Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Smažák....
delitelka7
| 2. 2. 2008 18:40
Holky, holky, jak vy tady čtete. Pokusím se to sem vložit. zkopírovala jsem to z odkazu, ale je to bez obrázku. Jen aby jste věřily, že to tu je. Asi si nevšímáte odkazu, který bývá vložený až dole pod příspěvkem. Era 17.8.2006 13:21 Hrníčkový smažák

sůl
vejce 4 ks
tvrdý sýr 250 g
šunkový salám 250 g
máslo na vymazání
ořechy nebo mandle na vysypání

Sýr i salám nastrouháme na hrubém struhadle. Vajíčka důkladně rozšleháme a osolíme. Hrníčky vymažeme máslem a dobře vysypeme ořechy. Na dno šálků dáme vrstvu sýra, na ni salám, ten přelijeme 2,5 lžícemi rozšlehaného vejce, opět vrstvíme salám a nakonec sýr. Hrníčky naskládáme do vysokého pekáče, zalijeme vroucí vodou a dáme do maximálně rozpálené trouby a 25 minut zapékáme.Samozřejmě bez brambor,jen se zeleninou
parmenka
maybes
| 2. 2. 2008 17:58
Nejsi sama, já jsem začala před necelými dvěma týdny a zatím taky stojím, i když bych ráda ještě něco shodila, jsem ráda i za to, že nepřibírám . Lenka říká, že to chce být taky v pohodě, tak to zkusíme a uvidíme
dělenka
parmenka
| 2. 2. 2008 17:50
Tak já jsem teda četla celou diskusi, docela poctivě a vypisovala si z ní různé věci a recepty, ale dobrůtku v hrnečku jsem taky neviděla. Na dámu taky občas chodím.
Dnes jsem si dělala o obědu ty sojové nudličky (od Vyky) s cibulí a porkem, přidala jsem si tam jěště česnek. Bylo to dobroučké a mám tam ještě na zitřek.
Zato sojagurt mě docela sklamal, vypadal tak nádherně, ale nebylo to ani trošilinku sladké , a já bych po měsíci už něco sladounkého potřebovala! Med nejím a tak nehrozí, že bych ho ulizoval .
No a váha bohužel pořád stojí .
Není taky nikdo, kdo by na tom byl tak strašně čšpatně jak já. Jen kilečko za měsíc, no budu doufat, že snad v únoru se to troch prolomí!
Dělěnka
maybes
| 2. 2. 2008 16:48
Ahoj, holky,
prosím Vás, někdo tu zmiňoval neživočišnej sýr, ale nebyl to tofu. Prohlížím diskuzi zpátky, ale nějak se mi nedaří to najít. Nevíte, prosím jak se jmenoval? Vypadal úplně jak normální plátkovej, ale nebyl z mléka.
Díky
prava
Vyky
| 2. 2. 2008 15:58
Jedla jsi podle grafu, KOř. opravdu psala 45 procent. Dívala jsem se na fotku, máš nádherného prcka, užij si ho dokuď je mrňousek malý, až bude v pubertě, tak si ani neškrkneš. Myslím, co se týče muckání. Přišel mě vnuk s kamošem, tak se ozvu až večer.
obed
pravaenergit
| 2. 2. 2008 15:17
VYKY nenene ja vim že jsi to nemyslela špatně stim zavinem ja jsme zaněj byla vděčna hihi jen sem to proste spomalila no?? nachviličku.

ted sem mela na obed rajcatka dve a maso pečene a natom HERMELIN 45 procentni . podle přisneho grafu je napsane syry atd do 45 procent mela sme poprve hermelin s čistym svedomim sme ho nejedla, ale tak když to kořinkova psala??

no pojedla jsem si mam nejakej zcvrkel zaludek nejak moc nesnim hihi to je ale dobře.

