Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
Ahoj!
Kacula
| 25. 7. 2007 20:00
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
pa Jedlina
.To je krasny za 9dni 4kg dole!Ja akorat nevim,jestli bych dokazala jist v podstate jen tu zeleninu jako ty...Obdivuju te!Zatim to drzim 3 den,tak se ani nevazim,protoze pocitam s tim,ze zatim se to hybat nebude.S tim melounem mamm prave dilema.Protoze vim,ze je to zelenina,ale nevedela jsem jak to bere Korinkova.Ale v podstate by to vadit nemelo,protoze je to prevazne jen voda,ne?Tak preju dalsi uspechy

Tak se dívám, jak se tu diskuze SPLK pěkně rozeběhla a mám z toho radost. Byla jsem teď nějaký čas mimo - nejdříve 10 dní dovolené a teď hromady práce, že jsem neměla čas sem vůbec zajít na pokec. Takže si jdu všechno tak 10 stran dozadu pročíst a těším se, co je tu nového.
.
.Takze jsem to pokazila,co?Jinak Kacule gratuluju k vysledkum a tise zavidim.Hezky vecer preje Sheila

Já vím 10kg je opravdu dost.Já jsem asi taky cvok já si všechno zapisovala co jsem snědla a kolik važím.Každý den celé 3měsíce.Teď už jenom každý den váhu.Jo a na začátku jsem se změřila ale jenom pás ten jsem měla hrozný.Mám méně o 11cm.Ale i to mám pořad dost.Ještě bych potřebovala.Jinde už bych nemusela ale člověk si moc neporučí.
? Já jsem včera zkoušela tu ovesnou kaši, ale moc mi to nechutnalo, já to asi neumím správně ochutit... Prosím tě, píšeš, že ti to jde pomalu, 10 kg za 5 měsíců, to je přece nádherááá