Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

delena strava
pravaenergit
| 9. 2. 2008 20:03
ahojky holkyyy.

tak zitra zacnu znovu dietu delene stravy a budu s esnazit uz ji vubec neporusit a vecwer is uz budu v hlave kombinovat co druhej den.sem to porad odkladala a pak jsem nemela co jist v lednicce byla jen sklenka okurek jendo maslo a jeden chleba a ve spajzu jen mouka sem vsechno s delenou vybilila hahaha

uz sme nakoupily tak snaaaddd i pojimmm :-.D

a chci vice kyticek zkusit nejake salaty tak uvidime .

dneska sem mela topinky s jatrou na cibulce hihihi desneeee sem precpana.Np tak to bylo jako posledni jidlo pred popravou ale neni to pred popravou ale pred dietou hih papa jdu s drahouskem koukat na dvdcko
delena strava
pravaenergit
| 9. 2. 2008 20:03
ahojky holkyyy.

tak zitra zacnu znovu dietu delene stravy a budu s esnazit uz ji vubec neporusit a vecwer is uz budu v hlave kombinovat co druhej den.sem to porad odkladala a pak jsem nemela co jist v lednicce byla jen sklenka okurek jendo maslo a jeden chleba a ve spajzu jen mouka sem vsechno s delenou vybilila hahaha

uz sme nakoupily tak snaaaddd i pojimmm :-.D

a chci vice kyticek zkusit nejake salaty tak uvidime .

