Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ahoj
Strepi
| 13. 2. 2008 21:28
Ahojky holky .... tak jsem na skok tady...Teda Vy si tu žijete... ..samá dobrůtka a samé lákavé vůně... dokonce se na nás přišel podívat i fešák Monti... no super...
Četla Jsem tu něco o psyliu,ale nějak vůbec nevím co to je a k čemu všemu je to dobré Je tam sice cukr,tak to nebude nic pro nás,ale i tak ....co to je ??????
Koukala jsem že tu některou honila mlsná na zavináče...také si je kupuji a hlavně nedám dopustit na utopence.Dělám je na menší kousky,takové jednohubky a to je potom bašta když jazyk neví kam by vpadl.....
Ale o zítřu mám rozhodnuto... udělám si nějaké masinko a k tomu od Vyky ten česnekový dresing....vypadá to dost slibně a také jsem si ho šoupla do receptíků dělenky.
Můžu Vám kočičky říct,že jsem jich tu nasbírala už požehnaně...Normálně se to nezdá,ale už se toho tady uvařilo dost
Mějte se fajn a přeji pohodový večer......

P.S. A zítra se nechme berunky pěkně rozmazlovat je Valentýna
hubnutí
simca
| 13. 2. 2008 21:23
Parmenko i kilo je dobry..já vím že to není moc povzbuzujíci když nevidíš vysledky ale u každého je to jiné.třeba ti ted váha stojí a za chvíli ti kila pujdou dolů jako mávnutím šátku .Ještě ti budeme zvidět(jasně že v dobrém)jak ti ty kila pujdou dolů.I Kořínková píše že každé tělo na dělení reaguje jinak a potřebuje rozdílně dlouhou dobu k upravení metabolismu.Uvidíš jak v létě budeš krásně štíhlá.
parmenka
Vyky
| 13. 2. 2008 20:38
To kuzu je přírodní, mohlo by se dávat do kytiček, ale musíš si přečíst složení, abys nenarazila, možná holky budou vědět víc. škoda, dneska jsem ve zdravěnce byla, mohla jsem se zeptat. Tak té vůně bylo málo, čuchala jsem a nic necítila. Brnenivkolenou, já bych si dala ještě, a teď si představ, krájíš si ho na jemnounký plátky, k tomu maličké okurčičky, a pomalu slintám taky. Na večeři jsem měla vajíčka na tvrdo, hořčici a plátky šun. salámu, a jsem v pohodě. Pravo, musela jsem ukázat rodince Montyho, smáli se že je roztomilý, dcera pravila, že má fotogenický čumáček, mohl by dělat manekýna.
antikoncepce
Brnenivkolenou
| 13. 2. 2008 18:37
ahoj holky
mi antikoncepce spíš pomáhala držet váhu, dokud jsem polykala pilule, netloustla jsem tak rychle, pak jsem ji vysadila asi na rok a půl, protože jsem si naivně myslela, že kvůli ní nemůžu zhodit.Takže teď už hormony baštím zase a zdá se, že je to v pohodě.

vyky s tou uzenou kotletou jsi mi udělala chutě úplně mi tečou sliny
parmenka
simca
| 13. 2. 2008 16:31
první knížka od kořínkové je ta jak jsi napsala ,,já vím'' pak ,,vím ještě víc'' další je ,,všechno se vším souvisí'' další ,,dieta+199 vašich otázek a mych odpovědí'' ,,kuchařka? já vím'' ,,kuchařka já sním'' pak má ještě jednu kuchařku a sladkosti po kterych se netloustne
knížky Kořínkové
parmenka
| 13. 2. 2008 16:04
Ještě jsem se prosím vás chtěla zeptat která knížka od Kořínkové je první? Já vím? A druhá - vím ještě víc?

Díky za odpověd.
dělenka
parmenka
| 13. 2. 2008 16:00
Simčo od 2.1. jsem zhubla jen 1kg, ale taky mě nejde až tak o kila,
jako o to vejít se do starého oblečení, jenže mě bohužel ani neubývá , zatím jsou mi všechny věci stejně, ale ještě počkám.

