Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

vyky
pravaenergit
| 23. 1. 2008 14:08
no tak prasky na srdicko, ale nebojse tim jak zhodis se ti telo urcite cele da do poradku a prasky budou mit sve misto v kosi
No je s epridej hezky do dietky dkzy tak krasne hubnes i se zviratkama tobys byla blazen nezacit hihi
jeis tys me zas pobavila jak si napsala ze z rodiny si nejmensi ty a kocour to bylo tak trefneee hihi . No malej s emi nad jidlem ksichtil, ale to delanad kazdym jidlem on si ze vseho d atri lzicky a neji ja ho nechapu ja tlusta muj chlap tlustouckej zlehka a malej jak somalec. Apritom je celej tatinek, dkyby nebyl tak jdu na dna hihi , ale nevadi mi to ze nebud etlustej vse jest emuze prijit toho se prave bojim at jendou v necem neudelam chybu a malej at neni mala koule. nema ani rpavidelnej rezim on mi ji kdyz se ozve hlady
pravaen
Vyky
| 23. 1. 2008 13:50
Ten banán si dej až za 4 hod. a nebo obráceně. Nic tím nezkazíš. Klidně malý může baštit s tebou, vnuk si dával se mnou také, a máš vidět, jaký je z něho štíhlý a vysoký chlap. z naší rodiny jsem nejmenší já a kocour. dcera je hubeňounká, tak když jdeme spolu, vypadá to, že jí všechno sním. Ochutit můžeš rostlinky i soj. omáčkou. Víš, mně už je hanba říkat rodince, že zase jím dělenou, co ti bobínci už se mnou skusili, víš chlap toto nikdy nepochopí, je lepší, když něco zvoráš, nic mu neříkat. Ty prášky budu brát asi do , mám je na srdce, tlak a další neduhy. Když bych chťěla uklízet, nebo vysávat, tak se mně udělá zle a další část dne strávím ležmo. ALE JINAK DĚCKA POKOUŠÍM, VNUK ŘÍKÁ, ŽE bych měla být důstojnější, ale to já neumím.pá,pá
neboj
lupo
| 23. 1. 2008 13:08
Ahoj, chodim sem už dýl, čtu vaše úspěchy, ale až teď jsem se registrovala. Neboj ten banán už se květáčkem nepotká. Držela jsem kořínkovou asi před 10 lety a vim, že fungovala, teď už jsem na ní 14 dní, ale úspěch žádný.
sem kravaaaa
pravaenergit
| 23. 1. 2008 12:47
Snidala jsem BANAN a na obed mam uz udelanou kvetakovou polevku s brambroem , Nemam k sobe co dodat nez to ze sem rkava micham zeleninu a ovoce, hele nemuze tam byt treba jennekolik hodin odstup nez si po bananu dam tu polevku??
strepitula
pravaenergit
| 23. 1. 2008 12:15
nojo receptu s eda vymyslet spousta jen se nejak ensplest.Treba ja s etu ted dozvedela ze v mrazene zelenine nema byt kukurice, ale ted nevim ejstly sem dobre pochopila ze jen vden zviratek.No bude tezke koupit zeleninu mrazenou bez kukurice dodneska sme to s kukurici jedla a telo to prijalo s klidem, ale radsi ji tam enchci rikam nechci nic coby me zastavilo.
A jak jsi strepitula napsala ze si tu mohla jit driv, tak ja si taky rkam ze hnedka jak jsem pribirala kdyz sem prestala kojit ze sme tu mela jit a kdovi kolik byhc mela . po porodu sem mela 80 kilo a ted sem rada ze z 99 mam 93,7 hihi
takze pokracujii dal a dall

DNESKA ME NASTVAL CHLAP. sem s emu priznala ze sem zhrresila s cokoladou a cekala jsme ze rekne ze to nevadi ze budu hubnout dal, ale rekl JA SEM SI TO MYSLEL TY NIKDY DIETU NEVYDRZIS TAK PROC TO DRZIS. no tim me jako uzemnil, tak sem mu rekla ze az prijde zdeptanej z rpace tak at neceka taky pozdvizeni kdyz me muze takhle zhodit. Tak si to asi uvedomil snad
vyky
pravaenergit
| 23. 1. 2008 12:07
no prasky drzi hodne vodu v tele takze nato tak nekoukej natu vahu az budes hubnout a pak jest ebudes uz uplne fit tak vysadis trebas i rpasky a telo s esamo procisti.Prasky byvaji nejvetsi svinstva. A stim cajem se netrap aspon sis dodrzela pitnej rezim tim sis pro sebe taky hodne prispela.-).

KONECNE MI USL malej uz mmi malej hlava praskla:
ahojj
pravaenergit
| 23. 1. 2008 12:05
Ahojky, tak jak jsme vcera rano byla na vaze mela sem 94,3 a dneska mam rano i pote coolade 93,7 tak jsem rada ze uz vidim tu trojku.

dneska mam kyticky .delam si kvetakovou polevku .Normalne povarim kvetak nasypu vegetu , zeleninvoej bujon bohuzel nemam a tak magi radsi a masox nedam vy ho taky endavate a nechci se nejak necim zbrzdit v dietce. No nakrajim do toho brambroy na kosticky a pak tam naliju sojove mliko s ekterym budu mit rovnou i hladkou mouku a tim to i zahustim a do toho jest enasypu petrzelku a majoranku a s chuti s enato vrhnu

jen MAMM DOTAZ :

MUZE TO SOJOVE MLEKO I MUJ ROCNI SYN?? ja tohle envim. KDZY UZ BUDU MIT POLEVKU ABY TAKY POJEDL VITE,??
všem
JiKa
| 23. 1. 2008 11:15
ahoj, chystám se na oběd tak jsem ještě nakoukla . mám kuře se zeleninou. mě připadá že při těch mám to jídlo nějaké jednotvárné. kuře zeleninu a jogurt. to při kytičkách to je lepší, ale zase víc jím. ty svačinky - fazolová -namazané na chleba to je mňamka. k tomu papriku.
naštvat se
Vyky
| 23. 1. 2008 11:12
Tak jsem se strašně naštvala, protože já ťuňta vlezla na váhu a protože jsem si myslela jak jsem po tom čaji zhubla, i když mě dcera říkala, že né a tak jsem se vypracovala, skoro na 105 kg. Takže chřipka -nechřipka, dnes jsem začala. Dala jsem si kafe s mlíkem , párečky, pak si udělám volský oko, moc toho nemám, ale já něco vyštrachám. Takže čaj si šel zase odpočnout do komory, a já teď budu držet žvířátka- Jen se bojím, že to nepůjde tak rychle, beru moc prášků. Tak na mně myslete, protože mně to dorazilo. Tak si jdu loknout studené vody, já tu chřipku rozmazluju a ona se mně drží. Už to bude měsíc ,co jsem nebyla venku, tak při pohledu na sluníčko za okny mně chytá amok. A ještě si koupím tu nedobrou šaratici, a budu si říkat, že piju nektar. Ale to až vylezu z baráku. Tak jdu na tu vodu a zatím se mějte růžově
permenka
Vyky
| 23. 1. 2008 08:35
Ahojky, tak tu bramboračku. Dám vařit brambory, k nim přidám houby, když jsou, nakrájený česnek, mraženou zeleninu, bez kukuřice, vždycky si přečti složení, dám vařit, je za 20, min. apak rozmíchám zvlášť bramborovou polívku ze sáčku, a naliji do polévky- Chce to větší hrnec, přibyde. Vaříš podle návodu, mám dojem, že asi 10. min. přidám majoránku, dosolím podle chuti, dám i soj. omáčku a jestli máš raději ostřejší, hned do brambor, když je vaříš přidej zel. bujn. Určitě ti děvčata pošlou i své nápady- O těch kostkách z chleba jsem už psala, na kostičky nakrájený chleba pohoníš na pánvi bez oleje a můžeš si je dávat do polívky. Moc mě vždycky zasytila. Oté antikoncepci já jsem ji v té době také mněla, snad také mluvíš o daně, a nevadila mě. Opravdu to chce trpélivost. Ale přiznám se, že jsem nehřešila, vždycky jsem si plánovala, co budu jíst. Ty dny mužeš jíst jak chceš ty, já jsem opravdu jedla zvířátka až ze mně padaly kalhoty. Pak jsem to střídala, ale mezi kytičkama a zvířátky musí být8 hod. Stejně začínáš až ráno, já jsem přestala asi v 22 hod, a ráno jsem si dala kafe s tím, co jsem mohla. kytičky- soj. mlíko, zvířátka- normální. Při kytičkách jsem si dala dopoledne ovoce, a za 4 hod, jsem jedla na co jsem mněla chuť, ovšem v rámci diety. ale jak jsem si dala zeleninu, již jsem si nedávala ovoce. Stěma prsama jsem se musela smát, vzpomněla jsem si na tu hrůzu, když jsem chodila do závodky na oběd, přes prsa jsem skoro neviděla co mám na talíři, a strašně jsem se bála, že se pobryndám. Tak jsem si ani nepochutnala. A co mít doma žvýkačku bez cukru a když vypěníš, začít cucat. Já jsem mněla 3 děti, brzy za sebou, Dva spaly ve dne apak v noci hauzírovaly. Třetí spal v noci a ve dne jásal. Není to dávno, když jsem přemýšlela, jak jsem to zvládala. Ale vytvořila jsem si s mima vztah kamarádský, nikdy mě nelhaly a svěřovaly se mně. Také jsem je párkrát seřezala, ale spravedlivě a nejstarší říká, že to mohlo být víckrát, že to nevadí. Ale prosím tě, neříkej mu tak, malý je velmi vnímavý človíček a pak by mu to mohlo zůstat. vždyť má pěkné jméno, tak když zlobí, zvyš hlas a řekni mu v klidu za co ho trestáš, i když budeš mít nervy na pochodu. Nejvíc se osvědčil u mé dcery tenký proutek, stačilo na něj ukázat a vnuk byl jako miluša- papuša. Tak se nezlob, že jsem ti radila, myslela jsem to dobře. Milá Streptulko, budeš mít radost, ona se ta kůže vstřebá, takže ti nic nebudu viset , to víš, že jsem mněla převis veliký, ale pak jsem byla hubená a nikde nic. také jsem mněla obavy, ale víš jaká je to nádhera, když si hladíš hubené bříško bez těch faldů. já to zažila a je to krása. proto bych se teď nejraději neviděla. Chce to klid
hrášek
Brnenivkolenou
| 23. 1. 2008 07:26
to stím hrachem je promě překvapení, budu si muset sehnat tu první knížku.Mám z knihovny půjčené dvě kuchařky, se zvířátkovými dny problém nemám, ale potřebovala jsem inspiraci pro kytkové obědy, včera jsem dělala bramboráky se zelím, byly vážně super
dělitelky ...
Strepi
| 23. 1. 2008 01:25
Ahojík Vám všem ...normálně žasnu co už nás tu je a kolik nápadů a rad tu vždy přibyde....

