Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

tak znovu...
smiley
| 20. 1. 2009 19:19
Před chvilkou jsem napsala příspěvek, ale nějak mi zmizel. vrrr. Tak znovu.
Jak to u vás vypadá. Tady všechno taje a venku je pěkná břečka. A to jsem tento rok ještě nestihla běžky a taky mám v plánu konečně snowboard. Tak nevím, doufám, že snížek ještě napadne.
Jinak já nemám nic k pochválení. Včera i dnes jsem nějak nestíhala odpolední svačinu a jakmile jsem přijela do práce (cca v šest hodin), tak jsem měla tak hrozný hlad, že jsem se nacpala vším co mi přišlo pod ruku. A že tady nemáme zrovna zdravé dobrůtky, to je jasné. Chjo, budu si na to muset dávat pozor.
Dneska jsem zjistila, že mám v bonusprogramu pár zbytečných bodů, tak jsem si objednala knížku Dejte šanci pohybu. Tak jsem zvědavá. Kdyžtak pak poreferuju.
Tak se holky mějte krásně, hubněte, užívejte života a pište.
65
smiley
| 19. 1. 2009 12:58
Holky 65 kg, no comment.
Ještě jeden
Kutzik
| 19. 1. 2009 10:35
Chtěla jsem dát trochu jiný obrázek. Tak znovu.
Ahoj
Kutzik
| 19. 1. 2009 10:33
Tak se mnou to jde teda taky dolu nebo spíš nahoru .
Víkend jsem teda totálně nezvládla, váha 69,1.
Ach jo. Vařila jsem a taky si dala. Myslim, že dvě teplá jídla denně jsou moc. Jedno stačí.
Tak znovu do toho.
Nějak nám to tu ale vázne.
Přeji všem hezký začátek týdne.
Hlavně v pohodě.
Nějak to nezvládám
Evik212
| 19. 1. 2009 08:33
Každý den začínám znovu a znovu, ráno s novým odhodláním, tmavý rohlík, jen půlku, s cottage, k obědu rybičku nebo kuřátko, minimum příloh, ještě odpol. svačinka je v pohodě - nějaké ovoce, mandarinka, grep, ale můj hlavní problém je večer, mám příšerné chutě a všechno pak zkazím, asi dělám někde chybu. Nevím, jak sebe sama zvládnout.
Krásný středeční podvečer.
Kutzik
| 14. 1. 2009 17:02
Konečně jsem se dostala k tomu , vám napsat tu svou váhu. Tak letos začínám na 68,2kg. Taky bych strašně ráda měla na začátku 5-ku. Snad se mi to podaří tento rok. Nebo se tomu aspoň více přiblížit.
Máš pravdu Smiley, takováhle odměna je úplně úžasná. A je potřeba se nějak odměnit.
Tak se všichni držte. Papa.
ahoj
smiley
| 13. 1. 2009 14:53
ahoj holky, tak se vám musím pochlubit. Včera jsem byla poprvé v tomto roce na spinnigu a musím se pochlubit, že jsem ho zvládla bez ztráty kytičky.
A už jsem vymyslela, čím se odměním, jakmile se mi na začátku ukáže 5. Koupím si krásnou vypasovanou červenou košili a budu ohnivě ***y. Jj, odměna musí být, tak se těším.
Mějte se krásně.
Ahoj všem.
Kutzik
| 12. 1. 2009 12:26
Já jsem si včera říkala, že se ráno budu vážit, ale do rána jsem to zapoměla . Takže se zvážím zítra, snad zase nezapomenu .
Jinak ale měla včera máma narozky, takže jsem měla kus dorta, ale bylo to po dlouhé době a zase dlouhou dobu nic nebude a ani jsem ho nedojedla.
Taky se budu snažit. Do léta tak 5 kg by bylo super .
