Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

puding.....
cojka
| 5. 11. 2007 19:46
Myslela jsem samozřejmě sojové mléko. Kuřátko se ptalo, jestli tam může dát normální puding , myšleno prášek, tak jsem ji to jen potvrdila. A sladit může fruktózou. Já mám med zadarmo, tak co jde, sladím medem a v pudingu mi nevadí. Ale vše je o chuti každého z nás. Nedávám ho tam moc, mám ráda sladké, ale ne přeslazené věci. I tu čokoládu z medu si ředím vodou, rozehřeji, přidám přísady podle chuti a není to tak sladké jako ze samotného medu.
hubnutí
Kuratko
| 5. 11. 2007 17:50
Diky Petro,me to s tim pudinkem bylo divne..spatne jsem cojku poc hopila.Take jsem si rikala,ze to musi byt sojove mleko a ne obyc.Jinak dneska jsem si koupila fruktozu,s ni s e smi sladit v obou skupinach ze?Lupinky mam take rada,ale pri delence jsem si je jeste radsi nekupovala..nerada bych neco pokazila a to si radsi dam to musli
pudink
Petra
| 5. 11. 2007 17:08
Ahoj Kuřátko,
nedá mi to neporadit s tím pudinkem Kytičkový pudink můžeš udělat sójové nebo ovesné mléko a pudink a med. Mně v pudinku moc med nechutná, ruším mi tu chuť pudinku, tak já do pudinku dávám třtinový cukr - koupíš jej v prodejnách zdravé výživy, v Albertu,...Když píšeš, že jsi na musli, tak máš možná i ráda corn flakes. Já místo piškotů občas přimíchávám corn flakes(i když v nich je cukr)nebo ovesné vločky anebo špaldové, jáhlové či jiné pukance. Ty koupíš ve zdravé výživě - nejsou ničím ochuceny jsou to čisté jáhly,..takže to jsou kytičky
hubnutí
Kuratko
| 5. 11. 2007 16:52
Dobre,budu si to tykani pamatovat..ja dneska opet zviratka,ale nak uz jich mam asi dost,protoze me boli cely den zaludek a i to ve me od vcera nak bubla vsechno..no nevim cim to.. ..rano jsem mela muj tvarizek s medem a trosku ovoce,pak jogurt s medem(sem dneska naka pri chuti na med),pak trosku medove "cokolady" a ted tunaka s brokolicovou kasi(tu taky muzu..ten roztavenej syr tam..mnaam)..a jak se znam v 5to u me nekonci,takze pak jeste nec o ..uz se ale strasne tesim na kyticky..ja mam rada zviratka jen kvuli tem tvarohum a jogurtum,jinak maso mit vasto nemusim,ale jak uz tu bylo receno..zviratkovy den je preci jen c hudsi a tudiz mozna proto vic hubnouci ..snazim se kytickam vyhybat,protoze vim,ze zas prijde na radu musli a to sem jak utrzena..lae zitra jdu cvicit,tak si dam do nosu ..jinak se chci zeptat cojky..psala si .ze si muzu udelat normalni puding?Jakto?Vzdyt normalni mleko a puding(to je skrob ne?)..to nejde..nebo..?Ja to sojove jeste nemela..vlastne jeste nikdy nic sojoveho,tak si neumim predstavit,jak chutna.
Kuratko, Kuratko
navir
| 5. 11. 2007 15:20
už jsem Ti jednou psala, že na netu si všichni tykáme , tak žádná křeč. No a zdravím Cojku a k tomu sojovýmu mléku nevím co říct, já soju nemusím, ale kdesi cosi jsem zase slyšela, že patří do bílkovin. Takže já bych ji řadila tímto pádem do zvířat, ale ptrotože neznám (a ani nechci znát ) nové trendy v dělené stravě, tak bych věřila zkušené Cojce a klidně si ten puding udělej, moc se tím pokazit nedá. Ke cvičení gratuluju, taky se dneska odhodlávám, že opráším KING GYM a aspoň 50 udělám . Dneska mám kytičkovej den:
8,00 snídaně: 1/2 l čaje, 2 plátky dýňového černého chleba a na to zamazat dírky Florou, rajče + káva
11.00 hod bramborový guláš (místo buřtu jsem dala houby a použila zeleninový vývar), plátek dýňového chleba, čaj
14.00 to samé v bleděmodrém a večer z guláše vyberu brambory a uvařím si k němu špagety (bezvaječné) Zatím papapapa a držím palce
sojové mléko.....