dneska sem mela topinky s jatrou na cibulce hihihi desneeee sem precpana.Np tak to bylo jako posledni jidlo pred popravou ale neni to pred popravou ale pred dietou hih papa jdu s drahouskem koukat na dvdcko
prava
Didi
| 9. 2. 2008 19:57
HA HA na 159cm váha 60kg.jsem mrňavá a každé kilo je vidět.pa
ahoj
Vyky
| 9. 2. 2008 18:26
Tak už vím, proč mě je zle . Mám sousedku zdr. sestru a tak jsem se jí zmínila, jak mě je, nahnala mě k sobě a změřila tlak. takže mám 100 na 180 .
A to beru prášky. Tak jsem si na její radu teď vzala ještě jednou a musím být v klidu. Ale já jsem, fak nevím proč mě to tak houplo. Normálně mám po práškách 90 na140 a doktor je spokojený.
Tak si půjdu dát polívčičku jako broučci, už se na ni těším
maybes
Vyky
| 9. 2. 2008 17:47
Díky za nápady, dneska jsen si nalila všechen nálev do kastrolu, byly v něm soj. kostky, ml. paprika, krájený česnek,cibule zel. bujon soj. omáčka, zalité vařící vodou. Zvlášť jsem si propláchla pohanku a čočku a společně namočila a dnes všechno přisypala k vývaru, přidala zeleninu a brambory a uvařila,Před koncem jsem přidala majoránku, poh.vločky a zahustila 2 lžícemi hlad. mouky s vodou. Je toho asi 6 litrů. chtěla jsem omáčku a mám z toho polívku. Ale je moc dobrá. Strepitulko, to je dobrý napad, to těsto dát na plech, když se dá jemný film oleje a ještě bych ho vysypala strouhankou, myslíš,že by to šlo.? Já jsem si vzala dnes prášky od doktora, co mám na všechny neduhy, a udělalo se mě tak zle, že jsem myslela, že omdlím. Takže moje konání je pomalé. dcera mě tvrdí , že to mám ze šalvěje a já tvrdím, že je to bylinka. Chtěla jsem vyrazit na procházku a jsem zase doma. Také jsem ji přesvědčovala, že řízek je rostlinka, ale nedala se .
Cukren
Strepi
| 9. 2. 2008 16:25
Myslím si také že to bude dobré sladidlo.Byla jsem se mrknou na odkaz.Hned jak budu někdy v týdnu práci pozeptám se v lékárně.Díky Maybes ...
Mouka...
delitelka7
| 9. 2. 2008 15:04
Já při pečení dávám mouku hladkou napůl s celozrnnou i když v receptu není uvedená. Celozrnné mouky je v obchodě několik druhů, tak stačí si jen vybrat. Mám doma žitnou celozrnou, s jinými zkušenosti nemám, protože mi to kilo stačí na děsně dlouhou dobu, ale jak ji doberu, určitě vyzkouším zase jinou. Dřív jsem kupovala sojovou, ale té se teď raději vyhýbám kvůli množství bílkovin. Pečení od Kořínkové taky mám, ale určitě je dobré si píct sladké, když už nemusíte tak moc hubnout a proto si myslím, že ani ta bílá mouka tam zase tolik nevadí, protože se nebudete denně krmit sladkým. Je to asi jako s tím lístkovým těstem. Na začátku dělení NE, ale po delší době a po zdařilém zhubnutí, pro příjemné a pomalé hubnutí, tak proč si to jednou za čas nedát. Holky, až zhubnete každá na svoji vysněnou váhu, pak si můžete dávat různé dobrůtky a rozmazlovat se. Tak to ještě vydržte a nepokazte si to. Vždyť i to sluníčko, co už teď hodně často svítí je impulzem pro to, aby jsme na jaře byly štíhlejší.
bílá mouka
maybes
| 9. 2. 2008 14:34
Jestli jsem to dobře pochopila, tak bílou mouku co nejméně, protože se špatně tráví a všechno co je v obilninách dobrého se vymele, takže všechno dobré co se skrýva pod slupkou vlastně včetně jí (otruby - výborná, přírodní věc na zácpu) je pryč. Ale všude použít nejde, takže vyjímečně se nic nestane.
Cukren
maybes
| 9. 2. 2008 14:29
Díky moc, za odpověď. Já jsem byla u nás takovej průkopník , sice na mě v lékarně taky koukali jak na blázna, ale objednali mi ho a teď už většinou 2, 3 kousky mají. Myslím, že by ho měli objednat na požádání, ještě by měl být k dostání od listopadu v Glóbusu
bílá mouka
jitkaadela
| 9. 2. 2008 14:14
Ahoj holky, prosím vás mám nějakej chaos v tom , že nám zakazují bílé pečivo, ale bílou mouku v rostlinkách povolují, tak nevím jaký je v tom rozdíl. Když peču sladké podle kuchařky kořínkové také s bílé hladké mouky
Cukren...
delitelka7
| 9. 2. 2008 13:22
Ahoj holky. Tak cukren mě taky zaujal, už jsem to studovala dřív, ale u nás v lékárně na mě koukali co to chci. Asi je to novinka, která k nim ještě nedorazila. Podívám se po něm někde ve větším městě. Ale myslím si, že je to to pravé pro nás, protože se může používat i v tepelné úpravě i na pečení. Takže cukren ANO !!!
ještě jednou...
maybes
| 9. 2. 2008 13:16
Odkaz - cukren
maybes
| 9. 2. 2008 13:13
Nové sladidlo - cukren...
maybes
| 9. 2. 2008 13:13
Zajímal by mě názor vás všech na nové sladidlo cukren. Je sice vyrobené z cukru, ale je nekalorické, mohou ho i diabetici, tudíž si myslím, že v tom žádný cukr není ani náhodou. Já myslím, že bychom ho klidně mohly. Co vy na to?
Vím, že máme med a fruktózu, ale i tak se to snažím s nimi nepřehánět, kombinuju s uměl. sladidly a tohle se mi líbí, že to není úplně chemie.
vyky
maybes
| 9. 2. 2008 13:04
Já si nemyslím, že bys neměla číst ostatní knížky, právě naopak, tady někdo (už nevím kdo, omlouvám se), hubne i při volnějším grafu, myslím, že to lze , jen vychytat co komu vyhovuje a navíc ty chyby co si myslíme, že jsi dělala tzn. moc tuku k rostl. stravě je všech grafem stejné, to L.K. nedoporučuje v žádném z nich.
Nemusíš přeci jíst suché brambory, uděláš si soj. kostky, nebo třeba rýži se soj. omáčkou a mraženou zeleninku, takový chudší rizoto, špagety s kečupem, bo bram. kaši s se soj. mlékem, krup. kaši ze soj. mlíčka třeba se skořicí a kakaem občas, sice je to bílá mouka, ale myslím, že to jednou za čas ublíží méně než tuk + rostlinka. Nezoufej, vždyť jsi byla plná nápadů, jen jsi teď jsi z toho zklamaná, tomu rozumím, ale dá se to napravit
strepitula
Vyky
| 9. 2. 2008 12:43
díky moc , pohladila jsi mě na srdíčku i na dušičce, Atkinse nebudu, teď se bojím abych opravdu nedostala dnu, není to žádná legrace. Už vím, proč dělám chyby, já jsem rostlinky jedla až jsem zhubla a pak jsem už v rostlinkách řádila. Jsem ráda, že jste na chyby upozornily. Tak a nyní budu fakt opatrná. žádné vymejšlení. Budu jíst přesně podle 1 grafu, na ostatní knížky se nebudu dívat. A vrátím je do knihovny. Jak kruté je jíst suché brambory, ale někdo nemá ani ty. Tak se přestanu litovat, a pochlapím se.
Maybes
Strepi
| 9. 2. 2008 10:47
Diky za pochvalu Maybes... Myslím že se vůbec není proč dlouho rozhodovat co napsat a co ne.Holky jsou tu opravdu skvělé a každá si z každého článku něco odneseme pro sebe.I kdyby to bylo Maybes jen malinko,tak je to dobře.Už jen pro ten pocit že to nebylo zbytečné a někomu to pomohlo...
Strepitula
maybes
| 9. 2. 2008 09:14
Děkuju za pochvalu. Zpočátku jsem váhala, jestli to mám psát, ale jak vidím, jsme tu dobrá parta a nikdo se tu neuráží, což mě moc těší

