Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

dělenka
parmenka
| 15. 1. 2008 22:12
Ahoj holky, Viki dík za upozornění těch sušených jablek. Já jsem myslela, že sušené ovoce se může i ve zvířátkách. Tak tam se nesmí žádné ovoce? A v kytičkách se může ovoce i zelenina?
Jo ještě k tomu receptu ne zelí, je tam pískový cukr, ten se může?
A co třeba kukuřice v konzervě z obchodu, můžu nebo ne? Já než se v tom vyznám .
Dnes jsem měla kytičky (mě je jedno jestli mám zvířátka nebo kytičky, zatím)
snídaně musli, děláte si ho jen doma nebo i nějaké kupzujete?
oběd zeleninové rizoto
večeře ananas, jenže pak si manžel udělal pečené brambory, tak jsem se neovládla a pár mu jich ještě v 8.30 snědla.
Přes den jsem uzobávala sušené trnky, to sušené ovoce je moje smrt , až ho všechno sním , tak už si nic nekoupím at nemusím pořád uřírat!!!!
Ještě prosím o radu co rozinky, jsou neutrální? Díky za odpovědi, mějte se papa.
laca05
Strepi
| 15. 1. 2008 21:16
Jééé jestli to tykání bylo na mne tak to mi tedy nevadí ani trochu.Ono se na netu to vykání moc nenosí a také tím nevázne komunikace,je to i přátelštější a navíc mám takový pocit že jsem tu nejstarší bojovnice za svá kila Moc si na vykání nepotrpím.... Jóóó a je mi fakt lépe po té kakaové laskomině...... už vím,vím...výstražníček varuje !!!

Mějte dělitelky krásný večer,za chvilku jdu do hajan...Ráno letím na celý den...
roby maso
Vyky
| 15. 1. 2008 20:06
Ahoj, to robi jsem měla, dá se, ale mě víc chutnal šmakoun. Dá se jíst se vším, rostlinky, nebo si peču sojové kostky jako maso, namočit podle návodu, já je nechávám namočené přes noc. Pak vymačkám vodu, dám česnek, osolím a upeču. K rýži, nebo k bramborům je to mňam. K tomu zeleninový salát a nemá to chybu. Čokoládu můžeš, ale s fruktozou, mají ji v koutku dia. Mají i banánky v čokoládě, jsou dobré, ale jestli jíš podle prvního grafu, tak raději ne. Chtěla bych vám napsat recept na zelí s křenem, nevím jestli ho některá zná, Jí se k masu i kytičkách, já jsem si jej dávala do menších sklenic a jedla jen tak. Je to dobrota. 2 a 1/2kg jemně nastrouhanýho zelí, 3,7dcl octa, 2dcl oleje slunečnicového, 15dkg křenu, jemně nastrouhat, 20dkg pískového cukru, 40dkg cibule jemně nakrájet, 1/2 sáčku Deka. Vše řádně promíchat, nechat 6hod, odležet a opět promíchat. Pak dát do sklenic i se šťávou co pustí a zavíčkovat. nesterilovatNechat zaležet asi 14dní. Není toho moc, ono se to zelí zcvrkne. A ještě je dobrý celer, mají ho v obchodě v malých sklenicích je ve výborném nálevu a je to pochoutka. Ahojky
dělenka
Laca05
| 15. 1. 2008 19:06
Já teď jak si psala o tom sladkým tak si asi udělám pudink a dám si tam vločky s borůvkama co myslíš to bude dobrota ?Ježiš nevadí to tynání
dělenka
Laca05
| 15. 1. 2008 18:58
Strepitula Zas nadude tak zle Tak sis dopřála a budeš zase pokračovat Koukej se na to zase sté druhé stránky že ti je teď lépe
bojuju ...
Strepi
| 15. 1. 2008 18:49
Tak dneska jsem to projela na celé čáře ...nevydžela jsem měsíčnímu náporu ženskách hormonů a propadla slasti čokolády Teď je mi hnusně a připadám si jako malá holka ...fakt jo...takže zase začínám znova a tento výstražníček .... .... budu mít doufám už stále před očima...

Jaké je Robi maso nevím,zatím jsem ho neměla .Ale snad se k němu také nějak dostanu
dělenka
Laca05
| 15. 1. 2008 16:54
Chtěla jsem vás ještě poprosit jestli už ste některá používala to Robi maso Já jenom jaký to je
dělenka
Laca05
| 15. 1. 2008 16:51
Moc vás všechny zdravím Já teda osobně taky rači držím kytičky tam vůbec netrpím hlady Včera jsem si udělala zapečený nudle Dala jsem na pánv. cibuli , česnek orestovala přidala špenát a koření . Uvařila nudle . Pak jsem vše zamíchala dohromady a na vrch jsem dala tofu sýr a dala zapéct k tomu čalamádu a byla dobrota
pul kila
pravaenergit
| 15. 1. 2008 10:35
Tak nedalomi to a pul ila je dole a to sme jeste nebyla na wc hihi no jsem vedela ze ty KYTKY NESELZOU .Dneska dam zase kyticky ale kurni vubec semi donich enchce hihi .

BYLY SME POZVANI NA PADESATKU PARTNEROVE TETE.tak jsme je rok nevidely byly jsme snema pohadani tak sme to necekaly.Kamiluv stryk byl totiz jeho zamestnavatel ma autodopravu a desne ho vyuzival cose prace tykalo a kdyz uz mi vysilenim rozbrecel chlapa , kterej bezne nebreci, tak jsme se nervla a rekla jsem mu od plic co si onem a otom jeho podnikani myslim . No a tak ted sme pozvani hah ano tak jsem jim odepsaly ze se stavime porpat , ale ze Kamil v den kdy je akce neni doma. Coz vlastne ani nekecame.A tak jsme rada ze tam nepjdeme, protoze toby se spatne drzela delena strava a ja si chci dietu porusit az v den me svatby a pak jest delenou stravu dal
dělence
Vyky
| 14. 1. 2008 21:54
Fruktoza se prodává u dia zboží, nebo ve zdravěnce, je to krabička a je na ní napsáno ,ovocný cukr. Listové těsto se při kytičkách může. Já jsem si dělala i koláče, jabka s kořici, oříšky a sladila ovocným cukrem nebo medem. Pít opravdu jen čaj, vodu nebo kafe. To pohankové mléko je taková lahoda, ře mě jej dcera baštila lžičkou. Do kafe při kytičkách se soj. nebo pohankovým mlékem ak masu mléko kravské. Jedla jsi správně, ale při masové sušená jablíčka ne. Pani Kořínková dovolila ovoce s mlékem až v dalších grafech, ale já si myslím, že ten první byl nejlepší. Dělala jsem si u rostlinek sojové karbenátky, jsou moc dobré. Namočí se sojový granulát a zvlášť 2 tmavé rohlíky. až jsou měké tak se granulát nasype na sítko, aby odtekla voda a přidají se rozmočené rohlíky. Zahustit strouhankou a ochutit. Česnekem, trochou majoránky. Udělají se placičky a na teflonce se smaží. Teflonku lehce pošimrat margarinem. K bramborám je to bašta. Při masové je dobrý kefít nebo podmáslí, výborná je i syrovátka. mají s různými příchutěmi. Mě chutnal ananas. Dobrou noc ,
dělenka
parmenka
| 14. 1. 2008 20:39
Ahoj holky, tak já jsem se ještě nevážila, držím dietu asi 10 dní, ale na oblečí zatím změnu nevidím .
Chtěla jsem se zeptat kde tu fruktozu mám v obchod náku asi tak hledat a jak to vypada? A lístkové těsto se normálně může při kytičkách? Pijete jen vodu, čaj a kafe?
Ještě jsem chtěla někoho poprosit, jestli by byl ochotný o ty grafi na email. Vytiska jsem si to z té diskuze na "dame", ale nejde to přečíst.
Dnes jsem měla zvířátka
snídaně šunka, sýr okurek, kafe.
oběd vývar, dušená zelenina pečené maso (skoro všechno dělám v římském hrnci, nedává se tam ani voda ani tuk), kysané zelí.
večeře 2 párky s hořčící.
V průběhu dne sušené jablka, tvrdý sýr, kvě kávy s mlékem.
Dobrou noc
Pravaenergit
cojka
| 14. 1. 2008 17:31
Já na pečícím papíře peču skoro vše. I klasickou sekanou i štrůdl. Nemusí se drhnout potom plech, když něco vyteče ať už ze sekané, nebo ze štrůdlu.
cojka
pravaenergit
| 14. 1. 2008 17:15
jezis co me to napadlo?? me to vubec nedoslo .Tys mi zas otevrela oci no ja bych uplne zapomnela hihi ale jinak by to bylo taky dobre, takze ja do sekane nacpu nejaky ten parek a syrrr namkyyy .A pockej to s enaom pecicim papiru nespali ta sekana,?, ja nanem pekla jen linecke cukrovi hihi naposled na vanoce tohle me nenapadlo.
Pravaenergit
cojka
| 14. 1. 2008 17:00
Ovesné vločky do masa néééé !!!!! Sekanou stačí jen okořenit tím, co máš ráda, česnek, cibuli, pepř, majoránku, přidat vejce, můžeš i strouhaný sýr, udělat bochánek a píct na pečícím papíře. Nemusíš ani podlévat, ani potírat tukem. A klidně to můžeš dát i příteli k bramborám. Je to výborné.
MASICKO, NEBO KYTICKY
pravaenergit
| 14. 1. 2008 16:28
no ja mam taky neustale hlad kdyz jim kyticky, ale taky vim ze nejrychleji zhodim. Ale jinak jsme milovnik MASA A MASA A MASA.

