Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

vlasy
jancina
| 6. 7. 2008 15:25
Mám také problém s vypadáváním vlasů. Je to dost možné, že je to způsobeno stravou nebo druhá možnost hormony. Brala jsem vitamíny pro růst vlasů a asi se to zlepšilo, teď si chci koupit nějaké, kde jsou všechny vitaminy, protože jsem v jídle dost vybíravá a asi tělu nedodávám to co bych měla. Reni, chápu tě, taky jsem měla vždycky háro.. Taky to jde dost na psychiku asi.. Taky mám nějakou vodičku na vlasy z bylinek, tak něco zítra nakup a uvidíš. Bude to zase ok neboj! Nebereš třeba jiné léky u kterých je vypadávání vedlejší učinek? Tak to má mamča.
hezký večer
anonym
| 5. 7. 2008 21:42
Ahoj holky,jsem dost nešťastná,jelikož mi začaly hrozně padat vlasy,já měla vždycky takové háro a teď se bojím do toho sahat i hřebenem,abych neviděla tu hrůzu!! Okolí mi říká,že je to tím,jak hubnu,ale mně se to teď nějak stejně zaseklo a já vůbec nevím,co se se mnou děje,achjo,kdybych si věděla rady!Jsem z toho rozhozená,tak se svěřuji alespoň vám!! Tak zatím a mějte se duševně lépe,než já!!
Jeee:-D
maykee
| 4. 7. 2008 12:46
Tak to sem nechtěla vám to sdělovat dvakrát
Ahoj:)
maykee
| 4. 7. 2008 12:43
Tak s mírama nevim, jestli se můžu zapojit, protože ani tady nic nevychází... Mam takový kalhoty, který mi slouží jako měřítko No a ty kalhoty jsou mi momentálně sakra těsný, nejsou vytahovací, takže je to docela objektivní... A to mi vloni byly nádherně... No nic, musim čekat a snažit se...Koupila jsem si L-karnitin, když už ten pohyb mam, tak třeba mi to pomůže... ale že bych na pohybu byla závislá, to se fakt říct nedá, jenom prostě se chci trochu vyrovnat příteli... je to sportovec, tak abych mu nedělala ostudu, ale kdybyste věděli, jaký mě to stojí přemáhání ale snažim se... teda životospráva teď trochu trpí, obzvlášť tenhle víkend bude špatnej, přítelovi a jeho rodině přijedou příbuzný a celá jejich rodina miluje velký oslavy se spoustou jídla, pití, takže to bude pokušení hrozný... ale budu se snažit to nepřehánět... dneska je regenerační den, tak si jenom asi zaposiluju a budu v klidu a v neděli si dam očistný den... No jo, plány mam hezký, ale znam se.. Tak mi držte palce, ať už mi konečně něco vyjde a podaří se mi dostat pod těch 65, to je moje meta:) chybí mi kilo ale ta 65 je snad prokletá No, tak já jdu a držim pěsti všem, ať vám to jde líp než mě
maykee
| 4. 7. 2008 12:43
Tak s mírama nevim, jestli se můžu zapojit, protože ani tady nic nevychází... Mam takový kalhoty, který mi slouží jako měřítko No a ty kalhoty jsou mi momentálně sakra těsný, nejsou vytahovací, takže je to docela objektivní... A to mi vloni byly nádherně... No nic, musim čekat a snažit se...Koupila jsem si L-karnitin, když už ten pohyb mam, tak třeba mi to pomůže... ale že bych na pohybu byla závislá, to se fakt říct nedá, jenom prostě se chci trochu vyrovnat příteli... je to sportovec, tak abych mu nedělala ostudu, ale kdybyste věděli, jaký mě to stojí přemáhání ale snažim se... teda životospráva teď trochu trpí, obzvlášť tenhle víkend bude špatnej, přítelovi a jeho rodině přijedou příbuzný a celá jejich rodina miluje velký oslavy se spoustou jídla, pití, takže to bude pokušení hrozný... ale budu se snažit to nepřehánět... dneska je regenerační den, tak si jenom asi zaposiluju a budu v klidu a v neděli si dam očistný den... No jo, plány mam hezký, ale znam se.. Tak mi držte palce, ať už mi konečně něco vyjde a podaří se mi dostat pod těch 65, to je moje meta:) chybí mi kilo ale ta 65 je snad prokletá No, tak já jdu a držim pěsti všem, ať vám to jde líp než mě
hups
jancina
| 4. 7. 2008 12:17
nějak se mi změnilo pořadí slov, ale snad chápete
míry, míry, míry !!!!!!!!!!
jancina
| 4. 7. 2008 12:15
Tak co holky, souhlasíte s tim měřením se nebo ne? Jestli máte zájem,te a napište, tak se změřte. Uvidíme podle zájmu..
