Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

:)
anonym
| 2. 1. 2009 10:19
Poprvé v tomto roce vás všechny moc zdravím a přeji pohodový rok 2009!Doufám,že jste nakročili tou správnou nohou,nejen co se týká hubnutí!!Na předsevzetí se vykašlete,prostě se jen do toho pustit a hotovo
Doufám,že se nás tu bude scházet dost,abychom se vzájemně podpořili a zkrátka tu bude fajn !
Takže předem vítám nováčky i starousedlice a jdeme na to!!!
maykee
| 1. 1. 2009 13:41
Tak jsem začala K snídani, která teda byla v půl dvanáctý, jsem dostala tmavej chleba s odtučněnou Lučinou a paprikou... Jak na Nový rok, tak po celý rok, ne? Teď mam naplánovaný jídlo po třech hodinách, tak uvidíme Ale mam dobrej pocit, to je hlavní
Hurááá,
jancina
| 31. 12. 2008 12:28
začíná nám tedy nová etapa a my to pořádně rozjedeme!! Užijte si krásný Silvestr! Maykee, je to supr nápad s papírkama! Já už přemýšlím, co budu nosit do školy za svačiny (budu dělat asi nějaký krabičky na celý den), kdyby jste měli nápady, budu ráda, protože mě napadá akorát jogurt a nebo nějaký pečivo, ovoce a zelenina. Taky se chci pustit do těch salátů.
Happy New Year!!!:)
maykee
| 31. 12. 2008 10:20
Ahoj holky!
Tak se tady objevuju po dlouhý době taky Od zítřka začínám natvrdo a jsem ráda, že vy jste stejného názoru Díky Vánocům jsem se došplhala až na 70, takže mam co dělat ale nevadí, docela se těšim, protože ty Vánoce mi nedělaly dobře na žaludek Takže od zítřka hurá na to
Jinak vám chci popřát, aby se nám v tom novym roce všechno vedlo tak, jak budeme chtít, nemyslím jenom to hubnutí... Já mam dvě novoroční předsevzetí, dostat se na 55 a mít studijní průměr do 1,5, abych zatnula tipec všem těm posměváčkům a nepřejícím Ty předsevzetí jsem si hezky napsala na papírek a ten dám dneska drahý polovičce, on mě zase ty svoje a budeme se hlídat navzájem, každej z nás bude patron předsevzetí toho druhýho
Takže holky, dneska je poslední šance dát si něco nádherně nezdravýho!!! Tak užívejte a do novýho roku vstupte pravou nohou!!!
anonym
| 30. 12. 2008 20:30
Moje milé hubnulky,jsem tu tento rok naposledy a určitě to tady od Nového roku rozjedeme naplno,teda doufám!!Nebudu lhát,co se týká váhy,je to momentálně katastrofa,nějak nezbývá času na lepší životosprávu ,je to samá návštěva,bumbání atd.,ale to určitě leckterá z vás znáte!!Takže se tu objevím za pár hodin a začnu s vámi nanovo!!!Krásnou oslavu a vstup do Nového roku 2009 vám přeje hubnulka renina!!
Smoulinka
| 29. 12. 2008 18:28
Ahoj holky:)
já jsem na tom zatím celkem dobře, sice teda jsem si dopřávala co hrdlo ráčilo a až dneskajsem se odvážila na váhu a mám tam o kilčo a půl navíc než před Vánoci, ale vzhlede k tomu že mi dneska zase začala pracovní honička a navíc Silvestra neslavím myslím že do pondělí budu zase zpátky na " začátku":) jinak se musím pochlubit,ale překonala jsem a v sobotu sjem byla ráno na aerobiku a zítra se chystám taky:)
Kdepak jste?
jancina
| 29. 12. 2008 18:15
Kde se touláte? Užíváte si? Už jen pár dní a pak to zase rozjedem, na mě Vánoce něco přece jen zanechaly, zatím kilo tedy.. . Ale to snad zase brzo odejde! Co pořád děláte?
holky
Mlada
| 25. 12. 2008 11:03
přeji nám všem, ať se nám v příštím roce podaří získat naši vysněnou postavu. Renino, doufám, že i tobě se to podaří a budeš spokojená. Tak si držme palečky a dál se budeme povzbuzovat. Jsme holky šikovné.
A je po vánocích
Kutzik
| 25. 12. 2008 09:28
Tak a je to. Dárečky rozbaleny.
Dostala jsem, od tchýně, parní hrnec. Máte ho někdo? Vím, že je to dobrá věc, ale nevím přesně co s tím. Dívala jsem se na net, ale nic moc.
Jinak jsem ale spokojená. Byla pohoda.
Tak všem přeji krásné prožití svátků a pevnou vůli na návštěvách .