Vyky, tak jsem ti poslala přičichnout , cítila jsi ? Ty tyčinky jsem si nedala, a jsou takové dobré.

Pravá morče je pěkné, ale pro mě jen na obrázku , živé nemusím a ani jiné zvířátko, by jsem doma nemohla mít.!

Dnes jsem zas na kytkách, snídaně chlaba s paprikou, oběd špagety a omáčka z tofu (to je taková mnamka). Odoledne zas tyčinky .

Jsem nemožná , tak moc jsem to chtěla dodržet jak nám radá dělitelka7 nemýchat moc potravin ani ze stejné skupiny, ale nejde mě to . Tak jsem zvědavá, jestli vůbec někdy zhubnu, no snad to pomalu půjde, a do léta něco dole bude
vyky
pravaenergit
| 13. 2. 2008 13:00
ja byhc tam taky houby nebo zampiony vrazila, ale nic mi doma neroste protoze doma uklizim a v obchode sem posledni vzala pred tydnem .hihi smutne jeden obchod jedny zampiony.ale verim ze i bez toho to bud euzasne protoze vtom neni ovesna vlocka
ahoj
Vyky
| 13. 2. 2008 11:36
Tak jsem se pomalu dotáhla z města domů, vezla jsem si nějaké knížky z knihovny, jsou tam fajn ženy, ráda si s něma splknu. Já naivka, koupila jsem si grilovaný stehno a kocour dělal jako kdyby byl rok hlady, přitom ráno dlabal kuřecí z pytlíčku, tak jsem se musela rozdělit. Krkoun jeden. Koupila jsem si čokoládovou syrovátku, s tvarohem je mňam. Parmenko, pravý domácí jsem jedla, když udila moje maminka, a to jsem byla malá. teď ho kupuji, od soukromníka je dobré, ale mohla bys mě dát alespoň přičuchnout. Psilium znám sypké, ale jestli tam byl cukr, tak ho nepapej. Pravi, to je krásnej fešák, očka mu jen září. Do té sekané bych vrazila houby nebo žampiony. Strepi, doufám, že ti to v práci přímo pádí, Až budou melouny tak se poctivě zvážíme a hurá na ně. Kdybys tu známou viděla před a potom, nemohla jsem ji poznat. A to měla určitě co já.
česneková nevařená omáčka :1 bílý jogurt, 1 kostka nízk. tvarohu, 0,2 dcl. nízkot. mléka, sůl, 3 stroužky česneku, jemně nasekanou pažitku. všechno dáme do mixeru a umixujeme na hladkou omáčku, podle potřeby zředíme trochou mlíka. K masu, dresing na zel. saláty. K obědu přeji dobrou chuť
parmenka
simca
| 13. 2. 2008 10:17
parmenko hubnu od začátku ledna ale ze začátku jsem to docela pletla. Ani jsem se nevážila ze začatku dělení děsilo mě to hrozné číslo na váze.Taky jsem se bála že nebudou na váze vidět žádné vysledky a to by mě vzalo chut do dalšího hubnutí.Vážím se asi 3tydny a to jsem na váze zhodila 4kg.Celkově to bude víc už obleču oblečení z dob dávno minulych ikdyž ještě né všechno.Pro mě není duležité kolik zhubnu na váze.Potřebuji se dostat do oblečení na které se můžu ted jen chodit do skříně koukat.Antikoncepci beru s menší přestávkou už 5 let.A nemám s ní žadné problémy spíš naopak.Myslela jsem si že s ní bude problém při dělení ale zatím v pohodě Tobě váha nejde vůůůbec dolů?
zviratka
pravaenergit
| 13. 2. 2008 10:08
dobre ranko ,
dneska mam zase zviratka.

