Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

Výzkumné šetření Nadváha u žen
alanis85
| 28. 1. 2009 09:49
undefinedundefined

undefined

Dobrý den, dovoluji si se na Vás obrátit s prosbou o
vyplnění dotazníku v rámci mé diplomové práce Obezita v gynekologii. Je určen
pro ženy s nadváhou. Naleznete jej na

www.obezita.kubikula.net

Jeho vyplnění je anonymní, udaje nebudou nijak zneužity.

Nejsou v něm zjišťávány žádné osobní údaje.

Za Váš čas předem děkuji
V.Kašparová
Fígle proti "žravé"
VercaM
| 28. 1. 2009 08:56
Ahoj kaminku,
moc tě zdravím a přeju hodně síly a hlavně pohody do dalšího hubnutí!

Osobně mám ještě tři další fígle proti přejídání: a) žvýkat (to přijde ale docela draho, když spotřebuju tak čtyři balíčky denně )
b) zpívat si písničku od Radúzy Jednou to pomine
c) za určitou dobu nepřejídání se se odměnit .

Takže, hubnutí zdar!!
návrat ztracené hubnoucky
anonym
| 28. 1. 2009 08:22
Nazdar holky, tak jsem se k vám vrátila. Konečně trošku klidu ve zkouškovém. Jinak zas začínám s dietou. Už 14 dní. Mám ted 68,7. Jdu do toho!!!! Jak se daří vám? Vidím spoustu nových tváří.
přejídání
Kutzik
| 28. 1. 2009 07:41
Tak to já znám taky. Občas mě to chytne, nebo mě navšíví naše známá víla Žravěna, a to je pak děs. Hlavně se mi střídají chutě, dala jsem si od každé chutě něco.
Ale je fakt, že jak jsem se teď, poslední dobou, docela držela, tak se přejím velice rychle, stačí menší množství než dřív, a následky jsou horší než dřív. Takže pokud se mi to stane a neudržim se, tak si to pak pamatuju ještě hodně dlouho.
Ale slyšela jsem od jedné známé, že ona, když jí honí Žravěna, tak leze do vany a dá si koupel, kde relaxuje a než vyleze, tak jí to přejde. Ale co dělat v práci?
Nebo, to mám já, si vyčistit zuby. Aspoň já, když si vyčistím důkladně chrupika, tak je mi tak líto ho něčím zase špinit.
Ale co se mi stává často je to, že mám na něco chuť a vlastně nevím na co. Tak tak přemýšlím a zkoumám na co mám vlastně chuť a pokud na to přijdu, tak je nejlepší si dopřát přesně to. Protože jinak, když si dám něco jenom jako, tak to nezabere a tím pádem sním spoustu zbytečných věcí.
A nebo se říká, že hlad je převlečená žízeň, takže pít, pít a pít a hodně. Nebo před jídlem vypít větší sklenici vody apod.
Doufám, že se s tím poperem a zvítězíme.
Mějte se.
:)
anonym
| 27. 1. 2009 17:23
Ahoj holky! VercoM, to já znám,takové období jsem měla ještě loni,než jsem se rozhodla s tím něco udělat,ale i teď mě občas přepadne šílená chuť se natláskat a to už mi sakra nedělá dobře,něco jako přežrat se jsem prodělala poslední Vánoce a dopadlo to ,jak dopadlo,zkrátka jakoby začínám znova,ale už ne s takovým číslem co loni!!!
Tabulku Smiley já budu dělat,ale sama tam nemám co psát,až se vejdu do těch nových kalhot,tak se tam ráda dopíšu,ikdyž na vás ostatní zdááááleka nemám!!!Přeji vám hezký večer!
Chuť se přejíst
VercaM
| 27. 1. 2009 14:23
Ahoj, moc Vás všechny hubnoucí chválím, jste holky šikovné! Já se teď už 12.den držím, i když jsem předtím měla hodně velké problémy s přejídáním. Občas mě to ale popadne, a to pak s tou nesmyslnou chutí sníst všechno možné i nemožné (včetně táty a mámy ) musím zatraceně tvrdě bojovat. Máte někdo podobný problém, případně návod, jak ho řešit?
váha
smiley
| 27. 1. 2009 13:22
holky, jak tak koukám, tak Vás ty nemoci pěkně kosí. Tak se hezky uzdravujte.
Jinak moje váha 64,3, což není zas tak hrozné. Na druhou stranu je mým cílem mít v sobotu 63, což asi těžko stihnu. Tak budu muset část cíle přesunout na další měsíc. Koukám, že tabulka už se nepíše, nevadí, budu si dělat svoji, ať vím, jaké mám pokroky.
