Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

:) :(
anonym
| 20. 4. 2009 18:33
Myslela jsme tím zklamání ze sebe,že jsem sama v určitém boji se sebou neobstála a netýká se to jenom snižování váhy,protože vím,že především by měl být člověk zdráv,nejen navenek,ale hlavně uvnitř!!
Takže kila přišla a zase odejdou,pokud se to povede a rozum nad jídlem a leností zvítězí ,půjde to,určitě!!
Je toho mnohem více,co bych vám třeba i chtěla říci,ale nehodí se to,každý z nás má nějaké trápení. A nervíky,když se do toho pustí,tak to je co se udržet!! Sem chodím relaxovat Jinak dobrý a doufám,že i u vás!!Hezký večer vám všem a jsem ráda,že takový web,jako tento, je !
A
jancina
| 20. 4. 2009 15:10
jinak, dneska jsem četla v časopise o plastických operacích a nechápu, proč nějaká ženská touží po tom, mít kulatý zadek a nechá tam dát implantáty! Mě teda můj kulatej zadek vadí! páčko
Já tu jsem taky pořád!
jancina
| 20. 4. 2009 15:05
A pořád naštvaná, že mi to nejde, držela jsem se docela, asi do pátku. A čekala něco dole na váze.. A zase naopak, měla jsem tam ještě víc, tak už nevim. Taky si myslim, že mám pohybu dost, ponděli taeboerobik, středa a pátek posilka, kde teda řádim docela (4O min. na "orbitreku", 25 min. na páse a pak posiluju nohy, ruce i břicho). A mimo tyhle dny sen taky snažim,alespoň na rotoped. Tak nevěšte hlavu, já to taky nevzdám. Smiley, docela by mě zajímalo to mlíko. Já si akorát před cvičením mažu zadek a nohy skořicovým gelem.
krásné pondělí
smiley
| 20. 4. 2009 11:54
Ahoj holky,
já si teda dělám tabulku vlastní a vůbec se mi nelíbí. Pořád mi to skáče okolo 66 kilo. Jednou 67 a podruhé 65. Teď jsem teda byla nemocná, takže jsem nemohla nic dělat, ale dneska už začínám. Pojedu z práce na kole a hezky si vyjedu ten svůj kopec. To je vždycky funění.
Jo, s tím hubnutím, taky jsem slyšela, že není dobré jenom posilovat určité partie. Protože posilováním se vytváří svaly, ale tuk zůstává. Tuk se hubne jenom aerobními akvitami - tzn. kolo, běh atd. atd. Přijde mi to divné, že by posilováním rostly svaly a tuk tam zůstával. Co myslíte?
Jinak jsem si začala místo večeře dávát koktejl. Mléko se specialním sušeným mlékem s vitaminama a l-carnitinem. Tak uvidíme.
Tak se mějte.
renino
Mlada
| 20. 4. 2009 09:31
proč bys sama sebe zklamala? Přece můžeš jít i do jiných diskusí, kde budeš pro jiné přínosem a tady to funguje. Já do jiných diskusí nechodím, protože na to nemám čas. Ale tady s vámi se všemi - co se týče váhy - bojuji. Vím, že u mě je to boj na celý život, jednou polevím a jsem v pr....Ale s tím jsem už smířená. Takže taky potřebuji nakoupnout a zas znovu atd. Ono v mým věku už je to opravdu hodně těžký. No jednou to každá z vás pozná. Ale s tím se nedá nic dělat. Hlavně se nikdy nevzdávat.
Já jsem trochu přes víkend polevila, takže je pondělí a já mám odlehčený den.
Krásný den všem a držte se...
Krásný začátek nového týdne,
UNL13
| 20. 4. 2009 08:56
vám všem ! Tak já mám za sebou první týden a musím se pochválit, až na ten bramborový salát na začátku, jsem to zvládla bez ztráty kytičky. Já nevím čím to je (kromě těhotenství, tehdy se mi z ní zvedal žaludek), ale přestala jsem úplně pít kávu a vůbec mi to nechybí.. Taky jsem se už naučila denně vypít alespoň těch 2 a 1/2 litru a ve vaření jsem také mnohem víc kreativní - proč to píšu - tohle všechno mi dodává jistotu, že tentokrát to opravdu dotáhnu do konce, tak mám takovou dobrou náladu a hlavně dobrý pocit sama ze sebe . Renino, jak to myslíš, že jsi sama sebe zklamala? A k tomu, jak všechny holky utekly - ne e, jenom jsem píší méně, ale pořád tu jsou - Mlada, Tecka, Jancina, Smiley (snad jsem to napsala dobře), jen Kutzik se nám někam zatoulal (snad je v pořádku) a i když na jejich příspěvky občas nestíhám reagovat, tak je moc ráda čtu. Mějte se všichni krásně !