Jinak jak jsem zacla zase hubnout svama pred dvema dny mela jsem 93,5jen jsem vam rikala 93 at nepisu deka, ale dneska mam 93 rovnych takze jsem rada zeby to jelo tak rychle zase?? dneska dam ejste zviratka, na obed, protoze sem rozmrazila mlete maso, takze si udelam karbanatky. samozdrejmne bez strouhanky a rohliku, jen maso, koreni, cibule, syr a do toho sme soupla jest eklobasku na kosticky hihi . a od obedu uz budu bastut jen rajcata, protoze rajcata perfektne funguji na to aby se splostilo bricho .

JOOOO a ja jsem se s delenou stravou naucila pit NESCAFE to je hruuzaaa mi to tak chutna ja jsem natom snad zavisla

posilam fotecku MONTYHO
Simčo
parmenka
| 12. 2. 2008 23:00
Simčo ještě jsem se chtěla zeptat, jak dlouho už hubneš, a kolik jsi
zhubla? Já už antikoncepsi sice neberu, ale nevím jestli mě ještě
nebrzdí , není to dávno co jsem ji přestala užívat.
ahojky
parmenka
| 12. 2. 2008 22:58
Ahoj holky.

Tak já jsem dnes měla kytičky, a po strašně dlouhé době jsem si dala
ovoce, měla jsem tam grepy, a ty u nás nikdo nejí jen já. K obědu
pečené brambory, na sváču dynový chleba, a večer grep a tyčinky , za ty se moc stydím , protože jsem se neovládla, a zblajzla celou krabičku.

Ten meloun by jsem si moooc dala, udělali jste mi chutě.

Chtěla jsem se zeptat jestli někdo znáte tyčinky z psylia? Chtěla jsem
si je dát, mám je moc ráda, a když se zapijí vodou tak nabobtnají v
bříšku a není hlad, jenže jsem mrkla na složení a píšou tam cukr . Tak co myslíte, dát si je nebo raděj ne ?

Uzené taky můžu, ted máme zrovna vyuzené domácí a to je pošušnání .

Tak docházím chrupkat mějte se papa.
dana
Vyky
| 12. 2. 2008 21:45
Já jsem měla danu od 42 let, pak jsem se bála si ji dát pryč, takže když jsem tolik zhubla, měla jsem ji. Na mě vidíte,že antikoncepce nevadí. Vlastně jsem ji měla do 60, až mě k tomu doktor dokopal, neměla jsem žádné potíže,moje ženská dok. je moc hodná, když jsem začala achat, tak mě uklidnila,. Strepitulko, ten tvaroh se syrovátkou a skořicí je mňam, zítra si jdu koupit tu čokoládovou. A představ si, že chutná i kocourovi, a ten je rozežraný, co mu neleze nechá. Když mám jogurta tak by mě vlezl do kelímku i když mě ty nízkotučný nelezou. Párky jím, mám ráda tenký, ale raději budu baštit maso, tvaroh, rybičky, já dostala chuť na zavináče. Tak toho si dám zítra, Babulky dobrou noc
...
Strepi
| 12. 2. 2008 21:31
Jééé Vyky ani se nedivím že Tvá známá tolik zhubla ta se asi musela naběhat po tom kafíčku s mlékem a po těch melounech Ale už se na ně také těším,holky to bude suprový čásek na naši dietku budeme baštit melouny,lítat na wc a budeme šlank

Moc díky za za tu antikoncepci,něco musíme s doktorkou vymyslet ... A jestli se ještě po této hubne,chci napsat dvojtou dávku

Vzkaz pro Montiho ... kluku drž se nápor dětského hraní přežiješ......

Holky mějte se,budu muset končit.Ráno vstávám na celá den,tak abych ráno nekoukala jen na jedno očko.Mějte berunky fajn a zítra večer určitě zajdu.
Krásnou dobrou noc a sladké sny .... jééé zas tak sladké ani ne....bože ta dieta .... já zapomněla ...
Strepitula
simca
| 12. 2. 2008 20:44
ahoooj té antikoncepce se neboj já ji jím už dlooooouho a jsem v pohodě.Dokonce když jsem ji začala brát tak jsem 5kg zhodila.beru yadine je dražší ale jsem s ní spokojená. Kdybych se pak necpala tolika čokolád buchet a dobrůtek nemusela jsem se ted trápit hubnutím
kuk
pravaenergit
| 12. 2. 2008 20:43
jo tak MORCE se jmenuje MONTY .tak sme si vzpomnely ze s ejmenoval v RYCHLE ROTE vte pohadce ten mysak cose mu tak narovnaly vzdycky vousy ze syru hihi

JEVA JA CHTELA NECO NAPSAT a ja zas zapomenla co .