dieta stefana margity je dorb akdzy nekdo potrebuje nutne zhodit. Ja snim zhodila za 10 dnu 9 kilo takze margitaje prome nouzovka kdyz budu mit pred svatbou a bude jest ehodne nadbytek ale je to hodne kruta dieta je dost na psychiku jsme byla uplne vycerpana . TED S DELENOU STRAVOU NEJSEM

dneska sem si dala zase ovesne vlocky se sojovym mlekem a ovoce do toho s hrozinkama namky.

A na obed polevku zeleninovou s bramborama a zahustenou ovesnyma lockama jejda nebyt tech oevsnych vlocek tak nevim co jim musim si koupit kvetak a udelala byhc si kvetakovou polevku . ja sem hodne i polevkova sme schopna jest jen polevku jen musim enco vdzycky ukuchtit malemu, ale dneska dlabal semnou vlockovou polevku a kdyz videl ze si davam i ja lzicku do polivky zacal vriskat abych mu to prost enesnedla.No tak sem cekala az poji a pak jsem si teda dala poradne ale zitra asi zas dam zviratka, protoze jako uz ted jsem se zasnila ze si udelam sekanou ale misto housky do toho byhc dala ovesne vlocky namocene v mlece . a hezky ybhc to dlabala no to se stejne pece na vode a jen zlechka potrene tukem, ale jeste uvidim zitra hihi.No a kdybyhc chodila na vahu jendou za mesic asi byhc byla nervozni jeste vic .
Pravaenergit
Strepi
| 14. 1. 2008 15:51
Nebuď z toho tolik zklamaná,určitě to nic nebude.Možná je to fakt jen tím pozdnějším baštěním.Bude zase dobře,vím to...Máš přeci toho tolik před sebou a tolik připravených přání,že to ani jinak nejde

Vídíš jak jsme na tom každá jinak ...ty když baštíš kytičky,tak hubneš...A já to mám úplně naopak...Nacpu se kytiček a ani deko dole...Navíc mám při kytičkách stále hlad.Tak že já se raději držím masíka
omluva
Vyky
| 14. 1. 2008 14:49
Moc se omlouvám, já to spletla, nezlob se, ale kytičky jsem zahušťovala soj. mlíkem a vločkama. Já jsem se neomezovala, jak jsem měla hlad, tak jsem jedla. Nedělej si žádné výčitky, že jsi přibrala, možná je to zadržená voda a nebo jsi nebyla na v. c. Maso jsem si pekla klasikou, šup do trouby, podlít, posolit .Možná by bylo lepší, kdybys jsi se vážila jednou za měsíc, takhle se zbytečně nervuješ. Abych tě potěšila, moje známá držela Margitovu dietu a když viděla jak hubnu, nervově to nevydržela a začla také. A jako já, si neviděla přes prsa a krásně zhubla. Jenže na rozdíl ode mě jí takhle stále a je pěkná. Ale to my budeme taky, jen co se zbavím chřipky, 2dny jsem byla fit, a dneska mám potvůrku z, ke kzpátky a k tomu mě řeže v krku. Ještě je dobrá kapusta, ke kytičkám normálně zahustit ,česnek, pepř apod., však to znáš, a k masu uvařit, okořenit stejně, ale nezahustit. To se upeče maso a pak se nakrájí na kousky a zaleje trochou výpeku. Až se mě sbíhají sliny. To jsem se rozkecala, vnuk je pryč, tak promiˇň chyby.Děvčata, držte se
vyky
pravaenergit
| 14. 1. 2008 12:07
A jakto ze ty jsis tak bastila a hubla jsi?? hihi a ja vcera mela jen vyvar polevku a tri platky krkovicky a stoho dve vecer ale bylo deset no?? hihi no a pak jsme sla spinkat to je divne..... A JAKTO ZE ZAHUSTUJES NA ZVIRATKACH vlockama,? TO S EMUZE,? JA MYSLELA ZE TO PATRI PRIMO DO KYTICEK NE DO NEUTRALU. a SOJOVE MLEKO taky ne,? jak tohle je,?, to je stoho volnejsiho grafu??
sklamana
pravaenergit
| 14. 1. 2008 12:02
Ahojky delitelky dneska sme sla trubka na vahu a mela jsme tam skoro dve kila zpatky stehc blbyhc ctyr co jsem zhodila. A vim rpesne cim to je. vecer sem padala hlady a tak sem snedla dve udelane krkovicky v troube na vode no a byly vybrone ale vim zemi zato nestaly. Takze ted dva dny budu na kytickach, protoze kyticky me vzdycky nejvice pomuzou zhodit no?? ikdyz unich docela trpim ruznyma chutema .

ACHHH jo tak sem na sebe byla pisna ze to jde dolu ze z 98 mam 98 kg a zas 96 fuj tajbl ja chci zpatky svych 75 kilo to vzivote nemuzu dokazat Kdybych aspon do konce cervence mela 80 kilo byla byhc desne rada myslite ze to je mozne,? ja jsme dneska stoho uplne zdeptana. Budu na sebe vice prisnejsi
Uzobávání ...
Strepi
| 14. 1. 2008 10:45
Přiznávám že se mi také nedaří držet se jen snídaně,oběda,večeře a svačin Mlsám mezi tím mandličky,stačí vždy tak 3,4 a je po mlsotě

Dnes jsem začala druhý týden diety a je mi fakt skvěle jak na těle tak na duši a 4 kg dole - kéž by to tak bylo stále ...

Dnes mám zvířátka,tak jsem začala Lučinou a zelným salátkem k snídni,k obědu si dám kuřátko a k večeři vaječnou omeletu a zeleninku.Na svačiny bílý jogort,no a mezi tím na mlsání mandličky...

