Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

SPLK
Strepi
| 28. 1. 2008 08:41

Ahojík a hezké ráno dělitelky tak včera jsem si dala po dlouhé době kytičky a dnes ráno mám o 0.5 kg dole sláva..Tak to vidím na zvířátka i dalších pár dní.ale musím přiznat že kytičky,byť jem masožravka mi sedí lépe .Nemám totiž po nich hlad,jinak teď bych smlsla na co bych přišla ..V noci jsem statečně odolala nájezdu do lednice a s pocitem že mám v břiše řvoucího medvěda jsem statečně usnula
Teď jdu dát vařit kuřecí polévku,tak bude co baštit.jen nesmím zapomenout tam nedat nudle to bych se asi moc nenabaštila.Teď tu mám obří hrnek kávy s mlékem,pak to vidím na jogurtík,v poledne vývárek s maskem,odpo nějaká zeleninka a večer si dám zase moji milovanou rybku šipku ..Zítra má zase celý den,tak to zase bude děs a hrůza ...zatím nikdo z holek v práci neví že dělenku držím a tak s tím zápasím..Za pár dní bude mít kolegyně svátek,tak jsem na to zvědavá až se na noční přihrne s náručí laskomin tak to asi už budu muset s pravdou ven ... Jééé to bude tisíce otázek a odpovědí ...je to ještě mládě a takové potíže neřeší...má se má ...Ale my se budeme mít za čas také ...
jitule
Vyky
| 28. 1. 2008 08:16
ahojky všem, Jitu vždyť jabka nemusíš, můžeš ostatní ovoce. Ta sojonéza je dobrá, já si ji dávám i k vřetánkům, zkrátka, ke všemu, když ti to dělá dobře. Pravaenergit, šmankote, než to tvoje jméno napíši, to se spotím Měj soucit se starší osobou, a napiš, pro mě nějakou zkratku. Já jsem se vrhla na rostlinky, dělají mě dobře, já masožravka, ale ve čtvrtek jedu na ženský, a to musím den předtím jíst maso, protože by to byla katastrofa. Neboj, ty šaty ti budou, jen aby pak na tobě nevisely. že jsi baštila štrůdl je v pořádku, vžyť ho můžeš kolik chceš, když to nemícháš. To víž, že na ty léky počkám, jsi hodná. To se někdo má pekárnu před nosem. já za chvíli musím utíkat pro chleba, neb máme všechno vyžraný. Když naběhne vnuk je to jako nájezd kobylek.
Jitu, jdu pro ten chleba, a pak se ti na nějaké dresinky podívám, ale myslím, že i děvčata nějaké napíši. Ješté jsem se chtěla vrátit k ovoci a zelenině, jestli se opakuji tak mě to promiňte. Ale Koř, psala, jestli se chce hubnout přisně, nesmí se ten den vůbec míchat ovoce a zelenina. Tak a teď už se jdu oblíct a šmajdám do obchodu
opět se chlubím
jitkaadela
| 28. 1. 2008 08:05
Ahoj holky moje tak dnes je váha 73,6 takže 0,6kg dolů!!!

A dneska zvířátkovej den. Bude to krušný večer odjíždím na školení a vrátím se ve středu odpoledne, takže mi držte palce at zvládnu oddělovat i z nachystaného jídla.

Tak se zatím mějte pěkně, budu se na vás těšit ve středu
ahooooooooooooooooooooooj
ááách jóóó ....
Strepi
| 27. 1. 2008 23:26
Tak jsem si konečně doupravila všechny recepty co jsem si tu od vás všech zkopírovala a mám z toho hlad jako vlk ...Tak teď přemýšlím jestli spolknu jogurt,nebo to nějak zaspím ...teda fakt dělitelky..nevím,nevím jak obstojím .ale jak projdu kolem lednice tak ji asi přepadnu ...ááách jóóó....jdu to zkusit tak papa zítra
tatarka...
Strepi
| 27. 1. 2008 22:12
myslím že lehkou tatarku si do zeleniny přidat můžeš a k tomu si dát nějaké masko.Ale brambory s tatarkou nejdou.Na bramborový salát použít sojanézu,ale už nebaštit k tomu maso a ani ovoce
DOMACI PEKARNA
pravaenergit
| 27. 1. 2008 21:37
ja jsem slysela od kamosky co tu pekarnicku ma, ze tp vyjde draz nez kupovane ale z echutove je to o necem jinem no??