Ahoj holky,
Kutzik
| 4. 7. 2008 07:29
Tak se nám to počasí krapet pokazilo. Já jsem chytla snad ten největší slejvák teď ráno. Kalhoty durch, v botách rybník. Ještě že se v práci celá převlíkám. Být v tom celý den bych nechtěla.
Dnes je to tak na . Kéž by to šlo.
Tak hezký den všem.
Jej holčiny moje,
chazzina
| 3. 7. 2008 20:10
vy jste mě tak pěkně pochválily děkuju:) Ale já se sebou prostě nejsem spokojená,vím,že můžu být mnohem štíhlejší a taky snad budu Tak si představte,že jsem schytala ten nejhorší slejvák Ale za to jsem si koupila moc pěkný žabičky s kamínky A jinak k těm vláskům,já to chci ted zkusit úplně na brunetku,přeci jen je to moje přírodní barva
Jolana
anonym
| 3. 7. 2008 19:42
No vidíš, dobrý začátek!!Ale milá Jolanko, to jak sis tady zoufala,tak jsem si myslela ,že máš minimálně metrák ,že jsi jako ty tvé obrázky v deníčku,máš dost dobrou váhu,tak nezoufej a jestli se necítíš,tak to nebude jídlem,ale zkus začít některé partie posilovat a uvidíš vynikající výsledky už za pár dní!!Kéž bych měla takový problém,jak ty
zatim dobry
Jolana
| 3. 7. 2008 17:50
Ahojte! Moc Vám děkuji za milé přivítání!!! Dnešek proběhl docela dobře. Jím hezky po třech hodinách a taky proběhl orbitrek - 30 minut.
A do tý tabulky mě určo zapiště: 169 cm, 67 kg, 18 let, cíl (říká se, že si člověk má dávát reálné a blízké cíle raděj co týden, takže 64 kg do konce července, ale jinak bych chtěla tak 10 kg dolů, spíš chci vytvarovat :) ). Tak nevim, no, jestli se mi to povede???!!!

Zatím ahoj a vytrvejte, jsem v tom s vámi!!! Jola
:)
anonym
| 3. 7. 2008 17:32
U nás to také vypadá,že každou chvíli bude bouřka, ale i přesto jsem k narozkám dostala mp4 ,že ho prý beru holkam,tak ať mám na cvičení svůj!Jinak mi nejstarší dcera upekla dort,to mě moc potěšilo a určitě ho ochutnám!!
Opět hic
jancina
| 3. 7. 2008 16:40
Ahoj všichni, venku je opět k nevydržení, tak jsem chvilku doma a chvilku na zahradě, jako blázen. Maykee jestlli ty nebudeš tak trochu na pohybu závislá...myslim, že mě se to taky přihodilo, cvičim každý den - po,st a pá v posilce a mimo ty dny alespoň na rotopedu půl hoďky až hodinu a pak něco málo na cviků ještě. Uvědom si, že to kolik vážíš si přece nenabrala během týdne nebo dvou, ale trvalo to mnohem dýl a tak se hlavně drž a vydrž. Jinak taky nevím, co dělat s váhou, když se zastaví a nepohne se ani o půl kilča dolů. Možná jiný cvičení nevim..V takovým pařáku mi to ani moc nejde, dát si pořádně do těla. Taky mi dneska nejde nějak přihlásit se sem. Asi nějaký skvrny na Slunci či co.
chazzina
anonym
| 3. 7. 2008 15:07
Tak říkám,,TÝ BRĎO"! Jsi ženská krev a mlíko,přítel má štěstí a v těch šatech jsi fakt kóča!Na té první fotce máš výraz jako panenka,no dobrý!!!Jen maličkost, trochu tmavší vlasy,taková ta špinavá blond byt ti sekla o něco víc,ale to je jen taková menší poznámka!!Dávám známku 1
Chazzino,
UNL13
| 3. 7. 2008 14:23
myslím, že ty sukně nebo šaty si klidně dovolit můžeš, jsi nádherná ženská, tak trošku víc sebevědomí !
