Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

Ahoj všem,
jancina
| 3. 12. 2008 21:14
S víkendama se shodneme..Nedá se neujet, pečou se buchty, vaří se hutné obídky, okolo každý požírá a je víc času než v týdnu. Leda, že bysme byly my všechny spolu ! Asi bysme se měly v tomhle období soustředit na hodně zeleniny, já na to docela zapomínám teď, v létě jsem zvyklá mít pořád něco ze zahrádky, ale teď to kupovat.. Jinak můj velký problém teď, sháním kozačky, mám vyhlídlý, už po nich slintám tři roky už jsou i víc jak o polovinu levnější, jenže je maj jedině v Praze a já holka ze severu.. Leda to vzít společně s vánočními trhy a výletem.. Jezdíte některá do Drážďan třeba? Já jsem tam snad ještě nebyla nikdy. Mějte se a držte se.pa pa
Já mám taky jen perníčky.
tecka
| 3. 12. 2008 21:02
Naštěstí nejsem moc na sladké tak mě to ani moc neláká. V sobotu se do toho pustím a něco napeču. Dneska jsem byla v Ostravě a nakoupila nějaké další dárky. Ještě něco a mám to vše. U nás celkem poho.
Renino,
tonka27
| 3. 12. 2008 13:56
tak tomu moc nevěř. Ježíšek toho má asi taky plný kecky.l
:)
anonym
| 3. 12. 2008 13:54
Nemáme to my ženské lehké co??
Letos jsem ale laksní a nechávám tomu všemu volný průběh!!Mikuláše koupím zítra,cukroví mám zatím jeden druh,dárky také ještě všechny nemám,ale co,hlavně že jsme holky zdravé a máme ambice alespoň co se týká hubnutí !!
Budu letos věřit tomu,že Ježíšek za mě udělá víc,než loni !Nebo by mohl napovědět mým drahouškům,aby se také zapojili
Ahojky všem.
tonka27
| 3. 12. 2008 06:50
Taky máte takový fofr? Já v práci i doma.. Je to katastrofa, ten konec roku. 'A do toho mám ještě své dny, takže jsem celá bolavá a protivná. Váha se mi moc nezměnila, 82,8 kg. Jinak vítám do naší party holek krev a mlíko další adeptku. Už je nás tu víc, viď, Reni. Holčičce to moc sluší. To víš, když je hezká matka, je hezká i Katka.
Ahojte:)
maykee
| 3. 12. 2008 01:39
Po delší době jsem tu, mam moc učení, nějak se to na nás hrne
JInak, s hubnutím jsem začala na tvrdo, chtěla jsem si koupit kalhoty (vždycky už předem z toho mam depku...), se smutnýma očima jsem sahla po XL, protože nesnášim, když je mam kolem břicha upnutý... Byly mi sice velký, což bych mohla být ráda, ale ty L (což je naštěstí stále moje největší velikost) mi celkem upnutý přes stehna a v tom mi došlo, že jsem zpátky tam, kde jsem byla před dvěma lety... ale taky vim, že jsem 2 měsíce vydržela a bylo 8 kilo dole... takže mě to tak vystrašilo, že se držim... Sice, v pondělí ráno bylo na váze 69, tzn. že od tý doby co vás znam jsem přibrala 3 kg, ale nevadí, já to zvládnu, prostě se na chvíli hodně omezim a ono to pujde... šlo to minule, teď musí taky...
Tak hodně sil a pevný nervy, musíme to zvládnout
Jo, ty víkendy!
Kutzik
| 2. 12. 2008 07:23
To je fakt hrůza. Jak jsem doma a musim připravovat jídlo sama, tak je to strašný. V práci je to v pohodě.
Nevím proč mi ta váha tak lítá, ale včera jsem měla zase 67,3. Tak jsem zvědavá zase na příští týden.
Je to teď těžký a bude hůř. Tak pevné nervy.
Aspoň mě těší, že je zatím sucho a relativně teplo. Já bych totiž zimu, až na ty svátky, vůbec nemusela mít.
Papa.
s tím víkendem
smiley
| 1. 12. 2008 17:47
jsem na tom úplně stejně. Přes týden se držím, ale jakmile přijde víkend, tak veškerá snaha uprchne. Navíc ještě teď v zimě, kdy se ani nedá nic dělat venku, sportovat nebo něco. Já vím, že můžu sportovat uvnitř, doma nebo si někam zajít, ale když vidím, jak je venku hnusně, tak mám chuť tak leda zalézt si do pelíšku.
Jinak moje váha 65. Jo a moje vodní a ovocné dny dopadly minulý týden dost katatrofálně. Dokud jsem pila, tak to bylo v pohodě, ale pak jsem asi cca 3 hodiny nepila, páč jsem si zapomněla vodu a za tu dobu jsem dostala takový hlad, že jsem se musela najíst. A ovocný, který byl hned druhý den jsem zrušila už na oběd...Tento týden si ovocný zopáknu znovu, tak uvidíme, jestli tentokrát to bude o něco dýl, nejlépe až do večera.
Reni, malá jako čertík vypadá super.
Tak se holky mějte a držte se.
mám
Mlada
| 1. 12. 2008 13:21
takovou předtuchu, že hubnutí půjde až na jaře. Aspoň teď nic nenabrat.
tak
Mlada
| 1. 12. 2008 13:07
to máme všechny stejné. Celý týden jsem na sebe hrdá a víkend - KATASTROFA!!!!! Nechci se ani vidět. Takže dnes zas jedu!
achjo
anonym
| 1. 12. 2008 12:36
Jako kdybych tvůj příspěvek psala já,možná se do toho víc obout,ale copak to jde,připadám si jako medvěd,který si ukládá zásoby tuku na zimu
Naváze jsem ještě nestála,ale měla bych to v sobě zlomit abych věděla jak jsem na tom!!
Jinak jsme měli rozsvícení stromečku a malá tam byla za čertíka!viz. foto
Mě to prostě nejde!
Evik212
| 1. 12. 2008 08:07
Celý týden jsem poctivě cvičila, denně 10 km na rotopedu, ale o víkendu jsem si pěkně přeplácala žaludek. Tak se mi na tu váhu zase nechce lézt. Máte to některá také tak? Celý týden pohoda, držíte se plánu a pak přijde víkend a všechno je v háji. Jsem na sebe docela naštvaná, ale to mi už teď nepomůže! Takže vám držím pěsti, ať se vám daří a hezký advent!
úklony
Kutzik
| 30. 11. 2008 19:10
jo, přesně tak. Stojíš rovně a ruka jde podél boků dolů, kam až můžeš, aby ses nepředkláněla.
Já mám doma jen jednu takovou velice těžkou činku, taktže to dělám nejdřív na jednu stranu asi 20x, pak na druhou, pak zase na tu první a na druhou a někdy ještě. Takže je to asi 80x na jednu stranu a 80x na druhou, ale na střídačku po dvaceti. Pak samozřejmě ještě protáhnout.
Není to tak náročný jako sedy-lehy do boku, ale sakra citelný, hlavně druhý den .
Dík
tecka
| 29. 11. 2008 15:44
za přivítání. Krev a mlíko to jsem já! A ještě něco k tomu!
ahoj tecko
anonym
| 29. 11. 2008 14:07
Milá tecko,vítám tě mezi námi a jsem upřímně ráda,že je tady po dlouhé době zase nějaká pěkná ženská,tím myslím ,zdravá mamina krev a mlíko!!
Přeji ti hodně štěstí a setrvej!!!
Ahojte holky,
tecka
| 29. 11. 2008 13:43
Mohla bych se taky přidat k vám? Po dvou dětech a patnácti letech jsem to dotáhla z 65 na 94kilo. Hrůza.Tolikrát jsem zkoušela hubnout, kupovala si různé přípravky a tablety a nic nepomohlo. Teda jen na nějakou dobu- pak jsem to nabrala zpět a ještě něco navrch.Teď když už mě začaly bolet i kyčle, jsem si řekla dost!Jím pravidelně 5x denně a asi po3 měsících mám 86kilo.Chtěla bych se dostat na 72. To je můj cíl. Jen to teď před Vánoci NEZKAZIT!
