Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Didi
Strepi
| 22. 1. 2008 16:31
Jak už tu holky někde psaly,tak čokoláda se může,ale Dia a musí se stejně zkontrolovat její složení.Zrovna tak je to i u Dia sušenek a oplatek.Už jsem se na to dívala a oplatky by se pro naše mlsání našly.Místu cukru je tam fruktoza ....Tak si s klidem zamlsej
hrášek
Strepi
| 22. 1. 2008 16:20
zelený hrášek je jak píšeš zelenina.Zrovna tak mrkev,zelené fazolky.Suchý hrách a suché fazole patří ale do luštěnin a tím do kytiček.Takže maska s dušenou zeleninkou úplně v pohodě... pozor však na kukuřici,ta už do zeleniny nepatří,bere se jako luštěnina a můžeš ji jen při kytičkách ...Držím palce ...
hrášek
maybes
| 22. 1. 2008 15:19
Ahoj, děvčata, chci se zeptat, kam podle Vás patří mražený hrášek (mražená směs hrášek + mrkev), do zeleniny nebo do luštěnin?
Řekla bych, že zelenina, ale jistá si teda nejsem.
Chci zkusit dělenku po nějaký době znovu, dříve jsem vždy zhubla tak 3 kg, ale hlavně jsem netloustla, netrpěla hlady a mohla své oblíbené rozinky. Pak jsem toho na čas nechala, samo přibrala a zkusila počítat kalorie, tím jsem zhubla, ale jakmile trošku víc začnu jíst než se mému tělu líbí okamžitě přiberu, tak zase ubrat a tak dokola. Loni v létě jsem SPLK zkusila a dokonce jsem přibrala, ale nevím jestli to bylo tím, že jsem byla zvyklá na malý příjem energie z toho počítání, bo jsem zkrátka žrala moc.
Tak to chci ještě zkusit, začnu tím přísným grafem a uvidím, ale bojím se, abych zas dokonce nepřibrala.
Dělit a ještě k tomu počítat mi připadá nesmyslný.
Uvítám každou zkušenost.
Díky moc.
pravaenerdit
Strepi
| 22. 1. 2008 14:30
Ahojík...nebude to tím tukem u toho masa?Že Ti to u něho nehubne???To maso bude dobré i nepošpikované,má samo o sobě spoustu tuku...Ať peču maso jakékoli,tak nikdy žádný tuk nepřidávám a u kuřat se vždy snažím odstranit všechen tuk.Tohle už mám vryté pod kůži,dělám to už takhle spoustu let.U nás doma se vždycky všechno hrozně mastilo a máslovalo a tak když jsem se vdala...ježiši to už je let a začala mít svoji kuchyň,tak jsem to hned odbourala....
dělenka
parmenka
| 22. 1. 2008 12:33
Vyky, to není kamarádka, ale pěkná KOZA ! Nevidí si do huby...
Brněnívkolenou, tak to gratuluji, jde ti to dobře, to já za 3 týdný nezhodila ještě vůbec nic, achjo!!!!
Ale asi si zato můžu sama . Pořád to totiž pletu, hlavně ty kytky, nevím nikdy co mám jíst, dnes jsem blbec snědla kousek štrudlu, a pak jsem zapomněla, že to nesmím a dala jsem si k obědu brambory . Já vždycky zapomenu, že nesmím v jeden den ovoce a zeleninu mýchat!!! Tak nevím co si ted mám dát odpolene a večer! Jestli zeleninu, nebo ovoce, když už jsem měla obojí! Lepší jsou pro mě zvířátka, tam aspon nic nespletu!
Pravaenergit, ty hubneš aspon při kytkách, to bych nasadila tyden kytky at se váho trochu hne, já bohužel při ničem , ale u zvířát si myslím, že chybu nedělám. Ty chodíš tak pozdě spát, do kdy ti Kamilek ráno spí? Nebo ti stačí málo spánku?
Hezký den.
MASO V TROUBE ????
pravaenergit
| 22. 1. 2008 11:59
ja jsem dneska zase na zviratkach an sndiani sme si dala dve rajcatka jendu cervenou papricku a nato jsem si davala nizkotucnej tvaroh z nizkotucnym syrem cosem do sebe samichala a do toho susenou pazitku z lidlu a byla to namka. jest eted nemam hlad tak to je super

TED PECU MASO V TROUBE A NA SPOUSTE VODY.TUK do toho nedam, protoze sem to prospikovala slaninou takze stoho tuk bude nevadi to??? NEVADI TO?? ja uz nevim ja uz se desim totiz musim prijit nato vcem u masa delam tu chybu ze s masem tak fajne nehubnu jako s kytickama.
masox
pravaenergit
| 22. 1. 2008 11:54
ahojyk ja davam magi do kyticek ne masox ale jinak si myslim ze masox bude stejne kroeni jako kazde jine ne,? a jakekoliv koreni s emuze tak nevim tapu vtomhle taky stim masoxem
Strepitula
Didi
| 22. 1. 2008 11:48
Díky za tip,ještě se mrknu ve městě,zítra a pak bych si to obědnala,chtěla bych to hned,abych mohla studovat ach jooooooooo!!!!. .
Didi
Didi
| 22. 1. 2008 11:42
Ahojky všichni.Tak jsem teda dnes začala,koukla jsem se o pár stránek dál je tam rospis na tři dny,a dál uvidím. .Začala jsem zvířatkama tak jsem zvědavá co to s moji váhou udělá,ale koukám že všichni hubnete skvěle,chci se poptat když bych měla chuť na čokoládu,skoro vůbec ji nejím,ale lepší než sušenka tak si ji mám dát kdy?Právě dopíkam chléb,ale je až na zítra doufám kdyžho manžel nesní než příjdu z odpolední.Prosím o nějaké recepty na kytičky,abych měla inspiraci .
masox
JiKa
| 22. 1. 2008 11:37
ke kytičkám se nemá používat masox, můžeš použít zeleninový bujon
Vyky
Strepi
| 22. 1. 2008 10:17
Ahoj Vyky ... četla jsem Tvůj příspěvěk o Tvé známé...Docela už se mi i stalo a potvrdilo že co do krásy to do rozumu...Vůbec si z její přihlouplé narážky nedělej těžkou hlavu i když Tě to asi dost zabolelo.Neznám Tě,ale podle Tvého veselého přístupu tady mezi náma,tak jsi skvělá holka a to se cení.Jaký je obal,není zas až tak důležité.Záleží na tom jaký člověk je a hlavně jak se ve své pohodě cítí a dokáže ji předat i dál.K čemu je nám pak nějaká krásná,štíhlá a nafrněná kamarádka,když z ní nikdy nevyjde ani kousek sluníčka aby někoho někdy potěšila..... ....Svým způsobem je to chudák,ale ona to neví...proto je taková jaká je...nad jejíma jedovatýma poznámka se musí jeden jen lítostivě usmát....
Nermuť se,nemysli na to a buď stále stejně veselá a plná sluníček ....
SPLK
Strepi
| 22. 1. 2008 10:01
Teda to jste mi zase holky daly ... myslím tím ten Váš segeďák a masový a či nemasový základ .. ..Teď jsem se dala s prckem do vaření bramborajdy a mozeček se mi normálně zastavil ...Chtěla jsem tam přidat kousek masoxu jako jindy a ouha ....tak jsem ho tam nedala a nic moc se na chuti nezměnilo.Používáte holky některá masox na dochucování když máte kytičky?????
KaJi
Strepi
| 22. 1. 2008 09:55
Ahoj a vítej mezi náma
můžu se přidat?
JiKa
| 22. 1. 2008 08:11
ahoj, před rokem jsem zhubla dělenkou 12 kg, ani jsem nevěděla jak. Pak ale přišla dovča a jak to mohlo dopadnout než že jsem začala žr.. . Teď potřebuji nakopnout abych se do toho zase dala. Tak sem našla Vás. Dnes jsem ještě snídala chleba se sýrem, ale už jsem si koupila eidam a šunku pro případ že bych se do toho dala a večer si uvařím. Doufám že toto "veřejné prohlášení" mi pomůže .
jsem v šoku
Brnenivkolenou
| 22. 1. 2008 07:42
jsem úplně hotová po dvou dnech je kilo dole
předtím jsem makala jako blázen s rozpisem cviků a jídla od trenérky a nic, nechci to zakřiknout,ale jestli to tak půjde dál budu nejšťastnější člověk pod sluncem
Pravaenergit
Vyky
| 22. 1. 2008 00:23
To je fakt škoda, že tu zdavěnku tam nemáš. 4lovíčku, vždyť ty toho štrůdlu můžeš zblajznout třeba 20 nohavic, co myslíš, že jsem dělala já. Pěpně jsem se jím ládovala, vždyť jsou to kytičky. A tak když to nemícháš s masem, tak si dej, Hlady nebuď, to je mučení. ŠKODA, ŽE NEJSI BLÍŽ. a TÉ ZNÁMÉ, JSEM NIC NEŘEKLA, BYLA JSEM JAKO OPAŘENÁ. vÍŠ, TO BYLA NÁHODA, ŽE JSEM JU POTKALA.DCERAmnĚ TAKÉ ŘÍKALA, ŽE JSEM JÍ MNĚLA NĚCO ŘÍCT, ALE UŽ JE TO PRYČ. TAK A UŽ SE LOUČÍM
Ovoce
Vyky
| 22. 1. 2008 00:08
Asi mě zahlušíte, ale já jsem si vzpomněla na to ovoce a zeleninu. Také jsem jedla dopoledne ovoce ale až za 4 hod odpoledne zvířátka. ale až jsem už držela kalhoty v hrsti. Vím, že Kořínková psala že v přísné dietě se to nemá míchat. To víte,že jsem přečetla všechny její knížky, ale už nevím, v které to bylo Ale to vám jen píši, každý se rozhdne, co je pro něj nejlepší, a co mu vyhovuje. Jsem ráda, že je na naších stránkách rušno. Jdu si udélat čaj a zase budu čumákovat až do rána.Pá,pá
vyky
pravaenergit
| 22. 1. 2008 00:04
teda ta kamaradka kdyby to name zavolala druheho dne byse nedozila nebo byhc ji to musela nejak pichlave vratit treba tlusta mozna ale ne blba jako nekdo hihi jeva jeva jeva o sou situace prome ja se usim vzdycky ozvat. Jasan co ti to ma co rikat vsak vis jak vypadas s bilou hulkou si nesla. a kdyby jo tak si ji mela sni trefit hihihi .

No tak ja ziju na vesnici a tak tady zdravenka zadnej obchod neni a tak jedine vybehnout na pole a se srnkama uzirat korinky ze zeme to by byla jedina zdravenka.Ale skoda jak pisete tady to musi byt balada pro brisko. hnedka bych vtom obchode enchala slinu jak byse mi tam zbihaly.-D

asi si tady ten obchod otevru hihi nojo a budu vnem nakupovat sama haha .-D

no tak ja se tu vazne tolik naucim. no segedin bych si dala ale az budu stihlounka si ho dam no bez masa byto prome bylo jen zeli

strudl byhc si dala.
Korinkova ma takovej fajn recept na jablka nasypala pudink z eto fajen zahusti obyc rpasek pudink . no sila tobych hnedka zdlabla, ale ja bych ten strudl sezrala celej prosim

jeva ja jdu spat ja mam hlad a dneska potech klobaseckach a vyvaru s edesim po tydnu na vahu tyjoo no dote doby snim nejakej ten listecek hihi a parkrat skocim na velkou a bude dole kilco raz dva. Jezisku ja zas perlim, tak ja letim

vyky a kamaradku priste jak uvidis seji zeptej coto ma s ksichtem a pak dodej, jezis promin to si jen tak zestarla jeva jeva ja jsem zlaaa

tak dobrou noccc
soja
Vyky
| 21. 1. 2008 23:52
tak jsem se právě probudila a zjistila, že mám zase horečku, a to prosím pěkně jsem od Silvestra doma. Ach jo. Aco si udělat guláš z robi masa, nebo soj. kostek. Pak si k tomu ty bramborový knedlíky můžeš dát. Ještě si můžete udělat bramb. placky,Na tom struhátku míň hrubé postrouhat, přidat mouku, česnek, majoránku, mletý kmín, a zamíchat. Péct na jemně vymazané teflonce a pak ještě odsát ubrouskem.Jsou dobré. Uvidíte, že se za chvíli v dietě vyznáte, a zatím zde máte poradce, kteří vám poradí. Já jsem si ještě kupovala houbovou paštiku, jinak mají ve zdravěnce i hotová jídla ale ty jsou báseň. Simco, já ještě nezačala, neb jsem marod, a cpu se patákama, ale ono to přejde, a pak ťem kilům ukáži. Jsem malý pivo, měřím 158 cm, vážím 103 kg, to je síla, viď. Ale nezoufám, tenkrát jsem mněla 116 kg, už jsem se valila jako bečka, něco jsem zhodila vlastní pílí, ale stále to bylo přes 110 kg. A pak jsem začala dělenku a kila mazala dolů. Víš, nejvíc mně bolela slova, že jsem bachratá, ale já jim vytřela zrak. Ale nedávno jsem potkala známou, neviděla jsem ji od školi, a to už je hrůza let a ta na autobusáku vykřikovala jak jsem tlustá. Všichni na mně civěli a mně bylo trapně. To mě husa nemusela říkat, to vím i bez ní. Ale co nadělám, je to pravda a ta bolí. Takže až začnu, tak se zvážím a pak až budu štíhlá, Tak se nedejte a sladce spinkejte
Vyky
Strepi
| 21. 1. 2008 21:37
Tedy Vyky fakt klobouk dolů .....jsi skvělá že to vždy takhle vadržíš pěkně dietkovat
segedin....
cojka
| 21. 1. 2008 21:35
A co kdyby jsi zkusila segedin bez masa? Na cibuli dej zelí papriku, zeleninový bujon, podravku, podle fantazie ochutit i zahustit. Nikdy jsem to nedělala, já raději ten masovej, ale všechno je jen o naší fantazii. A opravdu se dají kouzlit dobroty. Nebo si zkus vařené kysané zelí, smaženou cibulku, té hodně, já ji usmažím na olivovým oleji (ten mám jen pro sebe) a nechám na sítku okapat a promíchat s těstovinami, to je taky moc dobré.
párečky ....
Strepi
| 21. 1. 2008 21:34
Teda holky tak ty párečky co jsem se na ně tolik chystala ...mi normálně někdo s..... ... ale je to moje chyba,měla jsem si je lépe schovat .....No jono...děti mají hold dlouhé čumáčky a mlsné jazýčky...Tak snad někdy příště si snad zamlsám
Didi
Strepi
| 21. 1. 2008 21:28
Já jsem si Didi našla a objednávala knihy na této adrese http://knihy.abz.cz/ Přišly mi do pár dní a je tam fakt co se dočíst.Také jsem si koupila knihy receptů na dělenou stravu a je to fajn .Ale bohužel jsem ještě neměla čas to vyzkoušet ....
parmenka
simca
| 21. 1. 2008 21:25
já vím že ten segedín se takhle dá.Jen já ho chtěla jako kytky a přílohou.
parmenka
cojka
| 21. 1. 2008 21:21
Pomazánky jsou do kytek. Můžeš je pojídat s pečivem, taky si je kupuji. A dělenku znám už spoustu let, ještě než byly knížky, jen z časopisu. Ale ovoce jím jen na lačno dopoledne, pak se asi za hodinu už normálně,ale děleně, najím, to co zrovna chci. Nikdy ho nemíchám se zeleninou. I když si dám štrůdl s jablky, nejím už ten den žádnou zeleninu, jen zase ovoce, nebo pečivo. Tohle všechno popisuji někde asi mezi 50- 60 stranou, nebo tam někde. Nechce se mi to teď hledat. I o tom segedinu to tam píšu, dělám si ho dost často. Přeji hezký večer a prima hubnutí.
pravaenergit
parmenka
| 21. 1. 2008 20:32
Jsme natom stejně, tak jsem si v kytkách jedla, ovoce a zeleninu jak mě napadlo . Snad nikdy nezhubnu, ty kytky jsou pro mě hrozně těžké .
Jo Simčo, já pomalu pročítám celou diskuzi a na začátku nevím kde do str.41, se o segedinu psalo, pokud ho nezahustíš, tak ho můžeš jíst ve zvířátkách, když tak to zkus pohledat. Má se tam dát myslím jen kysaná smetana
dělenka
parmenka
| 21. 1. 2008 20:27
Ahoj holky, tak co jak to jde? Mě dnes strašně špatně, řídím se sice dělenkou, ale strašně se dnes cpu, to znamená, že zas nic nezhubnu , já to asi nikdy nedokážu.
Snědla jsem dnes kus vícezrnného čerstvého chleba, zeleninovou polévku (brambory, mrkev, žampiony a zeleninový bujon, je výborná můžu doporučit!), štrůdl a ještě pečené brambory . Su hnusná a to chci zhubnout.
Pravaenergit ja taky jím vyvar z masa se zeleninkou.
Když mám kytičky tak můžu jís bud ovoce, nebo jen zeleninu? Třeba když mám zeleninovou polévku, nebo nějakou dušenou zeleninu k obědu, tak už ovoce nesmím?
Potřebuji poradit, dnes jsem byla ve zdravé výživě a koupila jsem si svačinky
1. brokolicovou - složení brokolice, fazole, rostlinný olej, voda, koření, mořská sůl
2.provensálsdká - složení mrkev, brokolice, cibule, porek, hrachová bílkovina,voda, moř.sůl
3.sojová složení - soja, pohanka, fazole, voda, koření, sůl
Můžete mi prosím poradit kam to řadíme . DĚKUJI MOOOOC. Hezký večer.
no tak joo
pravaenergit
| 21. 1. 2008 20:21
Takk to jsem envedela stou zeleninou a ovocem sakrys tak to nemuzu mit ten prisnej graf . sakraaa. tak to michat nebudu ani omylem. a polevky teda z masa jist budu dal jen ale vytahnu zni ten tuk no sme zvedava jestly ted zhodim protoze jsme dneska snad jedla jen ty klobasky hihi . ais zitra zavelim kyticky na jeden den kvuli vycitkam svedomi hihi
pravaenergit
simca
| 21. 1. 2008 19:24
Já vlastně nevím kolik potřebuji shodit kg.Vím že jsem přibrala a né málo tak raději nestoupám ani na váhu už pár měsícu.potřebuji obléct své dřivejší oblečení.A to je pro mě taková váha.Já když se vážím a vidím tam pak tu hrůůůůůznou cifru tak mám po naladě a dlouho trvající depku.Až obleču alespon nějaké to oblečení které mi je momentálně malé tak budu jásat a vlezu i na váhu.
vyky
simca
| 21. 1. 2008 19:12
vyky ty jsi hrozny optimista já moc ráda čtu tvé přispěvky v této diskuzi.umíš povzbudit a dodat chut nevzdávat to.Můžu se zeptat kolik jsi zhodila a za jak dlouho?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34