Přeji nám všem další pěkně hubnoucí týden ...
nebýt hlady
Vyky
| 13. 1. 2008 23:25
Ahoj, tak jsem zpátky. Laca05, fruktozou sladím koláče, hroznový cukr se může taky. Do čaje si můžeš dávat med, nebo jiná sladidla. Záleží na tobě co ti bude chutnat. Doufám, že se nezlobíš, že ti tykám ale je to srdečnější. Pravaenergit, párků můžeš sníst kolik chceš, nejlepší jsou svlékací, nejsou mastné. Já když jsem začínala, tak jsem jich zblajzla i 12 ks, k tomu hořčici, pekla jsem si maso , jen se netrápit hlady. Já jsem chodila na 16,hod. směny a to jsem vlekla narvanou plnou tašku. Mám moc hodnou dceru i vnuka, ti mě nosili také a všechno jsem zbaštila. Ale časem se žaloudek zcvrkl a už jsem jedla i rostlinku. A přestože jsem se tak cpala, krásně jsem hubla. U zvířátek zahušťuji soj. mlékem a moukou a nebo vločkami, dobré jsou i pohankové , kupuji je ve zdravěnce.Do omáček dávám zeleninový bujon, dá tomu chuťAle vloček málo, jinak je z toho kaše. Dochucuji sojovou omáčkou a je to dobrý. Mějte se fajn a ahojky
dělenka
parmenka
| 13. 1. 2008 23:05
Cojko moc díky si poklad .
Pročítám si diskuzi od začatku a píši si co mě zaujme, ale jde to jen pomalu, nemám moc času, tak jsem se až tak daleko nedostala.
Odpoledne jsem pozobávala nějaké ovoce, a slané krekry. A večer jsem si dala ještě trochu musli.
Pozobáváte něco přes den, nebo jíte jen snídani, oběd, večeři a nějakou svačinku? Co pijete?
Oprava......
cojka
| 13. 1. 2008 16:40
Odkaz je vložený na straně 66, přehlédla jsem se.
Odkaz na grafy....
cojka
| 13. 1. 2008 16:30
Vložím sem odkaz, je v něm spoustu receptů a mezi nimi i 3 grafy od Kořínkové. Snad se mi to povede, jinak je vložený i na straně 60. http://diskuse.dama.cz/komunita.php?…
dělenka
Laca05
| 13. 1. 2008 15:38
Permanka moc tě zdravím Normáně jí mají i v marketech Já dnes mám zvířatkový den a to mi moc nejede Ráno jsem si udělala vaječnou amoletu a rajče .Pak si dám podmáslí a jogurt Jdu na noční tak si dám asi očistu že nebudu jíst jenom si udělám čaje
dělenka
parmenka
| 13. 1. 2008 14:00
Laco 05 a kde se dá koupit ta fruktoza, jen ve zdravé výživě nebo i v supermarketu.
Já jsem si dnes dala kytičky
snídaně 2 plátky vícezrnného chleba a zeleninku.
oběd zeleninové polévka - tam mi moc nechutnala , mám ráda zahustěnou. A pečené brambory.
K večeři bude asi nějaké ovoce.
Chtěla bych někoho moc poprosit jestli by mi mohl poslat graf L.K. třeba na email. Já mám jen knížku dělená strava super dieta, a tam je to trochu jinak. Protože se tam může v neutrálních potravinách i trochu mléka a některé sýry. Díky moc.
parmenka
Strepi
| 12. 1. 2008 21:19
Tak to máš tedy pravdu ...tahle diskuze tady má fakt své kouzlo .....
Laca05
Strepi
| 12. 1. 2008 21:17
Jéé moc díky za radu...to víš že se hned někde zeptám ...a budu si mlsat takéé
dělenka
parmenka
| 12. 1. 2008 20:15
Tahle diskuse se mi opravdu líbí . píšete si tady kdo co který den jíte a i receptíky, to je super, aspon budu vědět, co další dny mám jíst.
Já jsem dnes měla zvířátka.
koláč
Strepi
| 12. 1. 2008 19:47
Joooo díky,vyzkouším...Jen co si koupím fruktozu .....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34