Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

maybes
Vyky
| 27. 1. 2008 11:56
Víš umřela nám kočička, měli jsme ji 6 roků přišla k nám v mrazech, rodina z toho byla na nervy, byla to dáma, a tak dcera prohlásila, zvířátko né, a pak sousedka přinesla něco malého, chlupatého, a dala nám ho do chodby, aŤ si s ním děláme co chceme. Je to kluk,je šplíchlí peršákem a je to rozežranec. Kupujeme mu pytlíčky, ale miluje rýži se strouhaným sýrem, je jako pytel, syn huboval,že musí zhubnout, ale skutek utekl. Moje děti říkají, že každé zvířátko rozežeru. je to darebák, a všech mazel. Doufám, že se na nás ostatní nezlobí, ale nejen z jídla člověk,živ jest. To je moudro, co? ahojky
obava
Strepi
| 27. 1. 2008 11:47
Ježiši teď mne tak napadlo co bude až budeme všechny krásně hubené ....to už sem pak skoro nikdo nepřijde na pokecík......no nebude to škoda ????
je tu tak príma s Váma se všema.....
dělenka
Strepi
| 27. 1. 2008 11:44
čin čin holky jste úžasný jak Vám to jde dolů.Já 4.2. budu držet dělenku přesně měsíc a jsem na to také moc zvědavá jak to dopadne ...Zatím to docela jde...prostě já musím každý den na váhu a jak nevidím alespoň dečíčko dole tak se mi hned schovává sluníčko na dušičce.Obdivuji Vás všechny které se vydržíte nevážit...
Já dnes po dlouhé době zvířátka...fiulátko s dušenou zeleninkou,tak už se docela těším.... mějte se všechny moc fááájn ....
Vyky
maybes
| 27. 1. 2008 10:37
Moc Ti gratuluju, jsi šikulka .
Já jsem taky měla ko***, ale musela jsem mu nechat dát injekci, protože byl moc nemocnej. Teď mám kočku, to je děsný zlobidlo a taky pěkně mlsná ta by mi asi chlebík s máslem nesežrala, potvora jedna . Díky za recepty, zrovna si vařím soj. nudličky v zel. vývaru od Knorru, voní to pěkně.

Držím všem palce, abychom byly úspěšné a vůbec spokojené
Maybes
Vyky
| 27. 1. 2008 10:13
Jsem ráda, že jsi se ozvala, víš já ten sirup nekupuji, psala jsem jen svůj názor. já se budu držet raději toho svého, to by mě už rodina nakopala. dcera mě hlídá a říká, že se jedná o malé porce, já jí přikyvuji a pak se docpu. Strepitulko, já si klidně mléko polotuč. dávám, a nevadí. Jitulko, blahopřeji, a i já radostně oznamuji. že ještě malý kousíček, a mám dole 2 kg. S tím vážením jste mě nakazily. Chtěla jsem nadšeně zlíbat dceru, ale ta mě odkázala na vnuka a ko***, vnuk není doma a kocour se netvářil nadšeně, že by se nechal dobrovolné muckat, a tak jásám sama. Přeji všem radostné chutnání, mě už tečou sliny na moji omáčku, vždycky si jí dělám kotel. Tak až budete mít čas, pište, téším se na vás. POstrach: strouhaný sýr promícháme s prolisovaným česnekem, přidáme jogurt, osolíme, opepříme a natíráme na šunku, k masíčku, nebo na hlávkový salát, i na pekinské zelí. Orientální salát: uvaříme rýži, na pánvi na troše oleje necháme lehce zhnědnout trochu pálivé papriky, ihned přidáme rýži a promícháme. přidáme salátovou okurku na drobno nakrájenou, papriku, rajčata, cibuli, až na rajčata vše na drobno nakrájené, rajčata na plátky, osolíme zakapeme plejem a šetrně promícháme. V chladu necháme asi 1 hod. uležet. Je to rostlinka. Praveenergit, jak jsi psala, že asi pojedete do globuse, mají tam chrochtající prasátko, dává se do ledničky a když ji otevřeš chrochtá. Je to blbina, ale já bych ho tak chtěla, ale mám po žouželkách, protože globus je od nás daleko. Tak miláčkové moji kuchtěte, ať se můžete pochlubit
já kdybych vás neměla???
jitkaadela
| 27. 1. 2008 08:53
holky já kdybych vás neměla tak nevím nevím.

Budu se ptát a budu, budu.Kvůli každé hlouposti a to proto, protože mám 1kg dolů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miluju vás a zůstanu s vámi!!!!!!