:)
anonym
| 19. 4. 2009 22:13
Vím,vím,já ale co se týká pohybu,tak mám na to nejptrve 30min. orbitrek,pak 20min. rotoped a nakonec pěkně rozehřátá klanetiku na nejvíce rizikové partie!!Takže,abych dělala jenom jednu věc,tak to ne,jo a ještě nesmím zapomenout na míče,které máme každý čtvrtek!!Takže pohyb jako takový by byl,kdybych teď po roce a půl nerozšlapala orbitrek, čeká na opravu,tak doufám,že už to tento týden bude,protože to bez něj už neumím!!Ten mě tak skvěle zahřeje a hlavně mě to na něm baví!!
Tečko,jseš šikulka!! Doufám,že to tu budu moci také napsat (jednou)o sobě!
Tak holky seberealizaci našeho těla zdar a dobrou noc!!!
Ahoj,
tecka
| 18. 4. 2009 21:54
tak takhle jsem přesně hubla já. Jen tohle mi pomohlo k úbytku z 94 na 68kg. Akorát před spaním ne hodinu, ale 2-3 hoďky jsem jedla .Ovoce a pečivo jen dopoledne a večer jen zeleninu a maso. Taky jsem si někde na netu přečetla, že když hubneš, tak po celém těle, ne jen na určitých partiích. Prý se nejlépe hubne pomocí největších svalů a to zadku a stehen. Ty vydají nejvíce energie. Já jsem jako sport využívala jízdu na rotopedu, tedy aerobní pohyb. To mi nejvíce vyhovovalo( než nějaké poskakování při aerobiku), jo a ještě jsem na tom rotopedu udržovala svoji tepovou frekvenci.
nazdárek!
anonym
| 18. 4. 2009 11:07
Tak jsem zase tu. Mám pro vás pár rad, když to tu pročítám.
Reni, posilovat jenom břicho nebo spodní část těla je nesmysl. Když hubneš, hubneš po celým těle, ne jen na určité části těla. Tomu prostě nezabráníš. Nefunguje známá fáma "měnit tuk ve sval". Proto je nejlepší spojit vyvážený jídelníček s více druhy aktivit. Např. spinning a posilka. Prostě protahovat a posilovat svaly celýho těla + aerobní cvičení a to minimálně 2x - 3x týdně. Další chyba je nejíst večer. Správně by se mělo jíst hned po probuzení jídlo s dlouhýma sacharidama a vlákninou, což jsou např. vločky nebo ovesné kaše + bílkovina (mléko, bílý nesladký jogurt atd.)Vyrovná se tím hladina krevního cukru a tím se minimálně ukládá pak tuk, udržuje svalová hmota a nehoní vás mlsná. Do dvou hodin po snídani dát další jídlo. Pak jíst po 2-3 hodinách. Dopolčo spíš sacharidy (celozrnné chleby, vločky, brambory, rýži, těstoviny) a vždycky k tomu přidat i správnou bílkovinu (libové maso, mléčné výrobky, vaječné bílky...) Večer zvyšujeme bílkoviny a snižujeme sacharidy. Večer se hodí jíst ze sacharidů spíš jen rýžové chleby a knackebroty).Ke každýmu jídlu aspon kousek zeleniny. Zeleniny by jste si měly dopřávat co hrdlo ráčí. Zasytí, dodají vitamíny a navíc obsahujíe vlákninu. Džusům, bonbonům a ovoci se vyhýbat. Ovoce je sladké, takže jde rovnou do tuků. Proto je vhodné si jej dát jen k snídani nebo po cvičení jako odměnu a navíc vše, co sníme po cvičení jde rovnou do svalů. Měly by jste jíst 6-7 malých porcí denně a to i hodinu před spaním. No, jsem se rozvykládala. Kdyby vás to zaujalo. Dejte vědět. Pomůžu
anonym
| 18. 4. 2009 10:50
Já jsem ale nikam neutekla, jediná jsem tu zůstala a byla tu celou dobu!A stejně jsem zklamala sama sebe,ale prostě mě to baví si takhle povídat o tom,jak kdo válčí ať už s kily,nebo životními situacemi
Dívala jsem se také na jiné web. stránky pro ženské,ale jako tahle Victorie se mi žádná tak nelíbila!!
Renino,
UNL13
| 17. 4. 2009 21:50
Ty se divíš, když jste všechny utekly jinam? . Zajímalo by mě, co je s Kutzikem? Já jsem tenhle týden snad konečně navázala tam, kde jsem loni přestala (taková škoda ) a zatím se mi daří, tak snad mi to vydrží.. Denně se mořím s tou kalanetikou, tak uvidíme, jestli budou brzy vidět nějaké výsledky (mě se na ní líbí, že právě mají být nát dřív než u jiného sportu ). Zrovna dopékáv v troubě jahelník, manžel souhlasil, že si dá se mnou, sice měl být k večeři, ale pro něj rozhodně ještě pozdě není a já ochutnám zítra. Manžel má totiž za úkol si jednou týdně vymyslet, co by chtěl uvařit (abych na to nebyla pořád sama), ale většinou toho není schopen , takže když pak něco navrhnu - souhlasí se vším. Tak snad mu bude chutnat!
tak :(
anonym
| 17. 4. 2009 21:28
A je to tady,už jsem tu zůstala sama!!Nebo né?!
Holky copak je s vámi? Když jsem si to tak zpětně pročítala,co nás tu zezačátku bylo,tak to snad ani není pravda! Vzpomínáte na tabulky!! To bylo něco,když nám to šlo dolů,chválily jsme se a podporovaly se navzájem!!!
jancina
anonym
| 16. 4. 2009 19:38
Já si také připadám jako pitomec,cvičím(teď jsem to teda flákla) a moc toho také nesním,ano občas si dám něco,co zrovna dvakrát není vhodné ,ale jsem jenom člověk s velmi vyzrálými chuťovými buňkami(bohužel)
Budu se muset holt smířit s tím,že nikdy štíhlá nebudu
kalanetika
anonym
| 16. 4. 2009 19:35
Omlouvám se,zapomněla jsem reagovat na dotaz ohledně kalanetiky!!Já cvičím pouze na břicho a stehna(zadek),používám k tomu buď,že se držím takové příčky,kterou máme ve vstupní hale,nebo se držím radiátoru !!Židle mi také nevyhovuje,musela by být přibitá k podlaze,aby se mi nehýbala
Ahojky,
jancina
| 16. 4. 2009 16:48
tak jak se daří? U mě tak normálka, jak je teplo, tak ani nepotřebuju moc jíst. Za to o Velikonocích jsem neodolala, pekla jsem mazanec v domácí pekárně, mamka rybízový koláč a babička přivezla taky koláč, takže jsem měla od každýho kousek no.. Ale jinak se docela držím myslím. Chtěla bych, aby se mi podařilo něco shodit, nevim co s tim. Makám na sobě v posiloně skoro dva roky a, že bych byla nějaká modelka to ne, zadek budu mít asi pořád kulatej.
anonym
| 15. 4. 2009 19:49
Né Dančo neboj,já sem chodím do více diskuzí,baví mě to!!Možná působím jako ti politici,kteří neví,jestli jsou víc doleva či doprava!!Ale to mi jako normálnímu človíčku je jedno!!Holky a jejich příběhy tady z jakékoliv diskuze mě prostě baví a tady to nehodlám opustit,určitě ne,už jsem na vás holky asi závislá,vždyť jsem jedna z těch,co to tady loni začínala
Kamínku blahopřeji k úspěchu,že by ta rýže?!!
Takže jedeme dál a koukejte psát,ať už je to cokoliv ze života,či hubnutí
UNL13
tonka27
| 15. 4. 2009 12:46
Taky tě zdravím. Já už tady dlouho nebyla, tak jsem začala jinde a znova. Je tam taky Renina. Zajdi taky, dáme řeč. Já už jsem v poho, ale to víš, pořád se něco najde.
...
anonym
| 15. 4. 2009 11:56
Tak co, holky, jak bojujete? Jdu se za váma mrknout. Musím se zároven pochlubit. Moje váha je na 67 a chci jít ještě víc dolů. F-sport je vážně na hubnutí super.
pane bože
UNL13
| 15. 4. 2009 10:48
kdysy , já jsem normální dobytek.. kdysi, samozřejmě.. to je zvláštní, že když člověk píše rychle, tak snad nepřemýšlí, nebo co..
