Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

bábovka
Vyky
| 31. 1. 2008 17:12
ještě jednou děkuji za vaši starost o mě, ani si neumíte představit, jak se na vás těším. a protože byl pláč o bábovku napíši vám co můžeme. včera jsem ji našla na netu, a vypadá jedle. Prava, jestli jsi nezačala kuchtit omáčku, možná bys sis ji mohla udělat. 30 dkg polohrubé mouky, 15 dkg ovocného cukru, 10 dkg oleje, 1 prášek do pečiva, půl čtvrťáku soj. mléka, vanilkový cukr s fruktozou, já ho nemám tak ho tam nedám, to se fajn rýmuje, rozinky, oříšky. do margarinem vymazané a strouhankou vysypané formy. A kdo ji udělá první, tak řekne jaká byla-.
prava
Vyky
| 31. 1. 2008 16:33
tak já ostuda spala až do jedné, udělalo se mě líp, děkuji všem za starost o mě, potěšilo mě to. musela jsem se smát, já když vrazím hlavu do ledničky tak na mě udělá kuk,a zívá prázdnotou. Krčí se tam troška mé milované omáčky, nějak se scucává. Vyhnala jsem vnuka nakoupit, ale jen skromně. Dcera odjíždí do neděle pryč a tak jsme se rozhodli, že si uděláme bramboráky. Prava, uvař si soj, nudličky ve vřelé vodě, přidej zel. vývar, česnek, cibuli, a jestli máš nějakou zeleninu, a povař, asi 20 min. pak si ve vodě rozmíchej hlad, mouku, do ní trochu mleté papriky, a zahusti. když se vaří, přisyp trochu vloček. jestli máš soj. omáčku dochuť a k tomu rýži, brambory, vřetánka.Já jsem si ráno dala chleba s vrstvičkou Perly, med a pak kafe se soj,. mlíkem, odpoledne omáčku s rýží, a k večeři asi zase chleba. Už se těším jak si budeme plácat po našich zhublých ramínkách. Strepitulko, také nemám chuť na jídlo rodiny, vyžívám se v mém. Ten bulgar si musím koupit, až se doškrabu na město, je to ostuda, jezdí m h d , ale já si netroufám. Soja jogurty jsou mńam, a sojonéza je výborná i do bram. salátu, po našem. Prava, Margitovu ne, narušila bys dietu, lepší jak jsem psala tukožroutskou, drží se 14 dní a je to zelenina, hodně se při ní zhubne, a pak se můžeš klidně vrátit k naší stravě. Jitu, až najdeš dobrý recept, napiš. Přeji všem i sobě hodně ubývajících kil.
pravá
parmenka
| 31. 1. 2008 16:04
A co udělat si nějaké brambory? Ty máš doma určitě . Třeba ty bramboráky od Vyky nebo pečené brambory na kolečka s česnekem ty já zbožnuji a můžu je jíst pořád ! No ne že by jsem se ne ty kytičky tak těšila, ale bude změna a hrozně se těším jen na ten sojagurt, jak ho vidím v té ledničce tak bych se do něho hned pustila, vypadá báječně. Pak dám vědět jestli tak i chutnal .

Vyky chudátko asi leží, protože jinak by jsme tady od ní měli nějaké příspěvky. Tak at je co nejdřív fit ! Moc nám tady chybí (aspon teda me)!!!

Já ted peču výbornou bábovku, hned by jsem si dal! Ale budu se jen dívat, jak si dávají kluci, achjo!
jitkaadela
pravaenergit
| 31. 1. 2008 14:00
ahojyk ja mam zavin v knizce Lenka korinkova, KUCHARKA?? JA VIM

JINAK LIDICKY JAK si mam udelat nejakou stavicku mam sojove nudlicky a ryzi a mam jen zeleninovej bujon nemam ani sojovou omacku :-/ poradte
VYKY
jitkaadela
| 31. 1. 2008 13:43
VYKY AHOOOOOOOOOOOJ

JAK FUNGUJE ZDARVÍČKO!!!!! UŽ JE TROŠKU LÍP?????
závin
jitkaadela
| 31. 1. 2008 13:41
holky moje, z které knížky je ten zázračný závin. Pokud je tam i víc tak dobrejch receptů,tak si ji koupím. Už mi dnes došla dieta pro megajedlíky a sladkosti tak budu studovat
parmenka
pravaenergit
| 31. 1. 2008 12:15
ty jsi blazen tesit se na kyticky hihi . brrrr.
Ja je mam dneska a zatim jsme akorat uvarila malemu drubkovou polevku s nudlickama a zavidim mu to a nevim co budu jest ja nenapada me lautr nic, ale oto ze nenapada nejde ale ja mam vazne spajzku a lednicku jako po vykradeni .A to je sila a sla sem do obchodu tad yunas atady neni nic jako jsem byla v soku a reknou mi v sobotu prijede zbozi sef privez ez macra jent o dorekly jsem se malem pozvracela amcro ma strasne hnusne potraviny podradne fuj tajbl.