přijel mi mužíček muj budoucí, tak běžím zaním papa
prava
Vyky
| 2. 2. 2008 14:24
Jestli se ti hubnutí zastavilo kvůli mě, moc mě to mrzí, já jsem ty recepty psala, aby jsme neměly tak chudý jídelníček, a také proto, že jsem je také jedla. Už jsem po jídle, jak jsem začala chystat zahuštění, dostala jsem náhle strašný hlad. Chtěla bych se zmínit, já teď v kytičkách chodím na záchod až čtyřikrát za den, sukně se mě souká nenápadně po zadečku dolů-.Ale zvážím se až ve čtvrtek. A k večeři mám moje oblíbené brambůrky. Ale cibulky si musím rozmačkat, kvůli patru. Tak a teď jdu brouzdat na dámy, ozvu se večer a řeknu vám co jsem se dozvěděla. ahoj
dělitelka7
Vyky
| 2. 2. 2008 13:29
tak jsem ta zvířátka držela asi půl roku, nevím to již přesně, ale bylo to dlouho. Opravdu jsem to na začátku psala. máš krásnou postavu, je jasné, že už tělo nemá co hubnout. Ale my budeme taky takové. O té dietě jsem na netu četla, ale raději se budu držet této. Omáčka i rýže bublají, vnuk se ještě nevrátil, ale tomu dcera navařila a tak se starám jen o sebe Kocour má svoje pytlíčky. Zahustím si ji soj. mlíkem a ovesnýma vločkama, jemnýma s vlákninou. Tak a už uháním zahušťovat
listove testo
pravaenergit
| 2. 2. 2008 13:05
neco natom bude, protoze MĚ SE VAHA važne zastavila až když jsem si začla dělat štrudl a nemluvě otom že sem vněm neměla ani ten umělěj cukr.No takže zatim ho vyřadim z objehu, ale kdyby namě přišla děsna chut na sladke tak si ho udělám.

