Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
:-(
Kuratko
| 3. 11. 2007 19:11
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

No a stim,ze se uz tak musi jist porad..nevadilo by mi to ani.Rikas,ze si to nabrala zpatky behem 2mesicu..?To neni tak kratka doba..ja si to predstavuju tak,ze pokud to bude fungovat a naaahodou bych zhubla na tech 65,tak si budu delat treba jednou,dvakrat tydne dny,kdy budu jist jak chci a jinak delit..nepredpokladam,ze bych vydrzela do konce zivota si nedat nic mimo pravidla
A az uvidim,ze to jde zas nahoru,tak halt zas zacnu no
Ja jsem byla jakz takz spokojen,kdyz jsem mela tech 63 taky,to jeste ok..60je jak sen,na to uz jsem od te doby nikdy nedosahla.Zacatkem roku jsem zacla trikrat tydne chodit do posilky,a snazila se min jist(ne zas tak moc) a zhubla jsem na 64..uz jsem se citila ok..ale pak nastaly problemy,rozchod s pritelem a babicka a vsichni mi nosili ruzny utesovatka..cokolady a tak a porad..obal si nervy a tak sem obalovala a obalovala,az sem tam kde sem
,ale tech 60bych chtela ..aspon.Tak doufam,ze to spolu zmaknem.
. Já zase byla vždycky hodně hubená a teď nevím, co se to se mnou stalo, ale za posledních 8 let mám skoro 20 kg nahoře. Vím, že když jsem měla 63, tak to bylo ještě dobrý, i když jsem si na své poměry připadala tlustá... teď když se ohlédnu, tak si musím nadávat... Chtěla bych se taky cítit dobře, je to znát uplně na všem... Jsem taková nafouklá a jakoby opuchlá, bolí mě břicho a připadám si jak valící se velryba 
. Dolů bych chtěla 10 kg. Věřím, že to zvládnem, neboj!! Teď mě ale honí mlsná, takže jdu asi na ten medík...
.

nevim nevim..mejte se..paaaa
..zase kdyz rikate,ze na kaloriich nezalezi..tak ja nevim.Chtela jsem dneska zacit ten nejprisnejsi graf,ale mam zviratka a chtela bych si dat tvaroh nasladko,jenze v tom grafu se nesmi ovoce ani med,ani marmoska,tak nevim