Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

Ahoj:)
maykee
| 25. 11. 2008 22:11
Tak já se celkem držim, i když, určitě by to mohlo být lepší, ale aspoň něco
Ale musim ještě přitvrdit, dost si povoluju, ale možná je to lepší než nic
Jinak včera jsem byla plavat, zítra si chci zacvičit, možná bych mohla taky něco víc Pořád sedim na koleji a učim se, takže nic moc...
Jinak, kamarádka mi řikala, že na zhubnutí pomáhají zábaly, když se jde třeba běhat, tak si třeba břicho obalit igelitem, že se víc zpotí a je to lepší, že v tom igelitu chodí i spát... Nevíte, co je na tom pravdy? Docela by mě to zajímalo...
A ještě, znáte takovou tu točnu na cvičení, rotační disk se tomu taky řiká, takový to kolo, kde člověk posiluje šikmý břišní svaly, myslíte, že to k něčemu je? Přivezla jsem si jí na kolej, tak jestli je aspoň k něčemu.....???
Jinak s váhou bohužel nevim, i když mam pocit, že nic moc, jsem celá nějaká nafouklá, ach jo...
A gratulace všem, kterým to hubnutí jde líp než já
Renino,
tonka27
| 25. 11. 2008 14:16
nechval dne před večerem. Zas tak zásadní to není, teď jsem zrovna zhřešila a k obědu jsem měla kuře s bramborovým salátem. Ale vypadá to fakt hezky, když se ta váha zastaví na nižšším čísle.
váha :-(
smiley
| 25. 11. 2008 10:40
Takže hlásím úterní váhu skoro 65 kilo. Asi 64,75 - nemám digitální, ale bylo to kousek před 65. Co jsem taky mohla čekat po žravém týdnu a víkendu u maminky,že?
Rozhodla jsem se, že si jednou týdně budu dávat ovocný a zeleninový den a na úplněk a nov půst, kdy budu jenom pít. Tento týden to zrovna vychází na čtvrtek, tak v pátek si dám ovocný, tak mi držte palce ať to zvládnu. Protože moje slabá vůle je můj největší nepřítel.
tukožroutská
anonym
| 25. 11. 2008 08:23
Jancino,jakou děláš ty tukožroutskou??
:)
anonym
| 25. 11. 2008 08:18
Ahóóój Tonko,tak zase zpět,nějak to tu zanedbáváš!!Jinak k těm tvým shozeným kilům gratuluji a tiše závidím,už jsem tu opravdu sama kulička kulatá ,těžká
Ahojky,
jancina
| 24. 11. 2008 20:00
jak se vám dnes dařilo? Já to vydržela a držela se, hodně ovoce, tukožroutská, ale jen trošku, moc mi nejede. Taky jsem na jídlo neměla moc času, což vím, že taky není dobře.. A v posilce jsem si dala pořádně do těla, tak zítra to snad taky půjde. Ta tukožroutská z brokolice by mě zajímala. A s česnekem taky neznám,ale zkusím!
Taky jsem
Evik212
| 24. 11. 2008 14:59
ještě pořád nedostala odvahu se zvážit, no ale přijde den.... a toho se bojím, akorát budu na sebe nas..... No holt je to věčnej boj! jinak se mějte a ať se vám daří držet se vašich předsevzetí!
maykee,
tonka27
| 24. 11. 2008 09:50
já jsem po antikoncepci nepřibírala, protože když jsem jí začala brát, byla jsem krutě zamilovaná a na jídlo jsem neměla ani pomyšlení . No a když to první zamilování přešlo a začaly myšlenky na jídlo, organismus si už na prášky zvykl a bylo to O.K.
Ahojky všem.
tonka27
| 24. 11. 2008 09:44
Tak jsem po dlouhé době zase zpátky. Ještě jednou všechny zdravím a pokud se ještě hlásí váha, tak mám k dnešku 82,9 kg.
:):)
anonym
| 24. 11. 2008 08:56
Hezký zmrzlý den!!
Lajo,tukožroutská polévka je supr ,ale né každému chutná,jelikož základem je zelí na nudličky a další všelijaká zelenina:paprika,celer,rajčata a česnek!!Dává se tam pro přichucení kousek bujonu!Ale ono je několik tukožroutských polévek,třeba má sestra ji dělá z brokolice a dává tam čili papričky,takže zase jinak,já mám nejtraději z toho zelí,paprik,rajčat a česneku!!Nějaké recepty na tukožr. pol. mám tak je sem zkusím dát!!
Zdravím při pondělku!
Kutzik
| 24. 11. 2008 08:23
Tak já jsem to parádně pokazila. Včera mě navštívila víla Žravěna a já to nezvládla .
Takže je to dnes znát 69,1kg. Fuj, Fuj, Fuj.
Ale snad mě to zase uvede na správnou cestu.
Ke všemu na mě asi něco leze. Ach jo.
Tak zase znovu a pořádně!

Vítám posily a přeju hodně zdaru .