jinak je fakt že zase neštrudluji a zase hubnu asi dneska mam aspon 40 deka zase dolu konečně .
Lístkové těsto....
delitelka7
| 2. 2. 2008 12:56
Určitě není těsto zakázané, to jsem ani netvrdila!!! Je jen nevhodné pro začátek diety a rychlé hubnutí. Zhubla jsem 9 kg a dělenkou si udržuji stálou váhu 65kg při 170 cm výšky. Kila už dolů nejdou asi to nepotřebuji, ale cítím se fajn při dělení jídla.
Pro Vyky....
delitelka7
| 2. 2. 2008 12:46
Vidíš Vyky, že je pravda, co jsem tu psala. Sama píšeš o tom, že jsi napřed jedla samé masové dny, než jsi zhubla spoustu kil. A teprve potom jsi začala s rostlinami a určitě jsi i při nich hubla se štrůdlem i koláči. Jistě jsi je nejedla denně a hubnutí šlo i když pomaleji dolů, ale určitě jsi to už nesledovala tak nedočkavě jako na začátku diety. Vím, že jsi to zde psala, že jsi byla jen na mase, než jsi hodně zhubla. A troufám si tvrdit, že to nebyl jen měsíc, že to trvalo určitě delší dobu, než bylo tolik kil dole a než sis dávala sladkosti. Jóóó, holky, kdyby to hubnutí bylo tak lehké, nebude tolik nadbytečných kil a všichni, nebo skoro všichni by byli štíhlí.
listové těsto
Vyky
| 2. 2. 2008 12:43
Tak v pondělí nemusím uhánět do knihovny, zjistila jsem na odkazu listové těsto podle stravy kořinkové, a může se. Ta diskuze dama je výborná, já jsem po ní také brouzdala, ale k tomu jsem se nedostala. je pravda, že máme každá jiné spalování, já si myslím, že každá přijdeme na to, co nám dělá dobře. Dělitelko 7,mohla by jsi se podělit kolik jsi zhubla?To je vždycky hnaci motor a povzbuzení pro ostatní. A teď jdu vařit. Ráno jsem měla chleba s perlou , protože jsem hodná tak jsem se rozdělila s kocourem, a kafe se soj. mlíkem. to už naštěstí nechtěl. A zatím nemám hlad. Dívala jsem se na američanech na vaření, měli tam krásný maso, ale já jsem zůstala klidná. že bych těm kytičkám přišla na chuť? Vím, že se budu stravovat takhle až do smrti, ale bude to lepší než se valit jako kulička, a to říkám něžně. ahojky
Ještě jedna rada....
delitelka7
| 2. 2. 2008 12:21
Chtěla bych to trochu vysvětlit. Pokud chcete rychleji zhubnout, držte se přísného grafu. Ty různé sladké dobroty a volné grafy jsou už na udržování váhy, protože jak určitě každá víte, pokud nechceme přibrat kila zpět, musíme na dělení vydržet napořád. A na udržování jsou pak štrůdly, řezy, dorty i cukroví. Ale, věřte, dá se to. Já se tak stravuji několik let a moc mi to vyhovuje. Tělo nic nezatěžuje a cítím se moc dobře. Hodně úspěchů všem při hubnutí.
dělitelka7
Vyky
| 2. 2. 2008 12:12
Víš, já jsem opravdu ty štrudlíky jedla a hubla, teď jsem koukala do grafu a těsto tam není, ale když jsem začínala, tak Koř. měla napsanou tu první knížku a podle té jsem se řídila Ale pro pokoj srdíčka se v pondělí vypravím do knihovny a pak dám vědět.
čokoláda slazená fruktozou i banánky je dobrá, ale v přísném grafu by se neměla. KOřínková přišla i na to, že se může zmrzlina z mléka nebo smetany slazenou fruktozou nebo umělými sladidly. Ale podle 1 grafu se nesmí, píše jen ti co chtějí hubnout pomaleji. Ale také jsem psala, že jsem rostlinku jedla, až jsem hodně zhubla. Tak a jdu klohnit moji omáčku, měla jsem málo surovin, co dům dal. Pravo, piji tu magnézii od doktorky, křeče nemám jen mě to v lýtkách mírně svírá. je to nepříjemně, dělá mě to ve dne. Všem přeji dobré pochutnání a zažívání.
Odkaz na recepty.......
delitelka7
| 2. 2. 2008 11:47
V tomhle odkaze, už tu byl vložen několikrát, jen jsem vám ho okopírovala, je i hrníčkový sýr.
http://diskuse.dama.cz/komunita.php?… Odkaz si můžete uložit do svého počítače a je vám kdykoliv k nahlédnutí.
Vyky
delitelka7
| 2. 2. 2008 11:39
Vyky, vůbec ses mě nedotkla,chtěla jsem vám jen pomoci a poradit. Ale dám ti jeden příklad odsud z diskuze. Někdo tu dal recept na čokoládu do bílkovin(zvířátek) s celého tuku. Čokoláda byla zamítnutá,protože je prý tam moc tuku i když ten se s masem výborně snáší a určitě celou dávku čokolády nesníš za jeden den.Kdežto lístkové těsto, plné tuku a bílé mouky se tu doporučuje co hrdlo ráčí i když rostliny a tuk se snáší hodně těžko. Může být, ale určitě ne v začátku hubnutí, důkazem toho je snad i zastavení váhy některé z vás. Dělení se nenaruší,ale určitě pozastaví. Nechtěla jsem vás nijak odradit, jen poradit. Každý se přece chybami učíme. A tobě Vyky přeji hodně zdraví, dodáváš tu všem hodně optimismu.
dělitelka07
Vyky
| 2. 2. 2008 11:16
Lucie, to jsi nás pěkně sprdla, máš pravdu že si člověk musí osvěžovat paměť, ale mám takový dojem, že jedeme podle přísného grafu, já když jsem shodila 36 kg, klidně jsem štrůdl jedla, vždyť je tam všechno co se v1 grafu může. Do práce jsem si nosila i koláče, štrůdlík, ale podle K. i ta bábovka je podle ní, vím že se udělá chyba, proto si tady radíme. tak se na nás nezlob, a pošly také nějaké recepty.
Didi nafouklé jsme všechny, protože jíme zeleninu. a tmavé pečivo. copak já, jsem za vodou, ale vy broučíci, co musíte do práce. To patro pálí, ani nemohu moc mluvit, vypadá to, že víc šišlám. Jíš suprově. Tak, to patro patřilo Parmence, Je to bída, když žužlám chleba a kocour kůrky nechce. Pravěnko, mám radost, že se to hnulo, co se přihodilo tobě znám, když byl prostřední syn asi rok a něco, tak mě pomaloval kuchyň, sebe, a to jsem měla pračku Romo. Měl ho hlídat x bývalý, také jsem z toho neměla radost. . jestli byl úplňek nevím, já raději koukám,co mám na talíři, a kolik toho je. Moc jsem na tebe myslela, už jsem ti chtěla psát jablečnou dietu. Dělitelko 7, jestli jsem se tě nějak dotkla, promiň, myslela jsem to dobře.
Dělení....
delitelka7
| 2. 2. 2008 09:58
Milé dělitelky, možná by vám dost pomohlo, kdybyste si pročítali i staré příspěvky a přiložené odkazy. Potom by jste se ani nedivily sýru v hrníčku. Je vložený v odkazu, dokonce i s obrázkem. Vždyť to přece děláte každá sama pro sebe a pokud budete podvádět, ať už vědomky, nebo nevědomky, odrazí se to na vašem hubnutí. A určitě by si každá začátečnice měla přečíst nějakou knihu o dělení a tady se už jen doplňovat. Ale to tady většina už ví a knihy koupila. Je to jen dobře míněná rada pro vás, ani dělené hubnutí nejde samo od sebe a chce to hodně vytrvalosti a disciplíny. Pokud budete často porušovat dělení, tělo "zblbne" a pak se divíte, že nejdou kila dolů. A pokud začínáte s hubnutím, dejte si ten nejpřísnější graf a zapomeňte na štrůdl a bábovky atd.To si můžete dovolit až mnohem později, až vám nebude vadit, když se hubnutí pozastaví. Přála bych vám všem, ať se vám hubne příjemně a kila jdou rychle dolů. Lucie.
dělenky
Laca05
| 2. 2. 2008 09:22
Zdravím všechny dělenky Všem vám gratuluji za schozené kila Já teda zatím moc velký úspěch nemám v pondělí budu začínat 5 týden Jinak Vyky ty placičky stěch kr. tyčinek si udělám Dnes mám zase kytičky
VIKI
Didi
| 2. 2. 2008 09:08
Dobré Ráno všem,hlavně tobě VIKI-moc se omlouvám tak opožděně ti gratuluji ke schozeným kilům,vždyť si to zasloužíš,.Mám druhý den zvířátka,Rano---2míchaná vejce s párkem a cibulkou,SVA---jogurt,OBĚD----ražničí SVAČ----zelenina,VEČE.----zbytek od oběda.Tak zatím a všichni se opatrujte,jdu uklízet atd...
holky z porcelanu :-D
pravaenergit
| 2. 2. 2008 08:54
Jitus to vypada zajimave ten hrnicek teda ty si dlabes. A mam stejnou otazku hrnek je normalni hrnec porcelanovej do trouby,?

JINAK dneska me probral malej tak ze s ecelej prokakal a ja ted mam takovou hromadu veci pred rpackou ze o pracce vim jen diky tomu, ze jede po*** mi vsechny periny co byly na posteli , prosteradla a nakonec se prisel prtulit, takze i me. takze sme rano radily hnedka ve vane hihi OBA DVA .

zkusim poslat fotku a hezky s emrknete jak s emi satanek naucil lozit na televizzi
vyky
pravaenergit
| 2. 2. 2008 08:48
Dobré RANO

VYKY JA TI MOCINKY GRATULUJI KE TREM KILUM, taky mi to ani nedoslo .To je ale dost vzdyt jsi najela tedkom nedavno to je snad tyden ne?? to je uzasneee

ja mam dneska 93.6 a jeste jssem nebyla na velke hihi

ja vcera vubec nemela hlad. snedla sem ty debrecinske pareckoklobasky na snidani a pak sem vypila akorat nescafe s mlikem .JA SE ASI NAUCIM PIT kafe ale jen neso ja nanej normalne mivam chut to je neuveritelne. ale ja sem spise labuznik v cajiccich .

No pak sem akorat zobala hovezi maso protoze malej tak vyvadel ze jsem nemela cas se najist.No a bylo tu rano hihi .ale byla sme furt nafoukla takova tezka. Nebyl ted treba nekdy UPLNEK?, to sem vzdycky strasne plna to s enema ani moc jest at s enepribere.
děkuji
Vyky
| 1. 2. 2008 23:32
všem děkuji za pochvalu, už nesmutním, Jitu menu bylo v pořádku, ty šálky jsou z porcelánu? Vypadá to lákavě. Streptulko, také jsem dělala 24 hod. směny, potom 16 hod. bylo to k nepřečkání. přeji ti, ať ti směna rychle uteče. tak a jdu spát,vnuk mě utekl ke kamarádovi, ještě že je se mnou kocour. AHOJKY A PŘEJI SLADKÉ SNY, PÁ, PÁ
blahopřeji taktéž Vyky
jitkaadela
| 1. 2. 2008 21:51
než jsem to všechno přelouskala to byla doba co?

Vyky blahopřeji a držím dále palečky i ostatním.

Takže dnešní zvířátka:

snídaně- bílý jogurt
oběd- sýrový hrníček( šálek na kávu jsem vymazala trochou olejem a vysypala strouhanýma ořechama a plnila následovně: vrstvu strouhaného sýra, pak strouhaný salám,3lžíce rozšlehaného vejce,opět salám a pak zase sýr. Hrníčky postavila do pekáče s horkou vodou a dala do trouby co nejvíc nahřáté na 20 min. Já papala se zeleninou a ostatním jsem přidala vařený brambor)
svačina -bílý jogurt
večeře-kabanos vařený s hořčicí a čerstvou zeleninou

Doufám,že dnes je to vpohodě, že jsem nehřešila
Ahoj
Strepi
| 1. 2. 2008 21:46
Mějte krásný víkend a nějak to jídelní lákání přežijme všechny bez útrap a mučení ... Vyky nastolila heslo ..... nedejme se a jen čuchat a čuchat ..... ááách jo ....
Zítra jsem celý den v práci,tak se tu staví možná až někdy později večer. Mějte se báááječně ...
jééééé .... ostuda.....
Strepi
| 1. 2. 2008 21:28

...střídavě se kaju a stydím a s pokorou dodávám VYKY JEN TAK DÁL ...
Vyky
parmenka
| 1. 2. 2008 21:16
Jééé vykynko, moc se omlouvám, asi jsem z té závisti zapomněla pogratulovat . To víš, ale že závidím jen v dobrém , si supr že ti to tak krásně jde dolů, jen tak dál a bude s tebe koča .
parmenka
Vyky
| 1. 2. 2008 20:29
K porku se ovoce nesmí, já jsem už ovoce neměla, nepamatuji. jo, koblihy ,co to je? A jak to chutná_ Holky, jestli chceme být krásné, tak jen lapat vůně a tiše štkát. Já malý bobešek jsem čekala pochvalu za ty 3 kg. a on mě nikdo nechválí. dcera je pryč, a vy nic, tak tiše smutním. ´Tak a jdu si z té trošky co mám doma udělat vývar. Před chvílí jsem slupla osmažené brambory s trochou oleje, posolila, okurky postrouhala, k tomu cibulečky a jsem ja
ko puk. Pravo, teď jsem četla lékařské pojednání, že ten unilakt je nejlepší. mám ho také, tak ho budu jíst, jen si vzpomenout.
ahoj
parmenka
| 1. 2. 2008 19:59
Ahoj holky, tak u nás se začínají slavit fašanky, všude voní koblihy , a dokonce mi tchýnka donesla i domů . Mnam tak by jsem si dala. Ona tak výborně peče a smaží laskominky a já kolem nich mám jen chodit. Kdybych se mohla aspon uklidnovat tím, že hubnu a budu krásná . Jenže zitra už je to měsíc co jsem na dělence a zhubla jsem jen jedno jediné kilečko . A to hubnete vy za týden, někdo i dvě.
Pravěnko a ty nezoufej, že ted 3dny váha stojí, vždyt už jsi několik kil zhubla, to se podívej na mě . Ono to snad půjde nám oběma dolů!
Vyky taky mám odřené patro, vůbec nevím o co, ale pěkně to bolí! Tukožrozskou jsem taky drřela a dost jsem u ní zhubla asi 7kg, jenže všechno zase zpět nabrala. A ted jen jak cítím ten smrad tak se mi obrací žaludek. Já takové vařené zeleniny nemusím!
Dnes jsem měla ještě zvířátka, ale zitra už jdu na kytky a strašně se těším na ten jogurt nmam, Chtěla by jsem si k obědu naložit sojové nudličky podle Vyky dává se tam cibule a porek, tak jsem se chtěla zeptat jestli můžu jíst ještě ovoce nebo už ne? Doufám že mi to bude chutnat, Tak zatím papa
laca05
Vyky
| 1. 2. 2008 18:19
teda, vy si papáte. ty koláče s meruňkou nemají chybu. jen tak dál, ať máme inspiraci- Já jsem si udělala kafíčko se soj. mlíčkem, a zapálila si solnou lampu, krásně jsem si vegetila, než se přihnal zmrzlý vnuk s kamarádem, ale já se nedám vyrušit.
Placičky s krabím masem : 25 dkg. krabých tyčinek, 25 dkg rybího filé, chilli paprička, 1 stroužek česneku, 2 cm čerstvého zázvoru, 1 bílek, olej.
Postup : krabí a rybí maso papričku,česnek, zázvor nakrájené ma malé kousíčky rozmixujeme. přidáme bílek a sůl dejte do misky a přikrejte, a dejte na půl hod. do lednice. Ze směsi tvarujeme placičky, a smažíme na trošce oleje do zlatova. placičky mají být teplé. K tomu zeleninový salát. Jsou to zvířátka.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
9. 6. 2025 13:56