takze cucim do rpazdneho spajzu kde name opravdu jen cuci ovesne vlocky a rikam si co sem komu udelala??
bulgur
parmenka
| 31. 1. 2008 11:38
Vyky včera, už jsem šla spat, byla jsem strašně unavená! Ten bulgur obsahuje: pšeničný bulgur, červená čočka loupaná, vegi vegi špalda bio - zeleninová delikatesa, mrkev sušená, cibule sušená, celer sušený, paprika sušená červená flok, česnek sušený .
Bulgur se zhotovuje napařováním a broušením pšenice. Má ořechovou chut, je výborný pro děti.

Holky já vám tak strašně závidím , že vám to hubnutí tak skvěle jde a mě nic! Za měsí 1kg . Už jsem propadla vářící mánii jak vy, každé ráno stojím na váze, a číselka se vůbec nehnou! A to nemůžu říst, že by jsem se přejídala, jím jen když mám hlad, a to ne nějak moc. Dnes a zítra si dám ještě zvířátka, mám tam hromadu, šunky a sýrů, tak at se to spotřebuje. K obědu si udělám zapečený květák, se zeleninkou.
A v sobotu najedu na kytičky. Strašně se teším na ten sojagurt s těma musli, vypadá úžasně.
Strepitula
Brnenivkolenou
| 31. 1. 2008 11:20
díky za graf hned jsem si ho vytiskla
omyl...
Strepi
| 31. 1. 2008 10:59
Ten bulgur je pro Vyky ....ale ona se k Tobě Pravěnko určitě mrkne ...
Prava
Strepi
| 31. 1. 2008 10:47
Vyky
Strepi
| 31. 1. 2008 10:34
Ahoj Vyky ,buď na sebe moc opatrná a mysli hlavně na své zdravíčko a hodné ...je to to nejdůležitější co máš,tak si ho chraň ...
Prava
Strepi
| 31. 1. 2008 10:29
jen se neboj...ono se Ti to zase rozeběhne ...Já si dala dnes zvířátka...jsem taková nějaká po kytičkách nafouklá... ...Včera jsem se cpala jabkama a pak to takhle vypadá
Já si teď domatlala svůj vaječný salát s pórkem,tak už také mlsám...jen jsem tam toho pórku dala asi trochu víc ...tak doufám že nedopadnu stejně jako s těma jabkama.. ...S tím skákáním a cvičením je to dobré...neboj se toho nabíjí to dobře tělo a bude Ti moc hezky na dušičce
streitula
pravaenergit
| 31. 1. 2008 10:09
no jsem si rnao na lacnej zaludek trosku zacvicila abyhc rozpumpovala metabolizmus, ale brzo jsem to vzdala, Zacla jsem skakat a mela sem strach o podlahu at s eneproborim do garaze jeste ze nebydlim v panelaku uz by name bouchaly sousedi, ale me by to bylo fuk.

Tak zrovna dosebe soukam netradicne ovesne vlocky s hrozinkama a ovocem jen sem nasla nejakou dost suchou mandarinku takze lituju ze sem ji tam dala.

a na obed ovoce mit nebudu takze musim pockat 4 hodiny nez si dam polevku s ovesnych vlocek a brambor a zeleniny protoze je to zas zelenina:-/

Jinak jsme vam jeste nerekla, ze kdyz sem zacla s delenou sem si rekla, ze pokud to do svatby bude chvilicka tak ze si nasadim na deset dnu apson dietu stefana margity.-) . jen kvuli svatby jinak ne

ale doufam ze to pujde dal.Kdovi proc ted telo stavkuje,rozhodne na 94 kilech na vysku 164 cm nestavkuje proto zeby nemelo co hubnout
vyky
pravaenergit
| 31. 1. 2008 09:48
a vsak ja vcera jeste psala ale pak jsi to vazne uhodla. Ja jsem normalne USLAAA.hihi nastesti jsem stihla vypnout pocitac a neusla jsem na klavesnici .

doufam ze s enebudeme muset fackovat a ze si spis poplacame ramena hihi. No hele za osm dnu dve kila to je fajn .za tyden hubnout dve kila je super. je to ojeden den vic nez tyden, ale tohle uz je detajlik .
CO si budes dneska dobreho delat v den kyticek??
Prava
Strepi
| 31. 1. 2008 09:48
Pravenko Pravenko...nebičuj se ......neboj bude to zase v pohodičce...Víš jak Ti to potom skočí dolů a zase budeš juchat
SPLK
Strepi
| 31. 1. 2008 09:45
Ahojky holky a hezký hubnoucí den.....Dobrovolně hlásím příchod .Musela jsem také pracovat ale určitě to tady doženu ...to je zase novinek ..takže VYKY ...jsem tu a dlouho budu protože já než to zhubnu,tak ...tak to nevím... .Hlavně že to jde i když někdy pomaleji,ale jde to
Navíc je mi s tou dietou fakticky fajn a občas si říkám,jak jsem to mohla celý život to jídlo takhle plácat dohromady .Už jse došla tak daleko,že už ani nemám chuť na to co vařím rodině a těším se až si s nimi u oběda smlsnu na tom svém dobrém .... Jen ať si dají když to chtějí...já tedy už ne
ahjky
pravaenergit
| 31. 1. 2008 09:45
ahojenky a dobre ranko,

dneska jdu teda na kyticky. nejak se mi dvakrat nechce ale vaha ukazuje stale 94 kilo misto 93 takze hezky se potrestam. Jen jeste nevim cim ja tak nejak v duchu vyslovim cobyhc si udelala na jidlo anejak mi to v zaludku rika.NEJES TO NEBO LEHNES
prava
Vyky
| 31. 1. 2008 09:38
tak jsem nikam nejela, zase se mě ráno udělalo šouf, tak mě vnuk zahnal ležet. až jsem vstla, tak jsem vlezla na váhu,a mám za 8dní dole 2 kg. myslela jsem že bude víc, ale člověk musí být trpělivý. tak počkám za týden a pak si prava můžem nafackovat vzájemně. tak jsem najela na kytičky. brnenivkolenou, závist je ošklivá věc, blahopřeji ti k úbytku a jenom maličký frňousek tam té závisti je .neber to vážně, mám radost s tebou. jsi asi mladá jak ostatní holky, u nás se vysvědčení neslaví, jen když byl vnuk malý, teď praští vys. a je v čudu. tak si oslavu s dětima užij! Jitule mám radost s tebou je to fakt krása. Pravenko, čekala jsem včera že se ozveš, asi jsi usnula dřív než já. dresink :bílý jogurt, strouh. okurky ster. sýr, třený česnek, bílý pepř a podle chuti dosolit. Robi maso, je rostlnné , může se vařit, smažit, dusit a hodí se do salátu. roláda se zeleninou : 50 dkg robi masa, 1 menší celer, 2 petržele, 1 mrkev, 2 cibule, sůl, olej. Cibuli a zeleninu nastrouháme, osolíme a promícháme. Plát na roládu z robi masa osolíme, posypeme hustě sekanou petrželkou, s připravenou směsí. Zabalíme, spíchneme špejlí, můžeme zavázat nití jako ptáčky, a vložíme do pekáčku, a podlijeme. Při pečení podléváme šťávou. Před dopečením můžeme posypat strouhaným tofu sýrem. Stejně můžeme připravovat i závitky.
Brnenivkolenou
Strepi
| 31. 1. 2008 09:36
Ahojky a posílám Ti původní první graf...Te´d to tu pročítám co je nového.Odpo jsem se sem už nedostala a večer jsem šla na noční a jako na schál nám padly všechny počítače...tak jsem tu na čumendu až teď ....
jupííííííííí
jitkaadela
| 31. 1. 2008 08:27
DOBRÉ RÁNO DĚLITELKY

tAK VÁM OZNAMUJI ,ŽE PO ŠKOLENÍ JE DVACET DEKA DOLE, TOŽ ŽE BYCH CHUDLA Z TĚCH INFORMACÍ????????

TAKŽE JSEM RÁDA A DNES JEDU PODLE KYTIČEK, TAK ZATÍM AHOJKY
S.P.L.K.
Brnenivkolenou
| 31. 1. 2008 07:52
chtěla jsem se mrknout na stránky a zjistila jsem , že už nefungujou, škoda.
Taky se mi podařilo sehnat první knížku Kořínkové a zjistila jsem, že graf co mám doma je kapku volnější, tož jsem to sešktala a jedu podle prvního.
JUPÍÍÍ
Brnenivkolenou
| 31. 1. 2008 07:49
ubylo mi další kilíčko, ještě 8 a jsem na své váze,jenom doufám, že to tak pěkně bude pokračovat i nadále

Dneska je vysvědčení,tak zase budem slavit, že je půl roku konečně za námi a prázdniny se přibližují.Někdy mi připadá, že se na ně těším víc než moje děti
CHYBAAA
pravaenergit
| 30. 1. 2008 22:04
TO PRO STREPITULU JE PRO parmenku MAM TU GULAS DYT TO TVRDIM FURT.no ale omloua me ten cas jako deset hodin to jedna cast meho minimozecku uz spinka a druha je v polospanku
kuk
pravaenergit
| 30. 1. 2008 22:01
Jitus, nebojse to znovu zacnes a vsadim se ze to zadne nasledky nenechalo uvidis
a jak nam tu chutnalo?, No me tak moc ze sem klo pribrala.To si zeru co?, hihi

vyky no tak ja se snazim byt v klidu ale kila smerem dolu mi delaji vetsi radost nez opacne hihi .
jinak dobrou noc tobe i malym ocickam .ja jsem vzdycky vecer stejne krasna jako po ranu .No prostE DES HIHI takze oci i jako knofiky neresim.

strepitula.Ti reknu ze ja tady lituji ze nemam tu zdravenku fakt takovej obchod tu mit tak name vydelavaji tezky prachy.Same dobrotky si kupujes ti reknu

Ja mam prazdnou lednicku skoro normalne mam tam totalni nesmysly hihi nic vyuzitelneho hii a na baru mam polozenou cokoladovou tycinku kterou sem dneska se snazila maleho na chvilicku zaplacat nez bude obidek. hihi takova deptacka, ale nemam nani absolutne chut jak sem furt nabagrovana.Bdu muset omezit mnozstvi sem jak BEZEDNA STUDNA
parmenka
Vyky
| 30. 1. 2008 21:56
tak jsem se ještě vrátila ty sušenky s jablíčky, bych řekla, že je jako štrůdl, jedla bych je jenom s ovocem, ostatní je v pořádku, až na to že nevím co je bulgur. vajahyt je náhrada vajec, kupuje se ve zdravěnce, my ji můžeme v rostlinkách. jestli hned napíšeš, co je ten bulgur, a složení, dáme se do toho jinak zvadnu,. jitu, nic si z toho nedělej, ono se zas hubnutí rozjede.
¨maybes
Vyky
| 30. 1. 2008 21:41
teda to je dobrý nápad s tou bagetou, je to něco nového, musím si ji udělat taky.já mám maso, ale hned v pátek jdu na můj kotel omáčky. už dva dni mě jestrašné zle, dcera říká, že je to z nechuti jet na ženský, uvidím zítra. prava, to chce klid. já na to hupnu zítra, tak jsem zvědavá. tak a jdu spát, mám malý oči. spinkejte sladce
AHOOOOJ
jitkaadela
| 30. 1. 2008 21:38
AHOJ HOLKY MOJE ,TAK JSEM SE VÁM VRÁTILA ZE ŠKOLENÍ. A ŘEKNU VÁM MĚ BYLO SMUTNO

MYSLELA JSEM NA VÁS JAK VÁM CHUTNÁ, JAK SE DRŽÍTE A JÁ ZATÍM VŮBEC NEDALO SE TO. MĚLI JSME ZA CELÝ DEN JEN SNÍDANI,OBĚD A VEČEŘI A DEN ZAČAL V SEDM A KONČIL V DESET. TAK JSEM TO PO PRVNÍM DNI VZDALA,KDYŽ JSEM VIDĚLA JAKÝ MÁM HLAD A JEDLA CO MI DALI. ALE ZÍTRA OPĚT ZAČÍNÁM A PRVNÍ CO BUDE VLEZU NA VÁHU JAK MOC TO NA MĚ ZANECHALO STOPY
vajahyt
parmenka
| 30. 1. 2008 21:30
Co je prosím vás ten vajahyt? A kde se to dá koupit?
Jo a vyky když jsou někde ve složení psané sacharidy tak se může jíst nebo ne?
dělenka
parmenka
| 30. 1. 2008 21:27
Ahoj holky
dnes jsem byla na nákup ve zdravěnce a prosím o rady něco jstem tam nakoupila a nevím, jestli to můžu s níst
Dukátky ovesné jablečné sušenky bez cukru
Bulgur s červenou čočkou
Soja jogurt s musli, znáte tyto výrobky někdo? Můžu je v kytičkách?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
27. 7. 2025 19:11
14749
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
27. 7. 2025 18:38