Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

dieta
pravaenergit
| 6. 2. 2008 21:59
jest etu dietu zvazim ja sni za deset dnu zhodila 6 kilo a ja jsem desne endockava chtela ybhc uz aspon videt na zacatku 89 kilo at vidim tu osmicku hihi jsem strasna hihi
margita
pravaenergit
| 6. 2. 2008 21:56
Složení jídelníčku:

1.den

Ráno - černá káva
Poledne - 2 vařená vejce a vařený špenát
Večer - grilovaný steak, hlávkový salát a ovoce

2.den

Ráno - 1 rohlík a černá káva
Poledne - grilovaný steak, hlávkový salát a ovoce
Večer - šunka

3.den

Poledne - 2 vařená vejce, hlávkový salát a rajčata Večer - šunka

4.den

Ráno - rohlík a černá káva
Poledne - 1 vařené vejce, ementál a vařená nebo syrová mrkev
Večer - 1 bílý jogurt a ovoce

5.den

Ráno - strouhaná mrkev s citrónovou šťávou a černá káva
Poledne - dušená nebo vařená ryba a rajčata
Večer - grilovaný steak a hlávkový salát

6.den

Poledne - grilované kuře
Večer - 2 vařená vejce a dušená nebo syrová mrkev

7.den

Ráno - čaj s citrónem
Poledne - ovoce
Večer - libovolný pokrm, který vám v předchozích dnech nejvíce zachutnal

8 až 14 den

Celý jídelníček se znovu opakuje. Pokud není uvedeno konkrétní množství, znamená to, že je zcela libovolné. Výběr ovoce bude rovněž na vás. Důležité je zcela vynechat alkohol a cukr, značně omezit sůl i koření a hodně pít vodu nebo neslazené minerálky.

Dieta slouží pouze pro rychlé zhubnutí a nedoporučujeme ji držet více než 14 dní. Po skončení diety je nutné dodržovat správný stravovací režim, tzn. Jíst min. 6 x denně v malých dávkách, hýbat se, hodně pít a dívat se na sebe i svět optimisticky. Mějte se rádi takoví, jací jste. To je nejlepší cesta ke zhubnutí
stefan
pravaenergit
| 6. 2. 2008 21:53
FUUJJJ ted semsi to cetla vube to kolemm delene stravy ani enso tak do toho nejdu tobyhc si ji uplne zastavila to si necham pro pripad mesic rped svatbou hihi
pravaenergit
simca
| 6. 2. 2008 21:51
kde jsi našla tu dietu Margity? Co se tam jí?
dieta stefana margity
pravaenergit
| 6. 2. 2008 21:45
HOLYK ALE DIET ASTEFANA MARGITY JE UDELANA NA PRINCIPU DELENE STRAVY NENI??

dalo byse stim pohrta tak at to je jako delena strava ne,?
me napadlo zebyhc si dala tyden margity pokud byhc to vydrzela a pak byhc zase najela na delenou stravu

hlast esve nazory
simca
pravaenergit
| 6. 2. 2008 20:46
vycitky nejsou mam blazenej usmev jen nesmim na vahu toby me usmev presel
pravaenergit
simca
| 6. 2. 2008 20:37
jééé ty mi děláš chutě....hlavně že ti chutnalo..myslím že každá z nás udělá časem nějaky ten jídelní prohřešek..tedy aspon já si o sobě nedělám iluze že si taky někdy nedám ten čerstvy chleba se syrem a šunkou mňňňam...ted hlavně žádné vyčitky
srepitula
pravaenergit
| 6. 2. 2008 19:53
napsala jsi to suprove DUSICKU JSI POTESILA

¨VAZNE to tak bylo jedla jsem to s takovou chuti a stestim ve tvari hihi a rekla jsem si tak a muzu zas pokracovat nabrala jsem sil.A to vis odolej cerstvemu chlebiku s maslem a suncickou to fakt uz neslo.