Zdraví vás i novulku,
jancina
| 23. 11. 2008 20:09
.. Už teď vám řeknu, že já se zítra vážit nebudu, bojim se.. V hrnci mám taky uvařenou tukožroutskou a od zítřka se budu pořádně krotit. Jsem hrozně rozmlsaná a zlenivělá. Rozbila jsem rotoped a tak skáču přes švihadlo, jenže to není ideální v bytě a dlouho se to vydržet taky nedá. Po antikoncepci jsem taky přibrala ale max 5 kg a mělo by se to srovnat, říkala mi sestřička, že mám hodně pít, aby se nezadržovala voda v těle.. Tak zítra to rozjedem jo! Držte se!!!
HA
Laja
| 23. 11. 2008 15:28
No ja musím říct že vlastně taky od doby co beru antikoncepci tak mam nabrana ta nechtěna kilča. Ale v mém případě to nemůžu svadět asi na tohle. I když na druhé straně jim pořád stejně, nejsem žrout sladkýho. Ale ted už začínam první měsíc bez antikon. protože chceme mimi tak jsem zvědava. I když ted si uvědomuji že to neni zrovna vhodná doba na hubnuti kdybych otěhotněla, ale kdo vi kdy se to povede a i když bych měla aspon nějaka kilo dole do te doby- taky dobře
Ahoj:)
maykee
| 23. 11. 2008 14:22
Tak vítam novou "hubnutelku"
Když jsme u těch odměn, holky, já jestli se někdy dostanu na takovou váhu, abych měla na začátku 5, tak si koupim nějaký strašně pěkný kalhoty, nějaký dražší, značkový, abych si udělala velikou radost Ale nevim, jestli se toho dočkam... Teď jsem se byla podívat po krámech a našla sem tam kalhoty XXS, no, je to normální???
Jinak se chci snažit, už mě to štve, že sem zase zpátky tam, kde sem byla před dvěma lety, ve čtvrťáku, i když sem si slibovala, že to nedopustim a vejška bude motivace... Jenže já sem tam občas sama, tak to je kafíčko, k němu něco, pak třeba něco slanýho, do postele a pohyb??? E-e ale mam novej sestřih a zjistila sem, že se mi zakulatil obliček a to teda nechci, tak se do toho pustim Náplanuju si hodinu po hodině a nebudu sama sebe podvádět Myslíte, že se mi to konečně povede??? Já si to slibuju tolikrát a furt nic, pokaždý to zkazim... Myslim, že by mi stačilo to vydržet tak 3 měsíce a bylo by to lepší, naposled se mi povedlo shodit 8kg za 2 měsíce.... Tak max půl roku a mohla by tam bejt pětka na začátku, ne?
Jinak, nevim, jaký máte zkušenosti s hormonální antikoncepcí, ale mamky známý dcera prej zhubla 12 kg po tom, co jí změnila... tak mam pocit, že bych se na to měla doktora taky zeptat, protože je fakt, že sem začala kynout a mít žravou až po tom, co sem jí začala brát... třeba by byla nějaká jiná lepší, no nevim... Já už asi hledam pomoc všude...
je fakt
Laja
| 23. 11. 2008 14:01
Je fakt že když jsem tam tak si ani nepřipadam tlustá, a to je zase chybí, a pak se to myjí učinkem. Ale přijdu domu a ....
Prostě orietální tanec muže tančít každá z nas a každá z nas přitom vypadá moc moc žensky a hezky. Dokonce nam cvičitelka řikala že na hodně utlých holkach nevyniknou pohyby boku a celé panve.
Takže jako odměna bellydance je super nápad.
Smoulinka
| 23. 11. 2008 13:46
Jasně, dáme se do toho a zvládnem to:))já teda zatím hubla bez cvičení , jen jsem omezila jídlo ale chci do toho cvičeí určitě přidat, ale na to nějak není čas:( musím si ho najít.
Jinak o břišních tancích taky docela uvažuju ale myslím že na to budu levá:( chci si to dát jako odměnu až budu mít tak 66kg:)
přivítání
Laja
| 23. 11. 2008 11:44
Moc moc děkuji za přivítání a přání. Zatím se držím,ale je to teprve druhý den .Reni mohla bych se zeptat co je to ta tukožroutská polévka?Něco s čili nebo tak?
Jinak po te kalanetice se dnes citim tak že prostě citim že jsem cvičila. citim pouze ty svaly které jsem procvičovala. Nevim zda je to dobře nebo špatně. Ale dnes na to jdu zase. A budu se snažit cvičit denně. Už druhý rok dělam břišní tanečky ale není to nic na hubnutí spíše pro dobrý pocit a moc moc mě baví. Doporučuji všem.Hodně vam dodá sebevědomí.opravdu
vítej Lajo
anonym
| 23. 11. 2008 09:44
LAJO !
