Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

dělenka
Laca05
| 1. 2. 2008 17:00
Moc zdravím všechny dělenky Včera jsem měla zvířátka udělala jsem si rybu na másle a koření a pak na vrch nivu dnes kytičky teď jsem si upekla z lis. těsta koláčky do vnitř jsem dala meruňku ,trochu skořice udělala koláček a na vrch trochu džemu
didi
Strepi
| 1. 2. 2008 16:52
Ahojík Didi,já si dám dnes k véče vaječnou omeletku se šunkou a nějakou zeleninku.Ale asi to vypadá na kYselé okurčičky nebo nějakou zeleninovou pikantní čalamádu.A tu tedy pikantní mám až až ...Nějak se mi urodily papričky nevídaně jedovaté No to mi teď připomnělo že bych měla za chvilku zase zasadit semínka No to jsem tedy hlavinka
didi
Vyky
| 1. 2. 2008 16:27
jsem ráda, že jsi se ozvala, na večeři u zvířátek chce to maso s hořčicí,křenem, párky, veškeré ryby, vajíčka, jogurty, mlíko, uzený masíčko, snad si s toho vybereš. Pravo, nenapsala jsi jak piješ? Já být tebou, tak nebaštím ten vývar, vyváří se v něm maso, a i když stáhneš tuk, určitě tam něco zůstane. skus to, uvidíš.
prava
Vyky
| 1. 2. 2008 16:16
Ještě jsem si vzpomněla, vyzkoušela jsem hodně prášků na podporu hubnutí, a podle mě je nejlepší unilakt se skořicí. Baštila jsem ho tenkrát s bram. kaší se soj. mlíkem a měla jsem za krátko dole 5 kg.
pa
tukozroutskou
pravaenergit
| 1. 2. 2008 16:06
tukozroutskou vydrzim amximalne tri dny pak bych se sni pozvracela no spise dva dny hihi ja ji jednou zkousela a nevydrzela jsme byl sni hlad a uz semi sni otacel kufr jako VYKY semi hnusia. ja takovej masovej typ a najendou tohle brrr

vyky ja nez abyhc mela jest vetsinou kyticky nez masicko to radsi ty hemiky preziju veris??.-)
Ahojky lidičky
Didi
| 1. 2. 2008 16:06
Po týdnu mám kilčo dole,ja vím nic moc,ale na to že občas skopu zeleninu a ovoce tak myslím dobrý kilo.dnes jsem si naordinovala zvířátka,po kytkach (hlavně pečivu )jsem nějaká nafouklá ani nevím čím to je. STREPITULO-obdivuji tě tři děti já mám dvě,oba sudují-holce bude letos 23,klukovi 20.tak jsme stále s manželem sami doma,teť přestvujem baráček tak je stále co dělat.PRAVA-Vydrž,znám to jak je člověk na sebe naštvaný,ne jednu jsem to zažila.A vztekala a jak to na mě nesměl nikdo ani nic říct.Tak se nenervuj stejně to nepomůže.VYKY-ty e opatruj,zdraví máš jen jedno,a tady na světě jsme jen pujčený tak se šetři.Potřebuji radu něco jednoduchého zvířátka k večeři prosím máš skvělé nápady
strepitula
Vyky
| 1. 2. 2008 15:55
tu tukož. jsem tenkrát neznala po těch 7 dnech, já ji baštila normálně. ale teď jak to píšou po 7 dní, není to špatný. Mohla by i prava, jestli to zvládne, alespoň se ti pohnou kila dolů a budeš mít větší inspiraci. A když se může po 2 dnech opakovat, nebylo by to marný. Jsme to holky netrpělivý, ale chce to klid. to se mě to kecá, však až se mě to hubnutí zarazí, budu vyšilovat taky. A kde jsou ostatní dělitelky. úplně se vypařily. tak se děvčata ozvěte, znáte přece heslo : v jednotě je síla. Zatím ahojky, já se ještě ozvu.
vyky
pravaenergit
| 1. 2. 2008 15:52
dekuji za napsani diety, ale zni drsne hihi a jako papaju byhc tady na vesnici dlouho nahanela

tukozroutskou polevku byhc si mohla udelat vidis to me vubec nenapadlo ta me rozhodne procisti hnedka si napisu do seznamu surovinky

to vis chci at s epak placame potech nasicch vyschlych raminkach hihi ale ja mam takove ramena z eto se nedoziju hihi

jinak ja mams ice an mazleni kamilka a kamila, ale presto nejak moc si preji zase morcatko ja miluji zviratka a driv sem morce mela takze doma asi trosku zatlacim na morcatko hihi
Dělenka
maybes
| 1. 2. 2008 15:50
Ahoj holky, všechny moc zdravímto je paráda co je tu čteního a receptů.
Všimla jsem si v malinko starších příspěvcích, že někdo používá "Vajahit" já jsem se na něj dívala v prodejně a teď jsem si to našla na netu a složení je následující: sójová bílkovina, škrob, syrovátka, kukuřičná mouka a lecitin. Ta syrovátka tam podle mě vadí, co vy na to?

