Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
puding.....
cojka
| 5. 11. 2007 19:46
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Lupinky mam take rada,ale pri delence jsem si je jeste radsi nekupovala..nerada bych neco pokazila a to si radsi dam to musli
Kytičkový pudink můžeš udělat sójové nebo ovesné mléko a pudink a med. Mně v pudinku moc med nechutná, ruším mi tu chuť pudinku, tak já do pudinku dávám třtinový cukr - koupíš jej v prodejnách zdravé výživy, v Albertu,...Když píšeš, že jsi na musli, tak máš možná i ráda corn flakes. Já místo piškotů občas přimíchávám corn flakes(i když v nich je cukr
)nebo ovesné vločky anebo špaldové, jáhlové či jiné pukance. Ty koupíš ve zdravé výživě - nejsou ničím ochuceny jsou to čisté jáhly,..takže to jsou kytičky
..rano jsem mela muj tvarizek s medem a trosku ovoce,pak jogurt s medem(sem dneska naka pri chuti na med),pak trosku medove "cokolady" a ted tunaka s brokolicovou kasi(tu taky muzu..ten roztavenej syr tam..mnaam
..uz se ale strasne tesim na kyticky..ja mam rada zviratka jen kvuli tem tvarohum a jogurtum,jinak maso mit vasto nemusim,ale jak uz tu bylo receno..zviratkovy den je preci jen c hudsi a tudiz mozna proto vic hubnouci
..lae zitra jdu cvicit,tak si dam do nosu
) nové trendy v dělené stravě, tak bych věřila zkušené Cojce a klidně si ten puding udělej, moc se tím pokazit nedá. Ke cvičení gratuluju, taky se dneska odhodlávám, že opráším KING GYM a aspoň 50 udělám
. Dneska mám kytičkovej den:
..ale ja vim,ze rychle urcite nehubnu,tak se vazim po delsi dobe,aby tam aspon to kilo bylo.Preji hezky den
Tak snad kolem poledne se připojím. Kuřátko, VYDRŽ.
Já jsem taky ten ulítlej typ, co se jde klidně zvážit v noci když se vzbudí
Zvykla jsem si na to.Chtěla jsem přejít taky jenom na zdr. stravu ale dopadla bych hrozně.Neudržela bych se.