Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

syrovátka
simca
| 15. 2. 2008 21:20
proč nemůže byt ta syrovátka normální je na ní něco špatně?
U nás je taky hrozná zima až mě bolelo v uších z toho větru a mrazu..a já už se taaaaak těšila na jaro...a zase zimmmmmma
simca
Vyky
| 15. 2. 2008 21:15
Simci, zkus v lékárně, ale obyčejnou si nekupuj, tato je linie, stojí přes stovku, Také jsem ji viděla v prodejně Flop, jestli je u vás. V Albertu ani v Penny ji také nemají. A jak se daří všem dělitelkám? Já jsem si trošku schrupla, neboť jsem v noci nemohla spát, snědla jsem pár jemných párků a piji kafčo s mlíkem Uvařila jsem si vajíčka a zítra spáchám krabí salát. Už se na něj těším. Je u vás taky tak příšerná zima? Když jsem šla na autobus, tekly mě vítrem slzy, a ženský se smály, že jim teče z nosu.
dělení
simca
| 15. 2. 2008 16:05
Ahoooj Henrieto vítám tě mezi náma
Pravi ještě to nevzdáááávej...ted jsi to porušila tak se nediv že se ted nic neděje.Chce to čas a zase se ta ručička na váze posune blíž tvé tolik chtěné vázeChce to jen chvíli vydržet!!!!!!!!!! co by pak měla dělat chudák parmenka které tá váha od začátku moc neklesá..
Vyky kde kupuješ tu ocucenou syrovátku.Já dnes byla ve zdrávé vyživě u nás a tam nic nebylo.Udělaly jste mi takovou chut na ten ochuceny tvaroh ,že mi zatím musí stačít tvaroh ochuceny kakaem a fruktozou.A doufám že tím nic nepokazím

Strepitulo už jsem si koupila parečky abych mohla vyzkoušet tvuj recept na utopence..Mám je hrozně ráda jen jsem neměla recept na naložení..Taky jsi mi udělala chut na ty zaziky tak koření už mám doma ted ještě koupit okurku..mňa už se těším...
syrovátka
Vyky
| 15. 2. 2008 16:03
Henrietko, syrovátka se kupuje ve zdravěnce, mají s příchutí ananasovou a čokoládovou, je v prášku můžeš si ji dávat do vody a rozšlehat, ale lepší je v tvarohu nebo jogurtu. Ještě si k tomu přisypat trochu skořce a je to prima bašta a zasytí. Ovocný tvaroh by jsi neměla míchat se zvířátky jen samotný. Jestli ovšem držíš 1 graf. Pramenko, když jsem vařila pro rodinku, tak jsem ochutnala z talířku a hned jsem to vyplivla. zní to blbě, ale je to účinný.
Pravěnko, přeji ti úspěch, doufám, že na nás nezanevřeš a budeš nás informovat o tvých úspěších. A neboj, s Kamilkem vydržíš, víš jaké máme my ženy nervy, jako provazy, něco vydržíme, Tak hodně sil, budeš je potřebovat. Já jsem zklamaná, co měli v Penny na letáku teprve dostA tak to budou mít až v pondělí.
A ještě nás musíš informovat jak se daří Montymu.
Syrovátka - prosím
Henrieta
| 15. 2. 2008 15:10
Nojo tak holt budu jíst také ty tyčinky Bohemia. Já mám dnes masiko. Udělala jsem si ty plněné půlky paprik zapečené se sýrem, okoukala jsem to tady už nevím čí je to recept, jeto mňamka (teda já to měla už hotové od středy), ráno ovocný tvaroh light od Milko ten mi moc chutná, nejlepší je ten ananasový. Jinak zatím nic, naštěstí nemám teď hlad ani chuť, jak na mě naskákaly ty potvory chřipkový. Jo vlastně jinak se napájím colou light, tu mám ráda, tak možná nemám hlad poní. Holky, kde se dá sehnat ta syrovátka s příchutí, u nás v krámě jí samozřejmě nemají. Pochopila jsem to dobře, že je to v tekuté stavu??
dělenka
parmenka
| 15. 2. 2008 14:50
Já jím taky tyčinky slané od bohemia, uplně je zbožnuji.