smůla,
tecka
| 26. 1. 2009 20:45
Evik212: , že jste oba nemocí- pěkně se uzdravte.
Já mám angímu,
Evik212
| 26. 1. 2009 15:37
takže na rotoped nemám ani pomyšlení, ven nemůžu, maximálně dojdu pro dřevo, manžílek je taky nemocen, takže budem odpočívat a léčit se, máme oba antibiotika. Takže se budu snažit aspoň nepřibrat.
Jde to dolů.
tecka
| 26. 1. 2009 15:28
Ahoj , mi po týdnu klesla váha trochu víc o 1,5kg. Minulý týden však jen o 0,4kg. Tak teď se to asi vyrovnalo. Nyní váha 76,8kg. Jen tak dál.
Pondělí
Kutzik
| 26. 1. 2009 11:27
Tak dnes o trochu lepší než minule a to 68,4.
Půl kg týdně by mi stačilo, jen aby to tak šlo stále .
Přeju pěkné klidné pondělí.
po víkendu
smiley
| 26. 1. 2009 10:59
Tak jsem o víkendu opět neodolala maminčiné poctivé stravě a pár dobrůtkám z cukrárny a už mě zase tlačí rifle. Na váhu jsem zatím nelezla, tak uvidím zítra co to bude. Navíc mám mít dneska vodní den, ale ten nedávám, protože mám spinning a na tom kole bych to asi nezvládla.
Jinak já bych možná i nějakou maličkou chřipku uvítala, vůbec se mi nechce vstávat a chodit do práce, zase bych potřebovala tak pár dní volna. No musím počkat do Velikonoc.
Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli už klokan někomu poslala, třeba do soukromé zprávy, ty přírodní hubnoucí produkty. Celkem by mě to zajímalo.
Jojo
Kutzik
| 24. 1. 2009 08:36
chřipajzna už pěkně řádí. U nás v práci taky. Já jsem zatím v zdravá (ťuk, ťuk, ťuk), ale bojim, bojim.
Snad to nebude tak zlé.
Ale jak omarodí jeden v rodině, tak je to jasné.
Přeju všem ať nic nechytnou a když už chytnou, tak ať je brzy pryč.
Já jsem posnídala rohlík s jofgurtem a kávu. Teď jdu vyvenčit pesinu, už mě láká ven,a pak obvyklý sobotní program, poklidit, uvařit apod.
Mějte se co nejlépe.
anonym
| 23. 1. 2009 14:01
Ahojky holky! Kutziku ikonku jsem změnila,modrá barva je barva naděje,tak snad mi to pomůže!
Jinak na mě leze asi chřipajzna,bohužel se mi to nevyhlo,už nám marůdkuje malá,tak jsem to asi chytla od ní(a to jsem už snědla tolik vitamínu C ??????)
Třeba vypotím nějaké to dečko!! Tak se mějte fajnově a vyhýbejte se bacilům
Krásný pátek!
Kutzik
| 23. 1. 2009 13:27
Ahoj všichni.
Tak tu máme opět pátek a náročný (na dietu) víkend před námi. Tento týden byl pro mě tedy velice krušný. Neudržela jsem se. To to tedy vedu .
Plandavé kalhoty znám. Už se mi to taky stalo. Na jednu stranu nastane problém co na sebe?protože ve vešm člověk vypadá hrozně, ale jinak super pocit.
No tak hlavo vzhůru a do toho, zas a znovu.
Reni, ty sis změnila obrázek a já tě skoro nepoznala .
Vítám nová jména u nás a přeju hodně štěstí.
Všem krásný víkend.
ahoj
smiley
| 23. 1. 2009 12:58
Holky, taky gratuluju všem plandavkám. Tohle mi právě nejvíc vadí, že jsem vyrostla z oblečení. Pár věcí vůbec neobleču a ostatní jsou mi uplé, což nesnáším. Připadám si v tom vždycky nacpaná jak jitrnice. A pěkně mi roste zadek. Přitom jsem vždycky měla problémy spíš s větším břichem. No nic, brzo bude líp.
Klokanku, taky by mě zajímaly ty bylinné přípravky. Myslím, že nemusíš psát přímo názvy, ale spíš tipy výrobků. Já teda těmto věcem moc nevěřím, ale vyzkoušet můžem. Jednou jsem si koupila chrom, který má snižovat chuť na sladké a na mě to působila obráceně. Vůbec jsem bez sladkého nemohla vydržet. Ani lecithin na mě nezabral, tak nevím, jestli jsem divná já nebo jsem si jenom vybírala špatné výrobky...
Užijte se všechny krásný víkend.
Ahoj Klokan!
Evik212
| 23. 1. 2009 10:24
Vítám Tě mezi námi! Zajímalo by mě, jaké přírodní produkty jsi užívala, jestli to není tajemství. Asi mi to napiš do soukromé zprávy, sem by se to asi psát nemělo, byla by to reklama. Ahoj Evik
ahoj:)
maykee
| 22. 1. 2009 22:40
Já se zatim nepohnula ani s cvičením, ani s dietním jídlem, ani s pořádnym pitím, takže sem taková trošičku troska... mam 3 týdny na to, abych shodila 4 kg... Mam co dělat Když to pujde takhle, tak to nedopadne dobře... ale musim se probrat a zas se do toh dát Koupila jsem si DVD od Kynychové, kde jsou ty míče, tak už to konečně musim vyzkoušet.... A hlavně si zase začnu všechno psát... To bylo dobrý, takovej plán, snad to zase zapůsobí
Jinak všem, komu plandají rifle, blahopřeju a závidim a těm, co ještě neplandají vzkazuju, že v tom nejsou samy
anonym
| 22. 1. 2009 20:36
Vítám klokan a blahopřeji k dosavadnímu úspěchu!Jen tak dál,to tu chceme všechny!!Některým se to ale bohužel vymklo z rukou
Jinak s těmi riflemi se to tady nějak rozjelo,já si také jedny koupila a menší,takže mám co dělat!!
Jsem teď na zelenině,pomerančích,jablkách a vodě s citronem!!Víc cvičím,teď jsem byla na míčích,tak snad to půjde,všem hodně zdaru!!!
Ahoj holky,
tecka
| 22. 1. 2009 19:36
tak mi jde to hubnutí celkem dobře. Mám 77,5 kg.Přes prsa jsem taky zhubla. Všechny podprdy mi plandají. Celkem mi to ale neva, protože jsem je měla velké a nelíbilo se mi to. Jen je potřebuji zpevnit, jsou plandavé.Taky jsem si koupila nové rifle. Ještě k nim musím koupit pásek, protože buď se natáhly nebo jsem něco ubyla. Pořád mi padají. Tak tolik u mě!
Jak na přebytečná kila
klokan
| 22. 1. 2009 17:16
Ahoj všem.Nejsem už sice nejmladší,ale taky si hlídám svou váhu.Podařilo se mi shodit 9 kg za 3 měsíce a několk cm v pase,bocích i stehnech.Byla jsem ráda,že si mohu koupit kalhoty o 2 čísla menší.Musím se ale přiznat,že sama jsem to nezvládla,/neumím se donutit cvičit-jen jízda na kole a procházky/,proto jsem užívala přírodní produkty,které mne "nakoply" a teď už bez nich svou váhu udržuji víc než 3 měsíce.Jenže bych potřebovala ještě nějaké kilčo dolů,takže se k Vám ráda připojím.Všem přeji úspěch
Smiley
maykee
| 22. 1. 2009 14:19
Ahoj, dík za gratulace
abych řekla pravdu, s průměrem je to teď jako s váhou Vychází mi na 1,85, což je fajn, ale já jsem holt na ty pětky tam Takže 55 a 1,5 se budu snažit dodržet I když nevim, jak to pujde, protože si chci nechat uznat jednu zkoušku, kterou mám za 3, tak uvidíme
Jinak s hubnutím to jde pěkně na nic, dneska jsem splácala takovej kus čokolády!!!
Ale tenhle týden je takovej pomotanej, pořád si slibuju brigádu (tu nemůžu najít), procházky se psem (ani jemu se do toho bahna venku nechce...), že se budu hejbat (k tomu sem se taky ještě nedokopala...), prostě hrůza... ale v sobotu jedu na hory, nakoupit zdravou sváču a začnu, ty děcka mě nenechaj oddychnout, vyject nahoru, zapnout snowboard a hned zas dolů, ty mě zase zničí
Tak se držte holky Já už se těšim, až se zase vrátim do dietního režimu, bylo mi líp, teď je mi těžko, jsem unavená, prostě typická lenora líná
tipy na večeře
smiley
| 22. 1. 2009 10:59
Nevím jak vy, ale já mám s večeřemi dost problém. Na netu jsem našla tohle: http://bistro.florentyna.cz/…-dietnich-veceri
tak koukněte, třeba to aspoň přinese instipraci.
hurá
smiley
| 22. 1. 2009 10:08
Holky, to jsem ráda, že jste napsaly.
Jinak u mě to s tou motivací taky nějak nejde v novém roce. Ale včera jsem si koupila nové rifle. Sice se do nich vlezu, ale určitě bych v nich vypadala mnohem líp o pár kilo lehčí. Tak možná se nějaká motivace rýsuje. Ale asi až zase v pondělí. Dneska večer mám oslavu a o víkendu jedu domů, to je vždycky vykromovačka.Já vím, měla bych začít hned, ale víte....
Jinak holky prsa já už snad mít menší nemůžu, páč to už bych tam měla důlky.... Ale jinak se mi osvědčilo cvičení na prsní svaly, třeba kliky, sice to prsa nezvětší, ale vypadají hned líp.
Kutziku, s tím snowboardem to zase není tak žhavé. Už tři roky se na něm učím (stála jsem na něm doposud dvakrát) a tento rok jsem konečně sehnala kontakt na instruktora, tak jsem se do toho chtěla pustit. Druhá věc je, že se mi jaksi scvrkly lyžařské kalhoty, nevím čím to je.
Maykee, gratuluju k ukončení semestru. A jak se Ti daří plnit Tvoje druhé předsevzetí ohledně průměru?
prsa :)
anonym
| 22. 1. 2009 08:58
Jancinko,to víš,že je to problém,taky mě to štve,manžel mi vždycky říká,,hubni,kde chceš,jen nahoře ne"!!
Ale co s tím naděláme,prsa tvoří převážně tuková vazba a tuk chceme z těla ven!!Pak už zbývají jen dobré podprsenky,nebo silikony!! Anebo takto,zkrátka to nechat být
Problém
jancina
| 21. 1. 2009 21:21
s prsama asi žádná nemáte že? Na této části je mé cvičení a úsilí vidět nejvíc, za chvíli nebudu mít žádná. A zrovna teď mi to vadí, bavily jsme se ségrou o postavách a ona na mě, že mi záviděla, že mám větší než ona.. A teď.. nic moc teda.
anonym
| 21. 1. 2009 19:03
Ahoj holky po delší odmlce jsem zase tady!!Strašně moc jsem od podzimu nabrala,takže jsem teď denně v potu od cvičení,musím to zase dát zpátky a pokračovat dál!!Odhodlání mám,ale mlsnou bohužel také!!Čekají nás plesy a zábavy,nechci vypadat blbě!
Nebuťte smutné z toho,že vám něco nejde tak jak si představujete,jste na tom pořád o móóć lépe než já!!!!Hodně štěstí vám všem a jezte opravdu hodně ovoce a zeleniny a nezapomínejte na pitný režim a pohyb,to jsou asi ty nejzásadnější věci v hubnutí a vůbec v životosprávě!!!
Ahoj,
jancina
| 21. 1. 2009 17:57
taky jsem psala vzkazík a neobjevil se tu... Nějaké podivné! Jinak také mi to nejde pořádně se rozjet, začínám každý den od začátku a každý den mám nějaký hříšek. Tak jak jsem nemusela čokoládu, tak jsem měla teď každý den kousek, taky buchtu a jiný dobroty.. Zase se bojim zvážit.. asi jsem praštěná.. Taky mám teď dlouho volno ze školy a nic se mi nechce, už aby se dalo být venku na sluníčku, to mě dokáže povzbudit!
hubnutí
maykee
| 21. 1. 2009 13:35
Ahoj holky...
Tak jsem si řikala, jak to bude super, až budu mít hotovej semestr, jak se budu věnovat sama sobě a soustředim se na hubnutí, procházky se psem a tak a od rána je mi špatně Hlavně se nemůžu hodit do dietního režimu
Snad se mi to povede zítra.... ale teda, stydim se za sebe Při tom se mi docela vedlo...
Ale ono to pujde... Musí
Ahoj Smiley
Kutzik
| 21. 1. 2009 12:37
tak jsme tu asi zůstaly sami?
Tady to taky taje. Mám zaflákané kalhoty .
Já na ty zimní sporty nejsem, takže ně netrápí jestli sních bude nebo nebude, ale doufám, že si ještě stihneš zajezdit.
Štve mi, ale, že je tak mokro. Musim koupat pesinu a to mě ani jí neba. Zase snad přituhne.
Včera, jak svítilo sluníčku, tak bylo skoro jaro a hned byla jepší nálada.
Jinak u mě, co se týká diety, tak taky nic moc. Musim se zase začít víc hýbat. Ale když je tak pohodlný hezky sedět u kamen nebo ležet v posteli.
A dost! Jaro je tu za chvíli.
Tak hezký zbytek dne všem.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518