVA.I ten muj pozna tyden dopredu kdy se to blizi.rika mi sam ze jsme pak vic podrazdena vice citliva . hihi no mozna tim to bude. mas pravdu tak moc se honim zatou idaln postavou az hruza.

ale musim si nechat zdravej rozu, protoze ja jsem mela 86 kilo jak sem rpestala kojit a mylsim ze i proto sem pak zacla hodne pribriat ze s ehormony rozbourily, ale urcite moc pomohlo ze sem tak hodne silela po dokonalosti ze sem drzela ty rychlodiety a vsehcno slo nahoru s jojoefektem to je to nejhrosi co muze byt .

JDU SPINKAT JSEM UNAVENA TAK zitr apapa

CHCI TED VYDRZET A NEPORUSOVAT DIETU doufam ze to vydrziiim . NECHCI TO PORA DPRERUSOVAT JA MAM SLABOU VULI TO JE HNUS PAPA
...
Strepi
| 18. 2. 2008 23:01
Krááásnou dobrou nóóóc .....
Balkán ...
Strepi
| 18. 2. 2008 22:41
Balkán miluji a tak si ho občas dám,ale jen malinko.Také můžu šopák a tak stejně nevydržím a dám si ho tam.Mám ho tak vždy na víc jak na týden.Uzavřený v dóze a v nálevu se nekazí a vydrží.....
Prava
Strepi
| 18. 2. 2008 22:38
Ahoj Pravi,nějak stále přemýšlím co Ti napsat..... Nějak se nedokážu vcítit do Tvých pocitů a proto nějak nevím proč se s Tebou děje to co se děje....myslím že by jsi si měla zvolit nějakou dietu která by se Ti zalíbila a měla jsi z ní dobrý pocit a držet se jí.Tolik se těšíš na svatbu a tolik chceš být ještě krásnější a já mám docela strach,že v těch dietách začínáš bloudit.Neboj,se neboj znám to také a moc dobře .... Nevím zda Tvým vysvobozením budou nějaké zázračné léky....Já má z toho takový divný pocit,kdyby existoval nějaký zaručený lék na hubnutí,tak z těch bohatých co se po světě valí a kterých je tolik ... tak by určitě vypadali jinak a ne kulatě.Oni by si svou vysněnou postavu mohli zaplatit ... Vím,že počítáš každou korunku,tak se jen mrkni kolik zeleniny nebo masíčka by jsi za těch 700,- měla.Vím že to není hromada,ale asi by to byla lepší varianta kam korunky strčit,když už se je chystáš vydat.Možná že by pro Tebe bylo dobré si napsat jídelníček dopředu aby jsi věděa co na Tebe bude ten den čekat.Možná se tím vyhneš tomu,jak říkáš že máš stále na něco chuť.Možná je to tím,že na to jídlo pak stále myslíš a máš ho pak plnou hlavu a pak Tě to takhle plete.Chtěla byh Ti nějak pomoct,ale vcelku nevím jak ......Tolik Ti tu držíme palečky...vždyť víš.... nějak to přece společně zmákneme ...
Prava
Vyky
| 18. 2. 2008 21:54
Ahoj ještě se vracím, dívala jsem se na ten balkán, má 38% až 48% takže je hodně tučný, ale do šopáku stačí eidam. Víš, syn staví a tak ty penízky taky shání jak může. Blbý je že to posílají poštou, balíček můžeš otevřít až po zaplacení a co když to bude něco jiného, musela by to být známá firma, aby jí člověk mohl věřit. nevím, je to risk. A co kdyby sis udělala kotel šopáku, nebo s krabimi tyčinkami, to zasytí. Nebo smíchat všechnu zeleninu a zalít to dresinkem, vpředu jsem nějaké psala a daly se použít. Nebo si zadej recepty dělené stravy, určitě nějaké objevíš. Tak se měj a napiš, jak to jde a co dělají tví lumpíci, Kamilek a Monty. Ahojky
Receptíky
Strepi
| 18. 2. 2008 21:44
Tak mlsalky...něco tu pro Vás mám ....

K - POMAZÁNKA Z TOFU

150 g Tofu sýra
150 g vařených brambor
1 PL kečupu
3 stroužky česneku
2 sterilované okurky
1 PL sojové omáčky
1 PL pažitky
sůl
vše nastrouháme a spojíme

Z - CELEROVÁ POMAZÁNKA

320 g celeru
80 g sterilovaných okurek
160 g cihly
160 g měkkého salámu
250 g jogurtu
sůl,pepř a možno dosladit sladidlem
Vše nastrouhat a smíchat.