Pěknou středu
UNL13
| 15. 4. 2009 10:47
všem.. Teda holky, fuj, vy jste normálně emigrovaly do jiné diskuze ! A to i znovunalezená Tonka! Doufám, že už jsi zabydlená a tak opadly všechny ty stresy okolo a bude se Ti pěkně hubnout . Dokonce co si pamatuju tabulku, tak bych řekla, že už jsem viděla i Geminis, kdysy . Jinak já se od včerejška snažím, je fakt, že 5000kJ nedám ani za zlaté prasátko, protože je mi pak špatně a ani nemůžu spát (tudíž jsem hřešila, dala jsem si před spaním lžíci bramborového salátu ), ale zase v něm nebylo nic nezdravého (dělala jsem dietnější variantu), tak snad to nebude tak horký. Jinak Renino, chtěla jsem se zeptat - začala jsem konečně s tou kalanetikou a jak tam píší, že když nemáme baletní tyč, postačí židle, tak mě teda nee, jak to řešíš Ty?
anonym
| 14. 4. 2009 19:08
Holky to se máte,že vyrážíte do ciziny,jen se koukejte vrátit ve zdraví zpátky,už by tady asi nikdo nezůstal!
Jinak Velikonoce jsou za námi a jede to fofrem dál!!Za chvíli si tady budeme psát o dovolených,konec konců, to už začínají Mlada s Tečkou ! NO,kvapem se blíží léto a plavky,voda ,pohledy chlapů a já s tím musím jak loni zase něco udělat
Tak,žádné posedávání u počítače jdu cvičit ,ať opticky nevypadám na ta strašná kila,co mám... (takže kalanetika )
tečko
Mlada
| 14. 4. 2009 17:54
úplně dolů, Gargáno. Kluci jedou s námi, takže jsme volili takhle, protože jsou tam sportoviště, tenis atd. Bazén. Takže do bude dobrý.
Renino. kočka jsi, ahoj
po velikonocích
smiley
| 14. 4. 2009 08:50
ahoj holky,
tak jak jste si užily Velikonoce? Já byla před nimi nemocná, takže jsem se musela přemáhat, abych vůbec něco snědlo, což mělo za výsledek snížení váhy. Ale není to dobře takhle hubnout, teď se spíš bojím, kdy se mi to vrátí zpátky a ještě něco navíc.
A jak se Vám dařilo držet se o Velikonocích? Mně teda moc nee, naštěstí to není jak Vánoce, ale stejně moc dietní režim to nebyl. Tak jdu zpátky do toho. Jaro volá, takže jakmile přestanu brát antibiotika tak vyrážím běhat a na kolo a na brusle. A doufám, že mi to konečně vydrží.
anonym
| 12. 4. 2009 17:38
Holky,přeji vám moc pěkné Velikonoce!!!
Mlado,
tecka
| 12. 4. 2009 16:09
ahojky, kam jedete do Itálie? My taky hned 2 vyrážíme směr Italy. Jedeme asi 70 km pod Benátky. Loni jsme byli v Marceli di Numana, tedy ještě jižněji než letos.
Reni,
tecka
| 12. 4. 2009 16:07
zvládám, ale teď dost ujíždím. Přibyly mi Kj, ale na váze nepřibírám, tak to jde. Asi teď mám příjem který bych měla dodržovat abych nepřibírala. Jinak máš pravdu, 94 už nikdy více! Všem přeji Veselé Velikonoce!
Tecka
anonym
| 10. 4. 2009 20:41
Tecko, těch 94kg už ne viď??Ale nadruhou stranu sis zkusila ,že to těžcí lidé mají fakt těžký!!!
anonym
| 10. 4. 2009 20:23
Mlado díky moc za kompliment,ale bohužel já sama nejvíc vím,jak věci jsou!!
Ty fotečky jsou jen přetvářka všeho,co nás na sobě samotných štve!!Bohužel to musíme zkousnout!!
Tečce závidím,že to zvládá dál dobře,ikdyž se jí to teď seklo,moc vám všem přeji úspěch z čehokoliv
renino
Mlada
| 10. 4. 2009 20:02
na fotce jsi kočka!
Já se zatím držím, ale vážit se nebudu, protože by mě to mohlo vytočit a možná bych měla náladu to vzdát.
Zkoušela jsem dnes letní oblečení. Naštěstí vše obleču, ale je to trochu víc úplé, no po tý zimě, tak doufám se zas dám rychle do formy.
Hned začátkem července jedeme na 14 dní do Itálie a to taky dělá divy. Plavání, trochu sportování, moc se nejí, takže figuře to vždycky pomůže.
dnes jsem vynechala rotoped, protože jsem poklidila celý byt, ale zítra zas jedu...
to Smiley
tecka
| 9. 4. 2009 21:28
Neboj , neopustím vás, pořád mám co shazovat. Teď mám nějaké stojící období. Ale co, snad se to opět rozjede. Konečně nastává pěkné počasí. Tomu jsem ráda, pěkně sluníčko, teplo. V práci frmol, ještě větší než před krizí. Ale aspoň ta práce je! Tak zase příště. Pa pa.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
9. 6. 2025 13:56