cojka
| 5. 11. 2007 14:00
Kupuji dost často soj.mléko. Mám ho před sebou a název je ZAJÍC,( to je asi firma, protože vyrábí i pohankové mléko a jiné) Sójový nápoj a pod tímto nápisem je Natural, bývají i s vlákninou nebo se smetanou. Já ho beru v lékárně, řeknu že chci sojové mléko se zajícem a mám ho. Ale mají ho všady v obchodech. Žádný cukr v něm není, pročítala jsem složení. Puding si můžeš dát normální a osladit medem. Dělávám si to taky. Měla jsem tu dnes návštěvu, tak mám vypité 3 kávy a po poledni jsem snědla králíka na zelenině, jinak nic. Pak si dám kousek sekané, teď ji peču. Pro muže klasická, pro sebe jsem si udělala bochánek bez přidání rohlíku. K tomu asi rajče, nebo okurku. Možná něco ještě večer zobnu, ale to uvidím podle chuti. Někdy mám chvilky, že nevím co bych zhltla a někdy mi stačí málo. Ale to máme asi všechny, že? Hezký zbytek dne, vám všem.
navir
Kuratko
| 5. 11. 2007 12:53
Jo a omlouvam se za tykani,nikdy si neuvedomim,ze jsem trochu mladsi a ze nejsou tu vsichni v mem veku
nevir
Kuratko
| 5. 11. 2007 12:52
Moc dekuji za ukazku jidelnicku.Ja vim,ze kdybych se drzela prvniho grafu,asi to pujde rychleji,protoze tam neni povoleno skoro nic,ale ja se drzim normalne toho posledniho a tam uz clovek muze rict,ze si pochutna..a tim spis to vydrzim drzet dlouho.Med se muze i se zviratky v tom poslednim grafu,i dia marmoska,takze super.Ja si k snidani neumim predstavit burta,nebo parky,jak pises ty....to ja musim ten tvaruzek,jogurt..zkratka neco jemnejsiho A jak tak koukam na vase jidelnicky,moc toho nikdo nejit teda..ze bych jen ja byla takovy zrout?Mlsal? ..no nic,ja zapojuju posilovnu,takze myslim,ze at budu delit,nebo ne,pujde to sic hodne pomalu,ale pujde..doufam teda.Ale u deleni pro jistotu zustanu,mam preci jen pocit,ze zhubnu lip a ze muzu vic jidla Jeste se chci zeptat..vcera jsem si chtela koupit sojove mleko,abych si udelala puding(ten smi byt normalni doufam?)..a na tom mleku bylo ve slozeni..sojove boby...a mimo jine cukr..je to v poradku?Radsi jsem ho nebrala,pac vim,ze cukr se nesmi,ale na jina mlicka jsem zatim nekoukala,tak nevim,jestli je to u sojoveho normalni,ci ne.A taky jsem videla sojove ruzne ochucene,to se smi?Budu vdecna za rady..moc dekuju
Jídelníček
navir
| 5. 11. 2007 12:34
Ahoj Kuřátko, co se týče toho Tvého medu s tvarohem, to Ti já, stará struktura, neporadím, protože já se držím původní dělenky a tam ještě sýry byly zvířata a med rostlina. Takže toto bych určitě já nekombinovala. Taky si netroufnu dopoledne držet kytky a odpoledne zvířata. Umělým sladidlům se vyhýbám a naučila jsem se již před mnoha lety pít kávu i čaj hořké a taky mě uspokojí voda s citronem. Navíc ta prý odbourává tuky - jsem kdesi slyšela Co jsem přečetla tady příspěvky, tak myslím, že Kačule je odborník a Jessy atd.,taky, já si moc radit netroufám, ale nějaké zkušenosti mám a ono taky mnohdy co platí na jednoho, neplatí na druhého. Co se jídelníčku zvířatového Ti můžu posloužit sobotou a nědělí:
So - 8,30 hod.snídaně 1 opečený špekáček pokapaný worčestrem, 1/2 papriky, rajče, 1/4 l ovocného čaje, 1/4 l kávy (piju rozpustnou bez smetany a cukru)
11,00 vývar z kostí, s nakrájeným masem a kořenovou zeleninou - zkrátka hovězí polévku. Rodině jsem dala nudle, sobě víc masa a bez nudlí
14,00 - zapékaný květák (recept viz výše v příspěvcích) s okurkovým salátem, rodina s bramborem
17.00 - bílá Activie
19,00 - cca 5 dkg šunkového samámu, eidam a rajčata
NE - 9,00 káva, 2 nožičky párku s hořčicí
12.00 - pečená žebra se zelím (pro sebe jsem ho jenom podusila s cibulkou na sádle, pro rodinu jsem zahustila strouhaným bramborem), trochu piva na zapití (rodinka samozřejmě s knedlíkem)
15,00 - talířek vývaru
18,00 - ozobala jsem další žebro, 2 dcl bílého suchého vína
20,00 - salám, sýr, paprika, 2 dcl bílého vína a mezi tím litry čajů a vodu s citronem. Taky jsem v sobotu umývala okna, takže byl zvýšený pohyb, zato v neděli jsem lenošila
navir
Kuratko
| 5. 11. 2007 10:50
Diky za podporu,zatim drzimJa si taky myslim,ze zviratkove dny jsou vic na hubnuti,ja ted drzim treti den zviratka,ale uz je toho masa po tri dny na me moc.Ja bych to mela nejradsi tak..rano miluju tvaroh s kakaem a medem,toho bych mohla tuny a k obedu bych si dala kyticky a k veceri zase treba maso,ale to nejde nooo ja musim delit po dni,behem dne tomu neverim uz vubec.Ale popravde..on kdyz nekdo ji rad jako ja,je myslim jedno,jakou skupinu ji,protoze kdyz clovek chce,vzdycky si najde neco ,co muze ten den mlsat..napr ja jim porad ten med s kakaem a ***em ztuhly v mrazaku..je to mnaaaam..a ne ze si dam lzicku,pekne si dam co mam chut a pri kytkach zase to my jiz stokrat zminovany musli..takze ja si vymyslet umimtak se aspon ukaze,jest je to o kaloriich,nebo skutecne ne.Druha vec je taky ta antikoncepce no..jestli to jde i pri tom,ale cim vic o tom premyslim,myslim,ze proc ne..je to blbost.Teda nevim ,ale myslim si..jinak ty slazene limci snad nevadi ne..vim,ze je urcite zdravejsi voda,nez neco slazene umele,ale kdyz ja vodu moc nemusim..ale asi ji teda zacnu pit..kvuli ty chemii spis,nemyslim si,ze to ma vliv na delenku.Muzes mi napsat tvuj jidelnicek ve zviratkovym dni?To je hezke dve kilca za tyden..hmm..to bych si musela odpustit ty my mediky asi jist jen snidani,obed a vecu,pak jo..ale to ja neumim..naobedvat se a do vecere nejist,nebo jen jabko treba.Ja se nevazim,protoze bych se akorat nervovala..kdyby tam bylo vic.Samozdrejme,ze kdyz je min,tak to povzbudi..a jak..ale ja vim,ze rychle urcite nehubnu,tak se vazim po delsi dobe,aby tam aspon to kilo bylo.Preji hezky den
Recept
navir
| 5. 11. 2007 10:02
Ještě se s vámi podělím o recept na zapečený květák, pokud máte zájem : Uvařit palici květáku v osolené vodě a nechat okapat. Na ka***nce oleje příp.trošince angl.slaniny osmažit do zlatova cibulku, hned přidat celý kmín, pokud jsou houby tak povařené houby, ale můžou být i žampiony z plechovky a nechat trochu opražit. Na to vyplknout o sádlo obraný vepř.landšmídt (v žádném případě kuřecí,není dobrý), ten tam šupněte vcelu a šťouchačem na brambory ho rozmělněte na kaši. Do toho hoďte květák, taky šťouchačem rozmělněte, osolte, opepřete, oworčestrujte, zkrátka co kdo rád a dejte zapéct do trouby. Po cca 10-15 min. přidejte rozkvedlaný vajíčka, trochu je dostaňte dovnitř, aby nezůstaly na povrchu a zasypte strouhanou Nivou nebo Eidamem. Pečte, až se udělá kůrčička. Dá se jíst i za studena a rodině k tomu můžete uvařit brambory. Výborný s okurkovým nebo rajčatovým salátem a je to rychlý. Dobrou chuť.
Jídelníček
navir
| 5. 11. 2007 09:52
Kuřátko, ještě mě napadá,alespoň na mě to působí, zařazovat víc zvířecích dnů. Ony ty kytky jsou výživnější. Já teď jedu 4-5 dnů zvířat a 2-3 dny kytky. a od 29.10. do včerejška 2 kg čisté váhy dole . I když ona ta kila, mršky jedny, jdou z počátku rychleji dolů. A taky bych tedy rozhodně vynechala ty slazený nápoje. Raději ovocné nebo bylinkové čaje a neperlivou vodu a moc a moc, aspoň 3 litry denně
Ahoj dělenky milované
navir
| 5. 11. 2007 09:03
Koukám, jak se od pátku rozjela disluse . Já vás všechny mooooc zdravím, v rychlosti jsem si vás přečetla, ale teď musím honem do pracovního procesu. Tak snad kolem poledne se připojím. Kuřátko, VYDRŽ.Já jsem taky ten ulítlej typ, co se jde klidně zvážit v noci když se vzbudí A každé deko mě pozitivně nabudí. Zatím ahojka
kacula
Kuratko
| 5. 11. 2007 08:40
No zhubla se rict neda--vazila jsem se nez jsem zacla delenou stravu,to sem mela 72,pak jsem se po 14 dnech vazila u kamaradky a mela 71.1..ale od ty doby jsem se nevazila..je tu uz 10dni asi,takze nevim,treba to i bylo jeji vahou,na moji bych treba mela stejne.Chystam se zvazit cca v sobotu,tak mi drzte palec..ale jestli jsem naky to deko zhubla,myslůim si,ze spis pohybem asi a tim,ze nejim tak,jak bych jedla,kdybych se neovladala.Nerikam,ze jim malo jako ty treba ..ale min nez jindy..nebo in mlsam spis a snazim se hlidat trocha kolik toho jim..i kdyz se kolikrat pekne precpu ..i ty jsi psala,ze jis malo(a to dost nato,abys hubla rekla bych)..takze zacinam poezirat,ze to neni o delence,ale vazne o malem poctu kalorii.Jestli se pletu,jedine dobre.(I kdyz zase to moje musli..tak ja nevim no)mejte se paaaa
Zelen
emgeton
| 4. 11. 2007 23:44
Podle poslednich vyzkumu NASA, bylo zjisteno ze Citron je vlaste zelenina, a kdo si mysli opak, at se do me pusti. A ty necum blbne Blanko
Kuřátko
Kacula
| 4. 11. 2007 21:50
No tak vidíš, že jsi zhubla !! I když třeba malinko, ale každopádně je to pozitivní zpráva !! Mě tohle vždycky žene kupředu. Proto se vážím každý den i když se to teda nemá.... Už jsem zvědavá na zítřejší ráno , doufám, že to bude příjemné zjištění...
Jessi
Kacula
| 4. 11. 2007 21:46
Ty už nepotřebuješ víc hubnout . Já bych byla šťastná jak blecha za tvoje výsledky !!! Je super, že si držíš váhu a že máš pevnou vůli a stále nehřešíš .
Kacula
Jessi
| 4. 11. 2007 21:23
Ahojky,
Tak jses dala znova na dělenku.Tobě to tak precizně funguje.Je to takové nenaslné dělení.Držím ti palce.Mi už váha nejde dolů ale ani nahoru.Zvykla jsem si na to.Chtěla jsem přejít taky jenom na zdr. stravu ale dopadla bych hrozně.Neudržela bych se.Já většinou mám ráno kytky a oběd a večeři už zvířatka.Tak to střídám většinou každý den.
hubneme:-)
Kuratko
| 4. 11. 2007 20:03
Hmmm jak mrzute..ale urcite se da jist vic nez kdyby clovek jedl michane,tomu ja verim,protoze toho musli,co ja sporadam..to ma kalorii hafl a nepribrala sem ani n..naopak naky gramy zhubla
Kuřátko
Kacula
| 4. 11. 2007 19:20
No vidíš a mně toho připadá dost a ještě nic moc zdravého ... na tu sekačku nakonec ani nedojde, dala jsem si místo toho bílý jogurt s kakaem, oříšky a rozinkama. Víc už nic . Já jsem se přesvědčila na vlastní kůži, že se nedá jíst neomezené množství dělené stravy, aniž by člověk nepřibíral, tak to raději nedělám...
Kuratko
| 4. 11. 2007 17:25
Ty toho teda moc nesnis za den..snidane..nekdy svaca,obed,pak dloooouho niic a lehka veca...to zavani normalni dietou ..to se nedivim,ze si zhubla za den..to ja jim vic asi..porad neco zobuA ta bomboska..to vydrzis,ja treba cokoladu nemusim,jako jo,ale ja sem spis susenkova...a myslim,ze kdyz si das ten medik,jak papam ja s tim kakaem a ***em,je to lepci a nahradi to ,alespon u me tuz cokosku dokonale..
Kuřátko
Kacula
| 4. 11. 2007 16:36
No to jsi teda byla pilná!! Já dneska celý den relaxuju a jenom se válím v postýlce a koukám na tv... dneska jsem měla ráno hemenex s kečupem a kyselýma okurkama, potom trošku tvrdého salámu s rajčátkama, pak k obídku pečené kuřátko se zeleninou a k večeři asi sekanou s rajčatama. Mám hroznou chuť na čokoládu.... dneska jsem dostala bonboniéru... teď leží na stole...hrozný pokušení...
Na zítra plánuju k snídani tmavý chleba s lučinou a rajčata, ke svačině nějakou dia sušenku, k obědu bramboračku a ještě jeden chlebík, ke sváče jablíčko a k večeři buď květákový mozeček nebo špenát s bramborama, to ještě nevím...
hubnutí
Kuratko
| 4. 11. 2007 16:22
Ahoooj,je tu nekdo???Neni,ja vim ..ohledne atikoncepce zadne nove zmeny..ale kaslu na to,budu to drzet i tak,proste to MUSI fungovat!Jinak dneska jsem byla pilna..jela jsem cvicit a byla v posilce dve hodky,takze mam dobrej pocit,ze sem neco delala a muzu vic papat Ja vim,rika se,ze na kaloriich nezalezi..ja je taky nedodrzuju,ale trocha to hlidam,abych nejedla az moc prehnane.Jinak jake jsou vase dnesni jidelnicky?Rada si je ctu a srovnavam a pochytavam nove napady.Ja dneska-tvaroh s ovocem a kakaem,tunak brokolicovou kasi..mnam!..,zase nake to ovoce,par susenych merunek a cokolada z medu..mnaaaaaama na vecir si pecu kuratko a zase mozna dam brokolici a urcite jeste vytahnu cokoladku..moc mi chutna..tu bych mohla porad,je to pomalu lepsi nez normalni Tak packo a tesim se na vase prispevky
hubnutí
Kuratko
| 4. 11. 2007 09:28
Ahoj,dekuju vam,ze mi takhle pomahateJa jsem ten samy prispevek jak psala Cojka nasla take,nebo i jine,ale presne-bez odpovedi.Me to taky zarazilo,proc by to nefunfovalo,ale kdyz to Korinkova pise,tak zas si rikam,proc by lhala..klidne je i vysadim,ale cekat roky,nez to zacne fungovat..to asni nema cenu.Zkusim to teda i s nima,ale v hlave uz mam blok,ze to s tim proste nejde a tak si myslim,ze to bude mit na to pripadne hubnuti vliv takyNemela jsem si tu knizku vubec kupovatJinak vcera jsem si udelala tu cokoladu z medu,***u a kakaa a je moc dobroucka Dneska jsem jeste nejedla a premyslim,cim zacit..asi si dam zas zviratka,protoze mi prijde,ze pri nich toho snim min,ale zrovna dvakrat na ne chut nemam..ale dneska to s nima jeste vydrzim Preju hezkou nedeli
Jessi
Kacula
| 4. 11. 2007 09:24
Ahoj Jessi!

Tak jsem zase mezi vámi ! Díky za tu chválu mojí osoby, uplně se červenám ... Doufám, že teď budu mít větší výdrž. Mám první výsledek . Po prvním dni mám ze 72 kg 71,4 kg. To je na jeden den docela dobrý ne... . Mně jdou ty začátky nejlíp, tak doufám, že se to brzy nezasekne... Všem držím palce ať jsme rychle tam, kde chceme být!!
antikocepce
Kacula
| 4. 11. 2007 09:20
Já včera taky hledala, ale nic kloudnéh jsem nenašla... jen dotazy bez odpovědí... Jedla slečna se tam ptala jestli to vadí, takže je podle toho musí brát a v pozdějším příspěvku si dělenku hrozně vychvalovala, tak předpokládám, že to na ní funguje. Hlavně si myslím, že to musí byt hloupost aby to při ní nefufngovalo... To by pak musel být každý kdo jí bere tlusťoch . Doufám, že se ti ozve někdo s osobní zkušeností!! Vydrž!!
antikoncepce.........
cojka
| 4. 11. 2007 07:42
Taky mi to nedalo a hledala jsem na netu a našla alespoň tenhle příspěvek. shrecice: Ahojda,:..Jinak na mne funguje dělenka i při hormonální antikoncepci, ale je pravda, že se snažím nepřecpávat...to pak váha stojí...Jinak přeju hodně úspěchů..:350: Vybrala jsem to na nějaké diskuzi, je jich na netu spousta o dělené stravě. Já měla celý léta tělísko, tak s prášky zkušenosti nemám. Teď několik roků si nechávám píchat hormony na přechod, dělenka funguje, ale to asi působí na tělo jinak než antikoncepce. Přeji ti hodně pevné vůle, ať se ti to podaří. Ahoj.
Kuratko
| 3. 11. 2007 22:20
Tak to ja se vazim minimalne..vaha je m uj nepritel ..ja nez na ni vlezu,mam hrozny nervy..bojim se,ze tam bude zas vic..to uz by se mnou sekloDneska jsem nic nedelala a docela jsem dost jedla,takze zitra se urcite nevazim..nemam na to jeste odvahu..stejne se to pozna na obleceni a to je mi porad stejne.Ja ted porad hledam na netu,kde bych nasla neco o te antikoncepci,ale nemuzu nic najit.Bohuzel tomu asi verim..je to cerne na bilem v knizce od Korinkove..mozna kdyby sem nasla nejake prispevky,ze ji nekdo bere a presto hubne,nebudu vahat ani minutu,jest pokracovat..ale takhle..spis jeste priberu,jestli to na me nema vliv a jim vic nez spotrebuju..no uvidime..snad neco vystouram a bude to kladne..moc si to preju
Kuratko
Jessi
| 3. 11. 2007 21:47
Ahoj Kuratko,
určitě to nevzdávej.Tak se to tu krásně rozjelo. Budeme ti všichni držet palce.U mě hraly velkou roli moje poblblé hormony.Taky mě řikali ,že mi to nebude fungovat.Mám blbý přechod.A taky jsem to pomalů ale dokazala.Kaculka ti bude radit ona se vyzná je super.Já jsem začala podle ní dělenku od Haye před tím jsem jí neznala.Je tam lepší kombinace.Taky mažu chlebik Florou light na to třeba med nebo tofu.Kupují třeba přírodní sýr a chlebík.Dneska jsem měla na oběd halušky bramborové,zelí a uzené úplně podle dělenky vzpominala je tady Kacula.Byly super.Vydrž a jdi se zvažit.Já se musím važit každé ráno.Sledují každé deko.Asi jsem blázen.Mějte se všichni hezky.Tobě Kaculko držím taky palce.Ty jsi dobrá,tobě to fachá ty to dokažeš.Ahoj
Kuratko
| 3. 11. 2007 20:26
Prosíííím reknete mi nekdo,ze berete antikoncepci a pritom na vas delenka funguje,jinak se zblaznííímpreci kvuli pitomym praskum to nemuze nefungovat?!A kdyz uz,tak alespon po vysazeni..a ne az za nekolik let,to by bylo hooodne nefer!!!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
22. 7. 2025 13:44
14713
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
22. 7. 2025 14:42