Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

jakou pomazánku ?
Pajita
| 30. 12. 2007 20:55
Ahoj. Jo to v pohodě můžeš.Ale dávej si pozor na složení pom. másla. Některé obsahuje i škrob. Já přímo odstředěné mléko,nebo výrobky z něj nejím. To odstředění je na úkor vápníku,tak používám polotučné výrobky. Můžeš taky připravit pomazánku rybí,nebo vajíčkovou. Já jsem ze začátku měla graf na dvířkách linky a koukala tam. Potom už se mi to nějak zafixovalo v hlavě a nemusím nijak moc přemýšlet,co s čím.
POMAZANKA
pravaenergit
| 30. 12. 2007 20:37
a JAKOU mam udelat pomazanku?? Muzu treba TVAROH NETUCNEJ, NEBO POMAZANKOVE MASLO?? JE DELANE Z ODSTREDENEHO MLEKA..bych si chtela na silvestra na zviratka prost eudelat jednohubky z rajcatek a nato bud ten tvaroh nebo to pomazankove maslo a do toho cesnek .TO MUZU NE,? nejak vtom tapu . a enchci slapnout vedle a zastavit tu dietu .
delena strava
pravaenergit
| 30. 12. 2007 19:47
Ahjyk,no prave ze ja mam z knizky od korinkove graf atam prave vden zviratek je napsane ze i uzeniny tak me to zajimalo. Jsem si teda v Lidlu koupila nejaky sunkvoy tycku ja bohuzel bez masa bych zahynula. rvat do sebe jen kyticky tobych se mohla jit rovnou zasadit na zahradu
uzeniny:(
zuzu
| 29. 12. 2007 19:41
holky ja myslim, ze jestli chcete delat neco se svoji vahou a hlavne tukem v tele, tak salam vynechte, nejaky polican, parky, tocak, klobasy, majky pastiky(nemam prehled co vsechno se da koupit, maso totiz nejim)..no ja myslim, ze jde o zvyk si to nedat..navic zenska nemuze jist tolik masa jako chlap a myslim, ze se bez nej obejde vubec..kdyz uz tak libove, jinak si myslim, ze bojujete zbytecne..nebo spis jen takove psychicke placeboa hlavne pohyb a pohyb co to jde...
salám ?
Pajita
| 29. 12. 2007 19:00
Ahoj. Uzeniny by se měly celkově omezit na minimum. Ale abych pravdu řekla,když jsem od někud přišla a měla jsem zrovna zvířátkový den a velkej hlad,sáhla jsem i po té vysočině,nebo lovečáku apod. Tyhle salámy mám totiž v lednici pro partnera,který takové záležitosti více než "může" .
delena strava
pravaenergit
| 29. 12. 2007 17:54
Ahojky, tak dneskem jsem zacla, ale jako ma docela hlad. ted sem snedla dva krajice chleba s medem .jinak jsme mela dneska zeleninovou polevku a mrkev s bramborem. no zitra jdu na masicko abych nezblbnula. Jo a jak to je se salamama?? Muzou se vsechny druhy salamu?? nebo spise sunka libovejsi?? takova vysocina a takove tucne salamy asi ne co?? nebo myslite si ze jo? napiste at vim.
splk a hormony
Pajita
| 28. 12. 2007 15:18
Na každého má antokoncepce asi jiný vliv. Já jsem po ní měla i jiné zdravotní problémy,ale záleží i na druhu antikoncepce. Přečti si příspěvky této diskuze na str. 67
splk a hormony
listicka2007
| 28. 12. 2007 13:18
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jestli některá nemáte zkušenost s dělením a hormonální antikoncepcí,prý to dohromady nejde a nehubne se!Co s tím?Nebo některá máte pozitivní zkušenost?Díky
delena strava
pravaenergit
| 27. 12. 2007 21:31
ahoj jake byly svatky,? no unas o jidle takze sila zitra zacinam s delenou stravouuu uz se desne tesim hih vazne se desne moc tesim to s eani popsat neda.
navsteva odjede zitra sem furt varila jsme utahana jako kun neverim ze to rikam, ale UZ ABY JELY HIHI
máslo
pravaenergit
| 21. 12. 2007 18:58
Ahojky dekuji. Vazne zhodit musim a tesim s enato.Pamatuji si ze vzdycky jsme mela desne chute na sladke. snad zas nebudou, idkyz vim ze budou hih no nejak to prebit musim. Jo tak zacinam 27 s dietou no asi zacnu na novje rok vazne. 27 sem pozvana s rodinou k prababicce na obed no tak tobyhc neukecala a zas rok tam nebduhihi takze pockama nebudu si delat zlo doma hihi
máslo
Pajita
| 21. 12. 2007 11:45
Ahoj v den zvířátek,můžeš máslo použiít. Kořínková dokonce ve svých pozdějších kuchařkách používá dokonce i anglickou slaninu. Záleží jakého grafu se budeš držet. Nejrychlej jde hubnutí s tím prvním a tam používá jen asi minimum rostlinného oleje. Držím Ti palce,aby jsi opravdu začala a krásně zhubla.
delena strava
pravaenergit
| 20. 12. 2007 23:08
ahojky tak ale alkohol uplne zastavuje hubnuti delene stravy to pojedes zase odznovu. jojo pockam po vanocich zacnu hnedka dvacateho pateho ja se nato normalne i tesim jsem uz vazne v nouzi jinak bych se netesila.Tri kila za deset dnu je super.to gratuluji.Juuuva.
Prozradim proc chci tak mocinky zhodit jo??
Mela byhc se vdavat v lete no a ja chci byt na svatebnich fotkach ktere se schovavaji na cely zivot spkojena a krasna.hih a taky v lete jedeme na dovolenou k mori to jedeme jest epred svatbou jen autem do chorvatska a nerada byhc jak skoci do vody vyplasily lidi ze je ve vode nejaka velryba .
jo prosim jak to je s maslem?? kdyz neco delam k jidlu malemu tak mu to delam na masle. tohle asi nehrozii, ze,? jako mylsim vden zviratek.
No sobe maso nechci porad varit nacem to prosim mam pripravovat potom?? mame doma ud maslo, nebo slunecnicovej nebo olivovej olej jinej nekupuji
splk
tlinkit
| 20. 12. 2007 08:21
dobré ráno.....no pokud bys to chtěla porušovat, tak je asi fakt lepší začít až po Vánocích a pořádně...já jsem se dnes vážila a mám 3 kila dolů a začla jsem před deseti dny(a opravdu nehladovím...to bych nezvládla)....jen dnes budu trošku hřešit...budu mít rostlinky a večer si dám alkohol...nějaké vínečko nebo něco...mám třídní sraz a pak jdu na koncert a .... dám si to za odměnu.....
delena strava
pravaenergit
| 19. 12. 2007 15:20
jeva jeva jeva no asi to encham vazne potech vanocich toby prome bez tohodle nebyly vanoce a nez drzet dietu a neuplne tak radsi jest epockam a po vanocich nato vazne vlitnu.bude to nejrozumnejsi
Vánoce
Pajita
| 19. 12. 2007 14:55
Ahoj. Tak to je trošičku problém. Dalo by se to zkobinovat,jedině tak,že by jsi si dala hrachovou polévku,buď ráno, a potom tak 6 hod pauza (luštěniny tráví člověk déle),nebo druhý den. Ryba by nemusela být smažená,a pokud ano,tak obalená v ořeších. Ale nevím,jak to chutná,nezkoušela jsem to. A salát s cukety. Ten jsem vyzkoušela a je to dobrá alternativa bramborového salatu.
delena strava
pravaenergit
| 19. 12. 2007 13:47
ahoj a jak to udelam s vanocema,?? dneska jsem zacla ale tapu nad vanocema ja rybicce a salatku neodolama plivce hrachove uz vubec neje to jednou rocne a tomu prost eneodolam silvestr zmaknu v klidecku ale vanoce nenenen
pravaenergit
zonan
| 19. 12. 2007 08:32
Začít můžeš i teď a možná to bude lepší, než jako novoroční závazek. Nic Ti nebrání v tom, abys dělenku štědrovečerní večeři trochu porušila. Dostaneš tak příležitost porovnat své fyzické pocity při dělení stravy a naházení všeho možného do žaludku. Dělenka není jen o hubnutí, ale i o dobrém zdravotním stavu.
Dobrá zpráva pro dělitelky
zonan
| 19. 12. 2007 07:42
Manžel občas chodí ke své obvoďačce na přístroj, který zjišťuje zdravotní problémy. Princip nebudu vysvětlovat, ale proklepne fakt celé tělo a sama jsem si u ní jednou vyzkoušela (mám jinou obvoďačku), že odhalil všechny mé zdravotní problémy. Při poslední návštěvě se ho MUDr. ptala jestli nezměnil způsob stravování, protože všechny hodnoty má daleko lepší. Jistě, že ano, asi 2 měsíce už dělí . Mám z toho ohromnou radost. Při dělené stravě se sice i já cítím daleko lépe, lehčeji, ale mít to takhle potvrzené i od MUDr. je super.
delena strava
pravaenergit
| 18. 12. 2007 17:12
Ahojyk, muzu s ekvam pridat??? Mam jedenacti mesicniho syna Kamilka a po porodu jsem mela 80 kg a kdyz jsem rpestala kojit vysplhala jsem se na 95 kilo je to hnus mam vysku 164 cm sem mala spekata koule. Kdysi sem delenou stravu doma drzela kdzy nam ejst evarila moje mamka a zhodia jsem dkysi sest kilo jako pubertacku me to nezajimalo. ted sem vyzkousela kazdou dietu co existuje a vse s evrtailo zpatky vim ze delena strava jojo efekt nevraci,tak chci stim zase zacit. Ale od Noveho roku protoze ted pred vanocema nevim ejstly byhc zmakla ten naval tech navstev. Myslite ze mam ted zacit?, ale jak byhc to vyresila se stedrovecerni veceri?? to asi neklapne hihi .
splk
tlinkit
| 18. 12. 2007 11:29
Ahojte všechny dělitelky, tak se znovu ozývám po čtrnácti dnech...pořád dělím...začínala jsem se 79kg a včil mám76,5 ...takže to funguje a začíná mě to fakt bavit...držte mi palce ať o Vánocích moc nehřeším ...hlavně ten alkohol..jééjej
olivy
zuzu
| 5. 12. 2007 13:09
olivy jsou zelenina, ale jsou dost tucne a syte, lepe se jim kdyz hubnes vyhybat..to chce spis okurku a salat
splk
tlinkit
| 5. 12. 2007 10:28
Ahojte všechny dělitelky tak jsem před dvěma dny znova začla dělit, už jsem se na sebe nemohla dívat do zrcadla...vím, je to sice před Vánoci, ale takto bych se mohla vymlouvat pořád, a myslím, že i Vánoce jdou přežít dělením.... tak mi držte palce...držím ten "nejpřísnější" graf...za jak dlouho bych mohla něco poznat?....
...před dvěma lety jsem dělila 4 měsíce a 10kg bylo dolů jak nic, moc se na to těším až se to konečně rozjede....měřím 170kg a vážím 79kg...a můj cíl je 65kg....budu tu psát mé úspěchy.-)....
...a ještě dotaz:...olivy jsou zelenina?
dieta
gracianna
| 30. 11. 2007 09:59
Zdravím Vás všechny které chceme být štíhlounké!!!!!Jak vidím tak nás tady moc není,už nedělíte????Je fak,že jsem na týden přestala dělit,ale opět dodržuji první graf,ale chce to trpělivost.Pište ať tady nejsem sama!!!!!!!!!!!!!!!!§
delenka
Kuratko
| 23. 11. 2007 18:24
Ahoj..uz jsem tu dlouho nebyla..jak jde hubnuti? Chtela jsem se zeptat,jestli ma nekdo vyzkousenou Korinkovou a i Haye a jestli muzete rici,ktera je lepsi(ktera lip funguje) A jeste jestli mi muzete poslat nekdo jidelnic ek,kdo jite podle Haye..me se u nej libi ty syry na chleba,jogurty atd,ale zase plno veci jsem nenasla zarazenych..napr.kecup,horcice,nebo treba nakladana zelenina,koreni..mam v tom jeho rozdeleni trochu zmatek..i to ovoce divne kombinuje..ale ty syry se mi moc zamlouvajiprosim,jestli mi nekdo muzete odpovedet..diky a hezky vikend
Ahojka dělenky,
navir
| 20. 11. 2007 15:22
dlouho jsem tady nebyla, měla jsem děsný záhul v práci a do všeho toho mi přišlo stěhování. Ale moc na vás všechny myslím, a VYDRŽAT VYDRŽAT VYDRŽAT !!!! Ať nám jdou kila dolů.