Veselé Vánoce
Anita
| 23. 12. 2008 12:33
Když Vánoce přijdou a venku je mráz,
my vidíme se s blízkými zas,
vůně vanilky sedá na jmelí,
všichni se společně veselí,
a pak příjde večer, čas dárky dát,
ani na chvilku se nepřestáváme smát,
všichni se radují z maličkostí,
láska vše překoná svou velikostí,
a její pouta, ta nesvazují,
spřízněné duše pospojují,
a právě ten večer, vánoční čas,
ten nejhezčí pocit vyvolá v nás,
myšlenky míru a klidu duší,
naše srdce pro sebe tiše buší,
a svět je hned místo tisíckrát krásnější,
lidé jsou na sebe milejší,
a v tom se skrývá kouzlo té noci,
každý den nechť je pro Vás Vánoci.

Šťastné a veselé!
:):):)
anonym
| 21. 12. 2008 14:11

Milé holky,vánoční přípravy jsou v plném proudu,dneska jsme dokoupili poslední dárky,hotovo máme a jdeme se podívat do vedlejší vesnice na adventní trhy!!Přeji Vám všem pohodu,zdraví a jenom úsměv na tváři!!Tento odkaz je jen pro vá,mám ho i v deníčku,ale vám ho sem dávám osobně! Pěkné VÁNOCE přeje Renča!!!!!
http://www.obrazovka.cz/…nocni/altan.html
krásné Vánoce
smiley
| 19. 12. 2008 11:43
Ahoj holky, všem Vám přeju krásné Vánoce. Odjíždím se 64 kily a jsem zvědavá s kolika přijedu, protože přes svátky určo držet dietu nebudu. Vím, že bych to nevydržela.
Tak zase v lednu.
Krásné Vánoce, veselého Silvestra a šťastný celý rok s ubývajícími kily a přibývajícím štěstím.
ahoj,
jancina
| 18. 12. 2008 18:24
já to nechám osudu, uvidíme, jak to dopadne, cukroví určitě ochutnám a rybu taky.. Co si myslíte o sterilované zelenině nebo fazolích je to zdravé vůbec? Myslím třeba do salátu. Koupila jsem si dneska tzatziky a zalila tím zeleninu, je to výborný, zkoušela jsem je dělat doma,ale nechutnalo mi to tak. To je to samý u mě i se salátama, neudělám si tak dobrej..A chtěla bych je začít dělat hodně, s kuřecím masem, těstovinama atd.
ahoj,
tecka
| 17. 12. 2008 21:02
takto já ne.Budu pokračovat i přes Vánoce. Jen si dovolím dvojku ředěného bílého. Když už se do něčeho dám ,tak mi to nedělá problém dodržet. Nejhorší se rozhodnout. Venku prší a bílé Vánoce asi nebudou. Za týden je už po.. Vůbec mi to nepřijde,ale už se těším. Ta vánoční výzdoba venku je super!
anonym
| 16. 12. 2008 19:37
Přesně jak říkáte!!Jsem tu sice nejtěžší,ale souhlasím,prostě si to užijeme,vždyť Vánoce nejsou jen o tom jídle!!Ale vysvětlete to těm mým hladovým krkům
Vánoce
Stefule
| 16. 12. 2008 17:52
no jako vánoc se trošku děsím, ale aj se na ně těšímno a co se týče hubnutí tak na štědrej večer na to kašlu a užiju si tono a pak nastane zas režim jako teď jinak budu zase kynout a to už nechci
Vánoce
Kutzik
| 16. 12. 2008 12:27
Mě to tedy vůbec nepřipadá jako že za týden budou vánoce. Sice jsem ráda, že není kalamita, ale takhle na teplé vánoce mi nepřipadají pravé.Možná je to ale i tím, že už nejsem malá a těšit se můžu jen na klid a pohodu. Ale díky Bohu za ní.
Tak se držte a po vánocích to tu zase rozjedeme.
jinak
Mlada
| 16. 12. 2008 12:25
díky za podporu. Renino, na šmakouna se vykašly, užij si bramborového salátu. Dělám to skoro jednou za rok, tak se těším. Myslím, že dietních jídel si tady ještě všechny užijeme ažaž.
ahoj
Mlada
| 16. 12. 2008 12:23
no jo, o rok starší. Mně už bude na jaře 45 let, paradoxně pro mě byly nejhorší třicátniny. To jsem si říkala, že mě čeká jenom stáří. A teď se cítím výborně. Pokud bude u nás všechno OK, tak zas v lednu rozjížďíme na plno dietní režim. Snad se k nějakým výsledkům dobereme.
anonym
| 16. 12. 2008 10:10
Ahoj holky,tak co,přijde vám,že jsou za týden Vánoce?Hrozně nám to utíká a za pár dní oslavíme 2009!Achjo,budeme zase o rok starší a po zkušenostech z tohoto roku i zkušenější
Hubnutí rozjedeme naplno!!!