Říkala jsem , že dám dnes zvířátka, ale ještě mám kytky. Zbylo mi tam
totiž trochu špaget s tou omáčkou a to je taková bašta, že jsem
neodolala, a masíčko bude zítra, už se těším.

Pravá tak jsi to vzdala .
Docela se divím, protože, když jsi neporušovala, tak ti to hubnutí šlo
báječně. Taky mám chut s tím seknout, když vidím manžela jak se něčím
dobrým cpe a já jen čučím, a hlavně něco sladkého mi chybí, ale zatím
mám výdž, chci do léta dostat 10kg dolů, tak uvidím, jestli se to
podaří.

Ještě jsem se chtěla zeptat dělitelky7 jak to dělá když vaří pro
rodinu? A jestli pije občas nějaký alkohol? Já moc pít nemusí, ale
občas by jsem si s manžílkem třeba šampánko dala .
Henrieta
Strepi
| 15. 2. 2008 10:14
Tyčinky raději ne ... Mouka se syrovátkou moc nekamarádí
Jestli nevíš co baštit,tak si pročti příspěvky,navíc na kytky je tady přeborniccí Vyky na maso Prava...Holky jsou úžasné vařilky.Ale do toho se tu pomalu dostaneš
syrovátka
gracianna
| 15. 2. 2008 10:06
Zdravím Vás holky!i novou dělenku Henrietu.Já mlsám tyčinky Bohemia slané,ale ty sýrové ne právě proto,že tam je suš.tavený sýr a ta syrovátka!!Opět mám kytičky chéb se sojovou paštikou a špaldové kafíčko se soj.mlékem.mňam,mňam.na oběd bezv.špagety se sojanézou a kečupem.A pak uvidím co dům dá ale určitě nějakou zeleninku,i když ta rajčata teď nic moc.Prava úplně Ti rozumí m já to kolikrát také poruším,ale pak najedu na dělenku zpět.Vím,že to také není dobré,že to tělo je popletené.Ale ta chuˇna ten rohlík s máslem a se šunkou je silnější-aspoň u mě!a to,že od 5h někdo nejí a hubne o tom se také slyšela,ale pro mě by to byla muka.Já u dělenky jím třeba i o půl 10.mějte se .Jak jste oslavili Valentýna????
Henrieta
Strepi
| 15. 2. 2008 09:55
Jééé neachuj že máš o kilo víc...píšeš že na Tebe skočila chřipka tak se nediv to se ta váha musí někde odrazit víš co těch malých mršek na Tebe naskákalo??? To není holka jen tak... považ kdyby na Tebe skočilo něco jiného...
Ale neboj,to už skočilo na mne když si stoupnu na váhu tak se můžou číslíčka přetrhnout a neví honem co tam napsat Ale vždycky to napíšou blbě,fakt jo.... ...Tak se neděs....
Chjo
Henrieta
| 15. 2. 2008 07:54
Ahoj holky, tak jsem ráda, že se můžu mučit společně s vámi. Půjde to líp. Dneska jsem tedy otrávená, jsem od včerejška doma (asi chřipajzna nebo co), ráno jsem vlezla na váhu a normálně jsem přibrala skoro kilo. To se z toho teda picnu. Připadá mi, že mi to hubnutí jde nějak strašně pomalu. Vloni jsem dělenkou zhubla asi 8 kg, první měsíc nic ale pak šlo týdně 0,5 kg dolů. A teď místo abych hubla tak přibírám. Chtěla bych zhubnout ještě 5,00, ale nevím nevím nějak to nejde. Chci se zeptat na bramborové tyčinky Bohemia m je tam psaná syrovátka, tak to asi nemůžeme že?
KAMCA MALEJ
pravaenergit
| 15. 2. 2008 00:23
TEN SEMNOU vazne cvici a vi jak nato. leka me desne jak pada a skace vsude. ej to ke vsemu kluk a ti jsou sileni miluje nebezpcne vecy.

na *** mu davam dkyz me uz opravdu lekne kdyz treba se leknu ze spadne z nejake vysky. hele ma 13 mesicu desim se kazdeho mesice navic kdy bude mit treba o centimetr vic a vyleze zase nekam jinam . ja jen cekam kd yname zamava od sousedu z plotu nebo stromu hihi talent malej.