JA MAM PEKARNU HNEDKA POD OKNEM protoze muj otec vlatsnil malou pekarnicku ted ji pronajima a on tam dela pekare TAK mam kazdej den cerstvej chleba a rohliky zadarmo No ale ja teda ne denne protoze chleba sem nemela ani nepamatuji a cerstve rohliky mi bagruje malej ted s enaucil na celozrnne rohlicky. hihi

jeva jeva muj malej skubanek se vrti v postylce . takze jduuu utikaaam mu dat cumlik a at spi
spomalte
pravaenergit
| 27. 1. 2008 21:34
Ahoojjj teda vy ste spisovatelky s takovym tempem nam budou muset pronajmout celej server diskuzni seto rozjelo co??

celej den sem bastila strudlik a ted sem ho dojedla. No muj Kamil rikal ze mu chutnal takze ho prej muzu delat casteji hih no ale zitra si dam zase masicko uz s emi styska po pareccicha suncicce a vajicku hihi jeva jeva ja sem masozrava

jinak ZKOUSELA JSEM SI SVATEBNI SATY na zadech je dva centymetry nedopnu drsneee. Ja je taky mela koupene jak jsem mela 80 kilo hihi takze musim makat na sobe jako blazen .

JA MAM TAKOVE VYCITKY JAK SEM ZBAGROVALA TEN STRUDL.aLE PRITOM BYL TYPICKY KYTICKOVEJ TY BRDO .
ale mam furt zafixovane ze zavin patri do sladkych jidel takze asi proto a stoho listoveho testa je to suprove sem si rikala ze si udelam z listoveho testa priste male hrebeny zebych donich prost ejen nastrouhala jablicko a splaskla byhc to k sobe je to fajne vlacne to testicko .

VYKY. no vnuk je ve vyvinu tak ti chce pomoct vyklidit lednicku to mel mu bracha .Ja jsem prosla kolem kuchynskeho okna a uz sem kynula a on bydlel ve spajzu sezral co videl a rikaly mu suchare a me strejda bublinko .To je nespravedlive co?,

VYKY naty leky se ti mrknu zitra jo?? tatik si stama neco opisuje zitra mi vrati ten casopisek TAKY vto doufam taky si ctu na wc a nemam tam co cist

tak valim haji haji nez me synator zase vzbudi uz mu narost osmej zoubek UZ ABY MEL VSECHNY
tatarka
jitkaadela
| 27. 1. 2008 21:12
holky a ještě jedna věc, když si chci dělat zeleninové saláty nebo něco jak bramborový salát můžu dát tatarku nebo majonézu? Napište mi prosím jakou přesný název .

A neměl by někdo recepty na různé dresingy??Ale taky prosím přesný návody
pekárna
jitkaadela
| 27. 1. 2008 21:08
Strepitula: objednala jsem si pekárnu a věř mi ,že jsem vybírala mezi tou největší, pro kupu jedlíků,ale i naopak, abych v ní upekla třebajen pro dva. Všichni mi doporučovali moulinex ow 50030. Zatím na ni pořád čekám,ale až bude dám vědět jaká je.