Moc se tedy holky omlouvám že jsou to jen seznami potravin,ale narychlo jsem to opsala v práci z dnešního Blesku pro ženy.Docela se mi recepty zalíbili,jen jsem tu nahradila cukr sladidlem.Jinak je to fajn dělenka.Tak uvidíme jaké to bude.
Jessi
Vyky
| 18. 2. 2008 21:19
Víš, v 1 přísném grafu jsou psány jen čaje a voda, A pardon, omlouvám se, vy je můžete, dcera mě připomněla, že zákaz byl kvůli vysokému tlaku, já na něj beru prášky, tak si limče užívejte, a zkuste tu korunní, je fakt výborná,. Měla jsem pečený kuřátko, dám si ještě kafíčko, a budu spokojená.
Moc by mě zajímalo, proč nesmím bublinky, v nemocnici byla se mnou dcera, tenkrát to bylo se mnou špatný, pokoušel se o mě ten pán, co stále něco schovává, tak si nemůžu vymýšlet, když u tohu byl svědek. Také mě ty čaje lezou krkem i ušima, jak já bych si dala bublinku. Dcera si nevšimla, že v korunní jsou, to bych měla už dávno po žouželkách. Tak se ještě jednou omlouvám, že jsem vás postrašila vyspinkejte se sladce pá,pá
slimball
pravaenergit
| 18. 2. 2008 21:09
VYKY ja ten clanecek mam z casopisu BLESK PRO ZENY .Taky me tam ta castka depta. je tam akce ze jak za 650 objednas tabletky po tkerych mas zhodit 4 kila tak jendo baleni dostanes zdarma takze by to vlastne mohlo byt an 8 kilo.Ale neni tam zadna internetova adresa jen postovni ze clovek si otom moc nepocte .Prijde mi to zajimave takova prirodni bandaz zaludku haha ktera s epak jen vylouci strevem.Syn uvazuje jako ja co?? asi taky listuje casakama na wc tod elam jááá a pak prichazim s takovyma zazrakama.No ja to zvazuji, prootze odkladame kazdou korunku na svatbu takze jako i tech 700 je uz docela zasah.
LIDICKOVE kdyz byhc si u DELENE STRAVY chtela udelat salat tak balkansky syr se asi nesmi ez?, kolik ma procent?? tak me to napadlo?Ja totiz takhle v hlave prebiram dkyz najedu an delenou stravu cobyhc si zacla delat abych nemela furt to same abych treba v den kyticek nemela takove chute aspis abyhc vzdycky sahla po necem k snedku nejakem salatu , ale dkyz ja miluji jen salaty sopske, nebo recke. ty jsou vyborne potech bych s emohla uzrat tak tobyhc mela v den zvriatek ale nevim jestly se balkanskej syr muze. DEJTE MI INFO AT JSEM CHYTREJSI . At furt dos ebe necpu to maso .
voda
Jessi
| 18. 2. 2008 20:46
Vyky,
píšeš tady ,že se nesmí perlivé vody.Já myslela,že se nesmí vody slazené cukrem.Přece i LK píše,že ovocné slazené nějakým sacharinem se můžou.Já totiž nic jiného než bublinky nepiju.Mám ráda Magnezii nebo Matonku to jsem opravdu nevěděla,že to se nesmí.Na čaje moc nejsem.Sladké vody nemám ráda radějí než čaj piju vodu z vodovodu no a kafčo to můžu pořad. Je pravda,že knižky od LK nemám přečtené jen jednu.Tak se mějte.Chybama se člověk učí.
Dieta
Jessi
| 18. 2. 2008 20:06
Já ti rozumím s tím mým dělením.Ale když já přiberu,tak mám všechno v pase hrůza.Pravo taky jsem ze začátku uvažovala jakou vlastně dietu držet.Zdravě jíst -málo neumím ,mám pocit hladu,tak jsem zvolila dělenku.Taky nebydlím ve městě.U nás na vesnici takové obchody nemáme.Musím si toho vždy nakoupit do zasoby. Proto jsem si pořidila i pekárnu ať mám čerstvé pečivo.Pekárnu u nás nemáme.Jen malý obchůdek a pečivo někdy starší. Ale všechno jde.Zeleninu , ovoce a brambory máme svoje.Už se těším na léto.U nás je zima a sněží nic moc.Ale jaro se už bliží.Mějte se hezky všechny dělenky.Pěkný večer.A už mám na něco chuť.
Ahojky ...
Strepi
| 18. 2. 2008 18:59