Na meloun se v lete strasne moc tesim to budu curat jako silena, ale ledviny to maji rady procisti s euplne suprove.a

VYKY ZULC JE STRASNE DOBREJ NA KLOUBY jen ja mu nejak moc nedavam, rpotoze MI TO NIKDY NIJAK MOC NEJELO OD MALA .no nevim proc .

zrovna koukam na RUZOVKU syn mi presne usnul jak zacla, takze dneska parada. ale mam pocit ze po ruzovce usnu zase ja, protoze jako dneska sme bantovaly uz zase od doby kdy byla jest etma ani nevim kolik bylo hodin
citron a meloun
maybes
| 12. 2. 2008 20:09
Holky, s citrónem bych si hlavu nelámala, za a) ho snad nejíte na kila a b) i kdyby, je to neutrál ať je to ovoce nebo zelenina, určitě se nic nestane. L.K. taky navrhuje, že se grafy mohou sřídat, takže vlastně houby zle. Meloun je zelenina, ale vidím to sním podobně, klidně si ho s chutí a láskou dejte
strpitula
maybes
| 12. 2. 2008 20:00
Recept,: to je děsně jednoduchý. Na teflonku kápnumalinko olivového oleje, filé posypu kořením na ryby, můžeš přidat i čerstvý česnek, lehce osmahnu, pak dám do zapékací mísy, přihodím nakrájené krabi a zaleju vajíčkem s trochou mléka a trochou sýra. Buď cihlu nebo i trošku nivy, prostě co máš ráda a je to. K tomu nějakou podušenou zeleninku a může se baštit.

To složení krabů je děsný, no já vím, ale párky (ty jsem neměla snad rok až teď co jsem začala dělenku jsem si je dala a nebylo mi po nich zrovna nej, asi se na to zase vyprdnu, kuřátko je kuřátko )to je to samý vyzkoušíme a uvidíme, ale snad by to nemělo vadit. Vyky je baštila a hubla a nikdo zatím negativní zkušenost nenapsal...

Tmavý med je neutrál a v tom volnějším grafu je povolen i s živočišnou, stejně jako ovoce, v prvním grafu ne.
med
Vyky
| 12. 2. 2008 18:50
ve zvířátkách píše Koř. že se může tmavý, rybičky v tomatě můžou i v oleji, Meloun je opravdu zelenina a já na jaře potkala známou, která měla zadek jako já, a to byla poloviční, a to zhubla že jedla v letě meloun. říkala, že si ráno dala kafe s mlíkem a pak jen mel. Ze začátku lítala čurat a pak se to zmírnilo. Chtěla jsem ho jíst taky, ale zapomněla jsem. A to ho mám ráda. Tak tento rok to zkusím. Ale místo toho medu si začnu dávat syrovátku, dík za typ, mě to vůbec nenapadlo.
Tak a jdu na tvaroh, už se oblizuju.
strepitula
Vyky
| 12. 2. 2008 18:37
kdepak holka vinice, já jsem z chudého kraje, spisovatelé o něm psali, že je tu více kamení než polí, a hlavně se u nás pěstovaly brambory. Jo ovoce, to bych brala.
Hrozny miluju a když známý z nich dělal slivovici, bylo mě jich líto, já bych je snědla tak. Jsem totiž abstinent, Když jsem si olízla špunt od oříškového likéru, tak jsem měla průjem a žaloudek mě bolel do druhého dne. Syn přivezl z Anglie čer, víno co pijí jen tí nejbohatší, měl radost, já jsem si jen lízla, a cítila kyselinu i když ostatní mlaskali. Alespoň jim zbyde víc.
Vyky
Strepi
| 12. 2. 2008 18:32
Vyky teď tu čtu o Tvém sladkém tvarohu.Tvaroh se může s medem??? já myslela že jen s kytkama .... Já si med občas dám při kytičkách...Třeba med na chleba.U zvířátek si to vylepčuji rumovou čokoládou ze zdravěnky slazenou fruktózou. Tak a teď v tom mám zase chaos.Ty cukry mě zničí Nebo si přimíchávám do jogurtu ananasovou nebo čokoládovou syrovátku a občas doženu trošku sladidlem...