Blahopřeju k shozeným kilům
strepitula
Vyky
| 1. 2. 2008 15:40
Ta polévka se dá jíst i ve zvířátkách, když si ji naleješ do sklenice, v práci si ji můžeš ohřát. Jak jsem již psala, jedla jsem ji při první dietě, a zvedá se mě žaloudek, jen si na ni vzpomenu. důvod neznám. teď jsem dojedla omáčku, čím je delší čas v lednici, je lepší. A teď budu baštit brambory, protože na omáčku nemám protlak a mám málo zeleniny. Pravy, a jak je to u tebe s pitím. Já se nalívám jako babouk, po chvílích piji. ta tukožr. není špatná, kdo ji může, ať si ji dá. Taky bych ji baštila, snad se žaloudek zklidní. .
VYKY
Strepi
| 1. 2. 2008 15:11
Moc Ti Vyky děkuji za tu polévku Myslím že bych to snad i zvládla držet těch pár dní.Zeleninu můžu v jakékoli podobě Četla jsem i tu banánovou co má napsanou Prava,Ale to se mi nějak nelíbí,asi je to tím,že se opravdu nedá zahrnout do dělenky.
Zítra jdu na celý den,tak to si ještě nechám zvířátka a na neděli si už chystám kytičky.Ještě jsem se nedostala k tomu Tvému štrůdlíku a takovou mám na něj chuť.Ale musím se přiznat že mám fakt obavy z toho aby se mi také hubnutí nezastavilo.ještě mám 3 dny a bude to měsíc co jsem začala..uteklo to jako voda ten měsíc,fakt že jo...
Prava
Strepi
| 1. 2. 2008 14:56
Pravěnko,Pravěnko...Zanech úsměv na líci a vyžeň chmurné myšleny
Váhu novou nekupuj,to si za ty korunky raději kup nějakou dobrůtku na dělenku,to bude lepší ...Já vím že si říkáš to se ji to kecá Ale máš pravdu,zatím se mi daří a až se mi váha zasekne,tak mě normálně klepne pepka protože potřebuji ještě docela dost dostat dolů ...Také si sem pak budu chodit pro pohlazení na dušičku,jen se neboj .Určitě se to srovná,nahod si zase kytičky ať se tělíčko trochu vyprázdní a uvidíš že to půjde.Říkej si jde to ,jde to,jen ta váha přihlouplá tomu nerozumí ...
prava
Vyky
| 1. 2. 2008 14:31
máM tu dietu před sebou a moc se mě nelíbí. Víš, mě magistra říkala jíst celý den podle chuti banány, a nic jiného, ale já ti ji napíši a posuď to sama. banánový den : snídaně : 2 šálky ovocného čaje, nebo káva s mlíkem, 1 krajíc celozrného chleba se lžičkou másla, 5 dkg lučiny, nebo cottage, 1 banán.
přesnídávka : 6 sušených banánových chipsů, nebo malý banán.
oběd : ovocný salát z 20kuliček hroznů, 1 papája, 2 kolečka ananasu, nakrájených na drobno. smíchat v misce a přidat lžíci medu, a lžíci sluneč. oleje.
sváčina: 1 nízkotučný jogurt s oblíbeným ovocem.
večeře : 10 dkg grilovaných krůtích prsíček, s petrželkovanými brambory. jako desert banán se 125 ml. vanilkového pudinku.
Nevím, při tukož. splyneš s dělenou, ale tato by narušila hubnoucí proces, a byl by konec. Tak se bobínci opatrujte a ozvěte se
prava
Vyky
| 1. 2. 2008 13:58
klid, klid, není to zablokovaný v mozku, že se nervuješ, víš co řekni si v klidu, já hubnu, a zvaž se za týden Při hemeroidech, to chce raději kytičky, u zvířátek se namaháš tlačit a to není dobré. úplně se stydím pochlubit, večer jsem skučela v oné útulné místnusce, a ráno jsem si všimla, že mám propadlou drštičku, jsem typ jablko, stoupla jsem na váhu a volala vnuka, nechtěla jsem věřit svým očím, mám dole 3 kg. PRAVA,JEZ RADĚJI ROSTLINKU,ty brambory s olejem jsou výborný. Mám tam trochu omáčky, a pak se těším na brambůrky. Mám pech, otlačilo se mě patro v puse, asi od okurek, to je bolest, chér je kočka, ale všimla sis, jak je strnutá? Já se ráda směju, to by byl úšklebek. Tu banánovou ti napíši. Strepitulko, alespoň máš někoho na muckání, já mám alespoň ko***, rodina přede mnou prchá, když mě chytne miliskování . taky mám ten pocit, že mě už nepotřebují,i když mě o všem říkají, já se nesmím nervovat kvůli srdci, a tak se musím někdy smát, jak mě .šanují.

