Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

dělenka
maybes
| 30. 1. 2008 19:39
Ahoj holky, tak dneska jsem si udělala studenou kuchyni a to celozrnnou bagetu s trochou sojanézy, hořčice a spoustou zeleniny a mńamka a zítra dám ještě kytičky a to těstoviny na který jsem si připravila takovou směs na cibulce, z hub rajčátek, paprik a trochu koření. Já mám ráda jak maso tak vločky, mě chutná všechno . Cítím se moc dobře, vyhovuje mi to a moc si přeju, aby to fungovalo. Snažím se tak jak říká L. K. poslouchat co mi říká tělo, nepřejídám se, ale když mám hlad tak se najím.
Moc Vás všechny zdravím a držím palečky, aby se dařilo.
strepitula
pravaenergit
| 30. 1. 2008 19:31
a co tak dat na lednicku poradnekocky a dat jim nase hlavy
ahoj
pravaenergit
| 30. 1. 2008 19:30
ostatni tak zhubly ze je neni videt se maji co??

No VYKY rozhodne to nevadi stou dcerkou. Ja jsem se jen zalekla ze sem nekde udelala nejakou chybicku a neuvedomila jsem si ji.

No muj skoromanza prijede v sobotu cekaji v Holandsku na naklad tak na jendu stranu se mi urco bude stystkat ale na druhou si rikam ze si dam zase odlehcujici kytickyckovej den aspon enco pro sebe udelam.Protoze mam ze sebe nejakej divnej pocit ze vseho nejak moc ZERU nemuzu napsat JIM, prootz etobyhc si lhala.MAM PROAD POCIT ZE JSEM NEJAKA mooccc PLNA MUSIM SI ODLEHCIT KYTICKAMA..Zas me polezou i usima, ale je treba zhazovat . jsem furt na mrtvici stoho kila co jsem pribrala. .te dna vahu fakt nejdu jen me to zdeptalo. ani zitra nepujdu tobych zas videla nejake deka navic a byla byhc ze sebe nestastna. hihi pujdu az v sobotu rao na vahua jestly tam neuvidim 93 kilo nebo aspon 92 a pul tak se vyfackuji
ahoj
pravaenergit
| 30. 1. 2008 19:30
ostatni tak zhubly ze je neni videt se maji co??

No VYKY rozhodne to nevadi stou dcerkou. Ja jsem se jen zalekla ze sem nekde udelala nejakou chybicku a neuvedomila jsem si ji.

