Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ach,jo
Vyky
| 21. 1. 2008 18:48
Bobíci moji, neplakejte. Simco, moje známá se stravovala v závodce a kdyzž byla omáčka tak maso si oddělala, a zbytek snědla. To dělala i s polévkama. A hubla. ale já jsem to takhle nejedla, zvlášťjsem si dělala bramboračku v den rostlinek. Podle přísného grafu se ovoce nemá míchat se zeleninou, jestli chceš hodně zhodit, tak to nedělej, Můžeš ve zvířátkách jen zeleninu a v kytičkách si to rozděl, jeden den ovoce a druhý zeleninu. Pravaenergie,tu masovou, si můžeš dát s vajíčkem,a masem, ale musíš vzorné odsttanit tuk, víš přece, že když se třeba smaží cibulka, musí být jen slabý povlak. Já jsem si masovou polívku, nedávala, můžeš to zkusit, ale kdyby se ti hubnutí zastavilo, tak polívku přestaň jíst. Víš, že párků můžeš sníst co hrdlo ráčí, vždyť jsem psála, že jsem na začátku snědla 12 ks, ale libové, klobásky se můžou jen jednou za čas, když je na ně veliká chuť. Ale raději nyní, ty libový. Můžete si dát zavináče, rybičky. Až se mně stáhl žaloudek, tak mě stačilo jíst třeba jen jednou denně. Takže neplačte, a vezměte si něco jiného. U této stravy fakt nemusíte trpět hlady. Moc ráda vám poradím, co budu vědět. Ale můžu vám říct, že jsem byla na sebe hrdá. Všichni na mně koukali, a ti co mně pomlouvali čučeli, a mně to dělalo dobře.ZA CELOU DIETU JSEM SI NEDALA LOKA ALKOHOLU.tAKHLAVU VZHŮRU
...
pravaenergit
| 21. 1. 2008 18:23
v den kyticek muzes jest zeleninu i ovoce tak to jim,

ale v den zviratek jen zeleninku to byly ume dneska jen dve rajcata

jo taky sem rada ze sem tuhle dskuzi nasla. a kolikpak ty chces zhodit kil??
pravaenergit
simca
| 21. 1. 2008 17:56
Omlouvat se není proč.Já jsem ráda že sem mužu chodit čerpat inspiraci a dostávat odpovědi na své otázky .Je fajn že tahle diskuse je.Taky nechci zatím žadny volnější graf.Fakt potřebuji shodit dost kg,abych oblékla věci ve své skříni.NECHCI si kupovat větší velikosti.A mooooc doufám,že nebudu muset. S těma klobáskama nestresuj.někdy to tak je že je větší hlad a chut.Já bych si z toho nedělala zas takovou hlavu.A další den bych to trochu zredukoval a přidala třeba víc zeleniny.Jíš ty v jeden den ovoce i zeleninu,nebo ne?
simco
pravaenergit
| 21. 1. 2008 17:23
simco promin ja ti nechtela vzit radost me ji vzala VYKY taky stou polevkou hihi .

hold to sou ty diety nekdy nam tu radost vezmou, ale hele mozna ze u toho volnejsiho grafu to vadit nebude ja fakt nevim, ale vyky zhubla tolik kilo tak spis poslechni ji nez me hihi

ja se taky furt na neco ptam .

ted sem snedla tenke klobaky asi pet ja vim sem rpase a klidne me servete ze toho bylo hodne, ale uz nic jineho jest nebudu tak sem do toho sla teda.-)

korinkova napsala uzeniny jo a ja nemusela varit
pravaenergit
simca
| 21. 1. 2008 15:47
Teda ty jsi mi vzala tu radost,kterou jsem z toho segedínu měla.Ještě jsem ho nejedla.A právě taky jsem si myslela že ten základ bude vadit.Tak ted nevím.Ale asi ze segedínu nic nebude ach jo,ale co se dá dělat,když nevlezu do skoro žádného oblečení,tak ho budu muset oželet.At nemusím kupovat všechno oblečení nové.
segedin s masem
pravaenergit
| 21. 1. 2008 15:31
No ja bych prave segedin na masovem zakladu v den kyticek nedoporucovala ikdyz maso jest nebudes a jen to zeli, tak stejen to maso do toho pusti stavu a tuk, takze to bud ejako zviratka. .

ktem polivkam JSEM V SOKU musim rpostudovat knizku nejakou protoze jako polivek nez s evzdat to radsi budu tlusta hihi
Vyky
simca
| 21. 1. 2008 12:45
jééé ani nevíš jakou jsi mi udělala radost,už jsem si myslela že budu jen koukat,jak rodince chutná. S tím knedlíkem je to super nápad.Houskové knedlíky nejím tak jsem si k tomu chtěla vařit těstoviny ale bramborovému knedlíku dám přednost.Kdyby jsi byla blíž tak bych tě na segedín hned pozvala.Jo a taky jsem se chtěla zeptat jestli jíš v jeden den zeleninu i ovoce.
Didi
Didi
| 21. 1. 2008 12:33
Už nějakou dobu čtu vaše povídání,také potřebuji zhubnout a tak bych se k vám ráda přidala,dělenou stravu jsem nedržela a popravdě v tom mám pořádný guláš,poprosím vás o graf abych si ho mohla vytisknout v knihkupectví zrovna žádnou knihu o dělené stravě nemají tak nevím podle čeho začít.jdu teť do práce-mám odpolední pokusím se začít od zítřka.Pište prosim.
SIMCA
Vyky
| 21. 1. 2008 11:53
KLIDNĚ SI BEZ MASA V KYTIČKÁCH DEJ, JESTLI TI MŮŽU RADIT, TAK SI KTOMU UDĚLEJ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ALE BEZ VAJÍČKA, V OBCHODĚ MAJÍ V SÁČKÁCH I BEZ NICH. PŘEČTI SI SLOŽENÍ. JÁ JDU TIŠE PLAKAT DO POLŠTÁŘE, BÝT U TEBE BLÍŽ, TAK TI TO ZBLAJZNU. PŘEJI VŠEM DOBROU CHUŤ
Vyky
simca
| 21. 1. 2008 11:14
Vyky chtěla bych poděkovat za graf.když se uloží do pc a použije lupa jde to přečíst.Jsem na začátku dělení a některé věci mi nejsou tak upně jasné.Chtěla jsem se zeptat,když udělám segedín zahustím ho moukou,mohu si v den kytek trochu vzít bez masa,nebo vadí že základ je dělán na mase tak to nemůžu vůbec?
PRAVAENERGIT
Vyky
| 21. 1. 2008 09:50
tAK JSEM ZASE TADY. a PROTOŽE JSEM SAMA DOMA, TAK NEVÍM, JAK TO UDĚLAT, ABYCH PSALA MALÝMI PÍSMENKY. jÁ BYCH OPRAVDU TEN VÝVAR NEBAŠTILA. ANI MNĚ O ŠÍŘI NEMLUV, MÁM PĚKNÉ OBLEČENÍ A MŮŽU JEDINĚ KALHOTY NA GUMĚ. VÍŠ, JE MNĚ HANBA VŮČI MÝMSPOLUBYDLÍCÍM, ŽIJI S DCEROU A VNUKEM, JSOU MOC HODNÍ, aLE NUTÍ MNĚ ZHUBNOUT KVŮLI SRDÍČKU, JAK MÁM NAKÁZÁNO OD DOKTORA. mŮŽU TI ZDĚLIT, ŽE UŽ MNĚ TO NEBAVÍ, NEJRADĚJI BYCH SE NAPRALA VŠEHO. TEN ČAJ PIJI A DĚLÁ MĚ DOBŘE. ČAUKY
vyky
pravaenergit
| 21. 1. 2008 08:58
ahoj, myslim ze te utesi to ze starneme vsichni a vsichni stejne . Jen nekdo s ehold narodil trosku driv, ale zamnou s etaky deti rodi a taky si snima pak budu treba psat tady na diskuzi.No ta moje atkinsnova dieta s ejmenovala vlastne myslim i BODOVÁ DIETA.protoze to melo ty body kazda ta potravina.hledala sem na netu tu kamaradku co mi ote diete rikala ote atkinsnove ale uz sem ji bohuzel nenasla je to skoda no?? ta tva doeta zni taky fajne, ale nevim ejstly byhc unesla tolik tuku hihi skvarky nemusim, ale jinak si masicko dam.
Jo a ktomu vyvaru tady u delene stravy to jsem psala ze si ho dam dneska jako ze dneska si udelam zviratka Myslis ze to vadi kdyz je vyvar z masa?, je to moc tucne,? ja nevim no?, je tam trosku zeleniny mrazene a jinak kosti z hoveziho nebo drubky . zalezi jakou delam ze,? myslis ze bych ji nemela??

JINAK VIM PRC TENTO TYDEN TAK TA DIETA NEJDE. dneska sem dostala cervenou a to sem vzdycky nafoukla a vzdycky mam tak o kilo vic, takze to jsem si oddechla .tohle je ume normal

ale citim , ze mam bricho mensi a taky semi zda ze sem zhubla ve tvari a zrovna ve tvari to nepotrebuji hihi

vcera sem se merila emtrem. HOLKY TO SOU TAK OBROVSKE MIRY zeby podle me pohly sit STANY klidne i ty PARTY STANY . hihi ted se tomu smeju protoze doufam, ze to pujde dolu . JINAK byhc hodila jinej smajlik treba teeen hihi
dělenka
Vyky
| 21. 1. 2008 08:32
Chtěla jsem vám ještě napsat, jak se krásně vcucávají tuky a kůže se napíná. Moje vytahaná kůže se ztratila, měla jsem postavičku, jako lusk. Ale nefňukám, zase to bude stejné. Takže dámy, hlavu vzhůru, budeme krésné a na rozdíl ode mně i mladé. pá.pá
Pravaenergit
Vyky
| 20. 1. 2008 22:08
Chleba jsem jedla kmínový, dělala jsem si z něho kostičky a na sucho jsem si je osmahla na pánvi, dávala jsem si je do bramboračky, ale ze sáčku, moc jsem si pošmákla. Nechci být za chytrou, ale nezdá se mně ten vývar, jestli je ze zeleniny, tak je to v pořádku, ale z masa si myslím , že je dost mastný. Atkinsovu jsem držela tu, jak se začíná týden na 0, to znamenalo jen maso, vajíčka, slaninu, škvarky, párky jsem vůbec nesměla a po týdnu se přidává asi 5 uhlohydrátů, akaždý týden opět o pět. Za 2 měsíce jsem mněla o 10 kg dole. Po 2 měsících jsem týden jedla všechno a pak jsem začala znovu. Měla jsem štěstí,na ošetřovně jsem měla známou sestru a ta mě dávala zkušební papírky, ty když se počuraly a zčervenaly, tak jsem věděla, že hubnu, ale byla jsem s ní spokojená, protože jsem si mohla péct bůček a nebo jsem si uvařila kuře, pak ho nakrájela na kousky, vrátila do vývaru a do toho dala ještě vajíčka . Mluvila jsem se známou a ta říkala, že v lěkárně lakmusové papírky, stojí 100 kč. Další známá říkala že její známý držel atkinse, jedl i sýry a za měsíc zhubl asi 15 kg. Nevím já tuhle neznám. I po skončení diety jsem byja stále na svých kilech, asi 2 roky a to jsem již ujídala ze všeho.Ale pak ratolesti vylétly z hnízda a já jsem to neustála. Začala jsem si kupovat polomáčené sušenky a za chvíli jsem byla jako kulička. Až mě známá nadala a na rovinu řekla jak vypadám, začala jsem jíst podle Kořínkové. Jak jsem už psala úspěch se dostavil, ale nepočítala jsem s nemocí.Doufám,že ostatní dělitelky nám nevyčtou, že toto je jiná dieta, ale i mně zajímá ta tvoje. Možná není tak drastická jako ta, co mám já. To jsem se rozkecala, ale jsem moc ráda, když si s vámi mohu pokecat. Všem přeji dobrou noc
graf ...
Strepi
| 20. 1. 2008 20:55
Už se mi doma sešly všechny knihy co jsem si objednala a je fakt že se tedy raději budu držet toho úplně prvního a původního grafu.Myslím že při hubnutí je to asi ta nejlepší cesta.Takže zatím jedu klasiku bez skupiny neutrální .....
Ostatní grafy budou také dobré,ale pro mne tedy kdo ví kdy ... ...to už jen tak na udržovačku váhy a zdravého baštění....

Jooo a zítra už jdu do těch zvířátek...nějak jsem to zase nezvládla a ještě v nich dnes pokračovala...Takže konec všem vločkám a sojovým masíčkům....
Topinky ...
Strepi
| 20. 1. 2008 20:46
Topinky jsou moje vášeň to fakt jo....Ale opékám si je v toustovači.Nakrájím si silnější plátky,krajíce rozpůlím,posypu solí a drceným kmínem a pak je pěkně zavřu do toustovače a opékám.Několikrát je otočím a pak se mi hotové nalámou na malé dílky.No a pak už jen potřu česnekem a mnlsám.Bez topinek ani ránu ... a navíc mi vždy spraví chuť když mě honí při kytičkách mlsná.....
pravaenergit
cojka
| 20. 1. 2008 18:03
Tohle je ten nejvolnější graf od Kořínkové. Z knížky DIETA + 199 vašich otázek a mých odpovědí.
COJKA
pravaenergit
| 20. 1. 2008 17:16
Ten graf sem si ulozila do pc ja mam jinej nemam ho tak fajne rozepsanej. A to je graf jakej?? Je to ten uplne rpvni?? je to ten prisnej, nebo je to ten volnejsi graf??, hihi ja jsme totiz ty volnejsi jest enevidela tak nevim
ahoojj
pravaenergit
| 20. 1. 2008 17:12
Ahojky uz si zas nepamatuji kdo se me naco ptal?, ja mam vtech rpezdivkach bordel.ach ta skleroza

Takze CHLEBA NORMLÁNÍ KMÍNOVÝ SE MUZE nesmí se jen BÍLÉ PECIVO tudiz rohliky, veky a takove yt vyrobky s rohlikoveho testa bych rekla ja.Chleb ma jinou mouku mylsim kdyz se pece. A ja chleba jim normalni a hubnu vzdy s kytickama.

Jinak vlocky si polivam sojovym mlekem do toho nakrajim jablicko, pomeranc, mandarinku, banan a co najdu hihi za ovoce a jest ehrozinky hodim do toho a necham chvili ulezet a pak sup asnim to.
tEDA TEEED NESNIM.s CHUTI SEM VYLILA DO ZACHODU UZ POLEVKU PO DRUHEM DNI A ZITRA si hezky dam hovezi vyvar a budu ho dlabat a dlabat a dlabat ja jsem polevkova a pak si asi udelam jest edrubkovou polevku aoberu drubky a bude hihi budu asi drzet dva dny kyticky dva dny zviratka bude to tak nejlepsi .

KYTICKY UZ NEMUZU ANI CITIT.

Ted sme jedla sojove nudlicky s ryzi a kecupem a zampiony jemne na trosce rostlinneho oleje orestovane a do toho kecup.No jako snedla jsem to ale kazde sousto sem zapijela protoze opravdu necitila jsem vtom maso

NEHLADOVIM , ale mucim se bez masicka.-D ale neda se nic delat me telo reklo, ze mam utrum hihi.

VYKY : a jakou jsi drzela atkinsonovu dietu? ja jsme mela nejakou tabulku od kamosky z netu a tam bylo nejak ze kazda surovina mela nejaky pocet jendotek a za den sem mohla jen tricet a sunka nebo vyar mel nula jendotek tak hadej co sme jedla cele dny,? hihi a paltkovej syr mel ejdnu jednotku a parek dve no ja sem si zrala a hubla za mesic sem mela 8 kilo dole urcite ale pak sme sla do prace jako kucharka a jeste sem otehotnela v rpaci byla pravidelna strava tak sem se drzela a nepribrala jsme az do 6 mesice tehotenstvi to bylo super .Taky sme uz vyzkousela co jde no??
ale ej fakt ze na atkinsonovu dietu clovek musi byt hodne zdravej.

delena je mnohem zdravejsi a ucinky ma podle me stejne jako atkinsonova a jest evime ze budeme zdrave .

tak jdu dopit pul litru caje at se dneska ucuram
dělenka
parmenka
| 20. 1. 2008 16:13
Tak topinky si určitě nedám , škoda, mám na ně takovou chut!!! Ale musím si nechat zajít chut .Protože ted potřebuji hubnout! Tak musím jen věci po kterých se hubne achjo
cojka
parmenka
| 20. 1. 2008 16:09
Cojko moc ti děkujeme . Já diskuzi pročítám od začátku, ale jde mi to docela pomalu, jsem na 45 straně, tak se brzo dočtu i k tobě
Graf...
cojka
| 20. 1. 2008 15:34
Zkoušela jsem vložený graf a když ho uložíte do počítače, tak přes NÁHLED jde krásně přečíst.
Graf.....
cojka
| 20. 1. 2008 15:30
Zkusila jsem oskenovat graf přímo z knížky, snad se vám to podaří líp číst.
Chleba.....
cojka
| 20. 1. 2008 15:26
Pokud nepotřebuješ výrazně hubnout, tak si topinky dej. Nedávno jsem si je taky dělala, klasické z bílého chleba na oleji, prokládané ubrouskama, aby odsály tuk. Dělenku tím neporušíš, ale hubnout taky po nich asi nebudeš. Já nejsem a ani nikdy štíhlá nebudu, vyhovuje mi, že jsem plnoštíhlá ženská, s pár kily navíc a dělenka ohromně působí na zdraví. A nemám moc pohybu, ráda jím a při dělence se fakt můžeme rozmazlovat, najíst a nepřibírat. O tom, jak jsem před léty začínala píšu někde na stranách 60. Tak to tam najdeš.
čojka
parmenka
| 20. 1. 2008 14:55
Čojko moc díky za radu, jak na grafy i za ty kvasnice. A nevíš jak je to s tím normálním chlebem?
Jak dlouho už se řídíš dělenkou? A už jsi na své váze, nebo pořád hubneš?
Grafy.....
cojka
| 20. 1. 2008 14:38
Ráda bych vám poradila, jak otevřít grafy z odkazu. Opravdu to jde přečíst. Ale je potřeba si je stáhnout do svého počítače, potom kliknout pravým tlačítkem myší a dát NÁHLED !!!! Graf se vám otevře na ploše. Pro lepší čtení si můžete kliknout na lupu s + a tím se vám přiblíží to, co chcete číst. Teď jsem to zkoušela a funguje to. Opravdu je dobré, kdo s dělenkou začíná, aby si grafy prostudoval. Já už je nosím v hlavě, ale občas taky do knížek nakouknu. Kvasnice patří podle Kořínkové do kytek.
dělenka
parmenka
| 20. 1. 2008 14:15
Vyky, moc děkuji za pochvalu .
Pravaenergit - rostlinky taky moc nemusím, a navíc vůbec nevím co mám jíst, nejčastěji jím pečené brambory, ovoce a tyčinky, občas vícezrný chleba a musli tyčinky. Co jíš ty? A jak si ty vločky upravuješ? Když mám zvířátka tak piji hodně nízkotučný kefír, mléko si dávám jen do kafe.
Holky může se obyčejný knínový chleba? Mám hrozně ráda topinky (ta na oleji na pánvičce), myslíte že to můžu?
A jak je to s droždím? Kam se řadí, do zvířátek?
Přeji všem hezkou neděli.
Cojka
Vyky
| 20. 1. 2008 11:38
Dík za upozornění, to víš, že máš pravdu a to jsem měla krabičku před sebou a opisovala. Vtěchto čajích jsou bylinky, které tuk rozpouští, ale chce to vyzkoušet. Rozárko 15 syrovátka sušená patří do zvířátek ja to odtučnělé mléko. Vlastně zbyde až nakonec procesu. Pečivo jsem jedla jen chleba, možná by se mohlo i grahamové. Tak vítejte do klubu masožravek, když máte rády maso, tak si nedělejte násilí. Zkuste dopoledne ovoce, pak 4 hod. pauzu a už si dejte maso. Já jsem to opravdu takhle dělala a kytičky jsem začala , až ze mně začaly padat kalhoty. Ale stejně jsem si dávala víc zvířátka. Masovou, jsem držela také, u ní jsem shodila skoro 40 kg, ale nyní ji nesmím, kvůli ledvinám, srdci, a tak dále. mám toho víc a když jsem chtěla po doktorovi prášky na hubnutí, ta mě řekl, že mně žádné nedá, že by mně zabil. Tak buďte v pohodě, však ty kila dolů půjdou. Ajestly zhřešíte, nezoufejte, když budete dál hodný, ono se to vyrovná. Hlavně být v pohodě. Ještě jsem si dělala tukožroutskou polívku, první várku jsem jedla s chutí, ale nad druhou se mě zvedal žaloudek, jen jsem se podívala na ledničku, kde ten zázrak byl. A to mléko můžeš i polotučný. Já mlíko miluji, za den jsem vypila celou krabičku. Mějte se
brnenivkolenou
pravaenergit
| 20. 1. 2008 10:28
Ahojky , No ja si mylsim ze z apokus rozhodne nic nedas, protoze rozhodne ti to neublizi spise to lidem pomaha tahle dieta.Hodne lidme s ei cholesterol rpy snizi a kamaradka dokonce snizila nejak stitnou zlazu nebo co tomu nerozumim, ale rekla mi to hihi

No a rozhdone si myslim ze zabere diet atahle bych rekla je UNIVERZALNI jen nevydrzi to kazdej, protoze nejaky prohresek ti dietu zase zastavi a jedes jakoby znovu abys telo na dietu zase nastartovala.A ja ktera vecne hresila kazdou dietu ted nehresim, prootze chci vazne zhodit a kazdy hrisek by me jen brzdil, ale neladovimm.
STREPITULA
pravaenergit
| 20. 1. 2008 10:25
jééééva uprimnou soustrast stech kyticek.No tak ja jdu dneska druhej den na kytickya uz neumim si ani predstvait co si udelam na jidlo prootze nacokoliv pomylsim neni nato vuubec chut .A nastetsi lednicka je vybilena chlapem nez jel do prace, takze zadne parecky name nekoukaji jinak by padly to mi ver .A tedkom tim z ese blizi valentyn ma Kmail vic rpace vozi v kamionu kvetiny takze prijede v utery a jede ve stredu avrati se v sobotu jinak tak moc nejezdi tak sem chtela nejvic vyuzit den kyticek, ale ja uz nemuzu videt ani chleba s medem sem si koupila hrozinky a ani ty me neberou.Z vlocek uz snad silhaaam. A ted sem snedla dva pomerance tak aspon enco.Jinak si ais udelam cesnekovou polevku.Dam si tam hezky trosku magi a uz s enani tesim. jen cesnekova voda, aleeee buduu vedet ze je to zmnena. Jinak jsem hodne jedla polevku treba celej den, a to takovou :

ZELENINA MRAZENA,
BRAMBORY,
MAGI,
CIBULE,
CESNEK,
A KE KONCI OVESNE VLOCKY

zasity a d as ei jest jen ja ji jim porad takze ja ji klidne ozelim ale zabiraaa to rozhodne .

jsme zevdava kolik dnu kyticky vydrzim, ale moc si nedavam

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda