Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
vitamíny
Brnenivkolenou
| 11. 2. 2008 20:59
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
dva litry, dva a půl úplně stačí, v létě když se člověk potí tak klidně víc
endokrinoložka mi řekla, že mi to zadržování vody dělá ta štítná potvora, ale nějak to řešit nechce a když jsem jí řekla, že by bylo dobré něco zhubnout a nevím jak ,tak na mě zírala jak na E.T.mimozemšťana, takže s ní moc už neřeším páč to nemá smysl.Je fakt, že piju docela dost,dělám na dialýze a má z práce vsugerováno, že ledviny se musí proplachovat, proplachovat, abych nedopadla jako někteří naši klienti.
Také tě vítám pravěnko, vidíš, jakou jsme o tebe měly starost. Kamilek se s morčátkem zkamarádí, vnučka už kocourovi dělá malá, a to jsme si mysleli,že ty nájezdy kocour nepřežije. Tak hlásím dnes o 1kg. dole, myslím, že to byly větry a ten příšerný průjem. 

, zítřek ti to jistě vynahradí. Taky už se těším na jaro. Já taky můžu kyselotiny, hlavně kys. okurčičky k peč. kuřátku, nebo jen tak samotný. 

No a aby nezůstalo u jednoho tak jsem si smazala jednu dobrou duši na fóru 

) jsem vložený seznam od Dělenky7 raději ani nečetela,jen fofrem přehlédla... Měla jsem ze začátku potíže se naučit dělit pokle L.K. a když už jsem to pomalu začala chápat,tak jsem si tu na diskuzi přečetla dělení podle Haye a měla jsem z toho v hlavě guláš