No muj skoromanza prijede v sobotu cekaji v Holandsku na naklad tak na jendu stranu se mi urco bude stystkat ale na druhou si rikam ze si dam zase odlehcujici kytickyckovej den aspon enco pro sebe udelam.Protoze mam ze sebe nejakej divnej pocit ze vseho nejak moc ZERU nemuzu napsat JIM, prootz etobyhc si lhala.MAM PROAD POCIT ZE JSEM NEJAKA mooccc PLNA MUSIM SI ODLEHCIT KYTICKAMA..Zas me polezou i usima, ale je treba zhazovat . jsem furt na mrtvici stoho kila co jsem pribrala. .te dna vahu fakt nejdu jen me to zdeptalo. ani zitra nepujdu tobych zas videla nejake deka navic a byla byhc ze sebe nestastna. hihi pujdu az v sobotu rao na vahua jestly tam neuvidim 93 kilo nebo aspon 92 a pul tak se vyfackuji
laca05
Vyky
| 30. 1. 2008 19:22
a co se tak podělit o recept na tu dobrou bábovku. také bych si dala. a kde jsou ostatní dělitelky? zdá se mě to, že je nás málo? nebo zhubly a nechtěly nám to říct? nemáte taky takový dojem?
dělenka
Laca05
| 30. 1. 2008 18:44
Moc vás všechny zdravím Jdu vám napsat jak jsem si dnes pochutnala Koupila jsem si ve zdravé vyž. naložené sojové maso pikant a k tomu jsem si udělala rýži a to byla teda dobrota A včera jsem si pekla ***ovou bábovku s hrozinkama taky dobrota celou jsem jí snědla
ovar
Vyky
| 30. 1. 2008 17:45
Teď jsem našla báječný recept na houbový ovar, už jsem vás viděla jak jste se zděsily- tak až budou růst houby : tvrdé houby očistit, nakrájet na větší kousky, dát do osolené vody a vařit 20 min-. pak scedit a podávat horké s křenem, hořčicí,a k tomu chleba. nejlepší jsou křemenáče. houbový ovar je dietní a chutný- a až budeme krásně štíhlounký, tak vám napíši strááášně dobrý recept na řízky, pak si budeme moci 1 dát. tak mě ho potom připomeňte.
strepitula
Vyky
| 30. 1. 2008 16:29
zapoměla jsem napsat, že ta kapusta jsou zvířádka. na sacharidy nekoukej, nesmí tam být cukr, sladidla umělá, fruktoza. přeji ti dobrou chuť
SPLK
Strepi
| 30. 1. 2008 16:21
jak už jsem psala tak jsem si koupula špaldové pukance a pšeničné pukance s medem...ale oha... ...teď jsem se tu do toho tak zamotala že jsem úplně vedle ve složení jsou sacharidy ...tak a co teď s tím můžu,nemůžu......encyklopedie tu hlásá - cukry,glycidy,uhlohydráty ..a pak že jse dělí podle počtu uhlíků v molekulách na triosty,tetrosy,pentosy,hexosy atd....
Ale jestli to můžu sníst to tu tedy nepíšou...to je děs a mě honí mlsná...
strepitula
Vyky
| 30. 1. 2008 16:21
ráno jsem se hnala, že vám napíši, ale vnuk večer vypnul poč. že mu pískal, a ráno ho zapomněl zapojit. jsi pašák. jak ti jdou kila dolů, ale my s pravou tě určitě trumfnem. pravo jak jsi měla maso s vajíčky, tak do toho přidat sýr a houby. víš, dcera mě moc fandí, a zajímá se co je nového. snad ti to nevadí, myslí to v dobrém. To droždí ve zvířátkách né, je v grafu rostlinek. strepitulko, ta syrovátka je výborná, já jsem si ji zase schovala do komory, měla jsem kytky a dnes jsem na ni zapomněla, ještě že jsi o ní psala. udělám si ji také.
těsto na obalování v kytičkách : hla. mouka, soj. mléko, solamyl, obalíme v mouce, do soj. mléka dát trochu solamylu a rozmíchat, z mouky dát do mléka, a pak strouhanky. Obalovat můžeme soj, nudličky, patizon, zkrátka všechno co se dá, mimo masa. brambory z papiňáku. je to strašná dobrota, já jsem se jí nemohla dojíst, ale máme pap. polámaný, a tak mohu jen vzpomínat. syrové brambory nakrájíme na silnější nudličky, vložíme do papiňáku, osolíme, pokmínujeme, zamícháme a dáme trošičku perly. , diany. když začne pap. syčet jsou brambry hotové. chceme-li je trochu orestovat, počkáme až z ventilu uniká vůně. pak hned vypnout a oddělat z plotýnky. já jsem je jednou nechala dýl, a byly tmavý. je lepší je dělat po menších dávkách.
zapečená kapusta , i květák.uvařenou kapustu pomeleme, přidáme tvrdý sýr, 3 žloutky a z bílků sníh. osolíme a opepříme. dáme zapéct-
Prava
Strepi
| 30. 1. 2008 16:14

... no právě proto tam mam tyhle kočičky xxl ,copak jsem blázen
strepitula
pravaenergit
| 30. 1. 2008 15:56
ja mam doma presne tenhle graf