Mandarinku jsem měla jen půlku a rozhodně dřív jak pět hod. pře večeří,takže doufám,že je to v poho.
Jsem alergická na jablka, takže ani nevím jaké jiné ovoce bych těď měla jinak jíst.
dělenka
parmenka
| 27. 1. 2008 21:03
Jééé holky tak to jste mě potěšily! Udělám si bramboráky. A budu papat jen ovoce, zeleninu jeden den oželím .
Parmanka
Vyky
| 27. 1. 2008 20:55
brambory můžeš k ovoci nebo zelenině. Blahopřeji ti k úbytku uvidíš, ono to půjde dolů. Laca 05, dík za recept, zkusím ho, ale budu si muset udělat i závin, když je v těstě jablko . Jitu, ta mandarinka tam neměla být, jestliže jsi před večeří neměla 4 hod. pauzu, zeleninu s ovocem nemíchat. Jsem unavená a proto jdu do hajan, mějte se suprově. Pá, pá.
jitkaadela
Strepi
| 27. 1. 2008 20:42
Jídelníček vypadá podle mne docela dobře,ale já se docela bojím v jeden den baštit ovoce i zeleninu.Holky píší že by měly stačit 4 hodiny rozmezí mezi ovocem a zeleninou.Raději jsem to ještě nezkoušela,tak snad Ti to bude hubnout
domácí pekárna
Strepi
| 27. 1. 2008 20:37
Docela jste mne tu holky naladily na tu domácí pekárnu.Vím o ní i kamarádky ji mají,ale už nemají doma žádné děti a vlastně si pečou jem sami pro sebe dva nějaké to pečivo.Nás je doma stále plný dům a mám takový pocit že bych v tomhle případě asi nedělala nic jiného že pekla a pekla a pekla.Asi by se mi to moc nevyplatilo ,co??Jak jste na tom s tím pečením??
kytičkové menu
jitkaadela
| 27. 1. 2008 20:32
Ahoj holky tak dnes jsem se stravovala takhle:

snídaně: semínkový rohlík opečený v topinkovači a kupa čerstvé zeleniny

oběd: těstoviny s omáčkou bolognes- na kapce olivového oleje jsem osmahla cibuli a česnek a přidala oloupaná rajčata, osolila,opepřila a přidala oregáno a bazalku a zamíchala s těstovinami bez bílku. K tomu opět zeleninu

svačina :půlka mandarinky

večeře: opečené brambory jako hranolky na olivovém oleji se solí, kmínem,česnekem a červenou sladkou paprikou a na talíři obložené zeleninou.