VYKY - nedávno jsi psala o tom jak moc jsi zhubla.Docela by mě zajímalo co na to tělíčko??tedy spíš ta spousta vytahané kůže...srovnalo se to alespoň trošku?? Já tedy také nejsem zrovna nějaký drobek a po třech dětech mi nějaké to vytahané bříško...tedy spíš břicho zůstalo...Poslední prcek tedy ani moc prcek nebyl a také už jsem nebyla nejmladší.Tak abych neměla břicho až na kolena ...kdyby se mi tedy podařilo něco sundat z mých přebytků

Co dodat ke svíčkové...no asi jen to že si ji asi také co nevidět udělám a tofu si udělám zítra podle tvého receptíku.Jóóó a ty bramborové placky ( jsou tuším také od Tebe) tak ty budou také.Nejhorší na tom je to ,že co si udělám,tak mi prcek zblajzne ...ale zase mám tím pádem větší šanci na zhubnutí

pravaenergit - nelam si s čokoládou hlavičku....někdy se to hold nepovede ...já jsem také kdysi bývala z dětí na mašli ale teď i když je ten nejmladší jak z divokých vajec, tak už to ani zas tak na tu mašli není...ale na čokoládku občas ano ...Jak by řekl můj muž...neboj,bude hůř ...

Jinak když tak přes den přemýšlím co kdy si dám za baštičku,tak už mě napadlo a docela mě mrzí,že jsem tuto stránku nenašla dřív ....Už jsem mohla být tááááákhle tenká a nemusela přibrat zbytečně další kila ......Ale zase si říkám že je to dobře i takhle ...také nemuselo být nic a vesele jsem si kynula dál.........