jestl yjsem tahle cvicila i ja s rodicema tak s edivim ze me nedaly ¨sousedum.

ja si doma delam srandu ze ho dam do baby boxu a se vzkazem at prijde az v osmnacti

myslitesi zeby to proslo?, vecpal s etam prece i bezdomovec haha .Ale meby ty jeho lumparny a hlasitej smich a prost evsehcno chybelo. hihi ja ho nedam ale jak me tak bude lekat porad tak me brzo odvezou nohama na pred
dieta
pravaenergit
| 15. 2. 2008 00:20
DIKY ZA PODPORU S MOJIM MALYM CVICITELEM

HOLKY JA TO PROTED S DELENOU STRAVOU BALIM.BUDU TADY CHODIT TO ROZHODNE SVAMA SE SUPER KECA, ale na mesic si dam odni asi pauzu a zkusim jist jen do peti hodin . CHTEL BY TO SMENOU DRZET I MUJ SKOROMUZ ale do delene stravy jit nechce . Tak ja to teda snim zkusim drzet a uvidime co stoho vzejde. snad ne kila .
No budu jsit vse ale verte ze budu stejne porad myslet nato co jim. takze od zitrka jsme zde jako obyc stravnik. ale pak zase na delenou nabehnu kdyz to semnou ani nehne.a kdyz to mam ted zastavene tim jak sme dvakrta porusila takto teda utnu naten mesic a zkusim neco jinciho

jeva a ted jdu spinkat uz je zase druhej den a ja seidm na netu papa

zitra jedem an navstevu a na obed hihi NO KOENCNE NEBUDU VARIT JAAA
ahoj
Vyky
| 15. 2. 2008 00:09
Čínské nudle :
3 středně velké mrkve, 1 menší pórek, 3 lžíce oleje, je na každé jestli dá méně, soj. omáčku, curry koření, trochu pepře. Mrkve oškrábeme a nastrouháme na hrubém struhadle, pórek na nudličky, na pánvi necháme zpěnit olej a vsypeme zeleninu. Osmažíme do poloměkka, okořeníme a podle chuti soj. omáčku. Přimícháme nudle a všechno promíchat. Můžou být i špagety. Jsou to rostlinky. Brouzdala jsem po dámě a zaujal mě tento recept. Snad vám bude něco platný. Pá
strepi
Vyky
| 14. 2. 2008 22:10
To koření je zazika, dá se koupit v obchodě v koření, já jsem si ho dávala také do okurek. Ale naučila jsem se jíst okurky jen nastrouhané, teď by mě nechutnaly. Tak pomer. a jabka pomohly, jsem opět v pohodě a piji moc dobrý kafíčko se sojou, udělala dcera, ona mě do něj přidává trochu skořice a já se oblizuji. Děkuji za štěstíčko, kousek jsem si vzala,vždyť je potřeba. Parmenko, já bych se k vám nahnala a ty bys pustila vlčáka, i když nemáš, určitě si půjčíš, a když nebude, tak bude cenit zoubky rodinka. U nás ve Flopu mají od pondělí báječný slevy,masíček, já ho mám asi 1min.od domu, tak se těším. Henrietko, také tě vítám mezi námi, napiš něco o sobě, kolik potřebuješ zhubout, ale mám radost, když je nás víc, kila se leknou a utečou. Pravi, napiš, co Kamilek, už jsi praktikovala nevšímavost?. Na vnuka účinkoval proutek, byl položený na skříni a jen stačilo říct, že se probudí a byl hodný. A to s ním nikdy nedostal. Ale když zkoušel vyhazovat oblečení ze skříně, na nesmíš nic nedal, až dostal po ruce, byl klid. Tak se opatrujte, já zítra jedu autobusem do Peny,už se těším na masíčko. Přeji klidnou noc, pá,pá
ahoj
parmenka
| 14. 2. 2008 16:54
Vítám tady Henrietu, taky mi dřív víc vyhovovali zvířátka, ale ted mám raděj kytičky, tak můžu chroupat tyčinky a oříšky. Ve zvířátkách, když mám na něco chut tak nevím, co si dát!
Pravá, malý tě jen zkouší, co si může dovolit. Já to znám, Michálek má taky někdy horší chvilky a to je na mrtvici, ale většinou je to moje zlatíčko.
Vyky, tak si na to domácí uzené přijed, ale rychle, než ho všechno sníme .
Strepi zaciky (nevím jak se to píše), ale je to koření. Psylium se prodává i v lékárně, jako sypká směs, já si to míchám s vodou a piji, většinou na lačno. Chut to nemá žádnou, ale je dobré to vypít rychle, než to moc nabobtná. Zaplní to žaludek a napomáhá to trávení. Ty tyčinky s psyliem, jsou výborné, jenže je tam bohužel ten cukr.
Dnes mám zas kytky a tu výbornou omáčku z tofu a špagetky mnam. Zítra bych asi udělala čočku, tu můžeme v kytičkách normálně, ne?
Valentýna taky nějak neslavíme, ale kytičku dostanu vždycky , to ženu potěší, tak už mě tady stojí růžičky na stole. Hezký den.
Zaziky salát
Strepi
| 14. 2. 2008 16:47
mám ho .... a teda vůbec na něm nic není
http://www.progast.cz/recepty/?… posuďte holčiny ...
Tak jen koupit zaziky koření a bude baštění.To je na dělenku jako stvořené.... vyzkouším to pak i s přidáním rajčat.
...
Strepi
| 14. 2. 2008 15:56
PRO KAŽDOU Z VÁS KOUSEK ŠĚSTÍČKA NEJEN PRO DNEŠNÍ DEN
recept
Strepi
| 14. 2. 2008 15:50
Prosím,prosím,smutně koukám ....