Mějte se.
pondělní váha
smiley
| 12. 1. 2009 09:57
Tak moje váha je 64. jupííí. Včera jsem měla svůj úplňkový odlehčovací den, tak jsem čekala, že to bude míň, páč 64 už jsem vážila v sobotu ráno. Ovšem v sobotu jsem měla na večeři půlku pizzy a čokoládové fondue. Takže asi můžu být ráda, že to není víc.
Tak se holky držte a díky za tabulku.
P.S.: Ještě jsem se chtěla zeptat: mám celkem problém s večeří, protože skoro každý večer jsem někde mimo domov, takže se nestihnu najíst a mám hlad jako vlk a pak sním kdeco. Nemáte na to nějaký tip?
Ahoj:)
maykee
| 12. 1. 2009 09:44
Tak mě se váha konečně hnula Na Nový rok jsem měla 72 (fuuuj), včera jsem se vážila a měla jsem 69!! A to ještě mam svý dny, takže to třeba neni ani konečnej výsledek Ale stačí to Sice jsem včera HODNĚ polevila, ale dneska zase přitvrdim a bude to ok Držim pěsti i vám ostatním
Tak jsem dneska první
Evik212
| 12. 1. 2009 08:38
Moje dnešní váha je 85,1 kg, jsem docela zklamaná, protože jsem se celý týden snažila (včetně víkendu) a váha se nepohnula ani o deko, na Nový rok jsem se vážila a stejné číslo. Tak snad se to hne.Mějte se a pište!
Ten překlep
Evik212
| 11. 1. 2009 22:40
se mi taky moc líbí ! Zítra nezapomeňte nahlásit váhu!Dobrou
Ahoj,
tecka
| 11. 1. 2009 15:42
pěkný překlep. U mě setrvalý stav. Cvičím, shazuji. Celkem to jde. Musím se pochválit - mám 78kg. Tak tomu jsem ráda. Ještě aspoň 10! Jak u vás?
:)
anonym
| 10. 1. 2009 18:04
Ahojky holky!!
Gartinko,je to přesně tak,jak píče Evík212, já to tak nějak dělám,ale hlavně důležité je mít pohyb,když je nějaký příjem,tak musí být i výdej a hlavně při hubnutí musí být výdej vyšší!!Což mi nějak teď nejde,asi se musím zase nějak dokopat k tomu loňskému nadšení,abych byla opět fit!!
Takže přeji i vám moc síly a štěstí v pokračování být přitažlivější!!
Snídaně
Evik212
| 10. 1. 2009 15:06
záleží na tom, co k té snídani jíš. Já snídám, ale ne moc, tak za dvě hoďky si dám zase neco malého.asi to chce ubrat a jíst pravidelně za dvě tři hodiny znovu. Nevím, jak jsi na tom s pracovním vytížením, ono to někdy opravdu v práci nejde. Já jsem na mateřské, takže zatím tohle zvládnu dodržet. Tělo musí mít pravidelný přísun živin, aby nestrádalo a neukládalo si na horší časy. Zatím pa a hodně zdaru
Jak to ze to nejde?
gartinka
| 10. 1. 2009 11:44
Ahoj holky... Moc zavidim jak tu pisete "uz mam dve kilca dole... jo uz jsem shodila 1,5 kg ale to je fakt malo"...
Verte nebo ne, ja bojuju s kazdym dekem! Vetsinou kdyz si dam tu poradnou snidani (podle odbornych jidelnicku) tak pak nekolik hodin nejim a pak si vezmu mensi obed a zas nemam ani chut ani hlad... taky jsem prestala jist sladkosti, obcas si dopoledne mlsnu na velmi horke cokolade, tak max. dva miniaturni ctverecky... Nechapu to, uz po omezeni sladkositi bych cekala aspon minimalni zmenu... avsak ta neprichazi a neprichazi...
Holky poradte... nebo mi napiste co a kdy jite, at to muzu zkusit... Prosim
intervaly mezi jídly
smiley
| 9. 1. 2009 16:53
maykee, já jsem někde četla, že často jíst - tzn. každé cca tři hodiny je důležité kvůli spalování. Že když se najíš, tak ti tělo začne spalovat. proto když jíš míň, tak máš jíst brzo potom - třeba dvě hodiny, kdežto po obědě stačí třeba 4 hodiny.
anonym
| 9. 1. 2009 13:05
Ahoj holky,tak já se také začínám snažit,opět začalo cvičení na míčích a také jsem ho k Vánocům dostala,takže žádné vymlouvání!!
