Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Pečivo
Brnenivkolenou
| 20. 1. 2008 09:41
Ahoj dělěnky.Nějak na mně nezabírají žádné diety ani strava rozepsaná od trenérky.Narazila jsem na dělení vypadá to, že spoustě lidí dělení zabírá. Rozhodla jsem se to zkusit,ale trochu mi vrtá hlavou pečivo.Do každého se přidává cukr, aby kynulo a cukr je zakázaný, nevadí to?
kytičková ...
Strepi
| 19. 1. 2008 23:41
Já už jsem tak nakytičkovaná,že mi to začíná lézt snad už i ušima...4 den......Nějak jsem to přehnala... První dva dny mi to docela chutnalo,tak jsem si udělala mísu číny se sojovým mase a nějak jsem to přehnala a jedla jsem to další dva dny ...Mám pocit že do rána obrostu listím ...a to jsem teprve zvědavá až si stoupnu na váhu..snad mne neraní a budu alespoň na svém jak jsem byla.A to se na mne z lednice smějí úžasné tenounké párečky a děťátka je pomalu vytahují jeden za druhým a já si potichu říkám - já chci taky - a cpu se zeleninou se sojovým masem ...Zítra už musím udělat změnu...jinak to nevidím...jsem na tom stejně jako Pravaenergit s tím kancem...moc dobře vím o čem mluví ...takže ráno.... BUDE PÁREČEK ....
syrovátka
Strepi
| 19. 1. 2008 23:31
Teď co jsem četla v S.P.L.K. tak syrovátka patří do zvířátek,ale zda sušená to zatím nevím.Ale také se v knize píše,že to co je sušené se neváže a tudíž nám nijak neuškodí a dá se použít jak u kytiček tak i u zvířátek. Jsem také začátečnice a knihy teprve pomalu pročítám.Určitě ale nubudu jediná kdo Ti odpoví... Děvčata tu mají dost bohaté zkušenosti a dost ví ...
syrovátka
Rozarka15
| 19. 1. 2008 23:01
Ahoj...
může mi prosím někdo poradit, do jaké kategorie patří sušená syrovátka? Jsou to zvířátka nebo kytičky?
Díky moc...
caje
pravaenergit
| 19. 1. 2008 22:11
a sou ty hubnouci caje vazne k encemu??
VYKY
pravaenergit
| 19. 1. 2008 22:10
ja prave miluji maiskco kdyby bylo pome tak valim do sebe jen maso . ale mozna to kazim polotucnym mlikem co piju co rikas,?
No jako ja se nikdy netesim an den kyticek ale vim ez zaberou, ale jako jdu do toho z odporem radsi byh ctu sejmula kance a snedla ho nez vystydne hahaha ja byla odjakziva masovej typ sem fajen zhodila jendou i diky atkinsonove diete , jenze to byla taky nejaka tabulka a tu sem ztatila.(
tak zitra dalsi kyticky sme zevdava kolik budu mit pak vahu no hlavne budu si ten den delat to naoc se citim endk yjenn pomylsim na zeleninu a uz mi zaludek stavkuje hihi odporrr tolik zeleniyn sem za zivot nesnedla aovesne vlocky nemuzu ani citit fakt ne
Čaj...........
cojka
| 19. 1. 2008 21:35
Název čaje má přehozená písmena. Jmenuje se PU_ERH. Dívala jsem se na něj na internetové lékárně. Je ho 7 druhů v ceně od 30 do 50 kč.
Pravaenergit
Vyky
| 19. 1. 2008 20:52
Ahoj, to mě připomíná, když jsem držela zvířátka, tak jsem báječně hubla, ajak jsem psala o té známé, tak ta hubla s rostlinkama. Asi jsme každá jiná. Do dnes jí raději rostlinky a já se můžu utlouct po mase. Jestli ti dělá dobře rostlinka, nedělej si násilí. Jestli,máparmenka nečitelný graf, tak ho bude mít nečitelnýi simca, moc mě to mrzí, ale v knihovně je v první knížce od Kořínkové, chtělo by to okopírovat z něho. Já ho mám také z té knížky. Děvčata, zapomněla jsem vám napsat o výborném čaji, protože jsem lajduša, tak jsem jej z komůrky vytáhla až dnes, je na odbourávání tuku, ze začátku moc nechutná, ale pak si na něj zvyknete. já jsem ho již pila a už ho piji bez ošklíbání. Jmenuje se PU-EHR , dá se koupit v lékárně, ale tam je drahý, v obchodech ho mají taky. Tak sladkou dobrou noc a parmence klepu na ramínko, jsi frajerka.Pá,pá
dieta
pravaenergit
| 19. 1. 2008 18:30
ahoj holky, ja to nechapu vzdycky vden zviratek jakoby priberu kilo cim to ej,? a kytickama vzdycky zase zhodim mam 95 rovnych ale mela sme uz 94 rovnychtesila jsme se ze za spujdu niz vcem to muze byt?? NO ja nevim teda zeby me telo hur odboruavalo zviratka nez kyticky,?
dělenka
parmenka
| 19. 1. 2008 18:10
Ahoj holky.
Vyky, moooc děkuji za receptík a graf (ale bohužel je nejde moc přečíst, no neva). Oslava byla fajn a odolala jsem, byla jsem na šunce, sýru, domácí klobásce a zelenince. Štamprlku jsem si nechala nalét dohromady se švagovou, ale ani jsem se jí nedotkla , a ani mi nechyběla. Horší to bylo se zákuskama, a tchýnináma výbornýma vdolečkama. Ty já miluji. Od začátku roku jsem neměla v puse nic sladkého a strašně mi to chybí !!!!!!!
Dnes jsem měla
snídaně budapeštská pomazánka se zeleninou
obed kuřátko, dušenou brokolici a bejby karotku a salát z čínského zelí (to si dám i k večeři)
Simca
Vyky
| 19. 1. 2008 12:52
Ahoj, ten graf ti pošlu až večer, já musím zaměstnat vnuka, protože bez něho bych byla v koncích. Už jsem se naučila posílat toto psaní, ale jinak nic. A, protože vnuk příjde až večer, tak ho hned naženu , aťti ho pošle, Permenko, dostala jsi jej, myslím na tebe jak jsi to zvládla, ale určitě dobře. Tak zatím čauky , ozvu se večer
Vyky
simca
| 19. 1. 2008 12:29
ty jsi hodná děkuji.Nějak jsem zapomněla napsat tam email..tak se omlouvám a tady je simm.ona@seznam.cz..
Chorvatka
Strepi
| 18. 1. 2008 18:50
Ahojík Chorvatko...jestli můžu poprosit,tak bych také požádala o zaslání Tvých dělených receptíků
Už se v tom docela orientuju,ale někdy mám hlavu úplně prázdnou a nápad na kuchtění nějaké dobroty nikde .... tak když si vzpomeneš...dík moc
kytičky
Strepi
| 18. 1. 2008 18:44
Ahojky holky ... tak už jsem zase na skok tady...Už mám druhý den kytičky a zdá se že mi i začínají vyhovovat ... já masovka a kytičky ...kdo by to byl řekl... Koupila jsem si už i to pohankové mléko od zajíce a je fakt dobré.Hlavně do kafíčka,když tam normální při kytíčkách nejde.

Všem které jdete někam něco slavit,tak fakt držím palečky... nebudete to mít vůůůbec jednoduché...tak se držte a nedejte se ....
dělenka
parmenka
| 18. 1. 2008 14:04
Vyky, moc děkuji za rady. Budu se dnes moc snažit. Alkohol nemusím, jenže už vidím jak mě nutí at si dám aspon přípitek , možná si to nechám nalét a pak to nechám ležet na stole at mě pořád všichni neotravujou . Ještě jsem tě chtěla poprosit taky o ten graf, mám stáhlý ten z té str. 60, ale vážně to nejde přečíst. Adresu mám parmenka@email.cz
Chorvatko, pokud budeš tak hodná , tak já recepty přivítám, s dělenkou začínám a tak jsem za každou radu i recept moc vděčná.
Dnes jsem si udělala k obědu zapékanou brokolici se sýrem (moc mi to ale nechutnalo, jakým způsoobem si to upravujete?), k tomu bejby karotku dušenou, ta byla výborná , a jogurtový dresink mnam.
No, počkám ještě než se mi prcek vzbudí a jdu slavit , pak se ozvu, zatím se mějte papa.
SPLK
chorvatka
| 18. 1. 2008 08:56
Ahojky vsem delenkam,
mam stazeno plno "delenych" receptu, kdyz budete mit zajem, poslu
Ja delenku drzim (opet) od noveho roku a mam jiz 3 kilca dole .-)) ale je fakt,ze rano jim jen ovoce, nejradeji uvareny kompot z jablek, bez pridani cukru a s hodne vody, kterou pak popijim .-)))
dělenka
Laca05
| 18. 1. 2008 06:50
Moc vás všechny zdravím Já na váhu zatím nelezu ,ale včera se mi podařilo obléc kalhoty který jsem předtím nezapla Včera jsem si na kytičky dělala pizzu protlak jsem tam namazala s česnekem , zeleninu , rajčata a tofu sýr a byla ňamka Teď si dám asi 3dni zvířatka tak zatím se loučím
Permence
Vyky
| 18. 1. 2008 00:48
Zapomněla jsem na ty sýry. Můžeš do 30% takže na oslavě si dej ementál, ten je má. Jogurty tam asi mít nebudou, ale jí se bílý nízkotučný a kolik chceš. Tak pá a dobrou noc všem dělitelkám
permence
Vyky
| 18. 1. 2008 00:37
Omlouvám se za to, že jsem ti křivdila, ale ono je to fakt lepší, se nevážit. Uzeniny můžeš jíst ohřátý i studený, záleží na tobě. I maso si můžeš dát teplý nebo studený, na oslavě si dej masa kolik chceš, ale libový, šunkový salám, uzeniny s kečupem nebo s hořčicí, všechno od masa, můžeš i 2ks. klobásků, k tomu okurky, papriku a rajčata. Všechnu zeleninu. Ale hlídej si pití, alkohol né, raději čaj nebo vodu, na něco se musíš vymluvit, proč nechceš pít. já když jsem přestala pít a kouřit, je to už 14 a 18 let, tak mě tak všichni nabízeli, že bych za cizí pila asi dodnes. Když hodně nutili, tak jsem řekla že to se mnou nemyslí dobře a měla jsem pokoj. On alkohol je největší nepřítel této diety. Tak si oslavy užij a neboj se. Budu na tebe vzpomínat,a brzy napiš Ahojky
dělenka
parmenka
| 17. 1. 2008 22:28
Vyky já se právě nevážím každý den, zvážila jsem se poprvní, už jsem to nemohla vydržet .
Když máte zvířátka tak jíte i uzeninu, nebo jen tepelně upravené maso? A sýry jen nízkotučné?
Zitra jdu na oslavu, tak doufám, že to zvládnu až mi budou všichni nutit at si něco vezmu. Snad se tam najde něco děleného, dám si zvířátka. Dám vám vědět jak jsem odolávala .
Simce
Vyky
| 17. 1. 2008 21:54
chtěla jsem ti poslat graf, ale nemáš e-mail. Tak jsem se dozvěděla že nějaký pán, zhubl touto stravou 60kg, ale pak asi usnul na vavřínech, a zase je přibral. Já neusnula ale těžce onemocněla, vypadalo to podle doktora na truhličku, a tak jsem si dávála vydatně i sladké. No, vybabrala jsem se z toho, ale kila zůstala. Tak už fakt končím a všem přeji klidnou noc
Permence
Vyky
| 17. 1. 2008 18:50
AHOJ, NEVYŠILUJ, ZBYTEČNĚ SE TÝRÁŠ, KDYŽ VÍŠ, ŽE JSI NEZHŘEŠILA, TAK KILA PŮJDOU DOLŮ. tO JE TA CHYBA, ŽE SE VÁŽÍTE POŘÁD, A PAK JSTE Z TOHO NA VÉTVI. jÁ JSEM SE OPRAVDU NEVÁŽILA, KONTROLOVALA JSEM SE PODLE OBVODU KALHOT. kOŘÍNKOVÁ SAMA DOPORUČUJE NEVÁŽIT SE TAK ČASTO. tEN OBĚD BYL V POŘÁDKU, JÁ JSEM SI DÁVALA KUŘECÍ MEDAJLONKY SE ZELENINOU, BYLO TO DOBRÉ. vŮBEC NEVADÍ, JAK DLOUHO SE JÍ ZVÍŘÁTKA NEBO ROSTLINKY, JÁ JSEM MASOVÁ, TAK JSEM SE CPALA MASOVOU ,AŽ JSEM ZJISTILA, ŽE NA MĚ PLANDAJÍ KALHOTY, TAK JSEM ZAČALA I ROSTLINKY. dNESKA JSEM PŘEMÝŠLELA, CO SI DÁM NA VEČEŘI A DOSTALA JSEM SOJAFIT, ZAKYSANÝ SOJOVÝ VÝROBEK S ANANASEM, JE TO S OVOCNÝM CUKREM, ALE JE TO STRAŠNĚ DOBRÝ NEVÍM PROČ MÁM PÍSMENA VELKÝ, SNAD TO NEVADÍ. ŠKODA, ŽE NEBYDLÍŠ BLÍZKO, JÁ BYCH TI HO POHLÍDALA. TAK SE MĚJTE FAJN A PEVNÉ NERVY.
ahoj
simca
| 17. 1. 2008 14:00
Ahoj všichni tak už sem pár dní chodím číst vaše zdary a nezdary dělené stravy a musím říct,že jsem se na tolik nakazila že to zkusím taky.Jen trochu tápu co s čím kombinovat.Vím že na straně66 je graf,ale nejde dobře přečíst.Byla bych ráda kdyby mi ho mohla některá s vás,poslat na email.
tybrďo
tlinkit
| 17. 1. 2008 13:46
Tybrďo, to je dost dobré za sedmnáct dní 5 kilo ...já mám už taky 5kilo dole a užuž pomalu ta ručička klesá a věřím, že v pondělí to už bude 6kg....sice to držím o měsíc dřív, ale mě ještě stačí takových 5kg a budu spokojená....konečně ale včil jsem dosáhla podle BMI normální váhy, vždycky jsem měla drobnou nadváhu.....
...strašně mě to baví, za 14 dní se konečně stěhuju do svého bytečku s přítelem tak se moooc těším!!! ...pak ještě chvílu budu držet SPLK a pak už budu mojemu Miláčkovi vyvařovat normálně....
...moooc gratuluju ke svatbě....
dietka
pravaenergit
| 17. 1. 2008 13:09
Ahoj dekujiza gratulaci, ale radsi az po svatbe dote doby visjak hihi

No tak ja jsme cetla ze kdyz si redtim drzela nejake dietky atd tak treba tve telo s ebude cistit delsi dobu po tehc ietach nez zacne korinkova pusobit.
Takze si myslim ze tech ctrnact dnu je fajna ted ze zacnes hubnout.No me kamil taky dneska chtel pozvat na obed, ale ja jsem ho odmitla stim, ze uvarim neco doma ze vazne chci zhodit tak se usmal a rekl ze jo ze doma je stejne doma hihi a stejne byhc to pozvani mela i s malym prootze my hlidani zadne nemame.

jinak jak budes sridat kyticky nebo zviratka je jen na tobe jak ti to vice sedne. Jinak ovoce kdyz budes jist u zviratek tak vazne nepocitej stim ze moc zhubnes. Ovoce u zviratek jsou dovolene uz vtom volnejsim grafu vtehc novejsich.Ja drzim ten prvni graf ten prisnej a presto hlady netrpi, takze ovoce bastim jen v den kyticek a v den masicek prost edlabu jen maso atd se zeleninkou a myslim ze se to v pohode da zvladnout.

ja dneska vesla na vahu a mam konecne dole to co jsme nejak nechapave pribrala tak jsem rada takze uz mam dle od 31 prosince temer pet kilo dole coz je nadheraa.

no a utikam na svou kureci polevku s vejcem mam desivej hlad a malej uz taky pome rve hlady
dělenka
parmenka
| 16. 1. 2008 22:05
Vyky díky za rady , takže když mám kytičky tak můžu jíst ovoce i večer.
Pravaenergit krásná fotky Kamilka, a gratuluji k svatbě.
Dnes mě manžel pozval na oběd tak jsem neodolala a šla dala jsem si kuřecí maso s krabem na porku (ale nevím jestli ta štáva nebyla něčím zaprášená, řekla bych že jo ) a k tomu šopský salát, bylo to výborné!
Dnes jsem se neovládla a zvážila jsem se, byla jsem na mrtvici, po 14 dnech vážím pořád stejně .
Je lepší střídat kytičky a zvířátka po více dnech? Zatím jsem něla jeden den to, a druhý to druhé. Jsem zničená, že nic nehubnu, achjo! Zatím to nevzdám.
dělenka
Lostris
| 16. 1. 2008 20:27
Zdravím po týdnu všechny dělitelky. Minulý týden jsem se neozvala, protože se mi váha zasekla a nešla dolů celý týden.První týden dělenky jsem shodila 2 kila a druhý týden ani ň. Dvakrát denně jsem poskakovala na váze jako cvok a chtěla jsem vidět aspoň pár deka dolů a nic. Teda měla jsem pěknou depku. Ale snažím se stále a teď bych řekla, že jde zase trochu dolů. Dneska jsem byla s dcerou na pizze, teda ona si dala pizzu a já jen nějaký ukrutně drahý zeleninový salát. Jinak mám pořád děsný chutě na sladký. Když mám rostlinky , tak pořád ulízávám medík, ale když mám zvířátka tak vlastně nevím co můžu. Jak je to s tou čokoládou? To je normální čokoláda koupená v dia koutku??? Třeba ta milka?? Nebo orion?? A může být i s oříškama? Já mám na ní strašnou chuť a bojím se abych nic nepokazila, aby se mi to hubnutí zase nezastavilo. A nevadí sušené ovoce, říká se, že má hodně cukru. Prosím poraďte.Dík
jmena delitelek
pravaenergit
| 16. 1. 2008 17:43
no me taky delaji velikej problem jmena vzdycky si rpesne vzpomenout komu chci odepsat takze taky vylozene odpovidam uz na otazky

ANO VDAVAT se bdu , ale budu drzet dietu az do zariii , protoze celej srpen je zamluvenej a tak termin svatby mame 6.9 na deset hodin dopoledne
Parmence
Vyky
| 16. 1. 2008 10:55
Jestli chceš hodně zhubnout , tak ovoce i hrozinky jen ve kytičkách. U zvířátek se může jen dopoledne, aby byl 4 hod. odstup, ale až se hodně zhubne a není to tak urgentní. Jestli jíš kytičky víc dní za sebou, klidně můžeš dlabat baštu i v noci, když máš hlad. Je to i u zvířátek. Ale jinak mezi kytičkama a zvířátky musí být 8 hod. jinak by to bylo v háji. Ten cukr v zelí nevadí, on se rozloží. Není to můj výmysl, psala to p. kořínkoví a já jsem to baštila v dietě taky a hubla jsem. Ten ananas ráno, jak jsem ti psala. Děvčata, mě se teško píší vaše jména a tak to vezmu jedním vrzem. Párky si dej i s kečupem, já raději hořčici. Vůbec si nedělej vrásky kvůli kotletě, ale často raději ne, lepší je libové. Jedla jsem hodně uzené, to já můžu. Vzrozuměla jsem, že se budeš vdávat, přeji hodně štěstí a do leta budeš jako víla. Mějte se fajn, a vydržte
ahoj
pravaenergit
| 16. 1. 2008 08:35
ahoj, hele nezbiva mi, nez napsat TEDA MY SI ŽEREME tohle je nejaka dieta jo?? haha vzdyt my normalne jime to je na diete super. Ja dneska po dvou dnech kyticek kdy uz mam ovesnych vlocek plnej mozek jdu na zviratka uz s emi na snidani ohrivaji tenke videnske parky , protoze jine ani nemam.Tak s enane tesim jakomala holka .dva parky hihi ktmu zakousnu papricku okurcicku no jako tesiiiimm se hihi .No a na obed netradicne PECENE MASO V TROUBE na vode, ale ted to bude veprova kyta ZADNA KRKOVICKA PROROSTLA.
Dneska jdeme asi zamluvit ten termin svatby tak jsem zvedava co se dozvim noveho .
Ztaim studuji hodne na netu svatbach a projizdim vse co ej levne a reknu vam na dnesni svatby nic levneho neni nasla jsem levnou stuhu na auto hezkou tak sem ji hnedka objednala jako prome pro nevestu hihi .Taky sem na jendom bazarku nasla svatebni boticky jendou tolik levnejsi ta pani je mela taky jendou na svatbe pak uz ne, takze taky dobrej kup na vse ted jen cekam se sve materske hihi .Jinak moje kamaradka uz mi rekla at ji zkopiruji graf a poslu postou nejake instrukce ze do toho pujde semnou hihi tak to je fajn a nebude hladovet .Taky s ebude vdavat jen v cervnu takze taky ma co delat hihi jen ona potrebuje ais jen pet kilo tak ja letim papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34