TUKOŽROUTSKÁ POLÉVKA : SLOŽENÍ: 6 VELKÝCH CIBULÍ, 5 RAJČAT, 2 VELKÉ ZELENÉ PAPRIKY, 1 HLÁVKA ZELÍ, 1 ZEL. BUJON, 1 SVAZEK CELEROVÉ NATĚ, KDYŽ NEMÁŠ RÁDA NEMUSÍŠ A 3 MRKVE, JESTLI CHCEŠ. zELENINU NAKRÁJET NA MALÉ KOUSKY, A ZALÍT VODOU. VAŘIT 10 MIN. PAK ZTLUMIT PLAMEN A ZELENINU DOVAŘIT. MŮŽEME OKOŘENIT PEPŘEM, SOLÍ, KARI, PETRŽELKOU. MŮŽEME SI DÁT I ČESNEK, ALE AŽ NA TALÍŘ. TUTO POLÉVKU MŮŽEME JÍST KDYKOLIV, KDYŽ POCÍTÍME HLAD, A V JAKÉM MNOŽSTVÍ CHCETE.
1 DEN: KROMÉ POLÉVKY VEŠKERÉ OVOCE MIMO BANÁNŮ. JEZTE POLÉVKU A OVOCE, K PITÍ NESLAZENÉ ČAJE, KÁVA, VODA.
2 DEN : POLÉVKU A VŠECHNU ZELENINU. K VEČEŘI SI MŮŽEME DÁT VELKOU PEČENOU BRAMBORU S MARGARINEM. NEJÍST OVOCE. 3 DEN :POLÉVKA A JAKÉKOLIV OVOCE A ZELENINA. NEJÍST BRAMBORU. JESTLI JSTE NEPODVÁDĚLY, MĚLY BYSTE MÍT DOLE 2 AŽ 4 KG.
4 DEN . KROMĚ POLÉVKY JEZTE BANÁNY NÍZKOTUČNÉ MLÉKO. A VYPÍT VODY CO NEJVÍC MŮŽETE.
5 DEN POLÉVKU, HOVĚZÍ MASO A RAJČATA. 20 AŽ 30 DKG. MASA, 5 AŽ 6 KS. RAJČAT. VYPÍT 5 SKLENIC VODY, ABY SE ODBOURALA KYSELINA MOČOVÁ. POLÍVKY ALESPOŇ JEDNU PORCI.
6 DEN : KROMĚ POLÉVKY JEZTE HOVĚZÍ MASO A ZELENINU. MŮŽETE ZBAŠTIT CO HRDLO RÁČÍ, ALE SNÍST JEDNU PORCI POLÉVKY, ALE NIC JINÉHO.
7 DEN : RÝŽI KOLIK CHCETE, NESLAZENÝ OVOCNÝ DŽUS, ZELENINA.MŮŽETE SE NACPAT CO CHCETE. JEDNU PORCI POLÉVKY. TEĎ BY JSTE MĚLI MÍT DOLE 5 AŽ 9 KG PO DVOU DNECH MŮŽETE OPAKOVAT. MÍSTO HOVĚZÍHO MŮŽE BÝT I DRŮBEŽÍ. KDYŽ VÁM POLÉVKA POLEZE UŠIMA, DÁ SE JÍST ROZMIXOVANÁ. KUŘE VAŘENÉ, GRILOVANÉ, ALE BEZ KŮŽE.
A TEĎ JDU POHLEDAT TU BANÁNOVOU.
dobre rankoo
pravaenergit
| 1. 2. 2008 10:11
ahojenky,
teda vy spisovatelky.VYKY nato ze datlujes udatlujes toho vzdycky FEST .

Dneska sem si dala zviratka.Jsem zas trubka vlezla na vahu a vaha porad stoji bud ji vymnenim, nebo vymnenim baterky jsem v rozpacich hihi. VYKY bananova dieta,, podel se ja babanky miluji ale rozhodne byhc s ejich neprejedla to ume nehrozi,spis aby mi poni treba nezatuhlo hihi po porodu mam hemeroidy, takze obcas jeste na zachode rodim.no od jidla k zachodu jojo spravne vsak stejne to tam zkonci, ze??

strepitula, teda to mas doma veselo.tri deti.No aspon ze ty dve uz vylitavaji zhnizda no a aby sesnedivila ze s edcera vazne vda, ja jsem sama taky od osmnacti let, teda jako s Kamilem mojim pritelem, ale ja byla vzdycky samostatna jendotka. Sice do sveta tobyhc nejela tobych se ztratila jako jorksirek v seniku , ale jinak sem nechtela nikdy po nasich nic a do dneska jsem takova ze vsehcno sama sama sama hihi nekdy is to tim sama ztezuji.Ale kdybych s emohla podelit o kila tak rozdavam jak silena .Asi sem nemela zbalit ridice kamionu, ale plastickeho chirurga.Takova zpevacka SHER mela plastickeho chirurga a je sni hotova bohyne.coby zato dala moje babicka co ej stejne stara jako ona .Ale toby bylo zarlit pak i na babicku hihi staci kdyz mi chlap rika jak mam sikovnou mamku ..

rano sem posnidala ctyri debrecinske parecky ja nevim prijde mi to jako male tenke klobasoparecky. trosku mastne byly ale jako bylo to rano a jinak nic mastneho nebud etak coby ne ze,\?? uzenina to je a tak nehresim .a vari s emi hovezi kliska a tu budu papat s rajcatkama protoze okurka semi nejak vytratila z lednicky.Zajimave .asi se tam zatoulala v prazdnote .
Jsem si rano zacvicila div sem se pak zvedla a je fakt ze pak me to rozhodne vyhnalo na wc a hnedk pak byl hlad.

Jo jinak dobrej spalovac tuku je i L- CARNITINE ja ho kdysi pila , protoze jsme chtela zhodit rychleji atehda jsem sem tam zacvicila a hubla jsem . Akorat nevim jak by se to pouzivalo u delene stavy ani nevim co to obsahuje, takze ja si koupim jen hubnouci caj a jestly snim se vaha nehne tak se vyfackuji

LIIDDDDIIIII PROC TA VAHA STOJI NA 94 kilech a nechce dolu?? vzdyt bylo 93 proc ted stojim na 94?? nehlasily ve zrpavach nejake nahle pribrani nebo tak?, neco spatneho ve vzduchu zebych vdechla,? hihi lidicky depta meeee tooo. jak dlouho to ma stat?? vim z enekde korinkova pise ze s eto v nejake fazi zastavi a pak to pokracuje ale jak dlouho ta faze bude trvat ??, VYKY a strepitula Parmenka no VSECHNNNYYYY honem poradte a uklidnete me .
Vyky
Strepi
| 1. 2. 2008 07:34
Ajhoj Vyky ,tak dětičky máme s manželem 3.Nejstaršímu synovi bylo 22 a už žije dva roky samostatně.Doma máme 17.letou dceru - v nejúžasnějším věku ... - prý se v 18 vdá...no tak to bereme trochu s rezervou a s nad ještě do té doby k rozumu přijde No a pak ještě máme malého prcka,jsou mu 4.Ten je ze všech nejúžasnější ...Je to mazlítko,hladítko ale i vzteklítko.Ale je skvělý Toho jsme si pořídili na pro zpestření a hlavně aby jsme v oné době nezblbli z puberty našich úžasných dětí ..... Všechno to nějak rychle uteklo a nakonec jsme zjistili že nás ty děti vůbec ale vůbec nepotřebují.Nikdo už se nechodil tulit a mazlit ,no a bylo to.Takže máme stále o rozruch a zábavu postaráno
SPLK
Strepi
| 1. 2. 2008 07:20
Přeji Vám všem krásné únorové ráno .....Leden jsme přemohly tak ještě kousek a bude za chvilko jaro ...no sice za větší kousek ...ale už je to pocitově lepší....No a co přijde s jarem ???? no přece my,krásně zhublé .....
strepitula
Vyky
| 31. 1. 2008 23:17
jak máš staré děti? Zítra ti napíši tu tukožroutskou, vnuk mě vyhnal na notebook, a já na ty písmenka čučím a dělám chyby. S atkinsovou jsem shodila skoro 40 kg, ale teď jsem zjistila, že se u ní nesmí žádný prášky, já jsem masová, já jsem se v ní vyžívala. Jitule, česnek je zelenina, doufám, že ten sýr byl tofu. Víš, asi by bylo lepší, kdyby jsi si psala jídelníček na druhý den, a kontrolovala si co jíš, pak se nespleteš, a když nebudeš vědět, tak se nás zeptej. Já nakukuji každou chvilku, jestli někdo nepíše. Já taky přemýšlím a rozhoduji se co budu druhý den jíst. Tak se pusinky opatrujte a dobrou noc
Vyky
Strepi
| 31. 1. 2008 22:24
Ani vyky netušíš jak teď na Tebe myslím ...Kluci šli dnes spát spolu,tak mám trošku času na víc.... ... Sedím si tu u Pc a mlsám si tady tuTebou tolik opěvovanou vychlazenou ananasovou syrovátku...mňam mňam ...To máš tedy pravdu že je to dobrota a jaká .Vůbec jsem neměla potuchy o tom že takové dobroty existují a ještě k tomu na hubnutí...A to si představ že do výživky si chodím už několik let kupovat čaje ..to jsem tedy hlava otevřená,co??? Vždy nakoupím haldu čajíků,prckovi ovoce a cukrovinky a ženu dál.Ale že bych se také podívala co mají za pultem,to ne... ...tak dík za typ... ještě mají čokoládovou,tak tu si asi vezmu příště také ..... a hezký večer
jitkaadela
Strepi
| 31. 1. 2008 22:11
zhřešila...zhřešila ...Ale za to jsi si zase pochutnala
dnes kytičky
jitkaadela
| 31. 1. 2008 21:55
Tak holky jak sleduju, už asi spíte tak napíšu své dnešní menu pro vaši kontrolu a pádím taky.

takže snídaně- semínkový chleba s dia jahodovou marmeládou

a zbytek dne samé langoše prostřídané pomerančem,ale já zhřešila, dávala jsem si na ně česnek se sýrem, až teď jsem si to uvědomila
Vyky
Strepi
| 31. 1. 2008 21:41
něco jsem tu zaslechla,že jste si tu s Pravou špitaly o nějaké polévce na dietu - rychlehubnoucí ...co se takhle podělit se mnou která o tom nemá ani páru ...může se třeba někdy hodit.Já mám jenom Etkinsnovu,tu masovou,ale je to děs to jíst stále ..brrr....Kdysi jsem ji držela,zhubne se ,ale to by jeden na tom musel zůstat na věky hrozná představa a navíc to ničí tělíčko ....
strepitula
Vyky
| 31. 1. 2008 21:11
tak jsem polykala sliny při představě segeďáku. mám chutě, jako bych byla v naději. To jsem, ale aby se špeky rozpustily.
Pravo, ještě je pak dobrá banánová dieta, říkala mě magistra, že se u ní krásně zhubne, ale banány se brzy přejí. Ale je to ovoce a bylo by to v dělené stravě. Ale to až by bylo ouzko. Já si myslím, že ty potvůrky půjdou dolů. Já vím, že jsme dychtivé zhodit brzy, ale všechno bude. Tak se mějte a zítra se na vás těším
Pravda
Vyky
| 31. 1. 2008 20:54
jsem ráda, když vám mohu napsat nový recept-. já si podobné omáčky dělám asi 6 litrů, a za chvíli je pryč. Víš, mě ty potíže dělá vysoký tlak, a k tomu se přidá ostatní, a já jsem hned na hromadě. ty jsi tahala kačera a já stoličku, Tak jsem se přepapala, Dcera vařila brambory,a já si je pokapala jemně olejem, a poprvé jsem měla střibřité cibulky, jsou rozkošně maličké a dobré a sfutrovala jsem talíř. a teď mě nenapranca tlačí žaludek.
Tak doufám, že než půjdu spát, budu mít pokoj. Ještě jsem si vzpomněla, že do té bábovky dát ***, je neutrální. Vnuk se mě směje, jak mě to psaní jde. datluju jedním prstem, a když mě nutí dvouma je to hrůza. Dnes už žádný recept, až zítra. Dneska budu dlouho kunovat, když jsem tak dlouho spala, ale mám rozečtenoi knížku, je historická,ty já ráda, Budeme s vnukem kunovat oba, když nemusí zítra do školy.
kuk
pravaenergit
| 31. 1. 2008 20:52
ale babiska kde jste??? vy ste se schovaly v lednicce zejo?? ze ja vas najdu .Az vas najdu tak vas snim