Maykee,já myslím,že dodržovat nějaké hodinové intervaly mezi jídly není až tak potřeba,ale hlavně snídej a vydatně(zdravě),svačinka,obídek,véča!!Pokud jsou ty porce malé a pravidelné,tak to jde samo,už o tom něco málo vím z loňska,ale vydržet,to je hlavní !!
Tak vám všem také držím palce a uvidíme,jak nám to půjde!
Ahoj:)
maykee
| 9. 1. 2009 10:27
Tak já se až na pár výjimek držim... Včera jsem to teda dost pokazila, ale jinak se snažim držet... Zatím jsem shodila 2 kila, tak snad to ještě pokračovat Koupila jsem si DVD Hanky Kynychové, je tam hodina P-class, pro pokročilé teda, ale je mi 21, tak snad to zvládnu Ještě jsem dostala velkej míč, na něm bych taky chtěla cvičit, prostě plány mam hezký, teď se do toho ještě dostat Čeká mě poslední zkouška, sice nejtěžší, ale pak by už mohlo být volno, skoro 4 týdny To by bylo, abych něco neshodila, než pujdu do školy
Jenom jsem se chtěla zeptat na názor, myslíte, že 3 hodiny mezi jídly jsou moc? Neměla bych jíst spíš po 2? Protože když jim po 3, tak stihnu tak 4 jídla, protože večer jíst nechci... Budu vděčná za radu
hubnutí v novém roce
smiley
| 9. 1. 2009 09:38
Ahoj holky,
vůbec nemám čas psát. Jinak mně hubnutí tak nějak celkem zatím jde. Ale nemám na tom vůbec zásluhu. O Vánocích jsem ztloustla asi 2 kila, které jsem okamžitě shodila, protože jsem byla nemocná a buď jsem zvracela nebo jsem nejedla. Teď se zase snažít dost do normálu a od příštího týdne se už začínám hýbat.
Po vzoru maykee jsem si to taky hezky rozplánovala a to 2 kila za měsíc. Takže na jaře už bych se mohla dostat na moji vytouženou 5 na začátku. Tak holky držte palce, pro konec ledna je stanovena hranice 63 kilo.
Mějte se krásně a užijte si víkend.
Ahojky holky,
jancina
| 8. 1. 2009 13:37
jako všechny i já se přes vánoce nedržela, zatim ani teď mi to moc nejde a uzobávam sladkosti a nebo slanosti. . Taky jsem o víkendu asi pročišťovala žaludek, bylo mi hrozně zle a vše mi lezlo zpátky. A druhý den jsem jíst nemohla, na váhu jsem ale taky ještě nelezla. Cvičit mi taky nejde tak jako před vánoci. Ale doufám, že to zase půjde. Držte se páčko.
anonym
| 8. 1. 2009 08:03
Eviku,také jsem to o Vánocích nezvládla,především to cítím na kalhotech a to je to,čeho jsem se nejvíce obávala a už je to to tady,musím pořádně zamakat,jelikož začíná plesová sezóna!!!Nechci dělat manželovi ostudu!!!
Včera jsem na internetu hledala nějaké typy na hubnutí a narazila jsem jen vždy na to,co už mám znát!!Jen to zkrátka vydržet,ono zhubnout není až tak složité,ale udržet si to,tak to je unikum!!!!!
Ahoj všem!
