Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
medík
Verunka76
| 5. 10. 2007 22:10
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Opravdu se nevyznám.Dostala bych od dcery vyhubované,že mě to učila,ale já to vše nezvládam.
a protože jsem dost na sladké, tak na udržení váhy si budu píct i zákusky a řezy. Na to se už těším. Namažu si i chleba máslem. Toho se můžu nabaštit a vím, že nepřiberu, ale jak bych najela na normální jídlo, okamžitě jdou kila nahoru.
O krevních skupinách ti napíšu později. Ahoj a hezký den.
.Jak se ti daří hubnout .Mi ne.
Libilo by se mi stravovat zdravě ale vím,že to nedokažu.Vždy bych na něčem ujela a už je zle.Neumím se zdržet.Med pojídám,pořad ho kupují ve velkém.Jsem na sebe zlá a neumím si pomoc.
!! Radši jsem sem teď ani nechodila, protože vůbec nedělím... jednou jsem z toho vypadla a nedaří se mi najet na to znovu... Takže, samozřejmě, že jsem přibrala
Jsem na tom asi jako ty.Jenže ty kila mi šly pomalejí dolů.Taky jsem si to upravila podle něho.Co mi vyhovuje, tam to střida během dne.S tím pudigem to je dobrý nápad,Ještě jsem ho nevařila.Používám soj.mléko i pohankové je o něco sladší.Rajče vařené taky nepasuje do kytek ,podle dr.Haye má vysoký obsah bílkovin.Ty jogurty mi vyhovují jako neutral ale zakysky používám hodně,třeba jen tak.Vyzkouším je s těma jablkama.Já si kupují jogurty čisté do kterých si doma michám na co mám chuť.***, hrozinky,ořechy,semínka.Já jsem dala dolů 11kg za 6měsíců.
Dřív jsem i dost používala soju, ale podle Haye patří soja do bílkovin, tak jsem to omezila jen na sojové mléko, které používám v rostlinách. Podle dr.Haye si klidně dám oloupaná jablka posypaná skořicí, mletými ořechy a hrozinkama, dám asi na 6 min.do mikrovlnky, aby se rozpekly, až pochladnou, poliju hodně zakysanou smetanou a baštím. Podle Kořínkové by to ale nešlo. Ale protože Kořínková dává soju do rostlinek, tak si zítra udělám puding ze sojového mléka, trochu hustší, vyválím lístkové těsto, nakrájím na čtverečky, na každý dám trochu pudinku, kousek ovoce, zabalím a upeču. Podle Kořínkové je to OK, podle Haye, to nepasuje kvůli soji. Tak já si vždy vyberu co mně zrovna pasuje i když to asi není dobré míchat tyhle dvě dělenky dohromady a jsem spokojená, že jím děleně i když hubnu pomalu.