Ahojky moje holky dělitelky.Dnes jsem měla o něco zkrácenoiu službu.Mám dost hodin a kolega co končí to dosloužil za mne.Nějaké hodiny mu chyběli,tak si je dnes namakal ...
Vše jsem si tu už přečetla a zase je toho tolik a samé dobroty sem píčete je to fajn,máme si z čeho vybírat.Večer až bude mrňous spát,tak Vám sem také dva napíši.Našla jsem je v časáku,tak jsem si je hned opsala.
Také mám pocit že jsem Vás asi tím mlékem nějak popletla .... Já nepiji jen mléko,to bych asi nepřežila Normálně dělím,ale jsem teď na zvířátkách - Vyky tu už dávno psala že hodně zhubla díky tomu že nejdříve byla jen na zvířátkách.Tak jsem na to nedávno najela také.Mléko a mléčné výrobky piji kdy se dá,ale od 18.hodfiny nic nejím a jen pocucávám to mléko a instantní kávu s mlékem.Tu já mohu stále a hlavně né silnou,ale musí být studená a musí ji být dost no pak jsem také čajíková.Jestli už máte všech čajů plné zoubky a budete ve zdravěnce,kupte si švestkový čaj.Mám pocit že už jsem vypila kdejaký,ale tento jsem si nikdy nekoupila.Až teď a je fakt super...No a když už tam budete,tak si svou dušičku uspokojíte i čajem Rooibos Okavango.Rooibosy jsou skvělé snad všechny a tento je obvzlášť lahodný.
Prava se nám tu na chvilku zase ukázala,jak koukám... Je to fakt potíž s dělením když má úplně vše z ruky...
Zatím se tu mějte a já se stavím ještě večer.Teď musím dát za chvilinku zapelíškovat chlapečka.Ale má dnes doma tatíka tak to asi bude na něm...Jak je tatínek doma,tak se nechytám...Co se narodil,tak jsem ta druhá a muž dělá tátumámu Ale když odjede do práce,tak to jsem mu dobrá a můžu si ho také trochu užít a poňuchnit a tak
dělenky
Laca05
| 18. 2. 2008 18:23
Ještě se chci podělit co jsem si dnes na kytičky vařila Nastrouhala jsem brambory přidala sůl, pepř, 2žloutky , česnek, trochu mouky a kyselé zelí vše zamíchala dala do misky bez nějakého tuku a dala zapéct Bylo to moc dobré
zdravím
Vyky
| 18. 2. 2008 17:16
To jsem celá já, kdepak večer, jak mám čas, běžím se podívat na vás. Jessi, já mít tvou váhu, jak říká Prava, dietám se budu smát. Tu kolu neznám, ale pozor, jak jsem začala pít korunní, tak jsem se dozvěděla, že když chci hubnout, žádné perlivé, ani jemně. A já jsem se jimi nalévala, s pocitem, jak si dělám dobře. Tak jsem se pokorně vrátila k čaji a vodě. Pravy, ta mléčná je opravdu pro lidi s pevnou vůlí, já ji nemám. A říct rodince, že mněním stravu, tak bych se nedivila, kdyby mě šli po krku. O těch pilulkách mě říkal syn, 1 se vezme před jídlem, zaplní žaludek a ty sníš trošku a pak ti z těla odejde . chtěl si ji objednat. ale poštou stála 700 kč, to ho odradilo. Oni to propagovali v nějakém časopise, a on si ťuňťa zapomněl článek schovat. To víš že jsem mu vyčinila. Simco, on pil jen mlíko, nic jiného, ale i přes to, že má sedavé zaměstnání, a měl opravdu pivní drštičku, všechno se mu krásně stáhlo, žádná kůže mu nevisela, osobně jsem ho promakala. Ještě pil kafe s mlíkem, to on rád. Ale asi to chce se hýbat, já jsem byla venku i v té zimě skoro 1 hod. dcera se už o mě bála. A dala jsem si závazek každý den jít ven. Ještě vám musím říct o známé, ta měla prášky na hubnutí, ale jaké nechtěla říct, měla je protekčně, za krátkou dobu měla dole 50 kg, ale že to bylo rychle a necvičila, kůže jí visela, až po kolena, musela si ji rolovat. Tak začala zase jíst, aby byla jako před tím. říkala mě že by už takovou blbinu neudělala. Ale my jsme holky

