Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

vcerejsek
pravaenergit
| 4. 1. 2008 10:46
ahojky vcera jsme se lekla. Ja blbka sem sla vecer na vahu po celem dnu en,, hihi no dve kila na hore a pak sme si rekla klid hodne pijes . a rano to nastesti nebylo vse sem vycurala atd je faktze hodne piju. jen nevim proc sem tam lezla vzdyt dve kila jsou za tyden dole hihi sem naivka co vic bych si rpala ze,? Nejak jsme vcera tu chut na sladke zvladla az sem se sama sobe divila. davam malemu takovy ten mlecny kindr rez a ja sem si furt rikala VYDRZ VYDRZ hihi dneska mam kyticky, protoze zitra prijede muj chlap/´(je to kamionar) a tak ja dneska hodim ykticky vtechmam hodne hlad a zitra pekne bude masicko protoze skoromanza by me zuase deptal dobryma jidlama.
Jo holky muze se SEKANA??? vite jak se v GLOBUSU prodava SEKANA V HOUSCE. mohla by se ??? jako bez housky samozdrejmne sem ji vzdycky rada jedla
LOSTRIS
pravaenergit
| 3. 1. 2008 18:47
dekuji nojo a ted si ze sebe delam srandu ze sem tu kocku sezrala a proto me je tolik hihi tak stou chuti na sladke ja dneska celej den desne bojuji a protoze jsme mela hodne masa rozmrazeneho tak mam dneska zase zviratka jako vcera ale zitra dma kyticky mamchut na ovoce a mam doma ananas chci se donej pustit a pomelo hihi chci snest vsehcnoovoce co najdu hihi ALE UPRIMNE COKOLADA BY ME KOPLA VIC, ALE NENE JA CHCI VYTRVAT je toho moc na zhozeni za kratkej cas .
1
Lostris
| 3. 1. 2008 18:35
Teda pravaenergit, to si byla pěkná kočka. Drž se at se k tvy vysněný váze zase přiblížíš . Jinak máš moc pěknýho chlapečkaJá mám dneska kytičky a teď zobu rozinky. Měla jsem chuť na sladký úplně děsnou.
dietky
pravaenergit
| 3. 1. 2008 15:08
NO PRITEL MA RAD baculyka spis si furt rika co se furt mucim dietkama, ale ja chci prost easpon 70 75 kilo a budu strasne stastna a spokojena .A hlavne pristi rok chceme pracovat na druhem miminku a tak nechci prasknout jako balon
v tehotentsvi jsme pribrala jen 12 kilo a hnedka po porodu byly dole takze to bylo vse v diteti a vode atd. to bylo super. jen jak jsem prestala kojit sem se z 80 kilo dostala na tohle co mam.Ale bohuzel uz to mam a nebudu s elitovat ale bojovat hihi .Ted to vazen enchci zabalit.

DNESKA MAM STRASNOU CHUT NA SLADKE ALE OPRAVDU HROZNE VELKU CHUT NA SLADKE .a ve spajzu je tolik dobrotek me ot zabije. kdybych si mohal dta aspon ovoce at to sladke zamaskuju ale mam zase den zviratek hihi a tak mam utrum musim vydrzet no??
splk
tlinkit
| 3. 1. 2008 13:28
právě proto tuto dietu mám ráda....můžu se najíst a nemám výčitky...
...
tlinkit
| 3. 1. 2008 13:28
Pravaenergit...tak to klobouk dolů co sis všechno musela prožít....mě taky tata furt říka, že se skoro ani nevlezu do futer...ať se na sebe podívám do zrcadla, že mamka je po dvou děckách a váží míň jak já.....
....ale zas když hubnu tak mne chválí.....
...a hlavně, že se líbím příteli a že jakš takš jsem sama se sebou spokojená
pravaenergit
Petra
| 3. 1. 2008 13:14
Hlavně že ses ze všeho dostala!!Zázračné diety nepomůžou, ale dělená strava je dobrý kompromis - zhubneš nadbytečná kila a přitom můžeš jíst, netrpět hladem. Já možná jdu do té mamky s babičkou, že se nebudu muset až tak v jídle držet, samozdřejmě ne se přežírat. Uvidíme co se mnou udělá těhotenství. Zatím dobrý.
Petro
pravaenergit
| 3. 1. 2008 11:50
Tak jsme si stranku dvacet precetla teda.
No tak jak si te vychutnala hubena mamka a hubena babicka to znam.Moje mamka chtela mát vzdycky dokonalou dceru . V dobe kdy jsem mela 65 kilo namou vysku 165 se zame desne stydela pritom jsem mela hezkou postavu. Ted to rozhodne vim. Byla jsem akorat .Ale moje mamka chtela stihlou dceru .desne me vzdycky ponizovala a me dohnala az k bulimii .Ta me dotahla t abulimie na 54 kg prome nepredstavitelna vaha . Bolely me zuby desne mi vypadavaly vlasy, desne bolesti v brichu a vite ceho sem se dockala doma,?? NO KONECNE VYPADAS JAKO CLOVEK . takova je moje mati honi s eza dokonalosti celej zivot .A muj tatka je dobrak, ale nic takovheo name nepoznal tomu s enedivim maskovala jsem jak to slo .Pomohli mi spoluzaci a ma nejlepsi kamaradka na ucilisti.Jsem vyucena jako kuchar cisnik.A kdejake sousto semnou hlidaly a chodily semnou na zachod aby mely jistotu ze to v tele udrzim.Zvedly mi desne sebevedomi tehda a to me asi byhc rekal zachranilo.
Ale bohuzel moje touha po dokonalosti presla na zazracne ryhclo diety sjojoefektama a proto mam ted 96 kilo a hamba, ale sveho zdravi si vazim .. ale chci zhodit i proto aby se me dite zame nemuselo vzivote stydet.posilam fotku jak jsem vypadala v 70 kilech prome idealni vaha.
restaurace
pravaenergit
| 3. 1. 2008 11:13
Ahojky taky si myslim ze se muzes stravovat v restauraci s delenou stravou. Prost ebud jen zelenina s prilohou, nebo maso z oblohou. natom nic neni to takhle dela moc ldi jen si nevybirej maso ktere ma nejake stavy. rozhodne ne ty zahustene stavy proste si rekni ze chces na to maso pouze platek masla aby to nebylo tak suche a je to.-)
Quinn
zonan
| 3. 1. 2008 09:45
I v hospodě můžeš zkombinovat dělenou stravu. Dáš si maso jen se zeleninou, nebo dušenou zeleninu s bramborami. Já osobně miluji různé saláty třeba s opečeným toustem. Záleží, co restaurace nabízí, ale kombinovat se určitě dá.
dieta
Lostris
| 2. 1. 2008 21:20
Já už nemám takový spalování jako vy mladší. Ono čím je člověk starší tak se hůř hubne a já se snad spravuju jen když to jídlo vidím, tak proto jím zatím trochu míň. Zítra si udělám do práce špagety s kečupem a olivama. Už se těším.
dělená strava
Petra
| 2. 1. 2008 20:42
Tak jsem to popletla, psala jsem o sobě na straně 20 Dělenou stravu jsem držela s přestávkama 9-10let,začala jsem v 16letech.Když jsem přestala držet přibrala jsem.Nakonec jsem vyměnila potraviny nezdravé za zdravé a váha se mi tak nějak držela sama. Teď jsem těhotná, takže váha roste
bujon
listicka2007
| 2. 1. 2008 19:56
Ahoj Petro,díky za radu!Takový pěkný úbytek,jak dlouho jsi držela?
dělená strava
Petra
| 2. 1. 2008 18:18
Píšu o sobě na straně 24. Tak si to kdyžtak v předchozích stránkách přečtiZ 65kg jsem zhubla na 52-54kg.
Obědy
Quinn
| 2. 1. 2008 17:56
Dík za radu
A ještě mam jeden dotaz, pracuju v advokátní kanceláři jako asistentka, takže nemám svůj kancl a furt kolem mě někdo courá, takže nepřichází v úvahu, abych si do práce nosila kelímky z domova a jedla to tam je možné to nějak rešit? Chodíme do restaračky, jsou tam normální minutky.
Má smysl vůbec držet dělenou stravu, když prostě musím jíst v hospodě?
bujony
pravaenergit
| 2. 1. 2008 16:47
aha tak ja pouziam normalni bujny z lidlu a je mi fuk jestky to neco lepta hlavne ze to chutna

a jak dlouho jsi drzela a kolik jsi Petro zhodila,?
masox
pravaenergit
| 2. 1. 2008 16:45
STIM MASOXEM VUBEC ALE VUBEC NEVIM.

a kamoska co drzi tu delenou taky nevi ze to nidky nedavala . tak to fakt nevim. tak nedavej masox a dej amgi ne,? to ja v den kyticek pouzivam trosku pro zlepseni chuti .

kdyz nekdo muze sladit i umelyma sladidlama tak proc ne ze,?
bujony
Petra
| 2. 1. 2008 16:45
Sice momentálně nedělím, ale dělila jsem hoodně dlouho, tak nějak vím, co a jak a s čím. Na dochucování jsem používala zeleninové bujóny bez glutamanu sodného. O glutamanu sodném píše LK tuším v knížce dieta s otázky a odpovědi, že leptá sliznici. Bujón bez glutamanu se dá koupit ve zdravé výživě a je neutrální, takže ho můžete použít jak při kytičkách, tak při zvířátkách.
masox
listicka2007
| 2. 1. 2008 16:27
Přesně tak to myslím,spařit sojový granulát masoxem v kytičkovém dni,je to možné?Kořínková píše,že všechny dochucovadla,včetně emulgátorů jsou neutrál!Má s tím někdo zkušenost?
návod
listicka2007
| 2. 1. 2008 16:24
Ahoj,mám všechny knížky od Kořínkové a nejlepší je -Dieta pro vášnivé megajedlíky,je to poslední její knížka a jsou tam její úplně nové poznatky s dietou,já vím!se nedá srovnat,byla ještě v začátcích,tak přeji hodně úspěchů
listicka2007
pravaenergit
| 2. 1. 2008 15:55
jak to myslis namocene v masoxu?? tohle enchapu. kdyz varis soju tak s etam ma dat kostka masoxu ne,? to vim, ale jako tak nedej treba celej ale dje jen pulku . ja si s masoxem nejsem vubec jista u kyticek. ja jsme dala magi vcera u kyticek.
QUINN
pravaenergit
| 2. 1. 2008 15:54
ja mam prvni knizku zakladni jmenuje se DIETA?? JA VIM
je tam vsehcno popsane tu byhc si byt tebou rozhodne koupila. A pak dalsi envim kolik jich je a jake jsou dobre zkus nekde na netu vyheldat jake se prodavaji a kup si jest enejakou, ale pro zacatek si myslim ze ti bude stacit tahle abys vedela co a jak. ja s epodle jejich receptu neridim a je zbytecne si koupit hnedka pet knizek co kdyz nevydrzis a bud ese ti to valet doma nejdriv si kup tuuvodni at se naucis co a jak a pak si kup treba knizku KUCHARKA,?JA VIM. tam jsou i receptiky .
LOSTRIS
pravaenergit
| 2. 1. 2008 15:45
Strasne malo jis myslim si ze bys mela jist vice. Parky nevadi to uz jsme si tak ypozjistovala od kamaradky co to drzela a zhodial dvacet kilo
Ale ty desne malo jis to absolutne nemuzes vydrzet musis mit desnej hlad a chute.Takhel dieta neni otom hladovet normalne jes jen to co muzes ale jes rozhdone se tak desne neomezuj to neni zdrave..
Návod
Quinn
| 2. 1. 2008 15:22
Ahoj holky,
můžete mi poradit, jakou si mám koupit knihu, abych mohla začít s dělenou stravou? Chápu systém, ale nevím přesně, co jak a s čím kombinovat. Určitě nějaká kniha, nebo návod existuje, tak prosím, poraďte
fotky
listicka2007
| 2. 1. 2008 14:43
Na mateřské jsem a koukala jsem na fotky,jste pěkná rodinka
sojové maso
listicka2007
| 2. 1. 2008 14:10
Prosim tě,necháváš sojový granulát namočený v masoxu,když máš kytičky?A nemáte některá zkušenost s párky ze zdravé výživy,které neobsahují maso?Dnes mám kytičky a jeden zeleninový párek jsem slupla a pak jsem se dočetla,že obsahují bílek,tak to je asi v háji,ne?Budu doufat,že to je bílek sušený
dietka
Lostris
| 2. 1. 2008 13:56
Ahojky všem hubnoucím kolegyním,

tak jsem si ráno dala kafíčko s mlíčkem a balíček plátkového sýra. Ke sváče jsem schroustala jednu gigantickou mrkvičku a teď jsem měla 3 párečky. Nevím jestli jsou vhodný, ale já měla na ně děsnou chuť. Kolegyně se tu cpou zbytkama od svátků a já mám docela krizi. No teď to ještě jde, ale večer to bude krize největší až mě začne honit mlsná. Prostě 15 kilo musí dolů to musím vydržet. Je fajn si číst ty vaše příspěvky, že v tom nejsem sama . Mějte se fajn a vydržme!!
splk
tlinkit
| 2. 1. 2008 11:06
jakýsi sníh tu je, ale nic moc....sice se lyžuje, ale co si pamatuju, tak vždycky jsme tu byli zasypaní a teď už druhý rok nic...ale dobře tak...stejně už se těším na jaro a na léto... a na dovolenou... a až budu štíhlá
jidlo
pravaenergit
| 2. 1. 2008 10:59
ja sojove maso mela rada vzdycky.-) , ale ja sezeru taky vsehcno vis,? jsem takova chodici kyselinkaA co u vas ve Vsetine nejste zapadani snehem?? Unas na Vitkovsku je ho dost .
splk
tlinkit
| 2. 1. 2008 10:56
no jo, sbalila ...i když váha jako taková nebyla k tomu až tak důležitá, důležité bylo, že jse měla vyšší seběvědomí a nebála jsem se riskovat.-)...
....jinak jsem si teď hróóózně zamilovala sojové maso se smaženými čínskými nudlemi a zeleninou...vynikající!!!!
a těstoviny se žampióny a česnekem....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda