Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

kila dolu
pravaenergit
| 2. 1. 2008 10:35
TAK S ETI podarilo ho zbalit jo?? tak gratuluji

to mas supr vahu .Ja jsme zacla rped sesti lety s mojim partnerem a mela jsem 67 kilo a ted mam 96 dve kila jsme zhodila no hruza .. je to desna vaha vzivote jsem to nemela . ale uz je prvni uspech tak sem zato rada .
splk
tlinkit
| 2. 1. 2008 10:26
No myslím, že svatba je velikajzná motivace ...to zvládneš....mě stačí ještě tak 7 kg dolů...budu mít 68Kg a to už budu spokojená...ale myslím, že hned jak začne člověk hubnout a jde to, tak se cítí líp, má větší seběvědomí...je to fakt super pocit...no ještě když má takovou motivaci jako svatba...no SUPER...já před dvěma lety jsem zhubla 10kg abych sbalila mého nynějšího přítele....motivace je fakt důležitá
tlinkit
pravaenergit
| 2. 1. 2008 10:04
Ahojky , ja na vanoce proto nezacinala ja byhc to nevydrzela nezobat .Alkohol jsme ani nemela ten jsem nejak nemusela. Takze to je to nejmensi.
mi spis dela problemy sladke hihi . mam vecne chute na sladke , ale vcera v den kyticek sem to vyresila chlebem slunecnicovym s medem takze me to hnedka zahltilo chut na sladke.

no do plavek no snad to stihnu hihi ja potrebuji 2´5 kilo dolu , ted uz 23 hihi do cervna by mi stacilo i 15 ale do srpna tech 23 hih tak se snazim a snazim. To vis motivace, DOVOLENA U MORE A SVATBA
splk
tlinkit
| 2. 1. 2008 09:49
Ahojte dělenky....ozývám se po delší době, měla jsem dovolenou a opravdu se mi nechtělo na počítač ani dívat když u něj sedím 8 hodin denně.....vidím, že se to tu pěkně rozjelo...jsem ráda, že je nás tu víc ...já furt dělím, ale Vánoce byly náročné...že bych hřešila kombinování to ne, ale ten alkohol....a už jsem se taky ujistila, že hubnutí alkohol opravdu zpomaluje...a hlavně dřív leze do hlavy...tak když jsem vypila to co ostatní byla jsem vcelku vláčná ...ale včil už budu zase abstinovat a těším se až to půjde zase dolů ....jinak krásný rok 2008 a a´t se nám dobře hubné a do plavek jsme jak lusk
graf
pravaenergit
| 2. 1. 2008 09:44
a nevim jakej mam graf, ja ho mam totiz vytisknutej z jedne jeji knizky a mam ho vylepenej na kuchynske lince abych do toho nakukovala.a mam od kdyticek ktomu sipku a ANO a od zviratek tam mam sipku a NE .

nevim uz z jak eknizky to mam. Ja mam knizku,

DIETA,? JA VIM,
KUCHARKA? JA VIM
SLAVNOSTNI KUCHARKA

jeste si chci nejakou koupit , ale dkyz ty novejsi knizky jsou uz takove volnejsi a ja spise chci tu prisnejsi musim zhodit 23 kilo nato mi volnejsi graf nepomuze
listicce
pravaenergit
| 2. 1. 2008 09:41
Ty jsi na materske dovolene,? Ja taky mam temer rocniho chlapecka jmenuje se Kamca.12 Ledna bude mit rok koukni http://lide.cz/pravaenergit

No jinak jestly mas rpavdu stou cokoladou tak to by bylo fajn kdyby name nekdy prisla kryze
kakao
listicka2007
| 2. 1. 2008 09:39
Jo a Granko samozřejmě ne,je plné cukru
kakao
listicka2007
| 2. 1. 2008 09:38
Já nevím,podle jakého grafu se řídíš,ale já mám všechny knihy od Kořínkové a kakao můžeš i se zvířátky,tak to naštuduj
kakao
pravaenergit
| 2. 1. 2008 09:33
MAS RPAVDU kakao MUZES, ALE VDEN kyticek neni neutralni U zvriatek ho nesmis A U KYTICEK HO MUZES.

tAK ALE TO MYSLI TYPICKE KAKO TO JA BYHC NEBASTIL JE HNUSNE.
JA mam doma GRANKO ato vim ze rozhodne nemuzu takze mam utrumek
kakao
listicka2007
| 2. 1. 2008 09:31
Tak jsem se mrkla,kakao patří do neutrálu a ta čokoláda je rostliná,tak jí můžeš,tedy jestli jsi na Kořínkové
masox
pravaenergit
| 2. 1. 2008 09:30
Ja davam masox kdyz je den zviratek i MAGI a MAGI uplne kapicku davam ikdyz jsou kyticky protoze jako jinak bych se sprominutim pozvracela bez chuti s jidla, ale na velkej kastrol davam malou lzicku takze to je jakoby nic .
ale v den kyticek masox nedavam .Nevim proc prijde mi prost evice sytej enz magi ktere je takove ridke .Takze ja masox jen na ZVIRATKACH a Magi TROSKU i PRI kytickach.
¨jINAK JAK ME PREDTIM TADY pJAITANEBO nekdo varoval pred bramborovym skrobem tak vazne bacha je treba v Lidlu v pomazankvoych maslech , v kureci tycce salamu v Lidlu a ja nevim jestly s eot muze tak to ani nejim a kupuji si lepsi sunku a pomazankove maslo proste nejim.
Jinak dneska mam na obed kureci polevku se zeleninou mrazenou a udelala jsem polevku s takovyhc kurcich stehynek . ony s euvari a pak vecer dkyz prijde hlad je budu jist budou varene tak jsou i lehci.A na obed druhe jidlo mam veprovej zavitek s tenkym pareckem uvnitr a horcici a syrem.-) a ktomu rajcatka a okurku samozdrejmne plevku si dam ze,? to si zeru co??a kdyz nebdu moct a neco zbyde necham to v mrazaku na dalsi den zvratek jako jsem si vcera schovala kapustu s brambroem varenou
kakao
listicka2007
| 2. 1. 2008 09:27
nejsem si jistá,ale myslím,že kakao patří mezi neutrál,tak se mrkni!
o sobě
listicka2007
| 2. 1. 2008 09:25
Ještě mám chvilku,tak napíšu něco málo o sobě!Začala jse 1.1.08 s 86ti kily,měřím 175cm a je mi 33let.24.09.07 jsem porodila třetího chlapečka a chtěla bych se dostat na 75kg,tak mi držte palce!Dělím podle Kořínkové,ale mám ráda vínko,tak jsem zvědavá,jak dlouho vydržím bez stříčku
listicce
pravaenergit
| 2. 1. 2008 09:24
Ahoj , tak vitej v klubu delitelek.Ja dneska vesla na vahu po tydnu a vazne dve kila dole.-) tak mam radost.Myslela jsem ze po svych predchozich dietach nezhubnu tak ctrnact dnu ani deka.no uz mi staci zhodit jen 23 kilo haha.Tak ja ti vtom nakupu neporadim, ale ty cokolady nevim jestly jsou dobra vec teda.vzdyt nesmime ani kakao a ty si das cokoladu?? Ja si myslim ze kdyby byla dieta kde se smi cokolady nebyla by to dieta a ja bych jedla snad jen t ycokolady vte diete. Nevim at ti poradi vtomhle hoky stou cokoladou si nejsme jista,A treba sojove mleko s eprodava v TESCU tak mozna tam budou i ty MAJOLKY ja sem se nato taky chtela zeptat ale nejdriv obehnu Tesco jesty tam neco je a hned si tam koupim sojove mleko.
sladké
listicka2007
| 2. 1. 2008 09:11
Ahoj se sladkým jsem to vyřešila snadno,v Lidlu mají čokolády pro diabetiky,zásadně slazené fruktozou,nejsou drahé a moc dobré,doporučuji nugátovou-je fantastická
Začínám!
listicka2007
| 2. 1. 2008 09:06
Ahoj holky,tak včera jsem začala s dělením a mám pár otázek.např.jak je to s masoxem,jestli ho můžu použít v kytičkové,dále kde seženu čistě rostlinou majolku a tatarku a kolik přibližně stojí?Začala jsem ikdyž beru antikoncepci a dost lidí tvrdí,že to nezabírá,tak mám strach,jak dopadnu,jestli to bude něco platnéDěkuji za odpovědi,mějte se!
tietka v roce 2008
pravaenergit
| 1. 1. 2008 20:42
Ahoj tak vytej ja jsem tady taky necelej tyden. tak tady ziskavam veskere moudre rady jiz od zaucenych delitelek. A jakou delenou budes drzet?? Od Korinkove jako ja a par ostatnich?, nebo ty jien jak jsou?,
ja potrebuji zhodit dvacet kilo ja ma co delat hihi zatim nehresim dneska mam kyticky a desnou chut na sladkejsem emla a vyresila jsme to slunecnicovym chlebem s medem ale krajicku bylo za den temer pet bzinku sem hovez , ale dne kyticek mi vzdycky dava tak zabrat vzdycky vden kyticek mam desne chute na sladke jest eze med s emuze .
Dietka v roce 2008
Lostris
| 1. 1. 2008 16:55
Ahoj všem příznivkyním dělenky,

tak už dnes o půlnoci jsem se rozhodla, že se opět po nějakém čase pustím do dietky.S tímto stravováním mám docela dobrý zkušenosti z let minulých, vždycky se mi podařilo zbavit se těch hnusných kil navíc. Teď do do toho znova, tak mi držte palce.Čauky
2008
pravaenergit
| 1. 1. 2008 12:56
Ahoje v novem ROCE,
tak jednohubky byly vyborne a dneska jedu na kytickach delam si brokolici s bramborem na cibulce ktera je osmahnuta na trosce rostlinneho oleje.uz se nemuzu dockat az to snim, protoze muj synator me dneska celej den knoura, protoze s emu derou dalsi zoubky, takze mam vazne veselo.
silvestr
pravaenergit
| 31. 12. 2007 20:23
TAKY TI PREJI A VSEM OSTATNIM HEZKEHO SILVESTRA.
Nakonec jsme si doma udelala prost epomazanku z nizkotucneho mekkeho syru a do toho sme zamichala trosku masla a cesneku a naaamkaaaa a na okurkach a paprice je to namka.
No takze vtech bujonech rikas ze nevadi ani ta soja nebo co to je?? v tom mnozstvi ktere to ma,? Ja byhc maslo brala pouze v dobe zviratek protoze obsahuje mleko nebo takove ty mlecne produkty takze to je do zviratek, ani me nenapadlo zeby to do kyticek mohlo. U kyticek budu asi vse jen varit na vode tuk asi nebudu ani pouzivat hih .
ale jak jsou zviratka tak aspon minimum tuku rozhodne ano.
TAK RKASNEJ NOVEJ ROK PREJI VŠEM
tučný tvaroh
Pajita
| 31. 12. 2007 15:58
pokud budeš kombinovat tvaroh se zvířátky,tak ten tuk už není taková hrůza. Uzvířátek víc tuku tolik nevadí. Tuk by se měl hlavně omezit na minimum u kytek. Klidně si ho dej ať nejsi o vodě. Já kupuju bujón ve zdravé výživě,zeleninovej,ten neobsahuje glutamán. Kořínková ve své knížce 100 plus jedna odpovědí,píše,že malé stopovémnožsví té "druhé " suroviny až tak nevadí. A myslím si,že v tom bujónu toho bude opravdu minimum. Ono je fakt nejlepší si obstarat co nejvíce knížek a přečíst to. Sice se najdou ještě nějaky otázky,ale už to není tak moc. Přeju Ti hezkého Silvestra a ať to v pohodě zvládneš. Já už se tu dnes neobjevím. Jdeme s přítelem na slavit mimo domov.
Také všem ostatním přeju hezkého Silvestra a hodně štěstí a úspěšné hubnití v novém roce
TVAROH
pravaenergit
| 31. 12. 2007 14:31
PAJITA

mam tvaroh ale je tucnej neni nizkotucnej .Chlap mi koupil dva tvarohy ale ty jsou tucne vadi to moc,??

Pomazankove malso mam na rpd ma skrob, dokonc ev Lidlu i ty bujony maji bramborovej skrob to je sila.A ja jsme i v magi jendom nasla soju napsanou .
no budu uz radne prohlizet etikety ti povim

A vadi ten tvaroh?? nic jineho uz nemam to snad budu o hoel vode hihi
Perla máslo
Pajita
| 31. 12. 2007 14:13
Tak to jsem zase špatně pochopila já,že myslíš Perlu,tu kostku. Tu já nekupuji,tak složení nevím. Já kupuji Floru -. Pomazánky jsou tam i zvířátkové. A máslo i rostlinné a oleje patří i do zvířátek. Na rubu,přebalu té kuchařky je novější graf,kde je to napsáno. Já většinu vaření řeším tak,že i když nemám recept podle splk,tak se snažím suroviny nahradit,těma správnýma aby to bylo v souladu s splk.
máslo
pravaenergit
| 31. 12. 2007 12:22
PAJITA nojo me to stim maslem nedoslo to sem debil . no a pockej jak jsi to myslela ze perla maslo patri do kyticek?? Ja mam zviratka ja mysela ze do zviratek. Kostku maslo s nazvem MASLO hihi pocitam do zviratek . Jojo uz sem skoukla ty pomazanky vsak tam taky misto tvarohu a masla pouzivaji same soja blivajzy brrr takze proto jsme se ptala tady ty uz mas nejake ozkousene tak mis tacilo zes rekla normalni tvaroh a hnedka uz me fantazie dohnala stacilo mit tu zakladni surovinu misto masla.-) kdyztak
rostlinné máslo
Pajita
| 31. 12. 2007 11:48
pravaenergit, pokud myslíš máslo,balené po 250 a je tam název máslo,tak to nemůže být rostlinné,protože,máslo je z mléka,mléko od krávy a kráva je zvíře. Jinak perlu nepoužívám,protože ta je sice kytička,ale opravdu konzistence řídké a pokud ji začneš šlehat s čímkoli na nějakou pomazánku,tak se Ti oddělí voda a tuk. Česnek,cibule,pórek je zelenina,tudíž neutrál. A jestli máš knížku , Kuchařka,já vím,tak tam jsou i pomazánky.
lenka korinkova
pravaenergit
| 31. 12. 2007 11:22
ja drzim tu lenky korinkove a rozdeleni dnu je mozna lepsi ale nedodrzuji to kazdej den jako nemyslim jeden den kyicky a druhej den zviratka. dneska mam druhej den zviratka a zitra dam kyticky uz s enane i tesim udelam si kapustu s bramborem.-) jinak sme si zkousela na snidani udelat sardinky s perlou maslem, ale je to hnus. Uplne s estoho stala vodova srajda. Musi to byt opravdu kostka maslo tohel s ev pomazance osidit vubec neda . Jinak co to je rostline maslo?? Kostka maslo ne??
a cesnek do pomazanek nevadi kdyz jsou kyticky,? patri cesnek do zeleniny neutralni?? asi jo ze,? jinak knizky mam tri, jedna je slavnostni kucharka a druha je , kucharka, a treti je takova asi zakladni jmenuje se DIETA JA VIM.
Ano, ano, není to Lenka Kořínková
zonan
| 31. 12. 2007 09:45
Ta mi totiž nevyhovovala. Cítila jsem velké omezení, když jsem musela dělit po dnech. Pak jsem v jednom pořadu viděla Lenku a ta sama říkala, že už své názory přehodnocuje a je možné míchat sacharidy a bílkoviny, ovšem s patřičným hodinovým odstupem.
Jinak v mém předchozím příspěvku mám velkou hrubku samozřejmě, že má být ... koutek se sójovými výrobky. Odeslala jsem to dřív, než jsem si to přečetla.

Všem přeji šťastný Nový rok
pravaenergit
Pajita
| 31. 12. 2007 09:13
Ahoj. Právě jak píše zonan,na váhu vlez až po určité době. Zonan ale uerčitě nedělí podle Kořínkové,tak pokud Ty jo,mohlo by Tě to mást. Kořínková totiž rozěluje stravu trochu jinak než např.Dr.Hay. Rybičkovou pomazánku já dělám se sardinek,tvarohu,cibulky,prozvláčnění tak 2 lžíce másla,může být i rostlinné. Hořčice,kečup,sůl,pepř. Můžeš tam zamíchat i vejce na tvrdo. Mě hodně pomohly knížky od Kořínkové. Hlavně ty pozdější. Zkus se podívat na www.jasminka.cz . Je to internetové knihkupectví a mají je v oddělení kuchařek .
pravaenergit
zonan
| 31. 12. 2007 08:30
Já jsem kdysi na váhu lezla až tehdy, kdy jsem si byla naprosto jistá, že ručička dole už bude. Poznáš to určitě na věcech. Pro mě to byl velmi důležitý psychologický efekt. Jinak držím něco jako dělenou stravu, ale trochu jinak, než tady píšete. Ráno snídám ovoce. I u ovoce však hlídám, do které skupiny patří, takže ne banán s pomerančem. Když si vymačkám šťávu, tak banán už můžu po 30 minutách, protože šťáva žaludkem proteče a tráví se až ve střevě. Svačinka je různá. Buď bílý jogurt (pozor, vůbec nehlídám tuky!) nebo ovocné musli bez přidaného cukru, o víkendu zakousnu i chlebík s máslem (klasickým nebo fĺorou). Sacharidové jídlo chce myslím pauzu 3 hodiny, pak můžeš bílkoviny. Maso však chce pauzu nejméně 5 hodin, pokud chceš jíst potom sacharidy. S tím si však hlavu nelámu, protože jsem vegetarián. Oběd: mým chlapům udělám většinou kuřecí prsa s grilovanou zeleninou (paprika, cuketa, pór, žampióny, mrkev), nebo vařenou brokolicí přelitou smetanovou omáčkou (moc dobré), případně jinak upravenou zeleninou. Já mám zeleninu buď s bramborami nebo tofu, nebo některým ze sójových výrobků. A svačinka: miluji jednoduché zeleninové saláty. Ledový salát pokapu olivovým olejem, nakrájím rajče, salátovou okurku (občas olivy nebo mozzarellu) a dlabu. Po takovém dni jdu spát s úžasným pocitem lehkosti, nic mě nebolí a nemám žádné chutě, protože jsem baštila všechny skupiny.
V některých obch. domech TESCO najdeš i koutek ze sójovými výrobky. Můžeš i vyzkoušet Šmakouna. Je to čistá bílkovina (vyroben z vaječných bílků) a není nejhorší. Upravuješ ho přibližně stejně jako maso, jen o hodně kratší dobu, zasytí a má velmi málo kalorií.
Přeji Ti, abys svou dietu prožila bez návalu chutí a časem si tento styl tak zamilovala, že už se nezačneš stravovat jinak.
pomazanky
pravaenergit
| 30. 12. 2007 22:42
A zceho delas tu rybi pomazanku co do toho davas,? maslo?? hele ja kupuju domu bud jednicku maslo tu kostku, nebo PERLU tu levnou co nema moc tuku.
na to pomazankove maslo juknu hnedka ..............NO A MAS PRAVDU FAKT JE TAMNAPSANEJ BRAMBROVEJ SKRO TO SOU ZMETCI hihi a existuji i bez toho?? ja je koupila v Lidlu vis,? No tak nic tak mam ten tvaroh no oducnenej.Jinak mlika odtucnene jsme si koupla dve teda odstreene, ale jinak mame doma polotucne prave jak pises ja necci prijit o zuby a klouby.No ten graf mam taky vylepenej na kuchynske lince, ale visjak jsou vecy ve kterych tapu.-).Treba ty sojove majonezy a mlika to ani nevim kde je k sehnani ja totiz nakupuji jen v marketech.LDL, GLOBUS A NEKDY TESCO. ja do mesta musim se skoro manzou dojizdet. Jsem povecerela ctyri male tenke parky a je mi snich zle. celej den semi to jidlo nejak rvaci brr.r a to jsme toho moc nemela. a malo piju boli me hlava takze jsme si koupila hodne neperlivych vod na piti a jdu do toho hihi ..jsem do toho desne zapalena, ale mam strahc rpave stoho ze vlezu pak na vahu a rucicka se nehne a budu desne sklamana a to vazne neprida. Co si myslet pak?, trva to treba tyde nez to zacne nebo tak,? at vim??

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
..Magda
6. 6. 2025 09:38
73455
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55