Koupila jsem si prvně salát - jééé teď nevím jak to naapsat ... prostě salát caciky.... je to nastrouhaná okurka v jogurtu a bylo to moc dobré.Jenže to bylo na váhu a né samostatné balení se složením. Moc jsem si opomlsala,tak pokud některá víte jak na to,napište.Zkusím se v noci prošťourat na netu a zaskočím za holkama do salátů ....
Mějte se ......
Henrieta
Strepi
| 14. 2. 2008 15:44
Ahojky a vítej nová dušičko

Přidej se k nám a raď a raď ..... s receptíky a nápady sem bereme vše co se dá zbaštit a hubne se u toho
Vyky
Strepi
| 14. 2. 2008 15:39
No tak to je Vyky fajn,že už jsi se prowécéčkovala...
Já zatím nějak potíže nemám a když trochu ano,udělám si rajačatový salát.Nakrájím si na malé kousky 2 - 3 rajčata,osolím,přidám čubřici,jogurt,zamíchám a nechám trošku odležet.Nebo si uvařím torochu leča,to můžu vždy a stále.No a zeleninka působí tak jak má....
Než se ti utopenci rozloží,tak Ti bude báječně. Čím víc masa se jí,tím je to s vyprazdňováním horší.Maso se tráví hrozně dlouho.Je potřeba to otočit.Mít zeleninu dušenou,syrovou,nakládanou a jako doplněk k tomu maso.Pak si myslím že by neměla být jakákoli potíž se záchůdkem
jojo....
Strepi
| 14. 2. 2008 15:27
Pravi trošku jsem se musela smát Kamilek se Tebou pokouší pěkně cvičit Neboj se nic to není.Jen zkouší co vydržíš Čím víc se budeš jeho lumpáren všímat,tím víc se Tebou bude bavit.I když je to ještě úplně mrně,je to už osobnost která se rozvíjí a lumpačí.Prostě jen testuje Tvoji výdrž. Až se bude zase bavit Tvou drezůrou přejdi to a dej mu nějaký úkol a bude rád že může něco dělat....Ale jestli si myslíš,že ho to přejde úplně...tak to tedy nepřejde ...tato vlastnost je dětem dána na dlouhá léta,jen věkem přibývá na rafinovanosti Jooo a kdy je to přejde??? Nooo tak to nevím,ale podle našich domácích poznatků až tehdy,když odejdou z domu,ale určitě i tehdy když si pořídí svého vlastního malého cvičitele
Ale neboj,kočičko...až těch mrňátek budete mít víc,ani to s Tebou nehne ....