A bubaka bych si nedal aja spis uvazuji ze si dam nejakou porandou kocku na lednici ale mam strach zeby pak mel chlap porad hlavu u lednicky.-D a jest eby se mu pak oni zdalo.-D
Pro inspiraci
Strepi
| 30. 1. 2008 13:33
Tak tohle mám teď na lednici v ložni ve skříni ve skříni s potravinami ...... Mám to místo bubáka toho už se nebojím...už jsem velká holka
SPLK
Strepi
| 30. 1. 2008 13:28
Ahojky dělitelky...tak jsem dopoledne strávila pobíháním po městě.Končí mi pojistka tak jsem měla dnes rande s pojišťovákem kvůli uzavření nové...Takového sympaťáka mám celé roky a nakonec se mě zeptal kolik měřím a vážím ...no děs ..že se nestydí janek jeden copak se na takové věci ptají kluci holek ??? vypadá stejně starý jako já,takže za deset let s ním budu uzavírat další smlouvu a to doufám že už ty faldy mít nebudu ....Jéééé to bylo ...
No a také jsem se zastavila ve výživce a nakoupila marmeládky a uzené tofu sýry a mé milované čajíky a pukance a fruktózu a ananasovou syrovátku a a a a .....Teď bych se do toho nejraději do všeho pustila všechno to vypadá tak lákavě a ta syrovátka určitě bude bez chyby ...jenže já si dnes dala kytičky tak mám smůlu musím do zítřka nějak přežít ...Mějte hezký den dělitelky
GRAF
pravaenergit
| 30. 1. 2008 12:14
A MYSLIM ZE DRUHEJ GRAF JA TO MAM JEN V POCITACI JEST EJSEM NANE ANI NEKOUKLA RIDIM S EPODLE SVEHO TAM TOHO NENI TOLIK NAPSANEHO ALE JA S ESPISE RIDIM TADY KDYZ NEVIM NEBO SI NEJSEM JISTA
GRAF
pravaenergit
| 30. 1. 2008 12:14
A MYSLIM ZE DRUHEJ GRAF JA TO MAM JEN V POCITACI JEST EJSEM NANE ANI NEKOUKLA RIDIM S EPODLE SVEHO TAM TOHO NENI TOLIK NAPSANEHO ALE JA S ESPISE RIDIM TADY KDYZ NEVIM NEBO SI NEJSEM JISTA
GRAF
pravaenergit
| 30. 1. 2008 12:12
PRIDAVAM GRAF
vyky
pravaenergit
| 30. 1. 2008 12:11
AHOJKY, JAK jsi to myslela ze jsi ji rekla co jsem bastila a ona doplnila syr?? to jsem presne nepochopila.

Ja jsem si nakonec vcera nedala krom strudlu a kousku chleba a bananu nic ale byla jsem radne nafutrovana.Jinak vaha je vazne 94 misto 93 no zatim to neresim. vim ze jsem nikde neudelala chybu maximalne v mnozstvi hihi takze si rikam ze telo se name nastvalo ze ho tyram musi pochopit ze chci aby bylo krasne a ne vlnite hihi .
Dneska sem si udelala SPENATOVOU POLEVKU ZVIRATKOVOU : na opravdove trosicce masla jsem nedalaani cibuli, rpotoze mi dosla hihi tak jsem dala rovnou mrazenej spenat polila vodou horkou, dala masox, vegetu, magi , sul, pepr a cesnek a nalila jsem tam sklenici POLOTUCNEHO MLIKA a jest ejsem pridala vajicko.A reku vam je to vyborne opravdu vyborne,hihi ja se polivek nemuzu nikdy nabazit.Nic jineho si uz delat nebudu . Sezeru celej hrnec do vecera jak se znam jsem snidala male tenek parecky svlikaci ctyri rano a jest esnad pul litriku mlika. Ktere zboznuji . No a pak polivku tu budu jist do vecera pak pujdu spat az dojde hihi a zitra zase zviratka, protoze prijede ma draha polovicka a snim se rostlinky jsit nedaji

DROZDI neutrall ??, to se mi nejak nezdaaa.Mi prijde drozdi dost na tloustnuti aby bylo i ve zviratkach to je samo o sobe takovej tezssi den .
kvasnice
Jessi
| 29. 1. 2008 22:26
Nedělej si starosti žloutek můžeš je neutral.A pomazánku drožďovou,když si uděláš bez vajíček tak to máš kytičky.Když si tam dáš vajíčka máš zvířatka.Kvasnice patří do neutralu.Já si upekla vánočku a baštím,to zas půjdou kila nahoru je na dělenku.60dkg hl.mouky,8dkg fruktozy,1dcl oleje,5dkg hrozinek,2PLvajahitu,200ml vody,ovesné mléko,citr.aroma,1kostku drždí,ořechy, mandle, všechno zadělala pekárna i nakynulá krásně.Já to uplétla a upekla v troubě.
trepikulo
parmenka
| 29. 1. 2008 21:31
Tak to je supr moooc ti gratuluji ke sníženým kulům. Já asi nehubnu, protože mám nějaký špatný graf - mám ten z dámy diskuze o dělené stravě, ten první. Budu strašně ráda, když mi ho pošleš email mám parmenka@email.cz.
graf
Strepi
| 29. 1. 2008 20:57
zapomněla jsem ho tam vložit ...tak bohužel,nejde mi to tam vložit.tak jedině mailem...
Parmenka
Strepi
| 29. 1. 2008 20:53
tady máš ten přísnější graf ... pokud to bude blbě vidět,hod ni někam mailovku a já ti ho pošlu
Parmenka
Strepi
| 29. 1. 2008 20:20
tak mi to nejde...je to rozmazané..Zítra v noci budu mít čas,tak Ti ho přepíšu ...
Parmenka
Strepi
| 29. 1. 2008 20:08
Pokud se mi podaří graf přefotit,tak Ti ho pošlu
dělenka
Strepi
| 29. 1. 2008 20:07
Tak už jsem na skok tady u Vás.Ráno než jsem šla do práce tak jsem si hupla na váhu a bylo další kilčo dole ...Tak jsem byla blahem celá bez sebe Jsem už třetí den na zvířátkách a tak bych řekla že se při nich hubne rychleji a mám při nich skoro stále jako prázdný žaludek...takže asi hlad .Kytičky jsou na baštění lepší,je tam víc možností a bříško je spokojené.
Tak už se moc těším na ráno až si hupsnu na váhu byl dnes docela rušný den a jsem i ráda že už jsem doma.Tak a ted ženu upusinkovat cvrčka,jak slyším tak už je vykoupaný a v pelíšku...
dělenka
parmenka
| 29. 1. 2008 20:04
Vyky já mám všechny tvoje receptíky. Jenže se rozhodnu vždycky až ráno, pro rostlinky a pak nemám nic nachystané, tak něco na rychle vymíšlím! Navíc jsem si myslela, že to mám ten nejpřísnější graf, tak jsem myslela, že ten špenát se žloutkem můžu. no co už nadělám, chybama se člověk učí, třeba někdy zhubnu
prava
Vyky
| 29. 1. 2008 19:06
a co si udělat šťávičku ze soj. mlíka, přidat trochu a nebo dát zel. bujon. Říkala jsem dceři, co jsi jedla a ona doplnila sýr. vidíš, a mě to nenapadlo. Nikdo není dokonalý. parmenko, v kytičkách se dá přežrat. já si namáčím soj, nudličky nebo kostky do zel. vývaru přes noc, zaleji je vřelou vodou, přidám nakrájený česnek, čer, mletou papriku, pokrájenou cibuli a ráno si přeleji všechno do velkého kastrolu, všechno tam vyleji a dusím. ještě přidávám mraženou zeleninu bez kukuřice. přidám i houby, jestli jsou, když jsou nudličky měkké zaleji to všechno soj, mlíkem ve kterém rozmíchám hlad. mouku. ještě přidám oves. vločky a chvíli povařím, na chvíli majoránku dám úplně na konec a povařím trochu. dosolíš, přidáš soj. omáčku. já zapoměla, do toho vřelého vývaru dávám zel. bujon. já si toho dělám škopek, mam to moc ráda. k tomu brambory, rýže, vřetánka. a jestli se podíváš do předu, psala jsem tam i pečené kostky, jestli ti praven nebude moci ten graf poslat, já ti ho napíši. vždyť jsem to nabízela
PRAVA
parmenka
| 29. 1. 2008 17:28
Prava prosim, prosim a neposlala by jsi mi ten přísný?
parmenka
pravaenergit
| 29. 1. 2008 16:43
mas uz ten volnejsi graf
parmenka
pravaenergit
| 29. 1. 2008 16:43
mas uz ten volnejsi graf

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí