Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
:-)
mandy
| 16. 7. 2008 17:48
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

.
Je to 56,35 kg, vážně jako na houpačce, takže asi něco změnim, jak pohyb, tak stravoování asi, ještě nevim jak ale..Teď se mi chce hrooozně spát, ale musím se probrat a jít protáhnout tělo trochu.
páčko

a ke všemu jsem se sem vůbec nemohla přihlásit
a pak, že to nepůjde. Hurara.
Nic si z toho nedělej,já jsem také teď celkově nějaká rozhozená,dostala jsem to o 4 dny dříve,což u mě není normální,vlasy padají pořád,ale co se dá dělat,musíme věřit v lepší zítřek!
Jinak jsem byla manželem v sobotu pozvaná na večeři a pak jsme zašli do klubu si trsnout,bylo to fajn a já měla docela dobrý pocit,že konečně patřím do společnosti a nemusím se za sebe tolik stydět jako loni a jiná minulá období
,manželovi jsem se líbila a to mě moc hřálo u srdíčka,ale váhu mám stejnou,snad až se odvodním po menstruaci,tak tam bude méně
a ať už z toho nemám takový depky
Ale včera sem se pohádala s naší rodinou, která mi řekla spoustu toho ve smyslu že sem flákač, nic nedělam, nic neumim atd. a mě to tak vytočilo, že sem se rozhodla, že se teda přes prázdniny budu učit anatomii a že než nastoupit na novou školu, kterou teda moc nepodporujou, přece jenom "doktor se rodině hodí víc", tak těch 55 kg mít budu a oni mi budou moct řikat, co budou chtít, prostě je to muj sen, mam k němu nakročeno a taky to dokážu!!!