Doufám,že se ti vyplní to co si přeješ a nejen to,co se týká hubnutí!!!
jo a
Laja
| 22. 11. 2008 18:12
jo a taky jsem zařadila na denní pořádek 4x po 0,75l vodu s citronem. Pije se mi po menších flašach lip
cvičení
Laja
| 22. 11. 2008 17:45
Ahoj smoulinko. Tak si budeme držet palce a všem nam snažilkam. právě jsem na www.hejbejse.tv objevila online cviky. Je tam i
kalanetika. Byla to moje premiéra a obavam se že zitra nevstanu z
postele a pejsci se budou muset nějak vyvenčit sami.Je
to fakt sila. cítila jsem každý sval. dnes se změřim a uvidime co mi to
da. Jinak jsem se rozhodla že si jídla rozdělim na menší porce, budu
jist pomalu, smaženy bujde pryč no a sladký... nějak to nemusim mít
takže tam nebude problem
Pro Laju:)
Smoulinka
| 22. 11. 2008 17:21
Ahojky, tak to jsme na tom skoro stejně:) já se z 65 "vypasila" na rovných 83, snažím se to dát nějak dolu, napřed to šlo docela v pohodě ale zastavilo semi to na 72-73 a dál to nějak nejde:)...ale my to zvládnem:)
můžu se přidat?
Laja
| 22. 11. 2008 16:09
Ahoj všem, holky myslíte že bych se k vám mohla přidat? Vy jste určitě hodně daleko ale ja se budu snažit držet krok. Je mi 26 a před 6 lety jsem važila 63(170). Dnes s hrůjzou zjištuji že jsem za ty roky nenapadně nabrala skoro 20kg. je to hrozny. Vůbec nevím jak na to. Bohužel ani nejsem nějaký sprotovec, ale rada chodim pěšky, tak to zapojim. Nevim co smím jíst a co ne. Co je pravdy na tom že po paté by se nemělo jíst vůbec.
anonym
| 22. 11. 2008 07:56
Hezký víkend vám všem!!
Včera proběhla tukožroutská polévka a dneska ráno?...ani se neptejte!!Takže doporučuji pro vyprázdnění
zdravím,
jancina
| 21. 11. 2008 15:16
souhlasím s tím, zase se jednou zvážit, i když se mi vůbec nechce, požírám hrozně a nemůžu se udržet. A pak mě bolí žaludek, tak popíjím bylinkový čaje. Sama od sebe ani tak ne, ale když si mamka rozdělá večer k televizi esíčka, tak to je konec.. A pak mě bolí žaludek, tak popíjím bylinkový čaje. Dneska jdu taky na sešlost, na kamarádky narozeniny, ale to mi nijak zvlášť problém nedělá, chlebíčky ani brambůrky nemusím mít. Hezký víkend!
Eva
Evulka21
| 21. 11. 2008 11:36
Hezký víkend přeju.E
Plavání
Kutzik
| 21. 11. 2008 08:23
je fajn, ale nějak se nemůžu donutit. Hlavně ty ceny jsou děsný. Ale pravděpodobně budeme snad mít plavenky z práce, tak jako že je to zadarmo mi nedá to nevyužít.

Ale dnes máme takovou sešlost s kamarádama, které jsem už dlouho neviděla a samozřejmě u toho bude spousta jídla a . Já bohužel nevydržim se na to jen dívat. Doma nesmím mít nic na stole. A to je v pohodě. Ale takhle, když je to přede mnou to je strašný. Tak snad nebude tak zle.
(Je fakt, že jsem naučila zbytky vyhazovat do koše a ne do sebe )

Byla jsem kvůli tomu včera dokonce u kadeřnice!
Ke všemu má začít mrznout.
Všem přeji krásný pohodový víkend .
dobré ráno
anonym
| 21. 11. 2008 07:41
Plavání schvaluji,to je snad ten nejlepší způsob uvolnění celého těla!!Jen se tak nestydět v plavkách
Co se týká tabulky,tak já ji začnu zase dělat,jestli vás to motivuje a nakopává,tak od pondělí ji tady budete mít,jen nahlašte příště váhu a já dodám tabulku!!Ikkdyž je venku ošklivo,přesto vám všem přeji úspěšný pátek
Smiley
maykee
| 20. 11. 2008 19:58
ahoj,
no, trochu mě vyděsily sprchy, ale dá se to... Dala sem si 20 bazénů a bylo to úplně super, tak tam plánuju chodit pravidelně
:-)
smiley
| 20. 11. 2008 16:35
Ahoj holky,
tak sem se snažila vložit tabulku za mě a za Kutzika, ale nějak se mi to nechce povést. Tak nic.
Jinak, o hubnutí mi ani nemluvte, děsně jsem se totiž rozežrala. Nevím, proč si mé tělo chce vytvářet zásoby, když jich má dost a dost.
A maykee, jak se ti teda líbil bazén?
:-)
smiley
| 20. 11. 2008 16:35
Ahoj holky,
tak sem se snažila vložit tabulku za mě a za Kutzika, ale nějak se mi to nechce povést. Tak nic.
Jinak, o hubnutí mi ani nemluvte, děsně jsem se totiž rozežrala. Nevím, proč si mé tělo chce vytvářet zásoby, když jich má dost a dost.
A maykee, jak se ti teda líbil bazén?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
11. 6. 2025 19:02
14488
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...