Tak a holky radťe
Graciana
Strepi
| 12. 2. 2008 18:23
Citron mám zařazený do ovoce,nějak se toho bojím si s ním dochucovat zeleninové saláty,i když to láká ... No ten meloun,to je tedy docela dobrá připomínka.Myslí,že i když víme že je to zelenina,tak tedy alespoň já bych ho normálně baštila s ovocem Asi by mě to hned nenapadlo Také jsem se dnes dívala na rybičky v tomatě ale zase jsem je vrátila zpátky do regálu.Zaskočil mě tam cukr a docela jsem zalitovala.A teprve teď když tu čtu u Vyky že je měla mi došlo že se vlasně v těchto potravinách cukr rozkládá a neškodí nám.
Uzený
Vyky
| 12. 2. 2008 18:21
ahojdy, tak uzený jsem dojedla před chvílí, měla jsem kotletku, k nám ji vozí soukromníci a je to mlsota. A jsem zase v tom, řádím v mase je mě fajn, dávám si odtučnělý tvaroh se skořicí a trošičkou medu a je to moc dobré. Koupila jsem si sulc, je samé maso, tak si žiju jako lord. O sulcu píše, že můžeme, i drůbeží tlačenku, tak tu si koupím zítra. A mám po problému s větry, zbytek polívky šel do záchodu, vnuk ji nechtěl, že by ve škole nevydržel. Pravěnko, malý si na morčátko zvykne, měli by jste mu dát jméno, aby zvykal rychleji. Malé děti ještě nemají cit v ručičkách, chtějí pohladit a ublíží. Vnučka se ke mě přitulí a sem tam mě štípne a myslí si jakou mě udělala radost. Děcka, ta korunní se jmenuje Silueta, ochucená sukralózou, umělým sladidlem a je dobrá. Moc se těším na večeři, bude tvarůžek.
Ahoj
Strepi
| 12. 2. 2008 18:15
Ahojky holky,tak jsem se sem konečně na chvilku dostala
V noci jsem se tu byla na Vás jen mrknout,co píšete a co je nového.
Maybes - četla jsem Tvé rybí vařeníčko.Můžu Tě poprosit o receptík na pečené rybí filé s krabíma tyčinkama?Vypadá todocela lákavě.Ale když jsem se byla mrknout v mrazáku na složení,tak jsem zjistila že to kolem ryby snad ani nešlo a vyorali je snad na poli,fakt že jo Tak co s tím???? Koukám žýe jsi také spřízněná duše kyselotin.Já děsně ještě že se to neodráží na ksichtíku jééé
Simčo - a ostatní...Vy my holky dáváte s tou antikoncepcí,to teda jo Co neviděl mám kontrolu na gy a budu tam škemrat o novou Danu na další roky...Ona se prý po 40. nedává... Tak to tedy nevím co budu jinak dělat.Ach joooo ... spoléhám na to že jestli něco budu polykat tak nebudu do příštích vánoc jako slonice ...To se teda mám...
vykčo - kilo dole to je úspěch Paráda paráda...Ono to půjde jen se neboj.
Já si dnes nakoupila papriky,rajčata,párek a udělala jsem si hnec leča.To já můžu baštím ho celé léto...mňaminy mňaminy...akorát že teď jsou ta rajčata jak z fabriky a né ze zahrádky....
Z vysočiny nejsem,ale mám o ní přehled.Táta pochází z Moravy a tak tam máme všechny příbuzné.Od Znojma až po Opavu,ale to už není Vysočina.Já se nacházím u největší hory kterou tu máme v okolí a tou je Říp.... Vy máte vinice a my tady sady s ovocem .....
Brnění - tak to Ti tedy lékařku nezávidím...Já mám skvělou a jsem za ni ráda...Když mám vždy horší výsledky,tak mě div nenechá hledat interpolem,když nejsem na mobilu...Jednou si mě takhle vyhledala přes operátory na pevnou linku...Je skvělá a na to že je mladá tak se každému snaží pomoci a je vždy plná elánu a úsměvu má na rozdávání.
Je to divné,že se Ti nějak nesnaží pomoci s tou váhou.Měla by jsi vědět jak a co jíst,dávají dietní programy ke snížení váhy,cvičení a také motivaci k ke zhubnutí ...
Asi se nedá nic dělat ... tak Tě budeme povzbuzovat a pomáhat Ti my tady ... A navíc jak jsem četla,potřebnuješ být věčně mladá,když budeš jednou muset obskakavat to ho jednou svého staříka ... To to na Tebe chlapi teda pěkně ušili... ... pečovatelko
Pravá - tak jak koukám,tak máte doma pěkné pozdvižení...co ??? Je to sranda,mrňousek se časem naučí že mu nemá ubližovat.Jen to ještě nějaký čas potrvá.Ani jsi nám nenapsala jak se jmenuje Váš chlupáček.Manžel je fakt dobrý,že to zvířátko takhle zmáknul...
masíčko
gracianna
| 12. 2. 2008 14:21
Tak uzené žebra si klidně dej jsou to zvířátka,já je také mám ráda.Já mám dnes kytičky,ale ty žebra si udělám v týdnu-pěkně si mě na ně navnadila!!!! Tak to máš doma pěkného rošťáka,já už jsem to zapomněla jaké je to roztomilé ty malé děti,můj synátor bude mít 15 a už je to úplně jiný. Puberta!no jo ,ale jsem ráda,že je i když jsou dny kdy bych ho přerazila!!!ale zpět k dietce,co ten citron jíte ho jako zeleninu nebo jako ovoce???Třeba meloun je zelenina,já jsem si vždy myslela,že je to ovoce!pak jsem to vyčetla a zjistila,že je to úplně jinak,no jo.to jsem se nějak rozepsala,mějte se pěkně dělenky a pište svoje jídelníčky,recepty atd.
ahojky
pravaenergit
| 12. 2. 2008 12:24
Ahojkyyy

