Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahoj bubisekk
jasa
| 30. 8. 2007 11:42
Tofu jím ve všech variantách,ale ne moc často. Je to hlavně tím,že ta chuť je hodně podobná a mě se to už trochu přejedlo. A máš pravdu,když jsem to konzumovala často - 4-5x týdně,tak jsem nehubla. Myslím,že v některých těch výrobcích je dost tuku. . Ale co mám ráda pořád - pomazánky z čistého tofu a ty si ochutím jak chci - česnekem,kečupem nebo čerstvé bylinky....mňam.Včera jsem tofu například plácla i na pizzu z listového těsta. Sice se nerozteče,ale vzdáleně připomíná sýr . A ještě žampiony,kečup,olivy a cibulku. Moc dobré to bylo....až mám z toho hlad jak to píšu.
ahojky jasa
bubisekk
| 30. 8. 2007 08:22
Můžeš mě prosím napsat jestli jíš i uzené tofu a tofu burgr.Je to docela dobré,ale mám pocit,že hubnutí se tím zastavuje.Taky hodně kupuji pomazánky sojovou a fazolovou-jsou mnam. .
Ahoj Zdenko
jasa
| 30. 8. 2007 07:54
Nedřív si musíš o tom něco přečíst,půjč si nějakou knížku od Kořínkové třeba v knihovně. Je to jednoduché,ale zas ne tak,aby se to vešlo do tohohle okénka. Prostuduj si graf,co smíš kombinovat a co ne. A taky něco vyčteš na stránkách : www.splk.cz. Příklad stravování ti klidně napíšu - třeba dnešní den:
Snídaně: kojenecká přesnídávka bez cukru a müsli bez cukru s ovocem,
Svačina: broskve,jablko
Oběd: rajská polévka s těstovinama
Svačina: zeleninový salát
Večeře: pizza z listového těsta s rajčaty,tofu,olivami a žampiony
....a určitě tam někde budou ořechy,ty můžu pořád

K pití káva se sojovým mlékem, zelený čaj a voda.
Tohle je kytičkový - rostlinný den.
jasa a jessi
Zdenka
| 29. 8. 2007 12:26
Ahojky děvčata, mohly byste konkrétně napsat, jaké potraviny se smí a nesmí kombinovat při dělené stravě, a nějaký ten jídelníček, jak vy to držíte. Díky, zapojila bych se .Zdenka
Jess
jasa
| 29. 8. 2007 07:41
Med teda taky můžu,ale stačí mi lžička na chuť. Říká se,že se nemá nic přehánět,ale když po tom netloustneš,tak na zažívání by to vadit nemuselo. A účinky medu na imunitu a trávení jsou známé. Jen si oslaď život. To já po oříšcích tloustnu. Když si je dokážu týden nekoupit,tak je to hned kilo dole....ale to se mi moc nestává.
Jasa
Jessi
| 28. 8. 2007 21:13
Ahojky .
Já dosahla až na 66kg při 158cm.Teď se mi to točí 54-55kg to je dobrý, ale mám strach,že mi to bude zase stoupat musín to nějak aspoň trochu brzdit.Neměla jsem s váhou nikdy problémy až po 45r.Ty jsi na oříšky já musím med.Za celý život jsem neměla tolik medu i když byly doma jěště děcka, co ho teďka sním. Včera a dneska půl kg.Od února 8kg nevím jestli to nevadí třeba zažívání.
Ahoj Jessi
jasa
| 28. 8. 2007 08:39
Mě dělaná taky vyhovuje. Přibrala jsem 10 kg,když jsem přestala kouřit -klasika,co? Začínala jsem hubnout na 75 kg. Teď mám 65 kg při 168 cm. Jsem docela spokojená,ale ráda bych ještě 2 kg zabila....tak jako do foroty. Občas už taky zahřeším - dýňový chlebík s rostlinným máslem.....jen lehoulince potřený,ale jinak kombinačně ne,spíš množstvím. Ulítávám na oříšcích.Ty dokážu konzumovat na kila.
ahojky
Jessi
| 27. 8. 2007 21:34
Ta váha ti jde krásně dolů. Kolik potřebuješ dát dolů kg?Přidej se doufám,že se přidají i jiní.Já dělím od února teď už si dovolím třeba i zhřešit .Váhu svou už mám,ale ta strava mi vyhovuje.Už jsem si na ni celkem zvykla.
ahojky
Jessi
| 27. 8. 2007 21:25
Ahoj holky, co je už žadná nedělite? Bylo to tu príma teď je tu klidek.Co ty Kaculo jak pokračuješ?
receptík
jasa
| 24. 8. 2007 10:57
Můj oblíbený recept v houbové sezóně:
Nakrájím cibuli na půl kolečka,houby na větší kostky a dám do trouby péct na trošce oleje. Pekáč zakryju. Peču cca půl hodiny na 150 st. Potom zaliju buď šlehačkou nebo sojovým mlékem,podle toho jaký mám den. V kytičkách to jím s bramborem a ve zvířátkách s rajčatovým salátem...třeba
nováček
jasa
| 23. 8. 2007 12:28
Ahoj,jsem rády,že jsem na vás narazila. Držím dělenou Kořenu od dubna. Skóre 9 kg dole. Máte tu prima pokec - můžu se přidat??
Ahoj
Jessi
| 20. 8. 2007 21:11
To máš výborné,že ti to tak jde dolů.To bych taky brala.Každý říká,že když se to drží víc krát,že už to tak nefachčí u tebe to není pravda.Kolik teď hubneš, držím palce.
ahojky
bubisekk
| 20. 8. 2007 17:32
ahoj.....držím kořínkovou.ta mě nejvíc vyhovuje.kytičky jsou pro mě ideální. za tři týdny 5kg dole
Ahojky
Jessi
| 19. 8. 2007 21:41
Ahoj,jakou dělenku držíš?Na mě to moc nefungovalo, tak jak někomu to letí dolů dobře.Ale nakonec za 7měs.11kg jsem spokojená.Teď to udržet.
ahojky
bubisekk
| 19. 8. 2007 10:21
ahoj všem hubnoucím dámám.jsem ráda,že jsem narazila na tyto stránky.dělenou stravu už držím během 20 let už po několikáté a nikdy nezklamala.
Kacula
Jessi
| 17. 8. 2007 22:30
Tak co už jsi najela na dělenku?Podle Summove je to takové volnější.A ty kila ti šly dolů po LK nebo Sumové?Já to trochu propojíla tak se držím těch55apůl+- Myslíš,že to holky vzdaly,že to nevydržely?
Najela jsem na doktorku taky dělenka,ale teď tam jeda jenom dieta-X.Taky mám tu knížku doma, moc jsem o tom uvažovala kdysi na začátku. Teď jsem spokojená chce to jenom vydržet.
Jessi
Kacula
| 15. 8. 2007 09:56
Čoveče, mě ten samotný med nějak vůbec neláká... Já myslím, že už ti ta váha dolů moc nejde, protože už nemáš co hubnout. Máš krásnou váhu . Je naopak super, že si jí udržuješ, už bys podle mě nemusela být na sebe tak přísná. Mně to jde taky jeden den dolu, druhej zas trochu nahoru a tak pořád dokolečka. Chci se vrátit na 100 % zase na dělenku, maximálně mi to vyhovuje a rychle se hubne. Když jsem se snažila jíst "jen" zdravě, tak to je děs, opravdu má člověk najednou pocit, že smí vše a já prostě hřešim a hřešim a hřešim... a to by teda nešlo !!
Kacula
Jessi
| 14. 8. 2007 22:25
Ahoj,
vypadá to tak ,že to všichni vzdali.Já dělím pořad, mám hrůzu přestat.Nedělím jenom podle LK ale přidavám i od Sumové je to také volnější.Váha je už měsíc na stejno
měla jsem víc dneska zase o 60dkg míň a to je pořad dokola.Kdybych začla normalně jíst tak to poletí nahoru.To bych začla mastít vše,hlavně ty ovocné koláče,které pořad peču pro dětičky a manžela.Ale med ten musím za 2dny půl kg.Už jsem si říkala,že mi to brzdí určitě on.Tolik jsem ho nesnědla za celý život.Co jíš ty zdravě a malo?Jsi dobrá!!!
Ahoj Jessi!
Kacula
| 14. 8. 2007 19:48
Už jsme tu asi jen my dvě... Ale snad se někdo přidá. Já jsem se ještě uplně nepřeorientovala na dělenku, ale už vážně musim. Pokaždé mi do toho ale něco vleze, někdo mě pozve na oběd, no a odolej... Ale zatím se to drží na tom jednom kile hore, tak to snad zmáknu . A co ty? Co je nového?
Ahojte
Jessi
| 12. 8. 2007 21:30
Nějak to tu holky vázne. Co je kde jste?Snad ne všechny na dovolené.Zítra nevím co vařit.Poraďte některá něco dobrého.Na večeři jsem si dala lečo s vajíčkem to můžu.
Ahojte
Jessi
| 10. 8. 2007 08:27
Já to taky trošku porušují .Prozatím dobrý,ale dolů nic.Holky bylo mi doporučené jako dochucovadlo lahůdkové droždí z Francie ze zdr.výživy.Donesla jsem domů a žadné složení.Já už nějak blbě vidím tak jsem si říkala doma zistím a bzum.Nezná to některá ?Jinak je dobré, namichala jsem si uzené tofu, jogurt,trochu pažitky a lžičku droždí bylo to dobré.K tomu chlebík.
Mějte se hezky!!!
Ahoj holky!
Kacula
| 9. 8. 2007 20:13
Tak se zase naplno vracím k dělence. Teď jsem to 14 dní zkoušela jinak - jen zdravě bez dělení. První týden ok, i jsem zhubla, ale jak se člověk nemusí ničeho držet, tak je vážně jako utrženej ze řetězu, tak se stalo ten týden druhý a už mě zase denně bolí břicho a jsem nafouklá jak balón. Sice jsem nepřibrala, ale dolů to teď samosebou (po tom množství spořádaného jídla) taky nejde a ještě se cítím nic moc...

Tak piště jak jste na tom vy, nějak to tu vázne !!

Přeji hodně úspěchů všem!!
Ahojky
Jessi
| 6. 8. 2007 14:52
Dík Kaculo za odpověď.V té knize to také střídá.No a ten med hrůza, baštím sám.Přes víkend mám 30dkg nahorů,dělila jsem,ale bylo toho hodně.Chce to víc zeleniny.
Ahoj holky!
Kacula
| 6. 8. 2007 09:45
Já nevim, jak vy, ale já se po víkendu bojím vlézt na váhu...
Dneska jsem si naordinovala trošku detox .

Jessi, zapomněla jsem ti odpovědět na ty pauzy mezi jídli v knize od Summový. Já jsem to taky hledala, ale opravdu nenašla... nikde ani zmínka. Někde na internetu jsem ale četla, že u klasické dělenky stačí snad 2-3 hodiny.

To baštíte ten med samotný? Mně to moc neláká, ale tu čokoládku z medu a kakaa, tu miluju...
Sheila
Jessi
| 5. 8. 2007 21:43
Za celou dobu to je od února jsem snědla 4kg medu hrůza!!!Nikdy před tím, než jsem začala držet dietu jsem neměla takové chutě,ale zřejmně to je důvod.Vím že se nemá nic přehanět.Musím se ale i v tom omezit.Váha mi jde jenom pomalů dolů.
Jessi
Sheila
| 5. 8. 2007 18:28
A vaha ti jde stale dolu i kdyz mlsas med?Dekuju S.
Sheila
Jessi
| 4. 8. 2007 22:32
Já jednu dobu musela stud.pečeť sice po pár kostičkách,ale váha se nehybala.Teď musím med a to dost až mě stoho krutí.Já nedělím po dnu,ale během dne to prohodím,tak mi to sedí.Ráno kytky někdy jěště v poledne pak dám nějaký neutral.To je většinou bílý jogurt ze semínkami,hrozinkami a ořechama. Nebo si uvařím hodně zeleniny s kostkou bujonu.Pak už zvířatka.Pečivo jenom na snídani.Jo s tím zachodem ti závidim to u mě nefunguje chodím co 2dny.Teď jdu na med, dostala jsem chuť když o tom píší jsem hrozná.Ahoj
Jessi
Sheila
| 4. 8. 2007 08:39
Dekuju za podporu.Ja vim,ze u tehle diety se asi vyplati vytrvat.Tak doufam,ze uz se to brzy rozhybe.Ja mam spis strach jestli nejim moc.Mam dny,kdy toho snim jak vrabec a pak bych toho zase snedla kvanta.A taky papam med.Skoro kazdy den...V tom mozna bude ten zakopany pes.Jenze ja jsem hrozne ujeta na sladky.Ale ty jsi rikala,ze si se v mnozstvi moc neomezovala,vid?Nebo to tu psal nekdo jiny?Zatim to vzdavat nebudu.Stale si rikam,ze to memu organismu asi dochazi nejak pomalu.Jediny efekt to zatim ma-chodim i nekolikrat denne na zachod.Ale to je asi tak vse.Hezky den Sheila
Sheila
Jessi
| 3. 8. 2007 21:48
Ahojky,hlavně to nevzdávej.Myslím si,že to příjde.Já jsem 3kg zhubla celkem dobře a pak jsem myslela,že už to nepůjde dolů.Zapasím už s tím od února a výsledek mě těší,teď to nepřibrat.Vlastně se pořád hlídat. Jinak i kilo je dobré.Za 14dní další a další.Kolik chceš vlastně zhubnout.
Kacula
Jessi
| 3. 8. 2007 21:05
Víš já měřím jenom 157cm. Já už taky moc netrvám na velkém hubnutí.Ale jěště trošku by neuškodilo.Ahojky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 6. 2025 18:40
14408
Alka...
1. 6. 2025 20:51
73433
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55