Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
dělenka
Laca05
| 9. 1. 2008 15:28
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Jinak štrůdl jsem dělala listové těsto , jabka , hroz. , ořechy a janom skořici a na peč. papíru.Pod jabka jsem dala ***.
...ale asi dnes vyhrají zvířátka.Musím uvařit pro rodinu,tak si dám s nima masíčko
...a jogurtíky
... Hezký den dělitelky....

ke kzvířátkům. Čaje je jedno jaké hlavně nesladit. Štrůdl jsem dělala s jabky a skořicí, medem, rozinky, můžou být i ořechy, sladit i ovocným cukrem. Pohyb s miminkem je skvělý, Sama mám 3 již velké a vím co to obnášelo.
Mám hlad jako vlk a tak cucám žvýkačku a těším se na zítra, mám zvířátka.
nato jsem hodila zamponky a nato kolinka a sojove nudlicky uvarene a pak jsme to zahustila trochou mouky s vodoua do toho zamichala jest enakrajenej porek a SNEEEDLAAA a muj chlap kterej vedleme jedl veprovou plnenou rolku s emi nadtim olizoval a zvazoval jetsly mi to nema snest hihi vypadalo to jako nejaka china no a najedla jsme se dneska sem ale hodne ejdla i banany a mandarinyk uplne sem mela desnou chut nane
Dnes mám kytičky tak jsem si teď ke štrůdlu udělala ještě konev melty
.Nyní to mám horší. Pít se musím nutit a beru dost prášků. Ale doufám že když se budeme podporovat, tak to půjde. 

A chci se s váma podělit že mi dnes známá přinesla kuchařku LK Já Vím . A má tam graf že se ovoce a zelenina může jak ke zvířátkům tak i ke kytičkám
jeee tak moje idealni vaha byla vzdycky 70 kilo kdyz sem mela 70 kilo tak sem prost ebyla akorat a moc mi to sluselo.A kdyz sem treba zhodila na 65 tak mi kazdej rikal ze mi to neslusi ze proste ja musim mit tech 70 kilo. Ale bacha name pomalu al ejiste k te 70 desatce lezu hahah sem vtipalek.No vaha jinak stale 95.5 ale jako pohodicka zacinala jsem nakonec dietku s 98