Nooo a co dieta??? jakou budeš držet???
Nová dušička
Henrieta
| 14. 2. 2008 13:18
Ahoj dělenky, hlásí se k vám nová dušička. Můžu se k vám připojit?? Jsem ráda, že jsem narazila na tuto diskuzi. Snažím se dělit už od ledna, ale zatím jsem schodila cca 2,5 kg. Takže nic moc. Je fajn, když vidím, jak se společně snažíte s těma prokletejma kilama zatočit. Prima rady a recepty. Moc za ně díky. Já mam raději asi zvířátkové dny, připadá, mi že jsou víc variabilní. S kytkama mám trošku problém, když mě honí mlsná, což je tedy skoro pořád .
jjá se na to
Vyky
| 14. 2. 2008 12:53
Tak si Valentýna užijte, vnuk ráno rozevřel náruč a šaškovsky zapěl, ať žije sv. Val. mí kluci ho neuznávali. Pravěnko, já myslela, že děláš sekanou, tu jo, ale v kar. je fakt moc tuku. Ale nevzdávej to, Když nebudeme hřešit, určitě se kila hnou. Víš, já bych si Kamilka nevšímala, malí prckové zkouší jaký nervy rodiče mají a předvádí se, On se unaví a když bude vidět, že se nečílíš, a nehulákáš, vzdá to. To víš, geny jsou halt geny, přeji ti pevné nervy. Strepi děkuji za recept, já mám po všech plánech, ráno jsem měla křeče v bříšku a nebyla jsem na záchodě, co jím zvířátka, tak jsem si ráno dala2 pomeranče a jabko, za bolestí jsem ouvikala a podařilo se. Takže dnes jen ovoce a kafíčko se soj. mlíkem. A to jsem sie radovala, jak s láskou si dneska sním zavináče. Ale zítra neunikne. Strepi, tiše jsem mlaskala nad tvým kuřátkem, ale jen decentně. A jdu si vzít pomeranč, ať mají radost aspoň střeva.
Vyky
Strepi
| 14. 2. 2008 12:21
To víš že jsem to postřehla že si dáváš čokol.syrovátku do tvarohu.Já si ji dávám do bílého jogurtu také a také mi to chutná víc s ní než s tou ananasovou,ale střídám to abych měla nějakou sladkou změnu,když to na mne příjde .
Musela jsem pro prcka do školky tak to píšu na etapy... a stejně jsem ti tohle zapomněla napsat.Malý šťourka chce stále nějaké překvapeníčko tak nevím zda to dopsat nebo poslouchat jeho...
Dneska jsem si udělalak odědu dobrůtku.Holky v práci zkoušeli dělat kuře podle Klausové.Kuře ,3 druhy hořčice,Moravanka a rabízová marmeláda.Prý je to moc dobré a tak jsem si jen na pánvi pěkně opekla vykoštěné kuřecí stehno a pak ho zasypala trochou Moravanky a nechala malinko podusit a i tak mi to moc chutnalo....
Oprava ... Vyky
Strepi
| 14. 2. 2008 12:07
Do receptu Vyky patří - 1 kg buřtíků a 1/2 kg cibule

Z těch dvou kil to dělám když se čeká víc lidiček třeba na silvestra..
Valentýnka pro Vyky
Strepi
| 14. 2. 2008 11:38
UTOPENCI - 2díly vody (1 l vody) ,1 díl octa ( 1/2 l octa),10 chilli papričk.10 kuliček pepře,15 kuliček nového koření,5 bobkových listů,5 hřebíčků,5 jalovců,5 PL soli,po 3 špetkách anýz,fenykl,zázvor,tymián.
Vše svaříme a necháme vychladnout.Studeným nálevem zalijeme buřtíky proložené cibulí .
Na 2 kg buřtíků dávám 1 kg cibule.
Necháme alespoň týden odležet.....

Vyky je to docela velká dávka,dělám to když se má sejít více lidí.Jinak si dávku přizpůsob podle svých představ....
valentyn
pravaenergit
| 14. 2. 2008 09:54
HEZKEHO VALENTYNA VAM PREJI

JÁ HO NESLAVÍM, ALE VZDYCKY ONEM VIM hihi
vaha
pravaenergit
| 14. 2. 2008 09:53
ja si nejak osobje myslim, ze ted uz hubnout s delenou nebudu myslim si ze nato ze papam porad stejne a dokonce i o zdibec mene bych rekla, tak ze s edlouho nic nehlo.Tedkom to samozdrejmne nemuzu cekat kdyz sem tyden nedrzela ze?, ale nejak si myslim ze to tak je .Ja to mam u kazd ediety ja s kazdou dietou zhodim neco a pak s eto sekne a ne a ne hnout.

utikam za prckem jdeme se tuli tuli tuli hihi a s morcatkem s etulim hezky v klidekcu kdyz mi satanek spinka .

holky on mi dela schvalnosti jak mam na rocni dite vyzrat?? schvalne leze na televizi vi ze nesmi jest ese diva jestly to vidim a kdyz s epodiva sedne si a vyplazuje jazyk. Jako kde se to vnem bere,? Rika se ze jsou deti dvakrat horsi jako rodice, ale az taaak,??? to jsem musela byt strasna osoba
dobreejjj den
pravaenergit
| 14. 2. 2008 09:50
ahojky

dneska davam den kyticek.potreuji procistit, protoze uz mi leze i maso krkem. a taky mi po vcerejsich karbanatkach naskocilo pul kila.No jo no?? a to sem pritom jedla jen do pate hodiny a karbanatky jsme mela i na ubrouskach aby vytahly ten tuk. Tak nedelam si stoho nic jeden nemuze byt tak a druhej jinak.

nevim cod elat na kytickach sla jsme do obchodu, je desne naledi div sem se nezabila kvuli salatove okurky samozdrejmne nemely. Tak sem si koupila brambory a udelam si polevku bramborovo zeleninovo hribkovou hihi a zahustim ovesnyma vlockama.uvazovala jsem nad moukou, ale nene nebudu zatezovat brisko hodim tam ty vlocky protoze jsou vyborne pro streva.

dneska me chytla ryma. hihi tak zase smrkam do vseho co mam po ruce.

jsem divne unavena jak je takove skarede pocasi a zatazeno.

Zitra prijede svagrovka budouci 18 lete strevo v hlave sami chlapy. .Tak me napadlo ze uz dneska asi uvarim na dva dny dopredu abych nemusel apak vyvarovat jak blazen protoze budu mit doma i chlapa. a ja jak drzim delenou stravu tak me to vareni pro ne vubec nebavi a bavi me jen to moje .
Takze jim delam taky kotel bramborove polevky a jeste pecu velkej flak krkovicky vcelku prospikovane a se stavou a ryzi jim to dam. A dalsi den jim vytahnu GULAS co je v mrazaku . hodim jim ktomu testovinky a budou s ehezky olizovat i kdyby na rozkaz .
jenze jak to doma znam tak to maso padne v jeden den. Ten muj je ta stejna kyselina jako ja.Kdyz to je tak s eto sni.
strepitula
Vyky
| 13. 2. 2008 22:52
Ahoj, tak tě opět vítám, Psilium,se dává do jogurtů, já jsem ho měla v prášku, nabotná ti v žaludku a nemáš hlad. Ale asi jsem exot, mě to nechutnalo, a stejně jsem měla hlad.Já jsem si koupila i chrom, že tlumí chuť k jídlu a málem jsem zblajzla rodinu i příbuzenstvo. Na mě to nezabíralo. O těch zavináčích jsem psala já, zapomněla jsem si ho koupit. Ale hned zítra to napravím. S utopencama jsi mě dostala, já je neumím, mám je ráda, dáš recept? Na Valentýna já mohu zapomenout, jsem už starší osoba, a už vidím x bejvalýho jak se žene s kytkou, ale vám ze srdíčka přeji, aby pro vás byl pěkný. Strepi, nevím jestli jsi zaznamenala, jak jsem psala o čok. syrovátce, dávám si ji do tvarohu a chutná mě víc než ananasová.
Tak pusinky, pěkně se na zítřek vyspěte, ať můžete oslavovat A pište, ahojky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
11. 6. 2025 19:02
14488
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
smudla4