Co se týče jogurtů, to je přesně ono, takhle to taky vidím.

Mám z tebe radost, že i když jsi hřešila, že tě to nerozhodilo a máš stále dobrou náladu. Já bych to asi nedokázala, holt mám se ještě co učit.
Bereš život tak jak to jde, tak, aby sis neubližovala, soudě, podle tvé reakce a to je moc dobře
Vyky
maybes
| 9. 2. 2008 09:06
Jsem moc ráda, že se tě to nedotklo, že ses třeba neurazila, že ti do toho kecám
Neboj ono se to srovná, chybama se člověk učí, to je známá věc, bude to O.K.
Delitelka7
maybes
| 9. 2. 2008 09:02
Díky za tvoje postřehy, neměla bych mluvit za ostatní, ale myslím, že ostatní holky, jsou rády za každou zkušenost. Je fajn si mít o tom s kým popovídat a popřemýšlet a pak se rozhodnout. Zlá mi rozhodně nepřipadáš
a ještě...
Strepi
| 9. 2. 2008 05:48
Ještě k těm bramborákům...tak ty se prý dají pekně péct v troubě na pečícím papíře....Já už si je dělala také podobně,ale udělala jsem to tak že jsem velmi !! malinko !! vytřela nízký plech olejem a těsto na bramborák rozetřela přes celý plech a na vysokou teplotu upekla.
Tak a už jdu....
...
Strepi
| 9. 2. 2008 05:42
Mějte všechny pohodovou sobotu a neděli....Nebojte se neúspěchu .... nějak to berunky zmákneme...
Večer se ozvu,takhle je toho moc a také mi chybíte...Jeden - tedy já,pak vypadávám z obrazu a to nechci
Ahojík ...
Strepi
| 9. 2. 2008 05:38
Všechny Vás zase moc zdravím,berunky ...
Tak jsem se pročetla vším co jste si tu vypovídaly a je toho tolik že jsem si u toho normálně musela dělat poznámky abych na některou z Vás nezapomněla ...Tak to vezmu nějak jednou řadou a začnu u sebe ....
Návštěva na které jsme byli byla skvělá a pohoštění také,tak jsem si to užila.Kamarádka se snažila mi nenarušit dietu o které jsem ji řekla že držím a sama ji i zná,tak udělala úžasný vrstvený salát do skleněné mísy.Vypadá to fakt holky náramně a ještě lépe chutná.Jenžechybička se vloudila a jednou z vrstev byl ananas a v další jablka.Jinak samá zelenina,občas zastříklá majonézou.K tomu jsme dostali biftečka a červené víno.vínko jsem nahradila vodou,ale salát jsem mohla zaměnit pouze za chleba.Já vím žejsem ho nemusela jíst,ale stejně už jsem pak nevěděla kolik ovoce jsem společně se zeleninou zbaštila.Takže jsem si také zahřešila tak prosím žádné chvalozpěvy o tom,že Strepi nehřeší....
Prava koukala jsem na tu Margitovu dietu a do SPLK by šla zařadit,pokud z ní odstraníš rohlíky a ovoce nahradit zeleninou.Koukám že jsi na tom ještě hůř než já se zbožím v prodejně tam u vás... Také jsem z vesnice i když z dost veliké a prodejen je tu dost,ale zdravá výživa nikde a ani nikdy nebude .takže pokud něco potřebuji nebo si na něco vzpomenu,tak mám blbenku si vše píšu a když jedeme do města koupím co potřebuji.Ale je fakt že se snažím jíst úplně normální a běžné potraviny co jsou vdomástnosti.Je do cela škoda jak jsi psala že nedělíš že nemáš co na baštění na dělenku.je fakt že chleba se suchý jíst moc nedá celý den,ale měla jsi si z něhu udělat topinky nasucho opečené a nějakou zeleninkovou polévku,nebo omáčku.Někdo z holek už tu psal ( jsem hrozná,já vím,ale fakt si až tak nepamatuji která tu co kdy napsala ,mám to ho všeho nějak hodně .... ) že čím častěji se dieta přerušuje ,tím má menší efekt.Možná jsem t i četla v knížkách L.K. ale nemám čas u nich sedět a číst... tak snad se mi je podaří někdy dolouskat.Když něco potřebuji tak to jen tak rychle proběhnu a podle záložek vím co kde najdu.
Jo a musím tedy podotknout,že maminka je tedy dobrý nadšenec jak cvičí a potí se v igelitu ... ...má můj obdiv..Já čekat než se rozpustím na 55 kg,tak to by mě rovnou z toho igelitu mohli vylít do kanálu... nééé že by to nebylo špatné,ale.......