Cose týká jídla o štědrovečerní večeři,tak už jsem přemýšlela o tom,že si koupím salát ze šmakouna!Je výborný,ale jak se říká,,nic se nemá přehánět",tak si to ještě užijeme a od Nového roku správně našlápneme!!
mlada
smiley
| 15. 12. 2008 14:03
Ahoj Mlado,
taky budu držet palce, aby bylo všechno v pořádku a pod stromečkem si užívali jen pohodu a žádné starosti.
anonym
| 14. 12. 2008 19:44
Milí Mlado,doufám a věřím,že bude vše dobré a posílám na dálku pozitivní energii!!!!Buďte stateční a věřte v dobré!!!Neumím být psycholog,ale jsou v životě věci,které člověk musí a některý i umí dobře a na jedničku zvládnout!!!
Víc než přát hodně štěstí neumím a držím palce v dobrý a pozitivní výsledek!!!!!!!!!!Sama mám muže,kterého miluji a nestydím se to přiznat!
renina
Mlada
| 14. 12. 2008 17:26
v pořádku nejsem. Čekáme na výsledky, jestli nemá manžel rakovinu. Snad do vánoc budeme vědět.
anonym
| 14. 12. 2008 12:28
Mlado,doufám,že jsi v pořádku??!!
ahoj
Mlada
| 14. 12. 2008 11:41
všechny zdravím.Já mám teď nervy, skoro nejím a hubnu. Jancino, já jsem udělala autoškolu na potřetí a moje zážitky by vydaly na román. Byla jsem fakt expert.
anonym
| 14. 12. 2008 08:57
ahoj holky,vím,že se opakuji,ale prosím vás o hlasování,chtěji nám sebrat i to třetí místo!!http://rakovnicky.denik.cz/…rte20081207.html
Nikol Jagerová
DĚKUEME,DĚKUJEME!!!!!
Ahoj,
tecka
| 13. 12. 2008 21:53
co budete jíst o štědrovečerní večeři?
anonym
| 12. 12. 2008 12:38
Ahoj holky,předem děkuji za hlasování a to opravdu moc,zkusíme to udržet aspoň na 3.místo!!Jinak ty tři kousky cukroví mě také pobavily a jak říkáš,já jim také neodolám a bude těch kousků denně víc
Dneska zkouším držet něco jako hladovku a piju a piju,protože mi nějak nebylo včera dobře asi z chutnání těsta
Ale pochybuji o večeru,budu se muset držet,slavíme Simonku!!Holky ještě jednou díky,vy víte o čem mluvím a držte se !!!!!Nesmíme především zklamat sami sebe
ahoj
smiley
| 12. 12. 2008 11:26
ahoj holky, tak se musím pochlubit, že včerejší ovocný den jsem dodržela. Tak aspoň něco
Jinak, jancino, z těch jízd si nic nedělej. Já je taky dělala až napodruhé a teď řídím v pohodě. Můj kamarád dokonce na potřetí a to je chlap - teď řídí super. To jsou ty nervy.
S tím cukrovím jsem se teda zasmála, tři kousky cukroví nejspíš opravdu neublíží, ovšem já jich sním tak minimálně deset. Ale stresovat se nebudu...
Jinak, Reni, já pilně hlasuju, kdykoliv si vzpomenu. Ale trošku se obávám, že s tím třetím místem už nic nenaděláme.
Tak přeji krásný víkend,
papa
Holky moje...
jancina
| 11. 12. 2008 21:17
Taky si vám trošku postěžuju, měla jsem dneska velký den - závěrečky v autoškole, test na max. počet bodů, technika t v pohodě.. ale jízda, já i...t si nezapla pás...Jdu zkrátka znova, na jízdy jsem čekala tři hodiny, bylo mi špatně jak nikdy, měla jsem hlad a bylo mi na zvracení, fuj...Na pás už nezapomenu..Taky jsem si cestou dom šla koupit sušenky a dala si i kousek čokolády. Dny předtim děs a hrůza, nervy a žranice..Tak teď se budu zase snažit a zítra si konečně zacvičim. A Vánoc se tak nebojte, myslim, že za týden budeme tak přečuchaný vůně cukrováí a mít dost i ochutnávek.. Četla jsem, že každý den 3 kousky cukroví neuškodí, tak si dáme! Nevzdáme to! Maykee, režim je fakt děsně důležitej a problém s tim mám taky.. Reni, pošlu též ráda hlas. Mějte se kočulíny.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 6. 2025 12:24
14483
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 6. 2025 17:57