Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
hubnutí
Kuratko
| 1. 11. 2007 19:49
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Zhubla jsem na 65 kg a v pohodě jsem si dělenkou váhu udržovala, i když už jsem se níž nedostala. Nijak sem se s dietou nepárala. Přečetla jsem knížku LK, něco jsem si našla na netu a jela jsem podle svého. Striktně jsem dělila zvířátka, rostlinky a k tomu neutrální potraviny. Cítila jsem se bezvadně. Dnes jsou zase nové poznatky, na netu toho najdeš hafo. A pokud k tomu přidáš cvičení, jde to jako po másle. No a potom jsem zase začala jíst normálně a kilečka pěkně šly nahoru
a já,Nána blbá, to nechala dojít na 80 kg. Tak teď jsem zase začala 29.10. a zatím mám od pondělí 1 kg dole.
Toto je prostě dieta, kterou už budeš asi muset držet doživotně
Mně je 53 let a tak jsem s tím holt smířená
Tak koukam,ze to opravdu nefunguje tak,jak pise Lenka ve svych knizkach
Ja jsem se zatim nevazila..drzim do cca 16 dni,ale na obleceni vysledky nepozoruju,tudiz jsem asi nezhubla nic a rekla jsem,ze jeste chvili to budu drzet a jestli nic,kaslu na to..je to zbytecne.Ach jo,ja uz nevim,cim hubnout
a jeste bych se chtela znovu zeptat,jestli se omezujete v kaloriich,nebo jestli jite co,kdy a kolik chcete..nemyslim tim prejidat se k prasknuti a jist porad,ale zkratka jestli nekdo stejne jako ja rad ji a pritom hubne
prosim pokud by byl nekdo tak hodny a mohl by mi odpovedet..uz jsem psala asi pred tydne m a nic..tak prosiiim,piste
) a přibrala jsem 15 kg. Jojoefekt jak prase... pardon. Takže od pondělka se pokouším znovu najet na dělenou stravu a ráda bych se s vaší pomocí dostala na svých 65 kg. Ach jo...
Hrůza.Kolik jsi už zhubla já už to jenom udržují,ale pořad dělím s malými ulety.
Teď mám jěště hodně kivi, tak ho zavařím, loni jsem dělala džem.Dělám všeho moc ať můžu podělit své 3 děti s rodinama.Někdy s toho blbnu.Ale ať se vratím k dělence LK rajčata vařená nezařazuje mezi bilkoviny.To jenom v té nové dělence.Já taky piju asi 2roky kávu výhradně se smetanou a úplně jsem přestala pít grunťaka nejradějí mám preso