Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Zadne uspechy:0(
Sheila
| 3. 8. 2007 16:24
Ahojky,tak dietu drzim uz skoro 14 dni a nic.Ja vim,ze je to jeste asi malo,ale uz me to zacina znervoznovat.Mam dole asi pul kila-kilo ale takove pohyblive kilo.Jednou jo a pak zas ne.Tak ja nevim...Jinak gratuluju moc k vysledkum!!Pa Sheila
Jessi
Kacula
| 3. 8. 2007 14:35
Týbrďo, tak to už jsi úplná houžvička !!
Včera jsem měla ráno chleba s eidamem, k obídku grilovanýho losůska se salátem a k večeři kneckebrod s rybí pomazánkou a šopák.
Kacula
Jessi
| 3. 8. 2007 13:36
Gratulují!Jak se teda stravuješ?Kalorie také nepočitaš?Jsi dobrá.Mi to jde dolů, pak zas trochu nahorů,ale už jsem pod 56kg. Držím všem palce.Ahoj
Jessi
Kacula
| 3. 8. 2007 10:13
Ahoj!

Tak experiment se zatím daří . Nepřibrala jsem a naopak hubnu . Už jsem se dostala pod 69 . Je teda fakt, že přílohám se pořád vyhýbám, ale jinak nedělím.
Vždycky se bojím si stoupnout na váhu, ale je to dobrý!!
Kacula
Jessi
| 1. 8. 2007 22:55
Tak se mi podařilo na internetu najít tu frutilozu. Je to zahuštěná jablečná a hrušková šťáva.Ve Z.V. by jí měli mít.V té knize to používá např.do jogurtu. Jinak ovocné knedliky byly výborné ze zakyskou+trochu hroznového cukru nic se neporuší.Zítra budu vařit dršťkovou ze soje,špenát a brambory.Ahojky
Kacula
Jessi
| 1. 8. 2007 12:42
Jěště jednou, byly výborné a chutnaly i manželovi ! Dík za radu,já taky nic víc než ty buchty nesladím. Koupím si tu fruktozu pro změnu.O těch rajčatech si to taky myslím ,že se nic nezkazí.Jak to chapeš v té knize ten jídelníček od Summové jaké rozmezí mezi jídlem bil. a sachar.ona doporučuje? Jěště jsem se to nedočetla nějak mi to nevychází čístDneska dělám knedliky s brambor.těsta s broskvema udělám to podle sebe co můžu já manželoví něco navíc přidám.Nedělám si problém vždy to nějak vyjde s tou úpravou
splk
Fafa
| 1. 8. 2007 09:34
Díky za odpověď, to jsem z toho srnka, z tý vařený zeleniny, no ale tim pádem je to jednodušší.
Chápu, že se to nějakou dobu nehejbe, ale půl roku, to člověk ztratí motivaci, když chce ještě schazovat a nejde to. Nejhorší je, že teď nemůžu cvičit. Chodila jsem do posilovny a ztrhala jsem si koleno, taky na fakultě na nás chtěli strašný limity na tělocviku, tak jsem dřela a koleno v prd... Musím něco schodit, a dělení je nejednodušší cesta. Až na ty konflikty s přítelem, že to stojí plno peněz, musí se vařit na dvakrát...apod.
Fafa
Kacula
| 1. 8. 2007 09:26
Ahoj!

Myslím, že to, že jde váha nejdřív dolů a pak se na nějakou dobu zastaví, to funguje snad uplně u všech. To jsi dosáhla moc krásného výsledku . Po nějaké době by se to mělo zase rozjet, jen to chce vydržet.... a taky nejde hubnout donekonečna...
Všichni, co znám a co se po dělené stravě vrátili k předchozímu způsobu stravování, měly ty schozená kila v tu ráno spátky..
Já teď po měsíčním dodržování dělenky zkouším přecházet "jen" na zdravou stravu, ale denně stojím na váze a jakmile se pohne víc jak o kilo nahoru, tak s tím končím . Zatím to funguje a jde to i dolů, ale člověk se musí držet... Změnu ale pozoruju v tom, že už jsem zase nějaká ucpaná..., takže tu dělenku taky uplně nevypouštím, ta na to funguje skvěle!!

Brokolice se sýrem je OK, když máš zvířátka. Brokolice je zelenina = neutrál a sýr jsou zvířátka.

Držím palce!!
Jessi
Kacula
| 1. 8. 2007 09:19
Ahoj Jessi!

Jsem moc ráda, že knedlíčky chutnaly !
Hledala jsem tu frutilozu na internetu, ale nenašla, někde jsem o tom ale už četla, myslím, že je to vyloženě ovocná šťáva a měla by se prodávat ve zdravé výživě.
Já používám na slazení hlavně fruktózu nebo med a vlastně jenom při pečení, protože jinak nic nesladím. LK píše, že nejlepší je fruktóza, hroznový cukr se může, ale už se tolik nedoporučuje. O vařených rajčatech jsem u LK nikde nenašla ani zmíňku... Myslím, že tím ale tolik nezhřešíš, když je budeš brát prostě jako zeleninu.
splk
Fafa
| 1. 8. 2007 08:19
ahoj,
je to asi dva roky zpátky, co jsem dělenou držela. Vydržela jsem to 9 měsíců. Během prvních 3 měsíců jsem zhubla neuvěřitelných 10 kg. Další půl rok ani deko a to rozhodně nebyla ideální váha, protože jsem zhubla na 75 kg. Půl roku se ručička váhy nehla ani jedním směrem ani na objemu jsem nic neztrácela. Pak přišla dovolená s programem all inclusive a bylo to vše pryč. Vrátila jsem se k původnímu stravování a vše s úspěchem nabrala.
Proto se chci zeptat, jestli hubnete stále, nebo se vám váha po nějaké době zastaví a jen se udržuje.
Nejsem si vědomá, že bych v dělení dělala nějakou chybu.
Vyděla jsem tu recept na zapečenou brokolici se sýrem, to snad nelze kombinovat, ne?
Ahojte
Jessi
| 31. 7. 2007 22:04
Fruktozou rajskou určitě nezkazíš.Já jsem použila sacharin Fan.Taky jsem se chtěla zeptat jaký je nejlepší cukr na pečení třeba na zaviny,co použivate vy.Já jenom hroznový, nevím jestli je nej .Jiné nemám vyzkoušené.Také hodně dělám s rajčat ale mám v tom zmatek.Vařená patří mezi bílkovinu nevím jestli u LK taky.Já je měla mezi kytkama.
Ahojte všici
Jedlina
| 31. 7. 2007 13:58
Posledni dobou nestiham ani psat, ani jist :) a zatimco to prvni mi vadi :) z toho druheho mam radost :) prace me zavalila tak, ze nevnimam ani hlad.Posledni dobou ulitavam na květakovem mozečku se zeleninovou oblohou (nebo salatech) a grilovanou cuketou :), predtim to byli papriky s lucinou a syrem :) co to bude priste? :) jak delate rajskou polevku? :) s fruktozou? Děkuji za případné receptíky, jsem totiž po kečupu a rajčatech jak silena. Jedlina
Sheila
Jessi
| 30. 7. 2007 22:32
Ahoj Sheilo, tady si snad každý tyká.Myslím si ,že ty kila budou dole spíš jak vánoce.Mi dělají problémy aspoň si to myslím hormony.První měsíc jsem měla krutý to jsem měla v hlavě pořad jenom co budu jíst.Nějak jsem to špatně nesla,že mi to tak jde blbě dolů.Taky to není moje první dieta,tak asi i proto.Držím palce, měj se hezky.
Kacula
Jessi
| 30. 7. 2007 21:54
Polévka s knedlíčkama byla výborná Jěště mám na zítra.Dneska jsem taky hřešila měla jsem trošku myslivce zase další zub malého. Měsíc zpět jsem musela každý den kousek čokolady studen.pečeť nemohla jsem odolat čekám kdy to zas přijde ty chutě.S tou váhou jsi dobrá Znáš prosím tě frutilozu míchá se to třeba s jogurtem a ovocem co je to?Je to v těch druhých receptech.
ahoj
nenka
| 30. 7. 2007 19:52
Dnes jsem tady poprvémoc se mi tady líbí. Ráda rozšířím Vaše řady, jen tajně doufám, že vydržím.