no tak ja koukam na ordinaci tak zase padim
VYKY
pravaenergit
| 31. 1. 2008 19:24
no jeste si odpocin .Asi te zmaha to jak hubnes je stoho telo nemocne . Hih no snad nic hrosiho nez zmatene telo to neni.

MUJ SYN ZA SEBOU TAHA NABIJECKU NA MOBIL. Ja tahala dreveneho kacera a ON NABIJECKU . Dobrý co??
tady sou hody teda
pravaenergit
| 31. 1. 2008 19:21
Hele tak sme si udelala OMACKU . normalne sem si dala vodu do toho sem soupla sojove mleko , vegetu papriku a koreni grilovaci /ja vim hrozna kombinace/ no a cesnek a zahustila jsme to troskou mleka moc to nezahustovalo tak sem nasypala lzici detske krupice. Holky to BYLO VYBORNEEE FAKT SEM SI PODLABLA HODILA SEM ke konci do toho tu uvarenou ryzi a soove nudlicky uvarene a jako to byla balada pro muj zaludek.Normalne zvazuji ze zase udelam kyticky jen kvuli tehle vyborne dobrotce
SPLK
Strepi
| 31. 1. 2008 19:03
Tak jsem teď dodělala pro rodinku segedínek a sobě jsem si včas odemdala a byla fakt zvědavá jaké to bude ... jóóó je to fajn je to fakt dobré.Jen jsem si to zahustila malinko mlékem se smetanou aby to nebyla jen voda ..je to pěkně odlehčené a netlačí to v bříšku

VYKY ...ty nás tedy zásobuješ recepty...to je nádhera pokud bych mluvila jen sama za sebe,tak bych tedy asi brzo skončila jen na pár jídlech...Je to tak...víc hlav víc ví a je to tak dobře.
Je moc fajn že jsi si odpočinula,ale fakt už jsem měla starost kde jsi. Jsi tu takové naše dopisovací sluníčko.... Šetři se,šetři ....
a ted radte
pravaenergit
| 31. 1. 2008 18:29
TAKOVE DOBROTKY TADY PISET ENO TEDAAAAA .
BABOVKA ZNI SUPROVE LAKAVE ALE DNESKA SI JI NEDAM JESTE PROTOZE MAM UZ UVARENE SOJOVE NUDLICKY A YZI TAKY TAKZE UDELAM TU OMACKU STOU PAPRIKOU NAMKY ZNI TO DOBREE.

DNESKA SME CELEJ DEN JEDLA JEN POLEVKU MELA JSEM ASI 4 TALIRE HIHI ALE JE TO JEN VODA S MBRAMBOREM A ZELENINOU MRAZENOU A to jsme pak jest erozmackala mackatkem na brambory vtom hrnci a bylo to dobre a fest dietni
guláš
Vyky
| 31. 1. 2008 18:26
Rychlý bramborový guláš : na trošce oleje osmažíme cibuli, zpěníme čer. mletou papriku, přidáme brambory, zel. bujon, sůl, pepř, a zalejeme vodou. vaříme 20 min. a zahustíme vodu s moukou. dochutíme podle chuti. jíme s chlebem, celozrnou houskou. Já jsem se měla. Přišla dcera ze školení a koupila celozrné bagety. a protože mladej ještě nepřišel, urvala jsem 2 kousky. Promázla perlou, ÁÁCH TA ta lahoda- Dočetla jsem se, že žitný chléb je šetrnější k našim střevům, a s údivem jsem zjistila, že jej jím, ale že bych byla méně nafouklá, to ani náhodou- Včera jsem jedla zvířátka a měla jsem pokoj, pravda je že jsem nebyla na o o, ale dnes bych se mohla vznášet, co mě to dělá. Ach jo, jak tento stav dokáže znepříjemnit život.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
9. 6. 2025 13:56