Vlezla jsem konečně na váhu..
jancina
| 29. 11. 2008 12:25
no a jako vždycky, vážím pořád stejně, tak jsem ráda. I když včera skoro o třčtvrtě kila víc než dneska.. Což mi nejde moc do hlavy, takovýhle výkyvy. Jak trávíte víkend? Já odpočívám, učím se otázky na autoškolu a zítra se chystám na rozsvícení stromečku.Mějte se hezky.
kilčo
Laja
| 28. 11. 2008 21:43
jinak holky mam dole zatím kilo, je to pomalý až jsem z toho na nervy. ale je to jen týden co se snažím
úklony
Laja
| 28. 11. 2008 21:41
Kutziku, chtěla bych se zeptat na ty úklony. myslyš jako do boku, jako k pravé a levé straně?
anonym
| 27. 11. 2008 16:13
http://dadala.hyperlinx.cz/…m/bramr0170.html

na netu jsem našla tento recept,jen místo té majonézy tam dát kysanou smetanu s jogurtem!!
recept (Tonka)
anonym
| 27. 11. 2008 16:02
Určitě veškerá zelenina byla jak vařená,tak nastrouhaná,mimo cibule
Dneska na cvičení s balóny mi ta dotyčná předá recept,tak ho sem pak opísnu
Ahoj všem.
Kutzik
| 27. 11. 2008 14:11
Točna je super věc, myslim, jako všechny stroje a pomůcky, jen je potřeba opravdu pravidelně to používata vydržet. Já jí tedy nemám, ale už je to dlouho, co pravidelně dělám, krom jiného, úklony s činkami a je to sakra znát. Doporučuji to všem, co si stěžují, že nemají žádný pas. Ale musejí aspoň 3xtýdně a aspoň půl roku. Je to strašný, já vim, ale jinak se to nedá.

Cukroví nepeču, protože dostanem od rodičů. Protože ale nemůžu cukr, tak jsem zkoušela péct s umělým sladidle a není to ono. Určitě by se dalo, ale radši ochutnám jen jeden kousek a dobrý, než se cpát něčím méně dobrým. Ale třeba moje máma dává jen polovinu cukru než je v receptech a bohatě to stačí a vanilkové rohlíčky jsou úžasné i bez obalení.
Třeba ale vánočku peču zase já i pro mamku a pro sebe si jí tedy udělám s umělým sladidlem a je výborná a dlouho vydrží.

Tak se držte. Bude to těžké období. Držím všem palce, i sobě!
vodní den
smiley
| 27. 11. 2008 09:59
Ahoj holky,
tak dneska mám svůj vodní den. Je novoluní, a to je prý nejlepší na vyčištění. Zítra začínám s jedním ovocným dnem v týdnu - tak mi držte palce, ať to všechno zvládnu.
Jinak nevíte, jak je to s tou změnou chuti u špaldové mouky? Už jsem se na to ptala a vím, že je i spousta zdravých receptů na cukroví, ale já jsem hrozně konzervativní a musím mít svoje tradiční vánoční cukroví. Tak poraďte prosím. Díky.
Ahoj holky,
tonka27
| 27. 11. 2008 08:15
točna dobrá, ale ještě lepší je cvičící kolečko a jak říkal Jiří Grossman, důležité je při cvičení s kolečkem padnout na bradu, rozbít si ústa, aby nemohla přijímat potravu a hubnutí přijde samo.
Renino, ty brambory v saláty byly taky syrové? Vypadá to náhodou dost dobře. Já už nevím, jaké saláty bych si vymýšlela. Rodina chce kasiku (rajčatový, okurkový, míchaný jenom s obyč zálivkou) a já se toho taky potřebuju najíst, protože k tomu nemám řízek, jako oni.
anonym
| 27. 11. 2008 08:04
Dobré ráno všem!!
Jancino,takže tukožroutská stylu,co lednice dá!! Ale takové mám nejradši!Třeba včera jsem si udělala polévku jenom ze zelí,pórku a rajčat,no a nakonec česnek jak jinak!
Měli jsme takové předvánoční sezení s hubnulkama z kurzu a bylo to docela příjemné,přinesla jsem tam to pohankové cukroví a mělo to úspěch!Jedna tam přinesla něco jako salát a složení bylo následovné:matesy,cibule,nastrouhaná jablka,strouhané brambory a červená řepa,na vrchu byla kysaná smetana s bílým jogurtem ozdobené olivami!!Složení vypadá dost děsivě,ale holky,věřte že to byla ňamka,ani se mi to nechtělo věřit!!
A jak se držíte?
jancina
| 26. 11. 2008 20:24
Já jakž takž, teda včera.. měla jsem na něco chiť, tak jsem vlezla do potravinovky a náhodou jsem uviděla bramburky-rozdělaný, tak jsem si jich pár vzala.. Sama bych si je nekoupila ani je nerozdělala..Ale poctivě cvičim, tak snad nebudu potrestaná.
Ahoj všechny,
jancina
| 26. 11. 2008 20:22
renino, dělám asi tu nejklasičtější tukožroutskou: rajčata, cibule, papriky, zelí a podle sebe si tam dám mrkev a co najdu..
mykee, točna je už pořádně stará záležitost, mám jí doma snad ještě po mamce, akorát přestříkanou novou barvou. Je to hodně dobrá věc a je to cítit, jen na ní zapomínám. Chce to pustit pořádnou hudbu a jet. Myslím, že není jen na břich, když pokrčíš kolena, tak cítíš i stehna a boky´. A co se týká těch igelitů, tak myslím, že je to spíš takový přežitek, je to o tom pocení hlavně a toho dosáhneš i když se vážně dost nabalíš. Taky myslím, že při sportu nejde tolik o pocení (potíš totiž vodu a pravda i škodliviny), spíš se soustředit na tep..
cukroví
anonym
| 26. 11. 2008 11:30
Ahoj holky,dneska máme po delší době srazík s hubnulkama a máme na sezení přinést nějakou ňamku!!
Dělala jsem proto zdravější cukroví a musím říci,že je opravdu dobré a chutná i mým dětem!
Pohankové věnečky
250g pohankových vloček
7 lžic bílého vína
200g light margarínu
zpracujeme těsto,dáme do strojku na cukroví a tvoříme věnečky,horké jemně obalíme jen z jedné strany v cukru moučka
jsou fakt dobré zkuste to,můžete místo pohankových vloček použít třeba klasické vločky ,ty s tou vlákninou!!
Maykee,co se týká těch zábalů,tak to také znám na celulitidu,mám obavy,aby si z toho neměla spíše vyrážku,jestli v tom chceš běhat!! Ale má to být zřejmě nápad,jak se lépe a více vypotit,tak to si raději vezmi mikinu navíc a je to mnohem lepší a navíc to saje pot!!!
hubnutí a vánoce
smiley
| 26. 11. 2008 10:51
Jj, Mlado, s tím hubnutím v zimě a o Vánocích máš úplnou pravdu. Právě proto se teď snažím držet se, páč vím, že na vánoce to vůbec nezvládnu držet nějakou dietu. Tak snad mi ta váha zase tak nenaskočí.
Chtěla jsem se zeptat, budu taky péct a přemýšlela jsem, že by to cukroví šlo možná udělat zdravěji. Nevíte nakolik třeba špaldová mouka změní chuť?
Maykee, o těch zábalech jsem slyšela v souvislosti s krémy na celulitidu, prý když se namažeš a potom si dáš zábal, tak je to účinnější. Ale asi je to jenom o tom vstřebávání. Jinak fakt nevím, jestli by to mělo vliv i na spalování tuků.
maykee
Mlada
| 26. 11. 2008 09:14
jo točnu znám. Chci si ji koupit, tak to udělám teď na vánoce. Zkoušela jsem to u kámošky a je to docela dřina. Myslím, že je to dobrý, když každý den na tom vydržíš cvičit.
Já se tedy držím zuby nechty. Už peču na vánoce a to sladký do sebe dám, ať chci, nebo ne. Takže každý den jezdím půl hodiny na rotopedu. Tohle období mě připadá na hubnutí nejhorší.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
11. 6. 2025 19:02
14488
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
11. 6. 2025 19:55