Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
:) :(
anonym
| 20. 4. 2009 18:33
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Mě teda můj kulatej zadek vadí! páčko
Smiley, docela by mě zajímalo to mlíko. Já si akorát před cvičením mažu zadek a nohy skořicovým gelem.
Teď jsem teda byla nemocná, takže jsem nemohla nic dělat, ale dneska už začínám. Pojedu z práce na kole a hezky si vyjedu ten svůj kopec. To je vždycky funění. 
! Tak já mám za sebou první týden a musím se pochválit, až na ten bramborový salát na začátku, jsem to zvládla bez ztráty kytičky. Já nevím čím to je (kromě těhotenství, tehdy se mi z ní zvedal žaludek), ale přestala jsem úplně pít kávu a vůbec mi to nechybí.. Taky jsem se už naučila denně vypít alespoň těch 2 a 1/2 litru a ve vaření jsem také mnohem víc kreativní - proč to píšu - tohle všechno mi dodává jistotu, že tentokrát to opravdu dotáhnu do konce, tak mám takovou dobrou náladu a hlavně dobrý pocit sama ze sebe
!

) a zatím se mi daří, tak snad mi to vydrží.. Denně se mořím s tou kalanetikou, tak uvidíme, jestli budou brzy vidět nějaké výsledky (mě se na ní líbí, že právě mají být nát dřív než u jiného sportu
). Zrovna dopékáv v troubě jahelník, manžel souhlasil, že si dá se mnou, sice měl být k večeři, ale pro něj rozhodně ještě pozdě není a já ochutnám zítra. Manžel má totiž za úkol si jednou týdně vymyslet, co by chtěl uvařit (abych na to nebyla pořád sama), ale většinou toho není schopen 
takhle hubnout, teď se spíš bojím, kdy se mi to vrátí zpátky a ještě něco navíc.