Jsem šťastná jak blecha
Jitkaadela
Strepi
| 27. 1. 2008 07:56
V kytičkový den si dávame do kávy sojové nebo pohankové mléko.Pohankové je dobré,můžu doporučit,se sojovým zatím zkušenost nemám.Jak už se tu někde psalo,tak je i na pití ve zvířátkový den dobré mléko s co nejnižším obsahem tuku.Takže polotučné 1.5 % už také nekupuji
Hello sirup
maybes
| 27. 1. 2008 06:29
Ahoj, holky, zdravím všechny
Vyky, já si myslím, že sirup light se klidně může, ony jsou tam ty sladidla dost cítit, takže já ho klidně používám. Dost piju, čaje, i kafe mám ráda - několik za den a tak se občas napiju i sirupu light, bo si ho pro lepší chuť přidám do čaje a to si připadám dost opatrná a nehřeším ani malinko, teda pokud v tom není nějaká záludnost a o tu se s Vámi pro jistotu podělím a a ráda si přečtu Vaše zkušenosti.
Hezkou neděli
jessi
Vyky
| 27. 1. 2008 00:49
venku hučí vítr, stejně se nedá spát, tak se ještě ozvu. jessi, já si myslím, že tvoje tělo řeklo dost, vždyť máš krásnou váhu, tak to psala Koř. ,že tělo stagnuje. Jestli chceš dát dolů ještě nějaká kila, myslím, že by bylo nejlepší držet tukožroutskou, a pak se vrátit zpět na dělenku. No však uvidíš. Med je fajn, ale to jsem ještě nedržela dělenku a byla nachcípaná, dávala jsem si do čaje med, a za týden jsem měla kilo nahoře. Myslela jsem, že mě budou omývat. Jitu, Jessi má pravdu s tím mlíkema zatíráním dírek, já to dělám taky tak a mažu perlou. Čokoládu pro nás mají v dia.musí být slazená fruktozou, a jíst se musí ve zvířátkách. Nevím ale mě se Jessi zdá, že v té tvé je na naši dietu moc tuku. Je to můj názor, uvidíme co řeknou i další. Tak ten sirup ne, četla jsem že i když má ten název, nebývá to pravda, tak jenom raději vodu, čaj, a limče slazené umělými sladidly. Ten jídelníček neměl chybu. Závin: listové těsto, jablka, na ně můžeš dát med, nebo ovocný cukr, skořici, rozinky,i ořechy, posypeme soj. mlékem, práškem a nahoru nasypat vanilkový pudink, zase v prášku. Pak závin svineš, a dáš péct. Lepší je péct na pečicím papíru.
Chleba kmínový, grahamový, četla jsem že ty tmavý barví, aby vypadaly hodně zdravě však si budeš péct sama. Tu dia marmeládu, přečti si složení, aby byla slazená fruktozou, vím z vlastní zkušenosti, že někdy co je dobré pro ně, to není pro nás. Za totality jsem si kupovala dia, abych zhubla, což se nestalo, a pak jsem se dozvěděla proč. Tu smetanu do kávy klidně můžeš při zvířátkách, já mám raději mlíko. Také miluji kávu, piji ji v menším hrnku, abych nevypadala jako nenažranec, piji rozpustnou, a buĎ v kytkách se soj. mlíkem, ve zvířátkách s mlíkem jak už jsem psala. Kávy můžeš kolik chceš. Ale musíš hodně pít. Já mám 2 litrový džbán a ten se snažím vypít a to někdy vypiji i dva. Je pravda že kmitám čurat, ale tělo se čistí. Je jasný, že se nebudeš nalévat v práci, až doma. Když něco nevíš, klidně se ptej, uvidíš že za chvíli budeš v obraze- Tak půjdu spát taky čauky
jitkaadela
Jessi
| 26. 1. 2008 23:22
stoprocentní tuk Lukana rozpustit nasypat kakao,suš.smetanku,trochu fruktozy,hodně ořechu,hrozinek a ***u do něčeho nalít ,nechat zatuhnou třeba jenom na plech a nalamát.Je to bezva.
jitkaadela
Jessi
| 26. 1. 2008 23:16
Máš u pekárny odměrky já to nevažím,sypu do odměrek.Velká má 200ml.Na dno pekárny naliju asi 300ml vody,dám 2kl soli,2kl kmínu,2PL otrub-různé,2PL vloček,1PL semínek-sezam a len,1PL slunečnice, 2PL oleje,1PL octu jablečného,nastrouhám 2větší brambory vařené,pak nasypu 3odměrky velké hl.mouky pšeničné a odměrku mouky žitné davám chlebovou žitnou+celozrnou žitnou napůl nahoru nasypu lžičku suchých kvasnic.Pokud dáš sušené droždí tak nemusíš cukr jinak můžeš dát trošku medu.Přidávám tam jěště na špičku nože vitamin Ce.Někdy se stane a musí se přidat voda nebo mouka to už časem poznáš.Těsto nesmí byt moc řidké ani moc husté.Tak akorát.Pekla jsem už hodně druhů chlebu zkoušela jsem co se dalo.Hodně jsem se inspirovala na Mimi bazarku, jsou tam super holky,které moc pečou.
SIRUPY LIGHT HELLO
jitkaadela
| 26. 1. 2008 23:04
když sirupy tak můžu tyhle?