CHLAPOVI to ani nereknu TEN BY MEL BLBE NARAZKY HIHI
kuk
pravaenergit
| 6. 2. 2008 19:52
ja jsem se teda tak spokojene najedla dneska ze jsem musela pak jit spat aspala jsem tri hodiny. jako tak sem se jest enevyspala.
jasan ze zitra s dietkou zase zacnu .A treba zase pujde predtim jsem zhresila poprve prece stou cokoladou a druhej den jsme zacla a vaha sla dou normalne no kdo vi.

jsme mela chleba s maslem sunkou a syrem a pak sem si udelala misku toho jidle FENGSHJ jak jsou ty nudle ve smetanove omacce jejda to bylo vyborne.

VYKY tak vy ste byly takovi zdrzenlive vychovani ohledne prdeni,? No tak to unas jen babicka taky ale una sdoma jako to kdybysme mely nafukovaci strechu jako je letajici balon, tak normalne litame
MY SME vzdycky tvrdily a tvrdime ze nam to drzeni prdu za bolesti bricha vubec nestoji .moje babiccka z druhe strany od moji mamky by takhel zesilela ale maminak meho tatky ta je stejneho azoru hihi .Nojo hold taky pochazi z vesnice a verim ze kdyz delala na kravine , ze tam nic ani nespostrehly
maybes
simca
| 6. 2. 2008 19:06
musím se přidat k tvému zjištění obsahu knížek od kořínkové.já četla všechny kromě diety pro megajedlíky.A mám ze všech ostatních knížek stejny pocit jako ty.na každého to funguje jinak co jednomu vyhovuje druhy nemusí.Ty knížky ona psala hlavně ze svych pocitu a podle toho jak všechny ty věci vnímala a citíla ona sama na sobě.každá z nás si musí najít tu svoji cestu k množství jídla i skladbě jídelníčku.
splk
Strepi
| 6. 2. 2008 18:31
Také nemám zatím žádné zkušenosti jako Simča s těmito výrobky zdravé výživy.Nějak jses se ještě na ně nedostala,ale uplně mi učarovalo uzené tofu to fakt můžu
Jo a ještě jsem si vzpomněla na to mlsání u zvířátek...už jsem psala o tom jogurtu se sladidlem a kakaem,ale také si napravuji chuť ananasovou syrovátkou.Tu nám tu poradila Vyky a holky ta fakt je....To je také laskomina
Ani jsem zatím nezkoušela dia čokolády,ale zatím mě moc nelákají.Však ona na ně jěště přijde řada ..
nevím zda se sem ještě dnes dostanu,dcera mi tu stepuje už za zády ...Zítra jsem celý den v práci a večer jsme ještě pozvaní s mužem na návštěvu.Tak to se sem nedostanu vůbec.
Takže kdyby náhodou,tak se tu mějte moc fajn,stejně budu v duchu s Váma... Užijte si zítra moc pěkný den a ať se Vám berunky moje hezky hubne ...
Krásný večer Vám všem ....
Prava
Strepi
| 6. 2. 2008 18:20
Nic to není,bude to dobré,uvidíš.Je to takhle lepší si malinko užít ,než se trápit...
Dušičku jsi potěšila a zase pojedeš z vesela dál
Vyky
Strepi
| 6. 2. 2008 18:17
Jééé Vyky to víš že se mě jen tak nezbavíš
je mi tu s váma moc dobře.jen jsem to zkusila zda se tam někdo ukáže i s dalšími nápady.na foru a všude kolem lítá takových lidí...No uvídíme,uvidíme.... V žádném případě to není pro mne žádná přestupná stanice,Vykynko... Už jsem taková,ráda zkouším vše možné,jsem tím potrefená a to totálně
Co ty a Tvé průdušky??? Také mne dost nalákal zázvorový čajík co jsi tu dostala napsaný.může být dost dobrý.Ale šalvěj..ta mě zatím nějak nenadchla.Manželova mamina ji má nazahradě a také vypije vše zelené co roste .Ale nějak mi to nešmáklo...
Raději buď ještě v teplíčku... ven to sice láká,alespoň tedy u nás je slunečno,ale je to ještě o nastydnutí.Kokala jsem že mi pomalu odkvétají sněženky a hortenzie se probouzí ze zimního spánku,ale asi je ještě brzo.Tak snad mi ještě nezmrznou.Už bych si dala jaro jako nikdo...
Pravaenergit
maybes
| 6. 2. 2008 18:06
Nic si z toho nedělej, jsme jen lidi, zítra to napravíš. Já jsem se celkem držela, ale teď dva dny mám nějakou žravou, musím se zase zkrotit. Ujídám soj. mléko lžičkou ap.
Zítra jdu na masíčko
Laca
Strepi
| 6. 2. 2008 18:04
Mě když Laco honí mlsná tak si dávám do bílého jogurtu sladidlo a hořké kakao.Je to trošku změna i když nic moc
V kytičkách je to pohodovější ... Já jsem si dnes uvařila ke kuřeti dušenou mrkvičku,tak jsem si také pomlsala a ještě budu mít mrkev na zítra sebou do práce.Udělala jsem si ji snad celý záhon No jo no,asi jsem měla velké oči
Vyky
maybes
| 6. 2. 2008 18:02
Jakou knížku zrovna čteš? Já "199 otázek..."čtu to už podruhý a fakt poctivě, protože ona to zamotává do vyprávění a tak to ani jinak nejde, ale nevadí mi to, čte se to dobře. Ještě jsem si půjčila z knihovny "Dieta pro megajedlíky" a přečtenou už mám "Všechno se vším souvisí"
Ať čtu jak čtu, vychází mi z toho, že si každej musí vyzkoušet co a jak na něj bude platit. Najít si množství, který je pro každýho asi jiný a asi i tu přesnost dodržování má každej trochu jinak. Ale je fajn se poradit tady s vámi, protože to je prostě zkušenost a ta může pomoct.
Doufám, že už je Ti líp
dělení
simca
| 6. 2. 2008 17:59
ahoj..tak dnes jsem si dala kytky zjištuji že mi vyhovují více maso nějak nemusím.Ale koupila jsem si dnes ve zdravěnce sojové parky a teda nevím jestli už to některá s vás jedla,ale mě to taaaak hrozně nechutnalo,že snad nic horšího jsem nikdy nejedla.Taky jsem si tam koupila valašskou pamazánku je s fazolí a zeleniny a ta je docela dobrá.
strepitula
Vyky
| 6. 2. 2008 17:33
prosím
tě vysvětli mě to, to by jsi už s námi nebyla? Tak to by mě bylo moc líto, na všechny jsem si zvykla. Prava, nic si z toho nedělej, já jsem snědla pomazánku light,šmakouna, a pak jsem zjistila, že ve složení je i mléko. Pozdě plakat, mám ho v sobě. Taky jsem se nemohla už podívat na čaj, tak mě vnuk koupil Pro linii, mírně ji načechral a když mě ji dcera rozdělala, vytryskl gejzír. Musela jsem se jít převlíct. Já nemám sílu v rukách, tak když rodině z legrace řeknu, že je zbiju, smějí se mě čím. Laco 05, jestly chceš hodně zhubnout, tak můžeš třeba jeden kousek. Před chvílí jsem nakukovala do knížky od Koř. a jsem dost zmatená, jak dovolila ovoce s masem, raději se budu držet prvního grafu, protože jak se znám, za chvíli bych si dovolila všechno.
dělenky
Laca05
| 6. 2. 2008 16:33
Moc zdravím všechny dělenky Už jsem zase měla co na dočítání to je dobře člověk se toho hodně dozví jen jsem se chtěla zeptat když mám kytičky proč si nemůžu upéct buchtu když tam je vše co při dělence můžuA ještě prosím o radu co tak mlsáte když máte zvířátka Děkuji moc za rady
jsem ostuda, ale je mi nadherne
pravaenergit
| 6. 2. 2008 15:16
Holky JA DNESKA ZHRESILA .