Evik212
| 8. 1. 2009 06:00
Šťastný celý nový rok 2009. Musím se přiiznat, že přes ty Vánoce to byl děs a taky se to potvrdilo na váze plus tři kila - fuj! Prostě jsem to nezvládla! Ale už se zase snažím, aspoň s jídelníčkem. Ten pohyb mi moc nejde. Obě děti měly neštovice a následné nachlazení, takže jsme venku moc nepobyli. Ale občas, když byl táta doma, tak jsem utekla ven aspoň s tchýňkou. Takže hodně zdaru a jedeme dál! To pondělní vážení schvaluju, protože jsem se přesvědčila, že se člověk fakt musí hlídat a nemít strach z toho čísla na váze. Pak, když se odhodlá, je to hroznej šok!
První návštěva
ic
| 5. 1. 2009 18:14
Ahoj všem,
jsem tu poprvé, tak snad mezi Vás zapadnu. Mohu tak trochu znát Vaše míry nebo spíš váhy. Teda pokud nejsem moc vlezlá.
anonym
| 5. 1. 2009 17:49
Ahoj holky,moc vás zdravím a předem musím říci,že jste šikulky!!Já se nějak zatím nemůžu vzpamatovat,né,že bych se přejídala,nebo jinak hřešila,ale ten pohyb mi nějak schází a né se dokopat!!Ale věřím ,že se to časem podá,mělo by!!!
Jinak co se týká každopondělní tvorby tabulky,tak klidně do toho můžeme jít znova od příštího pondělí!!
Krásný rok 2009 přeji.
Kutzik
| 5. 1. 2009 09:57
Ahoj všem. Tak jsme zase na začátku.
Já jsem se snažila chovat tak nějak rozumně ve všem. Cvičit jsem byla letos už 2x na aerobiku. A byl to docela záhul.
Loni se mi něco málo podařilo, tak budu pokračovat.
A jak to letos uděláme? napíšeme si zase cíle? a budeme se vážit?
Já se vážím každé pondělí a píšu si to, i do grafu, takže to záleží na vás. Ale mě pomáhá to vidět.
Tak ještě jednou vše nejlepší v novém roce .
Ahoj, holky:)
maykee
| 5. 1. 2009 00:07
Tak jak vám to jde? Já se už 4. den docela držim akorát mam problém se svojí "zkouškovou závislostí na kafe" a dneska jsem neodolala pár křupkám, ale nebylo jich moc, tak snad to nebude mít následky
Povídejte, jak se máte?
Ahoj holky,
tecka
| 4. 1. 2009 14:14
tak vám také přeji pěkný celý rok 2009 a hlavně ať se nám vše co si přejem vyplní! Jinak pokračujeme dál.....
hubnoucí přípravky
smiley
| 4. 1. 2009 12:28
ještě jsem se chtěla zeptat, jaké s nimi máte zkušenosti - teď nemyslím koktejly a takové kraviny, ale spíš chrom, vlákninu atd.
ahoj v novém roce
smiley
| 4. 1. 2009 12:26
ahoj holky,
tak já zase začala dneska. Koukám, že snad jako poslední. Přes Vánoce jsem si opravdu dopřávala, ale do riflí se pořád vlezu, což je super. A dokonce jsem byla i jednou plavat. S plaváním chci začít i v tomto roce, protože mě bolí záda a určitě je to tím, že na nich nemám žádné svaly. Jinak samozřejmě spinning a jakmile přestane mrznout a začne svítit sluníčko, tak taky běhat a jezdit na kole. Wow, už se těším na sluníčko.
Jinak samozřejmě zdravější papání. Viděla jsem na Nový rok nějaký pořad, kde byla pozvaná doktorka na hubnutí a ta tvdila, že nejlepší na hubnutí je prostě omezit tuky, byla tam nějaká paní, která omezila denní příjem tuků z 70g na 50 a zhubla za rok 13 kilo, což je prý ideální hubnutí....Tak nevím. Já bych to asi chtěla maličko rychleji.
Jinak maykee, s tím napsáním je to super nápad a taky jsem se dívala do deníčku, jak to máš hezky rozplánované.
Tak se holky držte, pokud budete mít nějaké hubnoucí nebo jídelní tipy, tak prosím pište, já mám v tomhle vážné nedostatky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
9. 6. 2025 20:45