Už toho dneska nechám jsem asi otravná co? Ale když tak přemýšlím, tak mě vždy něco napadne a než abych to zvrzala, tak se raději zeptám.

tak pro dnešek dobrou a Jessi a všem ostatním děkuji a přeji krásnou noc
perla máslová chuť
jitkaadela
| 26. 1. 2008 23:01
A TAHLE SE MŮŽE?
SLOŽENÍ MÁ TAKOVÉTO: VODA,ROSTLINNÉ OLEJE A TUKY,MÁSLO 0,5%,ODSTŘEDĚNÉ SUŠENÉ MLÉKO,EMULGÁTOR, JEDLÁ SŮL
Jessi
jitkaadela
| 26. 1. 2008 22:57
S těma dírkama jsi mě pobavila

A jaká je ta domácí čokoláda? Na začátku debaty taky o nějakých čokoládových bonbonkách čtu, ale nepochopila jsem jak je udělat, prý jsou z bioreceptů, ale než bych to tam našla, tak by mě přešla chuť.
jitkaadela
Jessi
| 26. 1. 2008 22:51
u zvířatek můžeš normální mléko a u kytek sojové,pohankové atd.perlu si mazni taky, tak aby jsi zakryla dírky. Já spíše mažu soj.paštikama ze zdr.vyživy jsou tam různé.Dá se vybrat.
Vyky
Jessi
| 26. 1. 2008 22:43
Váha mi stojí půl roků.Pohne se mi nahoru 1-2kg ty pak shodím a tak pořad dokola.Měřim 157cm a važím 55kg.U zvířatek pojídam dom.čokoladu je bezva.A za ten rok jsem snědla moooooc medu.A před tím jsem ho nemusela vůbec.
káva a mléko
jitkaadela
| 26. 1. 2008 22:42
a jak je to prosím s tou kávou a mlékem!!! Můžu?
Jessi
jitkaadela
| 26. 1. 2008 22:40
Tak mi prosím napiš nějaký jednoduchý recept na chlebík a těsto na rohlíky nebo dalamánky nebo něco tak co můžu!

Hele a když zítra budu mít kytičky tak můžu si průsvitnou vrstvou namazat chleba perlou?
Pekárna
Jessi
| 26. 1. 2008 22:34
Jituš klidně se ptej.Co budu vědět tak ti napíšu.Já mám pekárnu Etu Harmony.Je skvělá.
Nescafe
Jessi
| 26. 1. 2008 22:29
Pravaenergit já si myslím ,že je to jedno jestli nescafe nebo turek.Já vypijí asi 6káv denně a střídám preso a nesko.Vím je to hodně a dala bych si jěště teď.
NESCAFE
pravaenergit
| 26. 1. 2008 21:37
hoky ja kafe nepiju ale nekdy mivam chut a udelam si enscafe, ale co mam delenou stravu tak ssem nemela a nejak uz me bere nato chut. Muzete mi rict kam radit nescafe?? jestly ho vubec muzu u delene stravy,? Nebo se to vztahuje jen na TURECKE KAFE ze se muze,??
jitkaadela
pravaenergit
| 26. 1. 2008 21:36
aojyk, em prijde jidelnicek fajn. No ale jest eat to okoukne VYKY. no nenei toho moc ale jestly netrpis hlady tak se nemusis prezirat jako ja
zvířátkovej den
jitkaadela
| 26. 1. 2008 21:00
Co jsem dnes jedla:

snídaně, talířek nakrájené zeleniny-paprika,zavařený koupený okurek, čínské zelí

oběd- masové plátky vepřové zapékané s cibulí a šlehačkou 12% podle Kořínkové, příloha opět zelenina jako na snídani

večeře- opět co na oběd (zbytky)

na pití tři kávy rozpustné s polotučným mlékem a půl litru šumivého vitamínuvím,že je to málo snažím se polepšit!!!

Prosím opět o kontrolu
ahoj
jitkaadela
| 26. 1. 2008 20:56
Ahoj holky, tak jsem si konečně přečetla poslední den a odepsala holkám a teď k vám všem .

Vyky prosím napiš mi ten recept na štrůdl,děkuji moc.

