Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Med
Vyky
| 24. 1. 2008 19:40
Med je neutrální, klidné si ho do jogurtu dej. mám před sebou graf, tak nekecám. Můžeš ho k oboum skupinám. myslím. že nikomu holky nevadí, vždyŤ jsme. TAk se ozvu až zítra. aŤmůžete psát také vy. Vnuk mě udělal stránky, tak nemusím rodinku otravovat, když chci psát. Blbne mě heslo, někdy se sem nemohu dostat. A na to hlavní bych zapoměla, napřed se hubne tuk a ten je lehký, tak to na kilech není vydět, ale tělo se scvrkává, tak nebuĎte smutné. Všem ahoj
soja
Vyky
| 24. 1. 2008 19:18
než se uvařila voda tak jsem měla vraženou hlavu v komůrce a zuřivě hledala kostky, stejně mě je musela dát dcera, protože vaří vnukovi a já jsem se vždycky přiživila. TeĎSI MUSÍM VAŘIT SAMA.nevadí, zase si budu pošušŇávat. našla mě i ssssssssoj, nidličky a já jsem si vzpomněla že jsem si je smažívala. Povařit podle návodu scedit, a dát do hladké mouky, pak soj. mléka a pak strouhanky. Smažila jsem na teflonce s trochou oleje. k bramborové kaši mŇam. Je to piplačka, ale je to něco nového. Kaši jsem si dělala takto. Okrájené brambory uvařit, ale když se slévají trochu vody si odlít do hrnečku, brambory rozmačkat, zvlᚍ si v horké vodě ruzšlehat soj, mléko toho víc, aby to nebyla voda, a postupovat jako u normální kaše. Já kašu rozmixuji šlehačem, je jemnější, A když je málo řídká přileji vodu z brambor. Osolit a může se dlabat. k tomu pečené kostky které jsou výborné i s rýži, prostě se vším. To jsem se rozmlsala, už skoro slintám. mám jídlo moc ráda. známá mě učila aŤ si říkám, že je fuj, ale vůbec to nepomohlo, já jsem byla z domu zvýklá, že se jídlem necuchalo ahojky
dělenka
parmenka
| 24. 1. 2008 19:11
Gaia13, já souhlasím se Strepikulou, když budeš mít čas tak si po chvilkách čti diskusi. Já ji mám přečtenou už taky skoro uplně celou chybí mi asi 10stráneček, které brzo dočtu. Je tam hodně zajímavostí, které jsem si vypisovala a sposta receptíku.
Majbes jak dlouho už hubneš, a zhubla jsi něco? Já asi tři týdny, ale nezhubla jsem zatím nic, taky jsem míchala ovoce a zeleninu, ale už to nedělám, tak snad se váha už trochu pohne.
Navíc jsem četla, že po úplnku jto de líp, tak doufám, že už něco zhubnu.
Půjdu si uvařit párky a dám si k nim tvarohovou pomazánku.
L. K.
maybes
| 24. 1. 2008 19:04
Ještě, co říkáte na bombóny bez cukru? Já mám moc ráda "Alpenliebe" kávový a když jsem četla složení tak jsou v nich náhradní sladidla a asi 1% smetana a másla, to by ve zvířátkový den šlo né? Docela mi chybějí, mám chuť na sladký a jelikož se bojím tak se držím prvního grafu, kde se nesmí ani med do jogurtu Kdybych zhubla bo aspoň nepřibrala, tak bych si to povolila zatím počkám.
l. K.
maybes
| 24. 1. 2008 18:38
Ahoj holky, nevadí Vám, doufám že Vás takhle oslovuju? Snad ne
Tak dělím třetí den, chtěla bych moc, aby to fungovalo, protože mi to vyhovuje, líbí se mi nemuset si vážit každý kousek sýra počítat kalorie. V sobotu se chystám zvážit, ale bojím se. Jsem si jistá, že dělím správně, ale nevím co to udělá, když tělo dostávalo při hubnutí kolem 5000 KJ a teď mám jistě za den víc. Vím, že je to krátká doba, ale minule (o prázdninách jsem se nevážila až za měsíc a dokonce jsem přibrala) dříve jsem alespoň nepřibírala a to mi hlavně jde, třeba trošku zhubnout, ale hlavně se spíš udržovat a nemuset se až tolik hlídat.
Přečetla jsem všechny knížky L. K. nehřeším, jedinou chybičku co jsem dělala byla, že jsem míchala v jeden den ovoce se zeleninou, ale zas taková chyba to přeci není, Lenka to v už v druhém grafu povoluje, jen, že to prý může ucpávat, ale jinak...
Omlouvám se delší příspěvek, ale potřebuju se svěřit.
Díky a držím všem palečky
strepitula
Vyky
| 24. 1. 2008 18:35
tak to kafe počká, já jsem se musela taky smát, ale nic se nestalo, moje maminka také dělala tyhle placky jen k tomu přidávala vajco, což my nemůžeme. vidíš, a máme další recept. Tak a jdu na to kafčo
strepitula
Vyky
| 24. 1. 2008 18:28
Já jsem jaksi zaspala, vůbec jsem se nepodívala na předchozí stránky, tak se omlouvám, jestli jsem někomu neodpověděla, tak se kaju. Ta syrovátka je sypká, stačí podle návodu, ale já si budu dávat míň je to pro mě moc sladké. ALE FAKT TO ZASYTÍ. sIMCA, TO MLÍKO KLIDNĚ PÍT MŮŽEŠ. S tím vínem bych ještě počkala, i Kořínková píše až za delší dobu. Aby se to hubnutí nezastavilo. Že sestra málo zhubla, to nevadí, ubývá tuk a ten je lehký, pak půjdou kila rychle dolů. Tak a jdu si udělat kafe se soj. mlíkem
aháááá....
Strepi
| 24. 1. 2008 18:25
musím se smát jak jsem to celé pěkně pomotala s těma bramborovýma plackama ... ..Nevím proč,ale já si fakt myslela že jsem tam u Vyky četla nastrouhat vařené brambory... a oni se jak tak koukám strouhaljí brambory syrové...a je z toho bramborák ...To jsem to teda zblbla ... Ale i tak to bylo moc dobré...

Teda Pravaenergit,ty si mlsáš,fakt že jo jen s chutí do toho a kilečka budeš mít dole...Jééé Ty se budeš mííít Já se z té své masožravosti nějak posunula do kytek..teda néééé až tak,jen do kytek dietních to kdyby mi někdy někdo řekl,tak neuvěřím já taková masorádka .Jak je vidět tak Tebe se to masko pěkně drží
simca
Vyky
| 24. 1. 2008 18:00
Tak jaký byly bramboráčky? Gaio, vítám tě mezi nás, když nebudeš něco vědět, rády ti pomůžeme. Laca 05 není ten džem pro cukráře? Já jsem četla, že něco nesmíme, ale jestli je s fruktozou, tak napiš jak se jmenuje, ať také něco dobrého olízneme. Pravaenergit, už jsem si dělala starosti, kde jsi se ztratila. Já tě kousnu, dělat mě takové chutě. Já si na zítřek namočím soj. kostky, a udělám si z toho omáčku. K tomu rýži a bude to. Návštěvy k nám nesmí, protože mě pořád řeže v krku, tak můžu rostlinky. Maso se potvůrka naší ledničce úspěšně vyhýbá.
GRAF
pravaenergit
| 24. 1. 2008 16:42
POSÍLÁM GRAF
ahoj
pravaenergit
| 24. 1. 2008 16:41
ahojda tedkom sem poobedvala varene veprove masicko sem si hezky rozlozila na prkynko, dala sme si co mi zbylo ze snidane paltkovej syr a vajicko a horcici a okurku a taaak jsem si pobastila uplne uzasne

malej usnul jdu ukliezt zatim papa
Gaia
Strepi
| 24. 1. 2008 15:54
jooo a někde na strance 66,nebo tam někde najdeš odkaz na graf jak se co s čím může baštit....Tak směle do toho
Gaia13
Strepi
| 24. 1. 2008 15:52
Ahoj a vítej mezi náma.Já když jsem se vstoupila poprvé,tak jsem tu byla jako v Jiříkově vidění ... ...Každá z nás Ti ráda pomůže,ale co mě docela pomohlo,bylo to,že jsem si pomalu četla všechny příspěvky od začátku.Alespoň jsem se tak dostala do obrazu a měla trochu přehled a holky radily a radily a k tomu jsem si nakoupila knihy a je to teď už docela fajn
som nova
Gaia13
| 24. 1. 2008 15:24
a chcem poprosit o pomoc pri orientacii na tejto stranke aj v diete...
dělenka
Laca05
| 24. 1. 2008 14:48
Moc vás všechny zdravím Teď jsem tady asi týden nenakoukla a co je tady příspěvků Já mám většinou rači kytičky něž zvířátka ty si dávám jenom na víkendy Dnes třeba na večeři dělám buchtičky z krémém . Buchty dělám ze soj. mléka a ovoc. cukr a rodince udělám normání puding a sobě zase ze soj. mléka Ale chci se sváma podělit o dobrotu syn mi koupil ve ZV džem ,ale ten je není tam žadný cukr jenom to je dělaný přírodně Teď si to mažu na chleba
dělenka
parmenka
| 24. 1. 2008 13:44
Tead holky tady je to fakt super , jak to tu žije. Moc všem děkuji za receptíky, rady a nápady. Já si receptíky kopíruji do svých receptu, at je nemusím pořád hledat!
Vyky já tu harisu jím jen k masíčku, jinak ji nemusím, ale třeba k párku je mnam. A to dělení zas tak moc nepletu , vím co jsou zvířátka a co kytičky, ale stou zeleninou a ovocem jsem měla trošku zmatek! Ale už to chápu ovoce jím jen při kytkách a už žádnou zeleninu, myslela jsem si že vařená se může. Tak už nebudu plést ani tu zeleninku a snad už půjde aspon něco dole .
Dnes mám opet zvířátka. K obědu jsem si dala květák na mozeček s okurkou a červenou řepou, mnam to byla dobrota!
simca
Vyky
| 24. 1. 2008 13:25
Tak jsem si je právě dojedla, musela jsem odložit i vnukovi, také je má rád. Jestli je nenajdeš, já ti je napíši. 80 dkg brambor nastrouhat na jemnějším struhádku, 30 dkg polohrubé mouky, sůl, kmín, česnek kolik máš ráda, majoránku a trochu oleje na pečení. Bez toho vajíčka tu není ono, ale stejně si pochutnáš. Didi, to je přímo ukázkové, zvířátka jako vyšitá. Tak co, už máte recepty opsané. že bych zase nějaký napsala. Já si dneska dám ještě jabka, a budu se sklidňovat.
Zvířátka
Didi
| 24. 1. 2008 12:41
Tak vám píši co dnes jím,ale nevím jestli to bube dobře sladěno.Ráno-bilý jogurt.Svač.-syrová zelenina.Oběd-tuňák s vejcem a zelenin.salát.Sva.-zakysaný nápoj.Več.-zeleninový salát s lžičkou tatarky. to bude vše.
bramborové placky od Vyky
Strepi
| 24. 1. 2008 11:19
strana 102 - Vyky - téma Soja ,tam to najdeš vepsané do článku..
Strepitula
simca
| 24. 1. 2008 11:15
tak koukám po receptu na ty bramborové placky a nenacházím.Asi jsem ho přehlídla.Mužeš mi napsat na které je to straně?
všem...
Strepi
| 24. 1. 2008 11:06
jestli mi tu v tuto chvíli něco chybí,tak je to oblizující se smajlík
Dodělala jsem bramborové placky na které nám tu Vyky nechala recept a jsou fakt super.Ten česnek a majoránka jim dodá parádní chuť Ale i přesto že jsem jich dělala dost,tak pěkně mizí...Malý chrchlínek je místo ve školce doma a tak se o ně pěkně stará
Takže se do nich klidně pusťte ,můžu jen doporučit
Simca
Strepi
| 24. 1. 2008 11:01
určitě si nějakou tu mlsotu zasloužíme ...... podle pečení SPLK to prý můžeme.A pokud by Tě snad odrazovala vejce v těstě,tak se jukni zda nenajdeš těsto bez něho.Ale prý je ho tam tak málo že nám to "vejce" neuškodí a dietu nenaruší.
No a podle toho jak tu píše Vyky s tím štrůdlíkem...tak to asi tak bude...
graciana
simca
| 24. 1. 2008 10:53
To jsi mě potěšila,že sestra hubne i při hormonální antik. já ji taky beru a četla jsem v dřívějších příspěvcích,že se nehubne.tak doufám že na mě to bude mít stejny učinek jako na tvou sestru.
pozdrav
JiKa
| 24. 1. 2008 10:40
dobré dopoledne, tak už se nám ten týden překulil a vídend klepe na dveře. . přidám také nějaký receptík. Masové kuličky v rajské omáčce. Mleté hovězí, osolit opepřit, česnek, majoránku - podle chuti, celé vejce. na teflonovou pánev vyklepnu z konzervy krájené rajské. z masa udělám malé kuličky, které v té omáčce vařím. někdy do té omačky přiklájím papriku. podle chuti osladím trochou um. sladidla. nakonec je to možné posypat strouhaným eidamem. móc dobré.
citron
pravaenergit
| 24. 1. 2008 10:37
ahojky, taky radim k zelenine teda jako ke kytickam ne k zelenine jako do OVOCE, ALE KE KYTICKAM hihi sem dokazala zamotat taaak ejdnoduchou vec

a rpestante mi delatchute s kytickama kdyz sem dneska na zviratkach . Kdyz mam kyticky mluvite tu o vybornych masickach kdyz mam zvriatka si tady pisete uzasne recepty na sladke hihi vy mi davate ale suporve receptiky ja si je neopisu ja si opisu jen stranku kde to napisete a pak nato juknu
citron
gracianna
| 24. 1. 2008 10:31
Já ho řadím k zelenině,držím ten první graf.
dietka
gracianna
| 24. 1. 2008 10:23
Ahoj dělenky,tak jsem opět po kratší době tady.vidím,že je Vás tu dost,je to fajn.já jsem "opět"začala dělit,od neděle a mám 1,5kg dole a to si u kytiček dám 2dcl červeného.Jo a k té syrovátce,jen u zvířátek.mějte se a špíčkům ukážem!!!!
dnes mám opět kytičky.Ráno chleba se sojovou pomazánkou,čaj,teď baštím okurek na oběd si dám pizzu z líst.těsta na to jsem si dala brokolici,papriku a koření,po upečení si na to přidám sojanézu,mňam!a pak co dům dá.Dietku drží se mnou ségra ta už dělí měsíc a půl zhubla objemově dost ale váhově jen asi 1kgJí horm.ant. a funguje to!!!!.
Citron
simca
| 24. 1. 2008 09:58
ještě jsem se chtěla zeptat jak řadíte citron.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 13:52
14469
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39