Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
:)
anonym
| 15. 6. 2009 18:20
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Snad se tyhle poslední dny na mě moc nepodepíší, docela makám v posilovně, tak se to snad vykompenzuje. To počasí se mi taky vůbec nelíbí, potřebuju za chvilku vyrazit na kole zacvičit si a je bouřka!
Smiley děkuju, ráda bych do práce, ale představu moc nemám, hlavně si to asi nějak vyzkoušet, jaký to je.
Později bych ráda ještě do školy. Taky jsem se chtěla zeptat, nemáte některá jogurtovač? Docela mě láká,ale nevím, jestli se vyplatí. Taky jsem zjistila okolo těch jogurtů, že ty ovocné nejsou až tak zdravé, nejlepší je klasický bílý a prý klíďo do 3,5%, ty s 0,1% tuku taky nejsou nejlepší údajně. A pak ještě znáte tibetský hřib (někdy kombucha)? Pije se z něj nápoj, chutná jako kefír a je to moc zdravé. Zrovna ho sháním.

!
Hezký týden,den a vůbec se mějte fajnově!!!
Vím, že bez práce to není nic moc, ale zase si užíváš spoustu času s dětmi, ne?

. Co se týče hubnutí, tak u mě bída.. Začalo mě trošku zlobit zdravíčko, tak jsem dostala léky na dlouhodobé užívání a jeden z vedlejších účinků je zvýšená chuť k jídlu a tudíž přibývání na váze. I když je zařazen v kolonce "velmi časté", doufala jsem, že se mi vyhne.. Nevyhnul, jsem věčně hladová a tak víc jím
. Všem, co už brzy vyrážejí na dovolenou přeji, aby jim vyšlo počasí, mě letos žádná dovolená nečeká, takže léto v na sídlišti v paneláku a k tomu nám budou dělat okna a zateplovat barák. Tak doufám, že mé běhání na orbitreku se pro pány dělníky nestane příjemným zpestřením odpolední pauzy 
Když to budeš chtít vzdát, tak si vzpomeň na lavičku!