Jessi
Kacula
| 30. 7. 2007 12:04
Prosim Tě , v každém věku chce člověk vypadat dobře a to že jseš tak odhodlaná i když je rodina spokojená, tak to tě obdivuju dvojnásob !!
Já bych chtěla zhubnout ještě 6 kg, abych měla aspoň 63 kg. Experiment zatím dobrý!! A to jsem jedla i čokoládu celý víkend a taky pila alkohol... V pátek jsem měla 69,7, v sobotu teda 70,1 (to už jsem si řikala, že je to špatný...), ale dneska čistých 69 !! Ještě to budu zkoušet, ale je pravda, že když člověk najednou do puntíku nedělí, tak je jak utrženej ze řetězu... musí se hodně ovládat, aby nesnědl celou ledničku . Jsem zvědavá, jak ti budou chutnat ty knedlíčky!!
Jessi
Sheila
| 30. 7. 2007 10:20
Ahoj Jessi(doufam,ze nevadi,ze ti tykam),tak to je skvely-gratuluju k uspechu.A musim rict,ze si me potesila,protoze ja jsem prozatim taky docela hladova a hlavne mam chute-tak jim orisky v karobu nebo tvaroh s medem a kakaem,kdyz mam zviratka.Tak mam strach,ze to dolu nepujde.I kdyz driv jsem sladkeho splacala mnohem vic.Vzdcky me potesi,kdyz nekdo napise,ze zhubl.Vlije mi to do zil takovou nadeji,ze to bude fungovat i na me.Ale jak rikam.Drzim to zatim tyden a je mi jasne,ze nemuzu cekat hned nejakou odezvu.Kazdy je jiny a asi trva nez si ten organismus uvedomi co po nem chci.Mym cilem je zhubnou 10kg.Takze kdybych mela byt do vanoc stihla...To by byla naaaaadhera!!!!!Jo a uz jsem si konecne vcera k obedu uvarila sojove maso ala cina a chutnalo to i memu milackovi !!Mejte se krasne ahoj Sheila
Pomoc v hubnutí!
Hanny
| 30. 7. 2007 02:22
Zdravím dámy , pokud skutečně chcete zhubnout zdravě a
trvale, pak vám poradím jak na to. Takže máte-li zájem se sebou něco udělat,
písněte na mail: linie.kondice.vitalita@seznam.cz a jdeme na to!
Kacula
Jessi
| 29. 7. 2007 22:38
Vzpomínám,že jsem kdysi u brachy jedla říkal tomu mozeček s droždí.Dělalo se to asi podobně nakonec se dalo více vajíček a jedlo se to teplé a s pečivem.Po studenu je to drožďová pomazanka určitě dobré.Jsem zvědavá na tvůj experiment.Kolik chceš jěště zhubnout? Já taky nevím jak budu jíst dál.Na travení mi to vyhovuje nemám problemy s palením žahy a dobře mi traví.Pořad hubnout asi nemůžu. Už teď mi dcera nadavá,že budu stará-to už jsem a suchá.
Ahoj
Jessi
| 29. 7. 2007 22:01
Já držím dělenku od února mám dole 10a půl kg.Držím ti palce ať to vydržíš a nevzdáš ono se to rozhoupe a půjde dolů.Mi taký váha blbla jednou šla dolů pak zas pár dnů nahorů.Já se moc neomezovala byla jsem hladová tak jsem jedla,ale podle dělenky.Kalorie jsem taky nemusela.Ahoj
Sheila
Sheila
| 29. 7. 2007 21:11
Ahoj holky,tak mam tyden deleni za sebou a zatim v pohode.Mam 0,5kg dole.Ale mam takovou prapodivnou vahu,ktera vazi tak vselijak.Proto pockam dyl a uvidim jestli se vaha bude pohybovat smerem dolu.Zatim mi tohle stravovani nijak nevadi.A co vy?Mate nejake uspechy?At vidime jestli to funguje.Mejte se hezky ahoj S.
neúspěšná
maybes
| 29. 7. 2007 06:08
Ahoj, díky za odpověď.

Já vím, že čím častěji to porušuješ tak tím to jde hůř, ale já
dělenku držela vždy delší dobu a nikdy né stylem 2 dny jó, 2 dny
né. Ale možný je všechno.

Asi to bude nejspíš v množství, protože i když L.K. říka, že na kaloriích podle S.P.L.K. nezáleží , tak asi ano...

Ale právě tomu jsem se chtěla vyhnout

Zhruba od února jsem počítala kalorie a hubla zhruba 0,5 kg
týdně, což je prý ideální, jenže už jsem z toho byla otrávená si
všechno vážit a přepočítávat, tak jsem vzala dělenku jako svou
záchranu s cílem, že nebudu muset počítat a jíst víc
než takhle s tím, že budu spokojená, když si váhu udržím a bonus by byl
kdyby ještě nějaký kilčo šlo dolů.

A místo toho mám 3 kg za 14 dní nahoře .

Nevím...nerozumím tomu, nikdy předtím, když jsem S.P.L.K
dodržovala jsem se kaloriema nezabývala, právě to mi
vyhovovalo...zkusím to tedy omezit a uvidím.

Blahopřeji Všem úspěšným
Jessi
Kacula
| 28. 7. 2007 23:04
Je toho dost , ale je to pro celou rodinu = i pro manžela , říkám, že mi to moc chutná, takže bych byla scopná sníst to i sama .
Se zakysanou smetanou jsem to nezkoušela, ale samotná je taky moc dobrá .
Já ti teď nějak hřeším... zkouším experiment, co udělá váha, když budu jíst jen zdravě. Řekla jsem si, že to zkusím přes víkend. Tak uvidím zítra ráno...
Kacula
Jessi
| 28. 7. 2007 22:00
Drožďové knedliky jsem jěště nedělala ale vyzkouším mám ráda nějakou změnu.Není toho droždí hodně máš to jenom pro sebe nebo pro celou rodinu.Je dobrá i zakys.smetana do špenatu? Koupila jsem zakysku,ale nevá sním jí jen tak,mám to ráda.Teď mě honí mlsná už jsem byla na med, br je mi sladko.Večer dlouho sedím u počit.přes den není čas a pak nevím co slupnout.Zítra vařím rajskou polévku v pondělí uvařím s knedlíčkama dám vědět jak mi chutnaly.
Jessi
Kacula
| 28. 7. 2007 19:19
Já sójové maso řadím taky do kytiček, taky mi to víc vyhovuje .
Já si do toho špenátu dám někdy i smetanu, takovou tu 12 % do omáček , máme jí v neutrálu, takže by to nemělo vadit, ale dělám to minimálně .
Nejraději z polévek mám bramboračku a pak vývar se zeleninou a drožďovými knedlíčky - ty miluju.

Drožďové knedlíčky:

na olivovém oleji si zpěním nadrobounko nakrájenou cibulku (ne moc, max. 1/2),
přidám tam 3 kostky droždí a nechám ho rozpustit,
pak přidám majoránku, sůl, pepř a česnek.
Vypnu sporák a po chvilce vmíchám vajíčko (nebo jen žloudek, podle toho co mám za den), pak přidávám strouhanku na zhoustnutí (nesmí jí být málo ani moc, aby to nebylo moc rozplitlé nebo moc tvrdé... a z téhle směsi tvořím malé knedlíčky, které cvhilku povařím ve vývaru se zeleninou.
Maybes
Kacula
| 28. 7. 2007 19:10
Ahoj!

Říká se, že čím častěji končíš s dělenkou a zase začínáš tím to jde hůř a tím déle tělu trvá než mu "docvakne" co po něm vlastně chceš. Pokud správně kombinuješ, tak může být chyba v množství nebo ve složení toho co jíš. Můžeš napsat pro příklad tvůj jídelníček? Neboj, to nějka vymyslíme !
Neúspěšná
maybes
| 28. 7. 2007 10:05
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?

Mně se nějak nedaří, potřebovala bych poradit jestli se některé z Vám, nebo někomu koho znáte něco podobného přihodilo.

Dělenku jsem už držela asi tak 4x a vždycky funguvala, sice žádný
zázrak vždy jsem zhubla tak nejvíc 3 kg, ale hlavně mi
vyhovovalo, že nemusím počít kalorie a může se dosyta najíst.

Teď jsem s ní asi tak po roce začala znovu a nejen že, nehubnu,
ale po 14 dnech mám 3,5 kg nahoře. Jsem si jistá, že kombinuju
správně, že jsem nic neporušila, znám všechny její grafy a většinu
knížek, nechci se vracet k počítání kalorií, což je účinný, ale únavný.

Jsem z toho celkem bezradná, ještě se mi to nestalo, těšila jsem se, že si odpočinu od počítání kalorií a teď tohle...

Díky za každou reakci.

Maybes
Kacula
Jessi
| 27. 7. 2007 23:25
Ahoj všichni. Kaculo chci se zeptat do jaké skupiny daváš soj.maso v každé dělence je to jiné.Já prozatím do kytek tak mi to vyhovuje logické jsou to ale bilkoviny.Koupila jsem si konečně novou dělenou stravu od Uršuly Summové jěště jsem jí nestihla celou přečíst. Dneska jsem dělala opět špenát s bramborama výborný.Přidala jsem trochu soj. mléka bylo to jemnější.Co si vaříš za polévky?Písni nějaký receptík.Pa
Jedlina
Evva
| 27. 7. 2007 09:56
ahoj Jedlino,
když si čtu Tvůj denní příjem KJ, zdá se mi docela nízký. Jen dej pozor ať není pod hranici 4000 KJ za den, to by nebylo dobrý.
Jinak samozřejmě gratuluju ke krásný váze. Ahoj E.
Ahojte
Jessi
| 25. 7. 2007 22:50
Jedlino,jsi dobrá. .To já mám pocit,že se podle vás přecpavám.Dneska to není jenom pocit,zítra se radějí nebudu važit.Dneska jsem dělala hrnec leča, protože mi všechno zraje a roste a teď jsem si musela jěště vzít a vůbec nemám hlad jenom chuť.Dopoledne jsem mlsala med a to potom nejde nic dolů.Všem vám přejí k ubytku vaších kilogramů.Jo a jěště nám dozravájí broskve těch se taký nemůžu nasytit je to blby.Kolik se jich může za den 2ks?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 6. 2025 18:40
14408
Alka...
1. 6. 2025 20:51
73433
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55