Holky když mám kytičkovej den, můžu si dát do rozpustné kávy mlíko nebo nic?

A chleba se může normální žitný, nebo pšeničný kmínový?

Dělala jsem dnes nákup koupila fruktozu, dia marmeládu jahodouvou, kukuřičný škrob, light smetanu do kávy,bílé jogurty a haldu zeleniny. Zkontrolujte mi někdo, zda jsem koupila dobře! Díky
pravaenergit
Vyky
| 26. 1. 2008 20:45
už jsem se rozloučila, ale musím ti napsat, že bylo všechno v pořádku co jsi snědla, takže jsi vůbec nežrala. To těsto stačí vydělat až ráno, jestli závin budeš péct až před polednem. A že je velký, alespoň toho budeš mít víc. A také nezapomeň, ovoce, jestli chceš víc zhodit. Jak píšeš o těch křečích, já je mám v poslední době také, i přes to, že ty šumivý tablety piji, klidně je můžeš, ale podívej se na složení, některé mají slazený cukrem. Taky nevím čím to je, v noci mě to budí a to je tanec. Tak ti zítra přeji dobrou chuť pa,pa
Jessica
jitkaadela
| 26. 1. 2008 20:30
to budu jako bombardovat otázkami o pekárně hlavně tebe, zapoměla jsem to tam napsat
lidusa
Vyky
| 26. 1. 2008 20:28
až teď jsemsi všimla, že na brokolici sýr je k bramborům a těstovinám Ale to je k masu, jedině kdyby to byl sýr tofu. Ale bez sýra jsou to kytičky. Ten závin, bych si dala taky ale musím počkat do pondělí. Nezapomeň že bys pak správně měla jíst jen ovoce, jestli chceš hodně zhubnout, jinak 4 hod. počkej, a pak můžeš zeleninu.
Dělá se u nás hrozný vichr, tak doufám, že nevýpnou elektřinu. Tak se broučkové opatrujte a sladkou dobrou noc
STREPITULA a VYKY
pravaenergit
| 26. 1. 2008 20:27
tAK TO JA JSEM SI MYSLELA ZE TADY MAM NEJVETSI NADVAHU tak jsem rada, ze ne a ze je nas takovych kulatouckych vice

No tak snad me ty tycinky nijak nezastavi.Dneska sem mela zviratka, ale dneska sem nejedla dneska sem zrala.

Snidane byla rybi pomazanka s vajickem vtom a na rajcatkach dvu, pul litru mlika polotucneho.Pak na obed rajce a varene veprove maso s horcici a jest emi zustalo tvrde vejce tak sem to taky stahla. Jo a nemluve o masovem vyvaru.No a veceri?? no zbylo jest ejedno varene vejce tak sem ho snedla se snukou rajcatkem a platkovym syrem dneska sem tak zrala az hamba

Zitra jdu zas na kyticky koupila jsem si LISTOVE TESTO am to uz vytahnute z mrazaku at to do rana rozmrazim, ale baleni ma 500 gramu neni to nejak moc testa,?? a klidne ho budu zitra jist celej den .

a koupila jsem si tabletky MAGNEZIUM protoze me redevcirem eptkrat ranocve ctyri rano chytla krec do lytka a zrovna v dobe dky se malej po dlouhe dobe ozval ze ma hlad a ja se nemohla zvednout a on rval to byla muka. No koupila jsme si to ale je vtom bramborovej skrob, tak to si dam zitra a dneska sem si koupila neperlivou magnezii

noo jak se to vsechno dome veslo s eme neptejte to si rikam taky ale zitra zavin a jablicka jablicka jablicka hihi se tesiimm a na bananek
pekárna
jitkaadela
| 26. 1. 2008 20:23
jééééééé tak to je prima ,tak to tě budu pořád otravovat o rady a receptya jakou máš já mám už před vánoci objednanou moulinex ow 50030 a moulinex ow 300010, jednu dám mamince ,ale nevím jakou. zatím ale žádná nepřišla, prej nejsou
Vyky
Didi
| 26. 1. 2008 19:58
Ahojky,děkuji za recepty, teprve teď jsem se dostala na net,a než jsem vše přečetla to byla fuška. Dnes jsem měla zvířátka zítra si dám kytičy,upekla jsem právě závin tak si ho dám zítra k snídani mňam už se těším,vím že nemám moc nadváhy,ale pro dobrý pocit bych ráda měla míň.Pro Jiťu pekárnu mám asi měsíc a je supr,recepty jsou na netu,dej si tam recepty pro domácí pekárnu je jich tam mraky.Taky moc gratuluji za zhubnutí jde vám to skvěle a držím palečky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 21:16
14473
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39