Vyky je mi moc líto co že máš doma tak hloupou váhu a tak nepěkně ti navyžuje
neboj se berunko nic,bude to zase vše dobré.rčitě se to stalo nedopatřením a těma sojovýma výrobkama jak píše Maybes.Já tyhle výrobky vůbec nekupuji,nějak mi stačí to co mám doma,jen si kupuji to tofu a ananas.syrovátku,jinak nic.Tuky nepoužívám téměř žádné.Nedej se tím zmást a určitě má Maybes pravdu i s tím Atkinsnem.Nepokoušej zravíčko víc nežje potřeba.Bylo by to škoda....Já vím žechceš mítnějaké to kilečko dole a teď Tě moc bolí že se nazadařilo.Vykynko,zdravíčko máš jenom jednoa co je nějaké kiločko proti zraví a Tvé stále dobré náladě.Vyky vůbec nic.... Všichni kolem Tebe Tě potřebují mít zdravou a se stále naladěnou dušičkou,rozdáváš s ní teplíčko,naději a dobrou náladu...Posílám pohlazení a nebuď smutná

Maybes velkou pochvalu pro Tebe za šíření ostražitosti před Atkinsnem Je to docela potřeba a navíc s tím máš nepříjemnou zkušenost.Neříkám že je dobrá,nebo špatná...ale na každého působí jinak a né každé tělíčko ten stálý přísun masa po tak dlouhou dobu vydrží.Pravu to láká a to velmi,nedivím se ji,také bych si přála svá kila nemít,ale není to vše ...Být štíhlá a nemocná,není zas až tak to pravé... Takže Maybes fakt máš dnes ode mne za 1 s hvězdičkou... Bojím se o Vyky že se do toho pustí také...
No co se jogurtů týče,tak raději si kupuji dobrý a kvalitní jogurty i by't mají větší podíl tuku,které se nemusí dohánět škrobem aby vůbec držel jogurt pohromadě....

Didi moc blahopřeji k váze...drž se stojí to za to...Tak ať se Ti daří stále

Parmenko zeleniny jím docela dost.Jsem schopná ji splácat s čímkoli ...Mám ji ráda a hlevně se jímůžeš pacpat co hrdlo ráčí a nekyne se po ni
Ptáš se na citron... vůbec ho k zelenině nepřidávám...držím se toho že ovoce a zelenina spolu ne !!!

Simco vím o čem píšeš když se Tvá rodina cpe a nikde na nich nic nenívidět...To se takněkdo má....Dokud byl nejstarší syn doma,tak ani nemůžu napsat že jedl...on přímo žral a spucoval vše nač přišel.... Pekla jsem snad denně pekáče buchet a prníků a všeho čeho bylo hodně... Normálně jsem byla z toho hotová,byl jakokyselina a postava normální...vše co jsem napekla snědl přes noc a postupem let jsem byla už docela alergická na to ...Mamino něco dobrého by nebylo ?????
No a pak se odstěhoval dalekopředalekoa já pekla a posílala balíky jako hrom,protože kolem něho byla spousta stejně hladových kluků.....pak se přestěhoval o kousek blíž a tak jsme jim to s manželem vozili.Jeden den jsem pekla co si kdo objednal a ještě navečír nebo hned druhý den jsme to tam vezli.....Pak je to nějak přešlo,asi z toho vyrostli a když mi včera psal že se mu stýská po malém bráškovi a na otočku přijede a na dotaz jak hodně mám navřit a napéct,mi jen odpověděl,nic nekuchti ,ale upeč býbovku.
Tak dnes vín co budu dopoledne péct,ale u jedné rozhodně nezůstane
ja osstuda
pravaenergit
| 8. 2. 2008 22:22
ja ostuda nebyla u doktorky od porodu . me idel maximalne dr po sestinedelce k doktorce sem se jeste nedokopala ja trubka a ted uz budu zato platit doslova hihi

nevim proc jsme enzasla hned jak jsem tak zacla moc pribriat jsme blba kdovi naco by mi prisly.

no nato ze jsem tlusta hihi .

ale jendou zajdu asi byhc mela co,?

je to pravda ze kazdej clovek nezavisle na veku ma narok na celkovou kontrolu celeho tela,? jendou za rok jako
Maso
Vyky
| 8. 2. 2008 20:33
Tak jsem si vzpomněla, že jsem byla loni v nemocnici na vyšetření, nabírali mě spoustu krve na všechno možný, to já nerada, to braní krve, a když došel výsledek, tak mě známá doktorka přeložila, co tam píší. Neumím to říct přesně vědecky, ale že tam mám něco, z čeho bych mohla dostat dnu, že nesmím hov. maso, a já jsem ho nejedla asi 18 let, ale myslím si jestli to nebude z párků. Tak ty já můžu. Tak a tím jsem skončila se zvířátky, budu jíst rostlinky , uvidím. Dělitelko 7, vůbec nejsi zlá, je dobře že nás usměrňuješ. Já jsem rostlinky jedla až jsem byla hodně hubená, tak uvítám každou radu. Proto si tady píšeme, aby jsme si radily. Pravo, o drahotě mě ani nemluv, je to bída. U nás je to samé, v lednici stále luft, ale koupila jsem brambory a dostali jsme tak ať žijí na sto způsobů. A to kuře dostal vnuk k narozkám, má ho rád vařený, to já raději pečený. Ale on říká, že je pro něj moc mastný. Ach jo, pro mě by nebylo, já bych se jen olizovala. Tak se sem podívám zítra, mějte se
maybes
pravaenergit
| 8. 2. 2008 19:50
ja byhc atkinsona mysima ni dele nez mesic nejedla pak pauzu a pak zase, ale mylsim si ze jendotvarne diety nemuzou telu dodt vse coby telo mit . u delene je fajn ze do tela dostaneme vse potrebne ale to co se spolu hur spaluje to se prost nekombinuje
delitelka7
pravaenergit
| 8. 2. 2008 19:49
JEN NAAAM DEJ NENAZRANYM .
MAS pravdu je treba nad nama mit nejakou pomocnou ruku.a varovnou

Ja jsem treba zhresila protoze jsem dlouho hladovela a eldnicka byla vybilena , takze j ajsme dva dny jedla normalne . no ale snazim s edneska drzet dietku dal.zitra jedem zase nakoupit masicko a syr a zeleninku a ovoce hlavne . jen nehrosi je ze je vse tak drahe ze vzdycky vseho vezmu par kousku a za dva dny zas rvu ze neni:-/

netusim nikdy co si davat v den kyticek z ovesnych vlocek je mi zle uz, ale ted me napadlo ze udelat si zeleninovej salat s oreganem a olivama a celozrnnym rohlickem by nemuselo byt spatne ez?? no teda pokud nevadi olivy ty budou asi tucne nejsou??

HELE JA JSME PRISLA NATO ZE KDYZ JIM K RYBAM RAJCE RYBA SMRDI HROZEN RYBINOU JESTE VIC NEJAK S ETO SMICHA AJE TO DES, takze s rybou nedoporucuji rajce je to blivajzz

jak mam den masicka to ja si vim rady co udelat vzdycky maso varim a pak si ho dam na desku se zeleninkou ahorcici a dlabu ale uz sem toho taky prejezena takze udelam prost emisu s sunky syru vejce atd. neda se jest treba jen vejce a ovovvoce atd to uz by bylo dost sdrasticke to jakooo radsi budu hubnout pomaleji nez z odporem.
Jídlo....
delitelka7
| 8. 2. 2008 17:30
Pokud bych chtěla zhubnout, jedla bych vždy jednu věc z bílkovin, nebo sacharidů (kytek) a k tomu zeleninu. Třeba pečivo proložené jen zeleninou, brambory, nebo těstoviny opět jen se zeleninou tepelně upravenou. V masových dnech maso opět jen se zeleninou, třeba vejce, ale zase jen se zeleninou. Tvaroh, nebo jogurty, samotné, nebo jen se zeleninou. Klidně můžete smíchat maso, vejce, sýr, uzeninu, třeba i tvaroh dohromady, ale tělo už to tíž zpracovává než když sníte jen jednu věc se zeleninou. Ze začátku byl tuk s kytkama úplně zakázán, pak se povolil minimálně olivový olej, ale líp by se hublo bez něj. Tohle stravování je bezva, že se nemusí počítat kalorie, může se sníst i velké množství, ale nesmí se to přehánět s kombinováním. Čím míň budeme různé druhy jíst společně, tím líp se nám hubne. Já vím, že se vám zdám zlá, ale myslím to s vámi jen a jen dobře. Ale vidíte to většina z vás na váze, je to pak velké zklamání, když si myslíte jak poctivě dělíte a on není skoro žádný výsledek. Už jsem se tolikrát zařekla, že se do vás nebudu plést, ale někdy mě to opravdu nedá a musím napsat. Ale o tomhle o všem Kořínková v knížkách píše, takže to není nic nového.
maybes
Vyky
| 8. 2. 2008 17:23
Díky moc, to bude ono, a já trouba jsem si mlaskala, vždyť je to taková dobrota, předtím jsem jedla jen moji výrobu omáček, a ty jsou jalové. Ale bramboráčky bráním, u těch jsem hubla. Tak bych si nakopala, to víš že jsem to tam četla, ale nedbala. Brnenivkolenou, díky za podporu a díky všem jsme opravdu fajn parta. A když ostatní povzbudí, je človíčku hned lépe. Pravěnko, na složení se nedívej, Didi to píše správně, za chvíli by z nás byly cvoci, berme to podle grafu,to bude nejlepší řešení. A když některá si nebude jistá, tak napíše a ostatní jí poradí. Graciana, četla jsem, že jedině olivový olej můžeme bez obav, Olivový olej je původu rostliného,Takže je původu neutrálního a má blahodárné účinky na trávení a hubnutí. Citace od Koř. A píše tady, že v malém množství jaké je v tvarohovém krému a pod. škrob nevadí. tak je to v pohodě. Lecitin je neutrální. Pravo, já to taky považuji za podlé, někdo může seprat všechno, a je jako laťka a já mám taky ten pocit, že se nesmím ani nadechnout. Měla jsem známou, která ke slazenému kafíčku zblajzla 6 zákusků, a byla jako hůlčička. Já jsem se jen dívala,a měla dojem, že tloustnu za ni. Tvá maminka má pevnou vůli a to si zaslouží obdiv. Ale my to dokážeme také. Uvidíš, že jo. Já cvičit nesmím, ale mám chodit, mám doma hůlky a jak bude hezky, tak vyrazím. Loni jsem s nima zhubla za chvíli 5 kg, ale dostala jsem zánět žil, a bylo po srandě, seděla jsem na židli, nohu nataženou. No, pech. Zítra bude mít rodinka kuře, já si dneska namočím opět soj. kostky a vrazím do toho, co dům dá. čočku, kroupy,pohanku, už jsem rodinku varovala. A ještě brambory. Pravo, dcera bydlela také na vsi, a v obchodě měli buď nic a nebo zboží s prošlou záruční dobou. Ale jednou mě do práce koupila u nás zavináče, to jsem měla zvířátka, a po pozření jsem se odstěhovala na záchod, a pracovní dobu trávila tam. Ale, že jsem se vyprázdnila. Snědla jsem ho brzy po obědě, a v 22 hod. jsem tam ještě seděla. jo, to bylo lepší než klystýr.
Tak se sem podívám večer,už se těším
dělitelka7
simca
| 8. 2. 2008 16:58
mohla by jsi napsat co jsi v začátcich dělení jedla aby jsi hubla.jak tak čtu tvé přispěvky tak jsi docela nekompromisní k některym jídlům tady napsanym.mohla by jsi pro nás ostatních napsat tvé jídelníčky jako inspiraci jak na to?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
10. 6. 2025 07:37