MORČATKO dneska malem najezd maleho neprezilo .NE KECAM, ALE jako malej rekl jeeeee a chytl ho tak skarede za kuzi ze uplne zapistelo ejda tak sme mu hnedka rekly TYTYTY a pak ukazovaly jak s ehladi a rikaly male male. No to hozajimalo tak chtel delat celem berany berany duc .Hihi nojo nema stoho jest erozum, ale to brzo prijde

JAK TO JES TEMA UZENYMA ZEBRAMA MUZOU S EU ZVIRATEK NEBO NE,?
jj
Brnenivkolenou
| 11. 2. 2008 21:11
když jsme si byli s manžílkem v sobotu trsnout, tak jsem několikkrát slyšela od přítomných chlapů, že taková sestra je dobrá věc, hlavně na staré kolena, aby prý je až budou dědci měl kdo obskakovat
brnenivkolenou
maybes
| 11. 2. 2008 21:03
No, to je úžasný, že tu máme i odborníky ze zdravotnictví, paráda , líbí se mi tu.
brnenivkolenou
maybes
| 11. 2. 2008 21:01
Díky za rychlou odpověď, no jó, ale jak se to mám zase odnaučit to teda nevím. To je furt pijte, pijte a pak tohle . No, já vím, nic se nemá přehánět.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
28. 7. 2025 15:32
14754
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
28. 7. 2025 20:45