Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ahoj
Lostris
| 7. 1. 2008 18:15
Ahoj, já chci mít taky 66kg. Já jsem měla dneska kytičky, tak jsem měla takovou hustou čočkovou polívku, až to byla kejda. Nacpala jsem se k prasknutí. Teď tady lížu med, protože mám děsnou chuť na sladký. Zítra si dám nějaký dobrůtky ze zvířátek, musím něco vymyslet a hlavně co mám v lednici nebo v mrazáku. Už se mi zdá, že jsem taková nějaká splasklejší . No chce to hlavně pevnou vůli a jde to. S dietou už mám zkušenosti z dřívějška a shodila jsem po porodu 13kg za 3měsíce.Když to zvládnu já, takovej žrout kterýmu chutná skoro všechno, tak to zvládne každá z vás.
Laca05
Pajita
| 7. 1. 2008 18:06
Ahoj vítám tě. Já jsem teď právě přes Silvestra a Vánoce přerušila dělení,ale už se do toho musím zase pustit. Mě je 38 a přesně,jak píšeš vážím taky 66 kg a potřebuju taky alespoň na těch 58. není to tak moc,proto asi nebudu dodržovat ten nejpřísnější graf. Ještě dojídám zbytky,co jsem nakoupila na svátky a které se do dělenky nehodí,ale už budu muset začít. Teď si nadávám,že jsem vůbec přerušovala,protož e mě ta dělenka vyhovuje taky k vůli tomu,že se cítím tak nějak lehčeji,bez zdravotních problémů,bolení žaludku,pálení žáhy a pod.
dělenka
Laca05
| 7. 1. 2008 17:35
Včera jsem pročetla celou vaší diskuzi a dnes jsem taky začla držet dělenou stravu Dnes jsem měla kytičky a zítra taky protože jsem si uvařila více rýže .Uděllala jsem si jí s porkem a žapiony něco jako rizoto.Ale ke kytičkám chci taky jíst ovoce ,protože ho taky mám moc ráda Abych vám napsala něco o sobě je mi 40ro.A vážím 66kg a chi to dát dolů na na těch 58kg
dělenka
Laca05
| 7. 1. 2008 16:47
Ahoj, jsem tady nová, chtěla bych vás všechny pozdravit a popřát vše nej v novém roce.
dietka
pravaenergit
| 7. 1. 2008 16:34
Ahojky jsem ted snedlanejakou veprovou rolku ktera byla plnena bylo vn dlasi maso a jeste trosku nejake sekane envim zceho ta sekana byla nechci nato radsi ani myslet pro pripad zeby vtom byl rohlik . no doufejme ze ne .
Jinak dvanacteho Ledna ma malej rok budu mu delat dortik a uprimne receno moc me mrzi ze si neposmaknu na dorticku s mojim rocnim prckem,ale bohuzel to mam zaty rok yco sem se prezirala .

Zitra si udelam kyticky mam uz nane chut sem masa pprecpana udelam si rajskou polevku s testovinama bezvajecnyma .hezky zahustim i moukou a tesim se a tesim se desne natu rajskou hihi. Mam ted chute na jidla co jsem dlouho nejedla zajimave hihi .

tlinkit neboj sebudu opatrna me by zeleninka chybela u jidla a nemocna vazne byt nechci hihi

PAJITA ja se snazim nekombinovat to protoze chci moocc kil zhodit a ver z emi to ovoce taky chybi v den zvriatek, ale vydrzim to aspon me to donuti si nekd yudelat ten den kyticek. Cekame ted jen na vyplatu abysme zajely do marketu na velkej akup aja si nakoupim hafo tvarohu a ovoce a zeleniny

STREPITULA
rok utekl jako voda je to silene. tri deti?? ju to je super ne,?? No my zaciname jednim hihi a druhe uz planujeme , ale na pristi rok ze snim zacneme nanem teda rpacovat, ale jakmile malej je urvanej a protivnej tak muzik je vzdycky na rpasky a prohalsuje hlasky ze druhe enchce ani zanic hihi .
Ovoce.
Pajita
| 7. 1. 2008 16:25
Já jsem po přečtení knižky 199 otázek a odpovědí začala ovoce jíst jako neutrál a velmi jsem to uvítala,protože takový našlehaný tvaroh z ovocem,nebo jogurt,to mi opravdu chybělo. Ovoce - neutrál,takže kdykoli a s čímkoli. Hubnutí normálně fungovalo,tak se toho nebojte. Ale většinou,to mám tak,že ovoce jím dopoledne. Já bych bez ovoce být nemohla. Dokonce se může i ovoce a zelenina. Jen prý někomu to nedělá dobře,prý to špatně tráví,ale to hce vyzkoušet a pozorovat voje tělo. Mějte se
ovoce
tlinkit
| 7. 1. 2008 12:45
dělitelky....dejte si pozor ať nedopadnete jak já .....nějak jsem si uvědomila, že za celý měsíc co dělím jsem si furt k rostliné stravě dávala jen zeleninu...jde z toho uvařit víc věcí a za celý měsíc jsem měla tak jeden den ovoce a včil sac mňa chytla jakási choroba ...takže do příště...buď více ovoce, nebo alespoň vitamíny....
pravaenerdit
Strepi
| 7. 1. 2008 11:42
Ahojík pravaenerdit...Jo dětičky ...ty máme tři.Syn 22 - už bydlí sám,dcera 17 a syn 4 roky,toho jsme si pořídili na hýčkání aby jsme z nich v jejich úžasném pubertálním věku nezblbli ...Hrozně moc to utíká,tak Ti věřím jak se Ti rok překulil.My si také mysleli jak si budeme dlouho užívat třetího miminka a uteklo to snad ještě rychleji než u těch dvou.Prckovi byli 4 roky 6.prosince,přinesl nám ho Mikuláš,takže žádná vrána ani čáp zřejmě nejsou .Manžel se mi také doma moc nezdržuje,mám to asi tak jako ty,ale vařit se musí........Dneska jsem si dala zvířátkovou,dělám rybky tak já si je dám se zeleninou,a pak přes den nějaký tvaroh zeleninku a ořechy...Za ty dva dny mám tedy o kilo méně...řekla bych že je to úbytek víceméně vyprazdňovací... ...Teď už se jen těším na ty knihy a jsem na to fakt zvědavá...jsi skvělá že Ti to tak jde,tak se hlavně drž,jsi hezká holka a budeš ještě hezčí....Jooo a manžel si tě fakt hýčká,klobouk dolů za jeho poklony k tomu jak ti to sluší i když jsi zhubla zatím ta 2 kila... tak a teď jsi jdeme dát nějakou tu mňamku docela se rybku těším... Dobrou chuť....
strepitula
pravaenergit
| 7. 1. 2008 10:59
Ahojky ty mas deticky dve?? Ja mam ejdnoho chlapecka rocniho .bude mu rok ted 12 Ledna desne to uteklo.A varim mu to stejne co mi jen on si basti i nejake ty pernicky a polivecku s nudlickama hihi .Coz ja se nanej jen divam.
Mam vyhodu v tom ze pritel je kamionar dva dny jezdi a dva dny je doma a porad takhel dokola, takze vesmes si varim tak ze me nic nebrzdi, ale jak je velkej Kamil doma tak varim jen maso a tak mam vzdycky den zviratek protoze on se umi tak dobre nadlabnout ze dkybych vedle nej mela chroupat mrkvi tak me odvezou.A dite uz sni taky co nachystam takze to je fajn.
gratulace
tlinkit
| 7. 1. 2008 09:45
Dobré ráno!...blahopřeju praveenergit ke shubnutí ...jen tak dál....úplně ti závidím, že ti to jde tak rychle...já jsem zatím shubla ze 79 na 75Kg....ale i to je pro mne úspěch ....moc se těším za měsíc na ples...to už budu štíhlounká......
otazníky...
Strepi
| 6. 1. 2008 22:56
no tak ty čaje to uvidíme,zatím nikde nepsal,uzené kolínko a žebírka to jsou přece zvířátka a tyčinky asi do kytek...jinak bych to asi ani jinak neviděla.....Pomalu se do toho začínám dostávat,ale je to tedy perný....Dneska jsem si objednala na netu 3 knihy o dělené stravě tak budu mít co studovat... ...Budu studnice moudrosti .. možná.No co já s těma kilama...mám jich teď nějak dost.potřebovala bych asi takovou porci jako ty..15 -20 kg..Je to děsné ...co jiného se dá dělat:Někdy toho mám fakt dost ,ale snad to nějak zmákneme,co???? Také už se těším na ráno až přijdu z práce a hupsnu na váhu...tak snad se zadaří a neklepne mě....Jsi dobrá že Ti to takhle jde,ono jak jsou malé děti tak je to docela těžké.Vaří se pro rodinu,dětem,sobě a vař bez ochutnávání...není to vůbec jednoduché.Navíc náš chlapeček je velmi žrávý a posedlý po koláčích,tak mám stále co dělat..Cpe se jako dospělák a je jako nitka....To bych také tak potřebovala... ...Měj se zítra zase písnu.....
caje
pravaenergit
| 6. 1. 2008 18:43
sem nechtela pridavat brouka do hlavy hihi a kolik ty potrebujes zhodit?ja 22 kg ale jeste minulej tyden to bylo 25 hihi tak jsem zato rada a zacina dalsi tyden tak uvidime jestly zhodim apson kilco nebo dve no uvidime ja se desim ze ted ty tri kila je vse co zhodi pri me smule aze vic name nic nezabere no uvidim.
JIANKJA MAM OTAZKY NA VICE VECI TAKZE SEM SNIMA JO??

CAJE OVOCNE, UZENE KOLENO A ZEBRA ,tycinky , TOD ZATIM VSEHCNO
čaje...
Strepi
| 6. 1. 2008 16:20
nooo....toť otázka ...To mě vůbec nenapadlo ...Piji jen kávu a ovocné čaje,ale né sáčkové za 5.50,ale celoovocné ze zdravé výživy.Takže je to opravdu směs sušeného ovoce buď samotného nebo s přídavkem černého,bílého a zeleného čaje...Jééé to jsi mi nasadila brouka do hlavy ....Tak mám pocit že mi ten otazník v hlavě pěkně roste .Zkusím hoddit dotaz na dietní forum,tam jsou také holky samá dieta,ale jak se zdá tak tam nebojují tolik s kg jako my tady...nebo alespoň já ... tak jdu na to a až se mi někdo ozve dám to sem hned k dobrému.Mějte se tu faj,kluci šli sáňkovat (tedy manžel s naší ***kou...) a já si jdu malinko chrupnout,Večer jdu na noční...
MASOX
pravaenergit
| 6. 1. 2008 12:49
pouzivam bezne jak u kyticek tak i u zviratek kamaradka tak zhodial patnact kilo a taky tak zhodila a rika ze pouzivala jak masox tak magi v obojim ze bez toho by nejedla hih

ZAJIMAJI ME SPISE CAJE OVOCNE. muzu je pyt v den kyticek nebo en,? Uz mi leze hola voda krkem
kilca dole
pravaenergit
| 6. 1. 2008 12:48
Ahojky vasnive delitelky.Tak dneska sem stoupla na vahu rano zase nedockavec no?, a jako pul kila zas dole mam tri kila dole jako nevadi to?? ja ale jim fakt dost dokonce nemivam vubec hlad.

v den ZVIRATEK MAM VZDYCKY DESNOU CHUT NA SLADKE, ALE vydrzela jsme to a myslim ze uz to je lepsi prvni tyden je fakt krutej ale hihi.

ZELENINA ZAPECENA me taky zajima pouzivam totiz zeleninu mrazenou kde je mala kapsticka, mrkev, rhasek, fazolove lusky a kvetak. Muzete mi rc jestly tohle muzu??? davam to i do veskerych polevek i zviratkvoych .
Masox
Pajita
| 6. 1. 2008 12:02
Strepitula,masox by měl patřit do dochucovadel,ale já používám bujón čistě zeleninový( ze zdravé výživy ),který je opravdu neutrál. A hlavně je bez ne moc zdravého glutamánu. A různé koření Ti těstoviny taky bezva dochutí. Chce to jen zkoušet
Masox...
Strepi
| 6. 1. 2008 11:23
kostka masoxu se řadí do pocutin akoření nebo jen mezi zvířátka.Jde mi o to zda se dá případně použít při dochucení zapečené zeleniny...Jsem teď jeden velký otazník...???
topinky...
Strepi
| 6. 1. 2008 11:15
no právě...jsem na ně také docela ulítlá tak je to paráda....žádné těstoviny...budou topindy s česnekem.. jééé už se těším...
žádný problém
Lostris
| 6. 1. 2008 10:45
Ahojky, já jsem si dala k snídani chlebík s medíkem, tedy 2 chlebíky a čaj. K obědu si připravuji žemlovku z celozrného pečiva, jablek a rozinek. Odpoledne až mi začne honit mlsná, tak jsem si připravila jablečné pyré. Včera jsem měla zvířátka a měla jsem děsnou chuť na sladké, ale vydržela jsem i když to bylo krutý. Jinak když mám kytičky, tak si dělám topinky s česnekem docela normálně, děsně je miluji.
už v tom lítám....
Strepi
| 6. 1. 2008 09:59
Tak jsem se rozhodla že si k obědu nasucho upeču v toustovači chlebík a teď mi to došlo ...jak se používá česnek??? Jako koření nebo jako zelenina....ráno jsem měla ovoce...Áááách jó....
snídaně
Strepi
| 6. 1. 2008 09:17
Ahojky,tak jsem dnešní den zahájila křupavou patičkou chleba ,mandarinkou a pomerančem.Bylo to super jen teď nevím co si dát k obědu,aly vypadá to na těstoviny,vím že tedy bez maska... ,tak nic jiného mě nenapadá.Musím si to celé tady nastudovat.Moc Vám dík za rady je to fajn když se člověk může někde na něco zeptat a navíc s tím máte už zkušenosti...
hezký den....
celej den
pravaenergit
| 5. 1. 2008 19:30
Ahojky, tak dneska jsem mela pouze na obidek dva kousky masa s rajcatkem a natom ams eplatkovej syr a na veceri jsme si udela tri vajicka na trosce masla protoze nemam teflonovou panev tak byhc to spalila a vtom sem mela jest ekousky masa z obedu hihi co zbyly a ktomu zase rajcatko a natom zase syr. a jedla jsem takovym stylem ze mi malej lezl do talire pritom mel ve svem talirku uzasne testoviny se smetanovou omackou kterou ochutnaval tatinek hihi prootze sem ji varila i mu a malemu sem to jen zredila mlickem aby to nemel moc korenene. .Omacky s emi delaji dost blbe dkyz je neochutnavam hihi .Myslela jsme ze dneska zajedem an nakup ale vyplata neni ejste na uctu ach jo tak asi az v pondeli neda se nic delat.No tak zitra jen zabehnu knam do obchudku nakoupit rajcatka a okurku a papricku.jinak na velkej nakup jezdime do Opavi to ej odnas nejakych asi17 km do Marketu .-)
Dneska muj chlap prijel a rekl mi ze name poznal ze jsem trosku zhubla nvim jestly to rekl schvalne aby mi udelal radost , ale udelal. to je mi ajsne ze dve kila poznat nemohl, ale i tak me tim potesil

Tak delitelky jdu na telu syn mi usnul a tak maaaammmm vegaaaccc hihi
Kalorie.
Pajita
| 5. 1. 2008 10:42
Strepitula,opravdu,jak Ti píše pravaenergit,kalorie hlídat nemusíš. Pokud chceš dělit podle splk,tak je opravdu nejlepší pročíst si knížky od Kořínkové. Už jsem tady někde v předešlích příspěvcích psala,internetové knihkupectví jasminka má tyto knížky na prodej. Záleží teké,jak rychle chceš hubnout,ale čím rychleji,tím je větší pravděpodobnost,že pokud se vrátíš k nedělené strevě,můžeš zase rychleji nabrat. Nejrychlej Ti půjde váha dolů podle prvního grafu. 4. graf z knížky 199 odpovědí,už je mnohem volnější ale váha nejde dolů tak rychle. Za to ale můžeš skoro všechno,samozřejmě ve správné kombinaci. Já si dokonce teď na Vánoce pekla cukroví. I zvířátkové. Každopádně každý den by jsi měla mít nějaké alespoň malé množství tuku,k vůli správnému fungování hormonů v těle. Nejlepší je olivový panenský olej,který se negativně neváže ani se zvířátky,ani s kytkami
kalorie,?
pravaenergit
| 5. 1. 2008 10:29
coto je prosimte?? to s etady hlidat nemusi. Akorat uplne omezit tuk, ale neni uplne vyrazenej. V den zviratek muzes trochu masla urcite a jinak s epouziva rostlinnej olej,a le jako je to uplne neviditelnej film oleje vzdycky . a mlecne vyrobky treba syr do 30 procent tuku a mleko nizkotucne nebo sojove, ale ja pouzivam bud nizkotucne nebo polotucne kvuli vapniku at ho vnecem mam .ja vesmes dam trosku oleje uplne teoksu pod maso a stejne tam dam pak hodne vody takze se maso stejne spise pece na vode a jen to podlivama podlivam. a treba uvarim si kureci kytka a stoho mam polevku s ezeleninou a nudle papa jen muj synator s polevkou a ja ty kytka pak vezmu a jeste zapecu v troube a vis jak?, nedavam zadnej tuk. prost emam malou zapekaci misu a vlzim ty kytka do toho a dam podto tu polivku i ze zeleninkou klidne a to s ev troube hezky upece ze neni kuratko varene tobyhc asi nejak neuchodila .no drzim to tyden ale bastim si teda to jo.Apodle lenky korinkove muzes jest udajnekdy chce a kolik toho chce, ale samozdrejmne nejlepe dkyz je hlad a neni chut ze,?, Treba v jeden den kyticek sem jedla jen chleba s medem a tim sem zahanela desnou chut na sladke.-)
pravaenergit
Strepi
| 4. 1. 2008 22:25
nevadí,snad se někdy zadaří...Jen co budu mít trochu času tak si zde přečtu veškeré příspěvky...Děkuji Ti moc a i já Tobě držím palečky ... ...hned zítra se na tu stravu juknu... Jooo a co kalorie??Ty se u toho hlídat nemusí??? To asi jo,to by pak mohla být jednostranná výkrmná...co??? ...Hezký víkend
graf
pravaenergit
| 4. 1. 2008 21:57
graf mi nesel sme vlozit nevim jakto
strepitula
pravaenergit
| 4. 1. 2008 21:54
Ahojyk tady stou dietou mame zkusenost vsichni, ale jak ti stim pomoct?? Nejlepsi je is koupit knizku pocti si par clanecku do predu holky tady zminuji nazvy knizek ktere jdou dobre . Jde oto ze existuje graf teto diety ri kete se nesmi kombnovat dva druhy surovin. Ja mam za tyden dve kila dole. Ceka me druhej tyden . doufam ze zase neco zhodim chci byt na sebe samotnou pysna.-) . Dala jsem te graf tady dolu jako fotku tak s epodivej doufam ze pujde zobrazit doma mi to nejak neslo. na cokoliv se ptej je fajn ze chces zacit ubnout nidky neni pozde zacit. papa
dělená...
Strepi
| 4. 1. 2008 21:41
Ahojky Vám všem...Jsem už tak postižená dietami a tím že potřebuji přijít o nějaké to kilčo,že hledám kde se dá ...Máte některá zkušenost s dělenou stravou a snížežením váhy při ní???Může některá poradit??Díky moc ...
tlinkit
pravaenergit
| 4. 1. 2008 20:12
dneskamam kyticky ale tys mi radne udelala chute na tu sekanou ti povim hihi

Jo a jest eme zajima CO takove :UZENE ZEBRA A UZENE KOLENO???

hih jen s eptam.kamoska si to dneska delala na obed a to vite z eslintam.
splk
tlinkit
| 4. 1. 2008 11:22
ahoj, no já nevím co dávají do sekané v globusu, ale my tam dáváme strouhanku a rohlíky...ale když si koupíš mleté maso...ochutíš, dáš vajíčko a co tě napadne...sýr olivy atd. naplníš tím třeba papriku posypeš nivou sýrem, dáš zapéct ...tak to budeš mít lepší než sekanou z globusu

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34