Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

dělenka
Laca05
| 9. 1. 2008 15:28
Ještě chci vám napsat že teď čtu složení u melty a je tam žito, kořen cukrové řepy, ječmen,čekankový kořen tak si myslím že to je kytička .
dělenka
Laca05
| 9. 1. 2008 15:24
Jinak dnes si vařím soj .maso jsem dala do pekáčku , zeleninu ,česnek ,cibuli a koření podlila vodou a zapeču to a k tomu si dám brambory Jinak štrůdl jsem dělala listové těsto , jabka , hroz. , ořechy a janom skořici a na peč. papíru.Pod jabka jsem dala ***.
dělenka
Laca05
| 9. 1. 2008 15:17
Všechny vás moc zdravím . A mám dotaz ,proč se nesmí melta ke kytičkám když je to vlastně jenom čekanka ?To jinak mám průser protože jí piju už 2dni!!!
Co dnes
Strepi
| 9. 1. 2008 06:57
Tak dnes jsme vstali trochu dříve...prcek nějak nemohl dospat na pohádku ...Jak to tu čtu,tak mám vždy chuť na vše ...ale asi dnes vyhrají zvířátka.Musím uvařit pro rodinu,tak si dám s nima masíčko ...a jogurtíky... Hezký den dělitelky....
Co pít
Vyky
| 8. 1. 2008 23:53
Při kytičkách jsem pila čaje, vodu, sojové mléko, hlavně v kávé, a ve zvířátkách opět čaj, vodu, polotučné mléko, hlavně žádný alkohol.
Co pít
Vyky
| 8. 1. 2008 23:53
Při kytičkách jsem pila čaje, vodu, sojové mléko, hlavně v kávé, a ve zvířátkách opět čaj, vodu, polotučné mléko, hlavně žádný alkohol.
melta
Vyky
| 8. 1. 2008 23:36
Hrůza, meltu ke štrůdlu né, ke kzvířátkům. Čaje je jedno jaké hlavně nesladit. Štrůdl jsem dělala s jabky a skořicí, medem, rozinky, můžou být i ořechy, sladit i ovocným cukrem. Pohyb s miminkem je skvělý, Sama mám 3 již velké a vím co to obnášelo. Mám hlad jako vlk a tak cucám žvýkačku a těším se na zítra, mám zvířátka. Dobrou noc a sladké sny
PS: a co si dát ke štrůdlu sojové mléko, to se může.
muj obidek KYTICEK
pravaenergit
| 8. 1. 2008 23:01
tak dneska jsem mela na obed Rajskou polevku s vretenama ale nutne snist hnedka pak se to napije ty vretena te rajske a je to slichta fuj hihi a zahustila jsme si to par lzickama detkse krupice

a druhe sem mela.
osmahla jsme cibulku jemne protoze nebylo moc tuku nerada bych si spalila hrnec nato jsem hodila zamponky a nato kolinka a sojove nudlicky uvarene a pak jsme to zahustila trochou mouky s vodoua do toho zamichala jest enakrajenej porek a SNEEEDLAAA a muj chlap kterej vedleme jedl veprovou plnenou rolku s emi nadtim olizoval a zvazoval jetsly mi to nema snest hihi vypadalo to jako nejaka china no a najedla jsme se dneska sem ale hodne ejdla i banany a mandarinyk uplne sem mela desnou chut nane
VYKY
pravaenergit
| 8. 1. 2008 22:56
ja mam pohyb jen kolem rpcka a kdyz se snazim uklidit dum takze treba drhnu na kolenou podlahu atd pak malej prijde a rozmatla mi vsude banan a nadrobi chlebik, takze malej se snazi aby maminka mela trosku pohybu ale jinak sme vesmes tak unavena z etak yse na rotoped podivam zasnim se a tim to zkonci hihi

ale za rok 35 kilo nadhera
STRUDL
pravaenergit
| 8. 1. 2008 22:54
PROSIM JAK SE DELA STRUDL V DELENE STRAVE,?? nejaky domaci napad?? vim ze neco ma lenka v knizce, ale je treba nejaka domaci obmnena nebo neco?? A hele muzu MELTU TREBA V DEN ZVIRATEK S MLEKEM NEBO TU NEMUZU??

JINAK OVOE A ZELENINA S EMUZE TO JE JASNE, ALE mi slo oto ze v den ZVRIATEK SE u toho prvniho prisneho grafu nesmi OVOCE
recepty
Strepi
| 8. 1. 2008 19:14
Tak nejen že jsem se tu dala do přečtení všech příspěvků,ale hned jsem si u toho začala opisovat receptíky,co si která vařila...Je to docela fajn,asi by mne spousta dobrot ani nenapadla...Zítra už by měly přít první tři knihy a aby se to nepletlo tak jsem si doobjednala ještě 199 otázek,megajedlíky a pečení při dělence...fakt už se na to těším...Mějte pohodový večer.... .... a dělte ...dělte ....
dělenka
Laca05
| 8. 1. 2008 18:55
Já bych se ráda zeptala jaký čaje myslíte jsou to obyčejný ovocný čaje ,nebo nějaké drahý Dnes mám kytičky tak jsem si teď ke štrůdlu udělala ještě konev melty jestli vás můžu poprosit co jinak jste tak pila? Děkuji
Hurá do toho
Vyky
| 8. 1. 2008 18:38
Zdravím všechny,
ty kila jsem shodila za rok, neměla jsem žádný pohyb, jen jsem ráno pila kávu a do 10 hod. snědla talíř nastrouhaných jablek. Hodně jsem pila ovocné čaje a za 4hod. jsem jedla buď maso, nebo rostlinky. Měla jsem pořádně roztažený žaludek a tak jsem se přímo cpala. Ale hubla jsem krásně. Vážila jsem se na začátku a pak až ze mě začaly padat kalhoty. Jinak bych se moc nervovala .Nyní to mám horší. Pít se musím nutit a beru dost prášků. Ale doufám že když se budeme podporovat, tak to půjde. Budete-li něco potřebovat vědět, ráda vám odpovím.Ahojky všem
Ovoce a zelenina
Pajita
| 8. 1. 2008 15:51
Ahoj dělitelky. Promiňte,ale fakt jsem se trochu vytočila. O kombinaci ovoce a zeleniny jsem psala už v jednom příspěvku. A není to tak dávno. Buďto nečtete,nebo mi nevěříte. Já mám od Kořínkové 7 knížek,takže rady které píšu,čerpám z nich. Nevymýšlím si,abych vás mátla. Kořínková postupným zkoušením sama na sobě přišla na podrobnější kombinace,co se vším ajak funguje. jestli se sami chcete přesvědčit,tak si nakupte knížky a já sem nemusím psát příspěvky. Omlouvám se,pokud se některá z vás urazí,ale napsala jsem to,jak to cítím,po přečtení vašich příspěvků. Hezký den a úspěšné hubnutí a nenaštvěte se,nemyslím to zle
dělenka
Laca05
| 8. 1. 2008 14:55
Já dnes dojídám ještě rizoto a namočila jsem si soj.kostky že si uvařím na zítra guláš A ještě upeču štrůdl 1šišku já a druhou rodina Ale ve čtvrtek už musím si dát zvířátka už potřebuji jogurt ten jsem musela mít každý den a to mi nejvíce chybý
dělenka
Laca05
| 8. 1. 2008 14:48
Moc vás všechny zdravím A chci se s váma podělit že mi dnes známá přinesla kuchařku LK Já Vím . A má tam graf že se ovoce a zelenina může jak ke zvířátkům tak i ke kytičkám Má to psané jako skupina neutrální
dneska
Strepi
| 8. 1. 2008 13:08
tak já si dnes naordinovala kytičky... ráno by 2 tmavé rohlíky a káva,dopo další rohlík,protože nic jiného nebylo - byli jsme s mužem ve městě nakoupit.K obědu a večeři jsem si uděla dušenou kapustu,tu já můžu,tak si dneska pomlsám ...na zítra ještě plám nemám,ale určitě tu nějakou inspiraci najdu...
Dala jsem se včera večer do čtení úplně všech příspěvků a je to fajn,pomalu se v tom začínám orientovat.Došla jsem na str 15,tak dnes vešer budu pokračovat.Muž odjíždí tak tu u toho můžu v klidu sedět a přemýšlet.
Mějte hezký den
VYKY
Strepi
| 8. 1. 2008 12:58
Ahoj Vyky,je fajn že jsi přišla mezi nás.Vítej a ať se Ti tu s náma daří shodit ta proklatá kila...Myslím že budeš pro nás asi dost přínosem v radách,když už máš tuto 35.kilovou story jednou za sebou.Fakt dobrý ...
VYKY
pravaenergit
| 8. 1. 2008 09:43
Ahojky a vitej , teda ses skvela tolikkilo si dala dolu?, Dalsi potvrzeni ze to vazne jde Tka to zaseeeee pekne pujde dolu jako nam vsem A za jak dlouho jsi to tehda zhodila tech 35 kilo?? to je vazne uzasne ja jsme za kazdeho kdo tolik zhodil rada je to prome obrovska motivace.
zelenina a ovoce
pravaenergit
| 8. 1. 2008 09:42
Lidicky neblaznete jakto ze se neda zelenina a ovoce ksobe ?? Ja mam graf a mam to vazne jen ste prvni knizky jine nez ty prvni nemam . A tam je ze muzeee. jen v den zviratek prave se ovoce nesmi a nedivims e ovoce je samo o sobe tezke a sladke takze v den zviratek by to bylo moc v den kyticek si vzdycky rikam z eto mam procistovaci den hihi at si dopravam i ovoce.