opět to chci holky zkontrolovat
parmenka
Strepi
| 27. 1. 2008 20:31
noooo tak teď tedy nevím ... myslím si že v den kytiček můžeš brambory i ovoce,ale už se to bude muset obejít bez zeleniny...Leda si udělat takový sladký den...Teď mne tedy zrovna nenapadá co ...já na sladké moc nejsem.Asi bych si udělala brambory pečené na plátky v troubě,osolené a okmínované,nějaký ovocný salát a dovršila bych to suprovým štrůdlem od Vyky...
dělenka
Laca05
| 27. 1. 2008 20:25
Promiň já jsem ti ještě neodpověděla na ty palačinky soj. mléko, ovocný cukr, hladká mouka, trochu medu a 1 jedno jablko nastrouhat a pak jsem to pekla na tef. pán. a maličko tuku !!!!
nanukáč
Strepi
| 27. 1. 2008 20:24
Pochvala pro Lacu normálně to nemá chybu ...Vždyť my si den za dnem baštíme přímo královsky ...
dělenka
parmenka
| 27. 1. 2008 20:22
Ahoooj holkyyy, moc gratuluji všem co zhubly .
Já se vážím taky tak jednou týdně, a to bylo zrovna dnes. A po 26dnech, mám konečně svoje první kilo dolů i já hurá!!!! Proč to někomu jde tak rychle a mě ne? No ale konečně vidím nějaký výsledek!
Zítra si dám kytky, ale vůbec nevím co budu jíst , chtěla by jsem konečně i nějaké ovoce, tak nemůžu brambory. Dejte typ co na obídek
dělenka
Laca05
| 27. 1. 2008 20:13
Já jsem ten nanukáč kupovala v Hypernově a v Albertu
strepitula
Vyky
| 27. 1. 2008 18:25
Tak ty rybky nemají chybu, přímo se sbíhají sliny. Laco 05, KDE SE DÁ KOUPIT ? To je fajn. A já se jdu teď najíst, byla tady návštěva, bylo mě hlady šouf, ale nechci, aby to věděl někdo jiný, než moje rodina, kdo má ty chytrý řeči pak poslouchat. lila jsem do sebe kávu, a už jsou pryč tak uháním.
dělenka
Laca05
| 27. 1. 2008 17:42
Moc vás všechny zdravím Včera jsem dělenky zjistila že si při zvířátkách můžeme dopřát další dobrotky a je to nanukáč pro diapetici a je moc dobrý
rybky
Strepi
| 27. 1. 2008 16:54
Jak na ryby?? Myslím že ryba snese snad každou úpravu.Mám ji ráda jen tak třeba na másle a na kmíně.Ale z tohoto základního receptu se dá udělat už cokoli.Já mám ráda si tam přidat konzervu loupaných rajčat,kousek masoxu,špetku provensálského koření,nebo stačí jen tamiám a bazalka.Nebo si vedle k tomu rozdusím míchanou zeleninovou směs a pak ji dá na ryby a nechám chvilku společně prohřát.Jindy si zase na rybu dám slabé plátky tvrdého sýra s rozpeču.Je s ní možno dělat to na co má člověk zrov na chuť....tak dobrou chuť
didi
Vyky
| 27. 1. 2008 16:33
kytičky od zvířátkek musíš mít 8 hod, dá se to vydržet, v noci spíš, tak si spočítej do rána 8 hod. Pravaenergit, musela jsem se smát, že by u vás prasátko scíplo hlady, co máme s dcerou říkat my, když vnuk je hubený a sblajzne na co přijde. Bude mu 15 let, a já někdy musím s řevem bránit to moje. Takže by to prasátko u nás zašlo taky. U všeho se pořádně dívej na složení, já si ho nechávám,přečíst prodavačkama, já ty malý blechy nepřečtu- Po štrůdlu zel. polívku až za 4 hod. Děvčata, každá pochvala je dobrá, tvůj chlap je fajn, že tě chválí. A, když nás nikdo nechválí, tak se pochvalme sami. Tak jsem se olizovala s vámi u toho závinu. budeš moc hodná když mě napíšeš ohledně těch prášků. A je ta tyčinka měkká. U nás Kaufland není, ale je v dalším městě. Už jsem si na zítra namočila základ na zítřejší dobrůtku. Zjistila jsem, že prodávají fazole v raj. omáčce, zítra se podívám na složení a dám vám vědět
dělěnka
maybes
| 27. 1. 2008 16:01
Vyky, taky věřím, že se na nás ostatní nebudou zlobit, ta moje má rada filé, potvora jedna . Když jsme u těch ryb, přiznejte se kdo je baští? Já si je tak jednou do týdne dám, ale nejsem moc nápaditá, tak je jen osmahnu na malém množství tuku na teflonce s kořením a česnekem nebo zapeču s nivou. A co vy?

Strepitulo, já se vážím jednou týdně, bojím se tam lízt častějc, abych se s tím výsledkem měla další týden možnost nějak poprat, ale když to tu čtu tak nevím, nevím, jestli tam hned zítra neskočím .
Blahopřeji všem úspěsným, je hezký , když se Vám daří. Kéž by to fungovalo i na mě.
pravaenergit
simca
| 27. 1. 2008 14:10
Ahoj pravaenergit já si ty sezamové dobrutky kupuji v kauflandu májí jich tam více druhu tak je třeba přečíst složení..já si kupuji ty s medem..taky mi chutnají a při kytkách mi přijdou dobry..a závin mám akorát v troubě už se na něj těším jen tím pudinkovym práškem jsem to posypala jen trochu tak snad to bude dobry..
zavin
pravaenergit
| 27. 1. 2008 13:25
uz ho bastim ten zavin je vybornej ale asi ten celej sacek jahodoveho pudinku bylo hodne hihi takze prist eho tolik nedam ale jinak zavin je uzasnej .
tip na mlsani
pravaenergit
| 27. 1. 2008 12:27
Bya jsem vcera taky v LIDLU a vyprodavaji tam recke dobrutky a narazia jsem na sezamovou tycinku s medem. Je bez pridavku cukru

obsahuej sezam 60 % ,med 40% a skladovat v suchu a v chladu.Takze opet ume v brisku .