SNEDLA JSEM CHLEBA S MASLEM SYREM A SUNKOU mam den kyticek hihi ted arnao jsem je mela.Ja dostala takovou desnou chut na neco takoveho neslo me ruce zadrzet .
ale heeeeejjj tohle snad zavedu jako kazdomesicni rytual byla to nadhera to do sebe hodit .
no ja vim ostuda jsem.Tak tohel mid el apokazd eden kytciek tohel dusno

VYKY budu mit tabulku na tiu atkinsonovu dietu tak te sni pak seznamim at vis co sem drzela.-)

ja delenou budu drzet dal,a le den kyticek budu mit jendou tydne ja to nezvladam v den kyticek mi nci nechutna ze vseho je mi zle a jeste mam desne chute na vse co kolem me jen projde.

No tak ted si budu urcite stezovat ze mi vaha stoji,a le te dvim z ceho
splk
Strepi
| 6. 2. 2008 14:18
Už mám zvířátka 4 den a začínám jich mít nějak dost a začínám pošilhávat po kytičkách...Tak ještě zítra a se zvířátky na chvilku končím.Jdeme zítra večer na návštěvu,tak je lepší uzobávat masíčko než suchý chleba Doznání ....Včera večer jak jsem hledala holky dietky po fóru s tím karnitinem a jaké s tím mají zkušenosti a když jsem prolezla co se dalo,tak jsem zjistila že tu je snad vše možné i nemožné a někdy jsem i žasla a tak jse i po předchozím ujištění dietky že forum dělená strava tady asi není,rozhodla že ho založím.Tak teď jen doufám že si tam lidičky najdou cestu a přinesou sebou spoustu rad a nápadů.No uvídíme jestli tam bude stejně rušno jako na dámách .... http://forum.lide.cz/forum.fcgi?…
prava
Vyky
| 6. 2. 2008 13:55
Také jsem koukala na ten karnitin, není tam nic proti naší stravě,já myslim, že ho klidně můžeš. Já jsem to nevydržela a stoupla na váhu, nemám dole ani deko, ale drštička je fakt menší, asi odchází tuky, ty jsou lehké, Tak zatím zůstávám v klidu. Dneska jsem se dožrala, teple oblíkla a vyrazila do knihovny, vypůjčit Kořínkovou. Ve zdravěnce měli Ďobáčky, je to hotové jídlo se sojou, opravdová lahůdka, v Albertu měli zase sníženou cenu u bram. knedlíků bez vajíček, a tak po příchodu domů, jsem vše dala na talíř, šoupla do mikrovlnky, a spapala. byla to báseň. A to mám plný kastrol omáčky. Ale já to nevydržela. Holky, v Albertu jsem si koupila mraženou tukožroutskou polívku, stačí přidat bujon. tak až spucuju omáčku, tak si ji udělám. Pravěnko, ty říkáš, že by tě malej vystěhoval, to já bych už dávno musela bydlet někde v hlubokém lese. Ale četla jsem, že si na plyny stěžují všichni, co jí hodně zeleniny. Víš, moji rodiče byli velmi cudní, na toto téma a co se týkalo těla u nás bylo tabu, já jsem to považovala za něco necudného, až jsem byla v nemocnici, a stud mě přešel. Ale to jsem už měla větší děti a tak se teď dokáži na toto téma s nima bavit. Nikdy bych si před nima neupustila, až jednou jsem utíkala do kuchyně a ušlo mě to, vnuk s dcerou se začali smát, a já jsem pochopila, že bych praskla. ale před syny ne, to mám zábrany. A ke všemu starší syn ať sní co chce nemá problémy. To se má, až mu závidím. Bumbám čajíček, ale raději bych něco s bublinkama.
Tak se náš oslavenec vrátil ze školy, má řízky ty on rád, já taky dort, také jsme mu zazpívaly, a já jen polykám sliny. Však příjde den a já jednou si dovolím odsunout talíř se sojou a zavelím,chci řízek. Ale to je v dálné budoucnosti.
delitelka7
pravaenergit
| 6. 2. 2008 13:05
ahojyk a dekuji. no tak carnitin ej dorba vec ja snim taky hubla, ale ja mela ty stavcky carnitinove , ale mi to prislo furt tak sladke nevim ejstly je to bezne ikdyz jsou bez cukru .
jake byly ty tablet yco jsi mela,?
Dokončení věty
delitelka7
| 6. 2. 2008 11:28
Nevím jak se to mohlo stát, ale dokončení věty je pod článkem.
Karnitin
delitelka7
| 6. 2. 2008 11:26
Tenhle karnitin je dobrý, mají ho normálně v lékárnách, ale jestli opravdu pomáhá, nevím, ale brala jsem ho taky a hubla. Ale jestli stravou

Karnitin+chrom tbl.50

Katalog. číslo:
1317735

Běžná cena v obchodech:
87.10 Kč (vč. DPH)

Naše cena:
83.90 Kč (vč. DPH)

DPH:
9%

Ušetříte:
3.20 Kč

ks

Přidat do oblíbených položek

Popis:

Dotaz na prodejce / příspěvek do diskuse

Zpět na předchozí stránku., nebo karnitinem, to nevím.
strepitula a ostatni
pravaenergit
| 6. 2. 2008 08:23
PREI HEZKE RANO

strepitula. juu tobys byla hodna dkyby ses podivala.Ja kdysicarnitin brala jak jsem driv hubla a vzdycky jsme si ho dal arano na lacnej zaludek udelela pet drepu a sla sem si po svem hihi na cviceni me neuzilo, ale byla jsem aktivnejsi nebyla jsem unavena a vim ze je to dobre i pro srdicko ten carnitin. a hubla jsem tehda hezky.

na vaze se dneska ukazuje 93,4 taky se po vcerejsim zrani nedivim, ale ejst ejsem nebyla na wc

dneska jdu na kyticky, ale na soju moc nemam chut vzdycky me poni nadyma .jeste ze malej neumi mluvit jinak by me vyhodil z baraku .
Odkaz
maybes
| 6. 2. 2008 05:27
Děkuju za radu Vyky.
Strepitula: díky za rady, jsi hodná, že jsi se takhle rozepsala, no kopírovat a vkládat z myši to by mi šlo, jen jsem dalla Ctrl + V a nevšimla jsem si jak říká Vyky toho Ctrl + K, teď už to půjde jako po másle, jen co najdu nějakej odkaz.
Díky moc jste prima
jdu ...
Strepi
| 5. 2. 2008 23:43
Mějte se berunky ,všem Vám přeji krásnou a pohodovou noc a ráno krásná číslíčka na váze.....
Těší se zítra na Vás ...
Prava
Strepi
| 5. 2. 2008 23:39
Tak jsem se tam tam byla mrknout,ale nic jsem nenašla...Takže u holek na dietách to nebylo...Možná mi ještě blikne a vzpomenu si....
Prava
Strepi
| 5. 2. 2008 23:32
Pravi,tak s,tím karnitinem tedy nemám žádnou zkušenost...nevím o tom vůbec nic.Ale mám takový pocit že jsem na toto téma něco četla na diskuzi na lidech.Ale kde to přesně bylo nevím,mrknu se ti tam zítra.Možná že to byly holky z dietního fora kam občas chodím...uvidím... a povím.
.. Dobrou .....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
27. 7. 2025 20:41
14750
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elka