Mějte se všechny moc fajn ......
omluva
parmenka
| 22. 1. 2008 22:59
Prominte nejak mi to tam skočilo dvakrát.
pravaenergit
parmenka
| 22. 1. 2008 22:58
Tak moje dítko je "myslím si" hodné, samozřejmě ne andílek, vždycky se něco najde, ale dá se to.
Chtela bych zhubnout aspon 15kg. Měřím 165cm a vážím 73kg léééééééé, ještě jsem to nahlas nikde ani nevyslovila. Taky bych byla nejraděj zhodila všechno hned!!! Ale zatím nic . Pořád totiž omylem něco pletu .
Ted jsem měla dva dny kytky a jsem z nich už hotová! Moc se těším zítra na masíčko mnam! Jakou nejdelší dobu můžu mít zvířátka nebo kytky, je to nějak omezeno?
pravaenergit
parmenka
| 22. 1. 2008 22:58
Tak moje dítko je "myslím si" hodné, samozřejmě ne andílek, vždycky se něco najde, ale dá se to.
Chtela bych zhubnout aspon 15kg. Měřím 165cm a vážím 73kg léééééééé, ještě jsem to nahlas nikde ani nevyslovila. Taky bych byla nejraděj zhodila všechno hned!!! Ale zatím nic . Pořád totiž omylem něco pletu .
Ted jsem měla dva dny kytky a jsem z nich už hotová! Moc se těším zítra na masíčko mnam! Jakou nejdelší dobu můžu mít zvířátka nebo kytky, je to nějak omezeno?
parmenka
pravaenergit
| 22. 1. 2008 22:28
no moje dite ma rok od 12 Ledna ale ja mu rikam satane protoze to on vazne je.Nevim dkese vnem to silenstvi bere vsude leze splha, sehcno rozbiji zhazuje, dkyz neni pojeho jeci, jako na *** uz dostal , ale myslis ze to snim hnulO?? HAHAHA smal se . Je to sila no?, Ale je takovej hajzlik, ze muj skoromanzel co sme spolu planovaly pristi rok zacit pracovat na druhem diteti rekl ze dite rozhodne druhe enchce. Takze sila co?, ALe uprimne,? ted si to rikam taky, ale doufam ze to prejde ze to je jen nejake obdobi ze s esklidni dve deti chci urcite ikdyz vim ez sve postave zase nepomuzu.I proto musim zhodit svych nadbytecnych dvacet kilo svatba na krku a pak kdyby bylo to dite tak at nenaberu jest edalsi kila ktomu co mam.

jako korinkova v knizce pise a ukazuje kolik lidi stim zhublo a kolik, ale jaaakkk?? to je neuveritelne ja sem desnej nedockavej ja bych radsi nejradsi endka mela dvacet kilo dole hihi . ty bys chtela zhodit kolik kilicek??
dělenka
parmenka
| 22. 1. 2008 22:14
Taky zdravím nové spolubojovnice .
Moc moc prosím o celý receptík na tu bramboračku .
Jak tak postupně pročítám od začátku diskuzi tak jsem tam narazila na to, že při antikoncepci a ani až 3 roky po ní (až se tělo vyčistí) se u dělené stravy nehubne. Já ji zrovna ted neberu, ale je to asi jen 3 měsíce a určitě ji budu brzo brát znovu, tak možná z toho důvodu nehubnu. No počkám ještě, třeba to bude dýl trvat!
Taky jsem tam našla, nevím už kdo to psal že jedl brambůrky, to se může???
Nevím holky jak vy, ale já se pořádně ani nevyprazdnuji, rozhodně ne každý den, tak nevím jestli něco nedělám špatně . A nadjímáním taky trpím .
Tak jsem dnes měla pěkně žravý den i odpolene - pár tyčinek (kterýma se cpu ještě i ted - to je moje závislos, já zas nemusím moc čokošku, ale byz tyčinek se neobejdu ), nějaké špaldové pukance.
Večer chleba se sojovou svačinkou (je fak výborná) a ještě 1 jablko.
Pravaenergit, z té čokošky si nedělej těžkou hlavu, vím jaké to je mít doma malé dítě, moje má 19měsíců. Asi ho něco bolelo.
Tak zitra papa.
NOVE PRICHOZI
pravaenergit
| 22. 1. 2008 21:38
TAKY ZDRAVIM NVOE PRICHOZI A OMLOUAM SE UZ PREDEM KDYZ NEBUDU ODEPISOVAT JMENEM JA SI VZDYKCY JMENA PAMATUJI A JAK DAM PAK ZE ODEPISU TAK TO ZAPOMENU . az budu starsi budu chodit s denickem.Muj deda dela uzly na kapesniku a pak nevi proc ho tam ma
prohresek
pravaenergit
| 22. 1. 2008 21:37
Jeva jeva jeva ja s etak stydim vy me tady tak uklidnujete jak to pujde a ja byla dneska celej den tak desne vytocena s mojeho maleho celej den jecel brecel spal deset minut ja porad na nohach ho na rukach ja jsme uz chytala hystericke stavy.Malej si lehnul usnul a ja jsem si s chuti sezrala celou cokoladu s hrozinkama a oriskama.BYLA VYBORNA, ale tak uzasne vyborna.Takze ted jsem zhresila az hruza a zastavila jsem si dietu, ale myslim ze presne tohle jsem potrebovala po celem dnesnim dnu .Nemam ze sebe radost, ale zitra jedu dal na diete jen vim z eted to zase tyden nepujde treba ale nevadi musim byt odolnejsi . myslim ze s emoc upinam na to snizeni vahy me prijde jakoby ta svatba mela byt zachvili me veskerej cas desne leti..no zitra budu mit kyticky a budu je mit az do soboty snad to preziju . mam jest ev mrazaku kapustu s bramborem zahustenou moukou , mam to rada.
a pak budu dlabat jen zeleninu a druhej den budu jen na ovesnych vlockach a ovoci.-) no a pak no tpo uvidim co bude nabizet vesnickej obchod
Hele me ta cokolada tak desne uklidnila

jinak s esnazim i kazdej vecer cvicit tak apson sedy lehy delam a snazim s ejich udelat padesat no je to kumst nadzvednout ten muj velkej hrudnik hihi po druhem diteti jendou budu ty prsa snad vozit pred sebou na nejakem voziku .
TAK JDU KOUKAT NA TELEVIZI PAPA AK ZITRA ZASE TADY A JA O KYTICKACH
vyky
maybes
| 22. 1. 2008 20:42
Díky moc za podporu, dám vědět jak to jde
majbes
Vyky
| 22. 1. 2008 20:31
To jsem se do toho psaní dala. Nezoufej, když začínáš tak se tělíčko lekne, co to je, ale když vidi,že se to nemnění, zvykne si. chce to trpělivost. tak se nedej. Jak si tělo zvykne, uvidíš, kila půjdou dolů. Pravaenergit, vždyť to je úspěch, dát za měsíc tolik kil dolů, blahopřeji, Tak ahoj, a napíši až zítra, už se těším
simca
Vyky
| 22. 1. 2008 20:14
Ta zácpa se mně upravila až jsem byla hubená, fak si myslím, že to chtělo pohyb, Ona o tom píše i Kořínková, ale že jí stačila majoránka, já jsem si ji dávala skoro do všeho a mohla jsem puknout. Měla jsem štěstí, že jsem byla později sama na pracovišti.protože bych opravdu mezi lidima být nemohla Vzpomínám si, jak přišel syn a přivedl návštěvu a ja jsem se nemohla zdvihnout ze židle, protože jsem cítila příšerný tlaky. Oni se bavili, a já trpěla. Je to nepříjemný, ale vydrž, výsledek stojí za to. A ještě něco, strašně na mě šli komáři, a až jsem zhubla tak si šel kousnout jen jeden. jako bych měla něco v krvi, co ty mršky lákalo.
čokoláda
Vyky
| 22. 1. 2008 19:53
O té čokoládě jsem takě psala, je dobrá, i ty banánky jsou ještě lepší, ale v grafu nejsou, na tuto možnost přišla Kořínková až později a tak si myslím, že jestli se chce hubnout rychle, tak raději ne. Ještě vám napíši moji svíčkovou. Moje děti říkaly,v dobrém, že to jsou blavajzy, co jím, ale já si chrochtala. Uvařila jsem zeleninu, rozmixovala, a zahustila soj .mlékem se sladkou paprikou. Ona to svíčková ani nebyla, ale bylo to mňam. K tomu všechny bezvaječné těstoviny, rýži, brambory, a pak mě říkejte, že máte hlad. Však já si časem vzpomenu co jsem jedla bratrsky vám to řeknu. Jsem ráda, že se k nám přidaly další dělitelky a srdečně je vítám. Ahoj
hrášek
maybes
| 22. 1. 2008 19:50
Díky za odpověď a za ty palce
vyky
simca
| 22. 1. 2008 19:50
Jééé to jsem ráda že jsi nakosla tuhle intimní otázku.Mám totíž ten samy problém a to jsem si říkala že to není možné a něco dělám špatně...Upravilo se ti to časem nebo jsi byla celou dobu na šaratici?
slanina.
simca
| 22. 1. 2008 19:36
Ahoj holky.Já jsem tak ráda že sem můžu chodit čerpat inspiraci.Vyky vůůůůbec nic si nedělěj s ženské která má jedovaté řeči a takovym se snad ani kamarádka říkat nedá.Suva jednaJá tě sice osobně neznám,jenn přes písmenka zde a zdáš se mi takové moc hodné sluníčko.

Pravaenergit vůůůbec si nedělej vyčitky s toho masa.Dělení jsi neporušila a o to přeci jde.A ty kila jsou u každeho jiná.Nemyslím si že je to málo.Třeba ted ti kila stagnují a pak to pujde dolů ani nebudeš vědět jak.nejhorší je stále na to myslet a mít vyčitky z jídla.
Strepitula
Vyky
| 22. 1. 2008 19:29
To jsem ráda, jak jsme se rozjely. Já jsem takě do bramboračky dávala zel. bujon ale i brammboračku z pytlíku, trochu majoránky, česnek a dávala jsem si do ní ty kostičky z chleba, jak jsem psala. Topinky jsem si dělala na trošce oleje, a klidně i z 3 krajíců- Díky moc za podporu, já se opravdu nehádám, ono to nemá cenu, já jsem v pohodě a nervy aťsi ničí ten druhý. Asi je to už věkem a také musím být v klidu kvůli zdraví. Tak tu slaninku né, masínko osolit, česnek, zalít vodou a péct. Klidně ho můžeš sníst co hrdlo ráčí. To tofu jsem si nakrájela na čtverečky, přidala česnek, nakrájeny ,pokapala soj. omáčkou, a nechala do rána v lednici a pak jsem na trošce oleje osmahla cibulku, tofu trochu rozmačkala, přidala na cibuli, jestli máš houby nebo žampiony, přidat ,podlít vodou ale ne moc a dusit. Můžeš si dát i jiná koření, co máš ráda. Dusit chvíli, a je to dobré na špagety, vřetánka., ik ryži, Nebo sijho nastrouhej na zapečené brambory. všechno je dobré. I když něco zblajzněte, co jste neměly, tak si to nevyčítejte, vždyť nejde o život, zase se to spraví. Chtěla bych vám napsat něco intimnějšího. Pamatuji se ,že jsem u zvířátek trpěla zácpou, to spravila šaratice, která má v sobě i mineráli, je fuj, když jsem ji pila, tak rodina solidárně skandovala ,je dobrá. A při rostlinkách jsem byla strašně nafouklá, takže vycházet mezi lidi bylo utrpení. Myslím si že to bylo proto, že jsem neměla pohyb. Až jsem byla hubená, tak jsem už mezi lidi mohla, a že jsem si to vychutnávala. Kdybyste věděly jaký mám krásný kalhoty, no, teď do nich nestrčím ani jednu nohu, ach,jo. Konec fňukáníAhoj
slanina
pravaenergit
| 22. 1. 2008 19:13
ahojda sem dneska nejaka najezena ajajjj snad stoho nebdue zase nejaky pribytek nebo me uz odvezou zitra kyticky to me zas procisti raz dva zase vlockyyyy hihi brrrr hihi

no mam normalne vycitky svedomi stoho prospikovaneho masa slaninou snad to nebdue mit nejakej vliv na dietu uz tak mi pripadne ze od 31 prosince 4 kila jsou strasne malo
ahojky
pravaenergit
| 22. 1. 2008 16:34
Ahojda nojo ja uz od mala tak bantuji a chodim pozde spat ale nekdy name dojde takove manko ve spanku a nejradsi bych prospala celej den a nemuzu.Jak mi spi malej?, OD narozeni hrozne .od narozeni se desne budil budicek sme mela vzdycky v pet od jedenacti mesicu teprve zacal spat az do sedmi hodin takze mam rano ve ctvrt na osm budicek . a spat chodi az v devet hihi . asi je pome vtomhle, ale dkyby byl pome uplne tak chrape tak do desiti ja tak vdzycky spala, ale uz sem si nato vstavani zvykla vic toho stihnu .

MASO PROSPIKOVANE:- jsem udelala poprve a snedla jsem ho nebylo te slaniny moc vtom kuse hihi mela sme to s rajcatkama a s horcici byla to eprova kyta a mooccc dobroucka. no tak zitra budou zase kyticky .
Tofu
Strepi
| 22. 1. 2008 16:33
Manžel mi přivezl Tofu sýr...jeden přírodní a druhý uzený.Ten uzený tedy nemá chybu ...ale ten přírodní mě tedy fakt neoslovil ...co s ním ??? Připravujete si ho některá nějak aby byl poživatelný ??

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 09:51
14465
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39