ted sem si to dala a jako je to dobroucke . Takze mylsim si ze v den kytciek dobra volba ze,?? koupila jsem jen jednu na zkousku .kdybyhc to vedela vezmu jich vice

nevim sice jestly to schvalite ale ja uz ji udrzuji v chladu a v suchu
dělení
simca
| 27. 1. 2008 12:16
Mooooooc blahopřeji všem k shozenym kilům..já se nevážím ale nakazila jsem se tady vážním a začnu se vážit asi taky..Ikdyž to číslo na váze bude asi katastrofa
ahojky
pravaenergit
| 27. 1. 2008 12:12
VYKY to chrochtajici prasatko s emi taky libi, ale ja mam nekdy tak vybilenou lednicku ze to prasatko by chrochtalo leda hladem .

jinak VYKY a myslim ze Jitce,?, no vsem co hubnete GRATULUJIII JEN TAK DAL

VYKY ja se vazim skoro kazdej den a kdyz vidim malinkou zmnenu mam malej usmev a kdyz ji nevidim tu zmnenu nebo o dvacet deka treba vic tak si reknu.Nojo jeste s emusim vycurat delam si stoho vylozene srandu a rikam si ze nemela jsem zceho pribrat kdzy jim spravne takze me to nechava v klidecku

ZAVIN MAM V TROUBE.nevim co snej bude vyhodila jsem ho z mrazaku ze ho rano udelam, ale dneska mi skoromanza vzal maleho a ja chrapala do desii hodin tak sem ted delala .No zapomnela jsem si donej dat skorici, ale jinak jsem udelala vse jak mam.No jen sme si do toho pridala i kousek bananu asi tomu moc neprida bude urcite vtom hnusnej hihi no ale malej ho uz nechtel a ja jsem nanej nemela chut i hrozinky sem do toho vecpala a posypala jsem to jahudkovym pudinkem a potrela sojovym mlekem s medem a kapla jsem do toho malou lzicku rostlinneho oleje mi to nedalo hihi mela jsem strach ze to nejak spalim nato jsem expert .

mam posledni dobou divnou chut na nejake umele jidlo nejakou cinskou polevku nebo polevku ze sacku fakt mam chut na tyhle jidla hihi .No tak si ji necham zajit

VCERA MI MA DRAH APOLOVICKA REKLAA. ty jsi zhubla uz to jd epoznat .Pak sem se ohla ze si zavazu boty a rekl mi.A mas mensi zadek hihi no a ja nanej . SEM SNAD STIHLA PRO TEBE PORAD NE,? ALE DIKY
hihi me tim pobavil, ale hlavne potesil.Rekla jsem mu ze jestly to rika schvalne takze i tak dekuji ze me to potesi

dneska mam KYTICKY a plnou lednicku ZVIRATEK dobre ne,? . Takze premyslim co krom strudlu budu jist jestly bude strudlik vubec jedlej ze?? tak asi hodim enjakou zeleninovou polevku, ale bez vlocek ty nemuzu anii citit.

VYKY dneska sem si na tebe vzpomnela CETLA JSME SI casopis mylsim ze KATKU A tam ej stranka otom co nejist zaroven s lekama byo tozajimave.Treba kdyz mas leky na srdce tak bys nemela jist grep a u hodne leku se nesmi grep zvisuje to mylsim jejich ucinek, nebo snizuje nevim.Zjistim to presne az to docte muj tatka cte si to na zachode.-D
Všem
Didi
| 27. 1. 2008 12:08
Blahopřeji k schzeným kilům,já se vážila včera a z 60kg mám 58kg jsem moc ráda, dnes mám kytičky tak jsem si k snídani dala závin mňam to jsem si pochutnala.CHtěla jsem se zeptat nevadí když střídám jeden den kytičky a druhý zvířátka?Jinak dobrou chuť k obídku. .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 21:16
14473
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39