Jeeee holky vy mate 66 kg?? to sem mela kdyz sem se narodila hihihi jeee tak moje idealni vaha byla vzdycky 70 kilo kdyz sem mela 70 kilo tak sem prost ebyla akorat a moc mi to sluselo.A kdyz sem treba zhodila na 65 tak mi kazdej rikal ze mi to neslusi ze proste ja musim mit tech 70 kilo. Ale bacha name pomalu al ejiste k te 70 desatce lezu hahah sem vtipalek.No vaha jinak stale 95.5 ale jako pohodicka zacinala jsem nakonec dietku s 98 takze radossstt , ale uz byhc radsi videla tu osmicku na zacatku te dvojcifry.-) no dockam casu hlavne ze to jde.
Dneska mam teda RAJSKOU POLEVKU S TESTOVINKAMA. a druhe nooooo to jest eneviiimmm absolutne neviiimmm
delena strava
Vyky
| 7. 1. 2008 23:40
Ahoj, až dnes jsem si přečetla vaše story a byla bych ráda, kdybyste mě vzaly mezi sebe. Budu asi nejstarší ,ale problém s kily mám taky .Asi před 5 roky jsem toutou stravou dala dolů 36 kil, ale po nemoci je nabrala zpět. Začínám zase a potřebuji zpřízněné duše. TAK ahojky.
Pajita
Strepi
| 7. 1. 2008 21:28
Dik moc...netušila jsem že 199 otázek je kniha ...Mrknu se po ní.Miluju všechny druhy čajů a Rooibos je úžasný ať už s ovocem nebo bez něho...Měj se ...
ovocné čaje
Pajita
| 7. 1. 2008 20:30
na hodně otázek odpovídá L. K. v té knížce 199 otázek a odpovědí,ale tam už dovoluje ovoce jako neutrál. Ale pokud se držíte prvního grafu a nechcete kombinovat ovoce a zeleninu a ovoce a zvířátka,tak fakt nevím. 1. graf je dost omezený a to není nic pro mě. Kdysi dávno,jsem se držela taky prvního grafu,ale jestli jsem pila ovocné čaje,fakt nevím. Ale určitě jsem pila čaje zelené a rooibos,které pomáhají spalovat tuky.
Pajita - OVOCNÉ ČAJE
Strepi
| 7. 1. 2008 19:26
Jak koukám máš s touto dietou zkušenosti.Včera jsme tu s pravaenergit řešily problém...Ovocný čaj...co s ním a kam ho zařadit a zda se dá pít jak u zvířátek tak i u kytiček..zatím se nám nikde nedostalo odpovědi...Dávala jsem otázku i na dietní forum a nic ....co s tím ....Abychom něco nepokazily...
Pajita - ovoce
Strepi
| 7. 1. 2008 19:21
To je docela zajímavé co jsi tu napsala.Dnes jsem se dostala konečně k nějaké tabulce od L.Kořínkové a podle jejího grafu se zelenina a ovoce kombinovat nedá.Je to tedy tabulka nějaká stará...Už mám objednané nějaké knihy o dělené stravě abych se do toho nějak dostala,tak uvídíme.Myslím že za ta léta co asi tato dieta funguje se pokročilo asi už o kousek dál ...Moc o tom nevím a jsem tu vděčná za každou radu....díky ...
kg.
Pajita
| 7. 1. 2008 19:20
No,to si k tomu ale musíte ještě představit ,kolik měřím. Já třeba měřím 156 cm ,tak těch 66 kg je opravdu moc. nikdy jsem nebyl hubená,mám to asi v genech,tak těch 58 by mi stačilo. Ale kdyby to bylo míň,určitě bych se nezlobila. Ale jak Kořínková píše,každé tělo při držení dělenky,zhubne na svou optimální váhu a víc to nejde. Já už dělila asi před pěti lety a opravdu jsem zhubla na 57 a pak se to ani nehlo.Ale citila jsem se skvěle.Záleží taky asi na celkové konstituci těla. Třeba ten kdo posiluje,váží relativně dost a tuk na sobě nemá. Svaly váží vždycky víc než tuk
všem....
Strepi
| 7. 1. 2008 19:14
Docela je fajn že si tu píšeme co která baští.Alespoň máme větší prostor k výběru a tady se to vařením,dietou a nápady jen hemží...Musím dodat,že jsem se tu nechala nalákat na rýži s porkem a žampióny...musí to být dobrota...Tady bude asi nevyčerpatelná studnice nápadů a receptů....Mějte se ...
ovoce
Strepi
| 7. 1. 2008 19:08
moc dobrá připúomínka a díky moc...je to fakt...i když jsem si včera uděla kytičkový a ovocný den,na zítřek jsem si však už plánovala kytičky a zeleninu...Je to tak jak píšeš,pocitově je to lepší a dá se z toho víc vykouzlit...dík...
Laca05
Strepi
| 7. 1. 2008 19:05
Ahojík a také Tě tady mezi náma vítám...Jen se musím pousmát jak jsme tu každá někde jinde ...Já mít 66 kg tak si tančím a plesám a jásám ...Já vím že každé z nás nějaké to kilo překáží ... no a proto jsme tady ...tak ať se Ti tu líbí....
dělenka
Laca05
| 7. 1. 2008 18:36
Já si myslím taky že to je o vůli ,ale asi všechno Já taky jsem hrozný žrout a hlavně mám ráda teplé jídlo Dnes mi synátor dovezl soj.paštiky tak jsem na to zvědavá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34