Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
Didi
Strepi
| 22. 1. 2008 16:31
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
pozor však na kukuřici,ta už do zeleniny nepatří,bere se jako luštěnina a můžeš ji jen při kytičkách ...Držím palce ...
a začala mít svoji kuchyň,tak jsem to hned odbourala....
. Pořád to totiž pletu, hlavně ty kytky
, nevím nikdy co mám jíst, dnes jsem blbec snědla kousek štrudlu, a pak jsem zapomněla, že to nesmím a dala jsem si k obědu brambory
. Já vždycky zapomenu, že nesmím v jeden den ovoce a zeleninu mýchat!!! Tak nevím co si ted mám dát odpolene a večer! Jestli zeleninu, nebo ovoce, když už jsem měla obojí! Lepší jsou pro mě zvířátka, tam aspon nic nespletu!
....Svým způsobem je to chudák,ale ona to neví...proto je taková jaká je...nad jejíma jedovatýma poznámka se musí jeden jen lítostivě usmát....
..Teď jsem se dala s prckem do vaření bramborajdy a mozeček se mi normálně zastavil
.
ŠKODA, ŽE NEJSI BLÍŽ. a TÉ ZNÁMÉ, JSEM NIC NEŘEKLA, BYLA JSEM JAKO OPAŘENÁ. vÍŠ, TO BYLA NÁHODA, ŽE JSEM JU POTKALA.DCERAmnĚ TAKÉ ŘÍKALA, ŽE JSEM JÍ MNĚLA NĚCO ŘÍCT, ALE UŽ JE TO PRYČ.
nebo byhc ji to musela nejak pichlave vratit treba tlusta mozna ale ne blba jako nekdo hihi jeva jeva jeva o sou situace prome ja se usim vzdycky ozvat. Jasan co ti to ma co rikat vsak vis jak vypadas s bilou hulkou si nesla. a kdyby jo tak si ji mela sni trefit hihihi 
Takže až začnu, tak se zvážím a pak až budu štíhlá,