cvičení
zonan
| 15. 11. 2007 21:18
Když nemůžeš cvičit, zkus to mentálně. Když si tělo zvyklo na pohyb, pamatuje si to. Pokusy se sportovci ukázaly, že i při představách probíhajícího tréninku se zapojovaly stejné svaly jako ve skutečnosti.
odkyselování organismu.
Pajita
| 15. 11. 2007 16:38
Dík za upozornění. už ani nevím,kterou antikoncepci jsem brala. Ale já to nemám jako antikoncepci,ale jako lék. Od 18. mám určité hormonální problémy. Tak mě léčí hned tabletkami,hned injekcemi a pod. Při jedné hormonální léčbě,po mě lékař chtěl,abych snížila váhu,nešlo to. Když jsem vysadila hormony,během půl roku jsem stratila 15 kg. A bez dělení. Myslím si,že každý organismus je na něco víc,nebo míň citlivý. Nakonec jsem si koupila ve zdravé lékárně bylinkové kapsle a zatím to funguje a dělená strava taktéž. Ale nevím,jeslti se to teď znovu nezarazí. Jsem totiž bez pohybu. Natrhla jsem si kolenní vaz a mám přísný klidový režim. Ale doufám,že když dělím,tak alespoň váha nepůjde nahoru. I když se nemusí cvičit,tak přece jen je potřeba alespoň bežný pohyb.
antikoncepce
gracianna
| 15. 11. 2007 10:49
tak mi to nedalo a mluvila jsem se segrou a HUBNE i když bere antikonc.má 2kg dole za 10dnůono fakt je potřeba studovat složení potravin!třeba bacha na dia piškoty (včera je studovala ségra)obsahují vejce!nebo některé rostl.másla obsahují sušené mléko atd.já tu slabou vrstvičku rostl.másla si na tm.pečivo dávám,ale musí být rostlinné!!!!dnes např.mám rostlinný den.snídaně:tm.chléb s rostl.máslem a dia džemem a ovocný čaj.svačinka:hrozny oběd:palačinky na tefl.pánvičce s nutellou-splk pak si udělám toust a nějaké ovoce a na večeři am.brambory se sojanézou.mňam
SPLK a antikoncepce
zonan
| 15. 11. 2007 10:08
HA užívám 3 měsíc, dělenku držím a váha klesá. Je důležité, jaký typ HA užíváš. Já mám Jasminelle, protože jsem kdysi při HA přibírala, což u levnější HA připouští už i můj lékař. Dočetla jsem se, že při užívání HA je důležité odkyselovat organizmus, protože kyselé naplaveniny neodcházejí přirozenou cestou menstruací, ale usazují se v těle. Takže udkyseluji, jím hlavně zásadotvorné potraviny (to ze zdravotních důvodů), dělím a stále hubnu přibližně 0,5 kg za týden.
dieta
gracianna
| 15. 11. 2007 09:54
Graf dodržuji ten první,protože chci rychleji hubnout.Antikoncepci neberu mám tělísko.ale jsem zvědavá jak pokračuje sestra,ta má antikonc.a začala dietu držet se mnou 5.11.dnes je 15.11a ráno jsem se vážila a mám dole 3kg.přesně! pak písnu jak je na tom ségra!a to mě včera honila mlsná tak jsem si udělala nutellu podle receptu který tady někdo napsal a je celkem dobrá.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
..Magda
6. 6. 2025 09:38
73455
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55