šikovný, my to dokážeme. Kilům zmar!

Simi, on to mlíko pil jak měl na něj chuť, a hlad.
dělenka
Laca05
| 18. 2. 2008 16:19
Moc zdravím všechny dělenky Moc sem nepíši ,ale čtu vás pořád Všem komu se podařila dát váha dolů moc gratuluji Četla jsem tady že se může pít cola ling nebo se pletu Já sice colu moc nemusím ,ale trochu změny ktěm čajům by bodlo Můžu vás poprosit o odpověď jestli jsem četla dobře Děkuji
mlíko
simca
| 18. 2. 2008 15:35
Vyky ahoooj jak tak čtu o tom mlíku tak si říkám že bych to taky zkusila jen nevím kolik toho mlíka můžu vypít.Když mám zvířátka pořád bych něco jedla a myslím že to mlíko až tak nezasytí.Od kamarádky jsem dostala dietu a ta je založena na mlíku.Ona tím hoooodně shodila.S dělenkou se to tá spojit.jen mě docela odrazuje to malééééé množství jídla.

napíšu příklad:
snidaně:1,25ml mléka+2vejce
svač: 10dkg ovoce
oběd: bujon,vařené hovězí,okurek
svač: 250ml mléka
več: 20dkg vař. zeleniny
některé dny se pije jen mléko nebo kefír 1,5litru na den
jinak se skladba jídla moc nemění až na obědy
co vy na to?????
slimball
pravaenergit
| 18. 2. 2008 14:22
mam velikej dotaz slysely jst enekdo o slimball?? je to tabletka ktera se dava patnact minut pre djidlem zapiej s evodou a tabletka v tele nejak naboptna a zatlumi chut k jidlu. idela jsme to v casopisu ale nevim ejstly to neni zas epodvod, ale mi to prijde jako logicke stim balonkem to delaji bezne operativne, ale cokdyz to vazne funguje i vte podobe tablety,?? co se sni stane balonek a pak odejde normalne z tela pre kazdym jidlem ta tabletka a zmensi s emnozstvi jidla nebo co.
jessi
pravaenergit
| 18. 2. 2008 14:20
ja mit vahu jako ty tak dietam se smeju do ksichtu .

ja kazdy den zvazuji co budu drzet jestly delenou nebo necojineho , ale vzdycky si rikam ze asi zase delenou stravu. jen ja si neumim oc obohatit jidelnicek a pak to je furt dokola a uz seto cloveku pak hnusi:-/

adne sojove pomazanky atd to tady nenajdu unas. je to tu vtomhle omezene a nepojedu 17 km do opavi kvuli kazde malickosti to by vyslo dost draho . jinak ja den kyticek nemuzu protoze me dava tak zabrat ze VZDYCKY v den kyticek mi zkoncila ma delena dieta protoze chute byly neovladatelne. jendu dobu sem to delala tak ze sem davala chleba a med, ale to s eclovek taky preji a uz me s medu palela i zaha
splk
tlinkit
| 18. 2. 2008 13:08
cérenky, moc všem gratuluju ke snížení váhy....já jsem držela od 1.12 2007 až do této soboty a shodila jsem z 79 na 71....takže to mi stačí a se SPLK končím ...aspoň včil....mějte se pěkně a všem držím palečky k dalším úspěchům
pravaenergit
Jessi
| 18. 2. 2008 12:42
Podělím se jaký jidelníček mívám já.Mi po ránu sedí chlebík tak si dám v 8hod.třeba ho maznu nějakou paštikou myslím ale nějakou sojovou, nebo i samotný.Peču si ho sama a jde jíst bez ničeho.K tomu kafe.Pak nějaké ovoce.Kolem té 12hod. sním vařenou zel.polévku,když nevydržím tak kolem14hod.si dám jogurt bílý.Jogurty jsem si dala do neutralů podle Haye.Pak přecházím na maso a do večera mám zvířatka.Někdy si udělám i celý den kytičkový.Ale většinou jím tak,že to po těch hodinách prostřídám.Po ránu nemám chuť na zvířatka.Každý máme jiné chutě.Tak hoj!
ahojenky
pravaenergit
| 18. 2. 2008 11:57
Ahojenkyyyy a gratulujii mooccc ke zhozenym kileckum šikulkaaaaaa STREPIII

Ja jsem to dneska dostala tak sem zase nafouklej balon .A snidala jsem rajce, nizkotucnej tvaroh a salam. Proste jako na delenou stravu, ale obed uz me zase nenapada. A mam pocit ze s delenou stravou sem nejak moc vymetala lednicku Tak zvazuji co si dam. kdyz mam ted ten tyden nedelene stravy ale chci jist mene
skrabe me i v krku tak nejak name neco vlezlo a chlap to rozhodne nebyl .

SLYSELY JSTE NEKDY O MLECNE DIETE?? ja ji drzela tri dny mela sem dole dve kila a bylo mi zleeee to byla silaaa.

¨porad cekam na ten email ze dojde stou atkinsonovou dietkou a furt nic

letim premyslet co poobedvam mejte s eholciny

schuti jdu zase vzdycky pocist co bastite.-) a jen se olizuji a rikam si panecku vy si dlabete a ja tu od peti nejim a trpim hlady.-( myslim ze brzo budu zpatky svama
Vyky
Jessi
| 18. 2. 2008 11:16
Jsi dobrá radkyně.Máš skvělé recepty není co dodat.Taky si tak vyvařují.Vždy to tak nějak udělám ať to papa i mužiček.Jde to v pohodě.U nás v práci to už je dávno- nepracují7lét,jedna paní pila jenom mléko a hodně dala dolů kolem 30kil.Zůstala jí ale škaredá kůže na břichu.Taky necvičila,ale určitě se něco časem vstřebá.
Nebývám sní tak nevím jak je na tom.Ty jsi šikula, určitě něco vymyslíš,aby ti šla váha dolů.Držím vám všem palečky.Dneska dělám koleno+zelový salát a mrkev.Manželovi brambory k tomu. Ahojky
simca
Jessi
| 18. 2. 2008 11:05
Ahojky,
za toho půl roků jsem dola dolů 11kg.Nikdy jsem tolik nevažila a celý život jsem neměla s váhou problémy,vždy kolem těch 60kg+-.Poslední roky mě to tak zlobí,že mi to tak utíká nahorů.
mňam
Vyky
| 18. 2. 2008 10:51
Ahoj berušky, kde jste? Přeji vám příjemný den, u nás je vítr a pod nulou. Každý se krčí zimou a já je budu následovat, protože až vám dodatluji recepty budu pelášit do města na nákup.
Kuře na způsob kachny, Kuře vložíme do pekáčku, osolíme, okmínujeme, nepřidáváme žádný tuk, jen mírně podlejeme vodou a dusíme asi 45min. Potom ho odkryjeme a dalších 30 min. pečeme do zlatova. Příloha: dušené červené zelí, špenát, bez moučné jíšky.
Bramborový salát: Smíchat nadrobno pokrájené brambory, kyselé okurky, cibuli, zelený hrášek, můžete přidat žampiony, mrkev, papriku, pórek, jak máte rádi. žampiony z konzervy. Všechno osolíme a opepříme. Zvlᚍ si dáme do 1 deci vody půl deci olivového oleje, kávovou lžičku hořčice. Zálivku vmícháme do salátu a necháme ho lehce odležet. Dobrou chuť ! Tak a já dopíjím kafíčko a loučím se a večer se za vámi podívám. Za chvíli bude poledne, nechte si chutnat. Pá,pá
ahojdy
Vyky
| 17. 2. 2008 23:29
Tak jsem se s vámi potěšila, vy hubeňouři nás musíte posilovat a povzbuzovat, aby jsme vás dohnaly. Strepitulko, tak jsem rodině říkala, že po vzoru x tatínka a dědečka piješ mlíko, byli nadšeni ale říkali, že máš brát nějaký multivitamín, buď rozpustný ve vodě, nebo tablety. On nebral nic, ale je nezmar, Roky kouří 60 ks. cigaret a cpe se tučným a cítí se dobře. Tuto dietu si nasadil když byl mladší, až později zvlčil. Ale dcera si na to pamatuje, že mě ukazoval v kufru auta kartony mlík a že byl štíhlý. Tak jsem zapřemýšlela, že se asi na to mlíko vrhnu taky, rodinka pochybuje, že to zvládnu. Ale chci to zkusit. Hyn se ukáže. Ale nevím jestli mám pít i syrovátku, dej vědět. Ať máš zítra klidnou směnu. Zdravím věchny dělenky, už se dlouho neozvala Jíťa, snad je v pořádku. Těším se na vás všechny pá, pá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
13. 6. 2025 13:40
14495
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
13. 6. 2025 14:32