Jsem na sebe pyšná
anonym
| 3. 7. 2008 12:08
Protože jsem byla včera poprvé na in -linech spřítele. Sice jsem vydržela tak 40 min, ale spocená jsem byla ( spíš ale asi strachy). A dneska ráno jsem dělala sklapovačky a pak namazala bříško krémem na bříško od Dermacolu. Dneska půjdeme asi zase na chvíli na in-line nebo na kolo. A ještě mně čeká nějaký to domácí posilování. zatim papa
Holky,
chazzina
| 3. 7. 2008 11:40
Postupně přidávám k sobě články a fotky,tak se můžete juknout:)
maykee
| 3. 7. 2008 11:21
Díky za rady Nemam pocit, že bych byla nějak utahaná, zas tak moc to nepřehánim, dřív sem třeba denně posilovala a to teď nědělam vůbec... Tak 3-4x týdně jdeme s přítelem na tenis a to běhání se ani nemůže počítat, to ja tak půl až třičtvrtěhodinka... hlavně se nepohybuju v aerobním pásmu, tam mi jde spíš o nabrání fyzičky... protože žádnou nemam Ale jinak ani nic nedělam, spíš se učim, to je regenerace až dost Takže já nevim, jídelníček si myslim, že těch 5000kJ mam a hlavně, na hodině tenisu jich 2000 vyběham... Tak já nevim, vloni sem hubla bez pohybu a za 10 sem měla 3 kila dole Proto sem možná teď tak netrpělivá... Budu se snažit uklidnit... Ale díky všem za rady
Vítám novou členku hubnulek:)
chazzina
| 3. 7. 2008 11:10
Snad se Ti bude dařit Jinak já jsem se holky včera tam nacpala a takovými blafy!!!!! hrůza,prostě hrozný den,dneska už se snad budu krotit.......
Taky
tonka27
| 3. 7. 2008 10:57
si myslím, že Maykee hubne tuky. A s tím sportem dost blbne. Vyčerpává si organizmus a ten se přirozeně brání. Maykee, nech toho a dej si pauzu.
Jinak taky zdravím Jolanu a přeju hodně úspěchů.
Maykee
chazzina
| 3. 7. 2008 10:29
Je to pravda,nic se nesmi prehanet a co kdyz opravdu nejdou dolu kila ,ale centimetry?Merila jsi se ?A jeste me napadlo,co takhle pozadat o radu osobniho trenera nebo dietologa?Nechat si premerit tuk v tele atd....Oni Ti pak uz urcu povi jak na to ,aby to slo tak jak ma
maykee
anonym
| 3. 7. 2008 10:22
Proboha netrap se pořád,vždyť všechno nejde hnedka najednou!Je to právě o té trpělivosti,tak nevěš hlavu a setrvávej,koukni na mě,raduju se s příšerných kil,ale přesto mám radost,jelikož to dolů jde,sice teď pomalu ale jde!Zkus se přeměřit a třeba za 14dní to udělěj znovu a uvidíš výsledky!! I půlcentimetr je úspěch!!!
Jinak plně souhlasím s tím co napsala Kutzik!
ahoj
anonym
| 3. 7. 2008 10:17
Vítám Jolanu a přeji jí hodně úspěchů s námi i v životě!! Jinak to odhodlání bý t fit a hezčí určitě máš,tak se ho drž,neboj se to všem svým blízkým říkat ,prptože člověk potřebuje jakoukoliv podporu,aby na to nebyl sám!Představuj si,že za pár měsíců půjdeš pro menší tričko,nebo tě potká někdo z tvých známých a bude tě chválit,že vypadáš lépe,to je pak obrovská odměna za to úsilí! Začínej ráno vydatnou snídaní,nevynechávej svačiny,jelikož bys potom měla hlad a hledala něco na mlsání a když už tě ta mlsná přepadne,tak si udělej větší zásobu zeleniny a chroupej ji,třeba u telky místo nějakých pochutin!Věř mi dá se to a koukej se hýbat ať ti tělo pracuje jak má!!
Víš Maykee,
Kutzik
| 3. 7. 2008 07:59
jestli to s tim sportováním moc nepřeháníš. Ono je všeho dobré s mírou.
Já jsem taky chodila na kurzy hubnutí, jako Renina, a tam jsme měli hodinu cvičení a bylo to docela pomalé ve srovnání s aerobikem, ale hublo se u toho fakt dobře. No je fakt, že jsme tam měly velkou nadváhu a to to jde snáz. Sice jsem postupně přidávala i cvičení doma, ale bylo to celkem tak 2-3x týdně.
Ono tělo potřebuje i dostatečný čas na regeneraci a když ho nedostane, tak nedělá to co by mělo.
Já myslim, že ti spíš nabývá svalová hmota, která je těžší než tuk, i když méně objemná, protože to tělo na tolik pohybu potřebuje.
Nevím, jak často tedy cvičíš, ale myslim, že 3x týdně by mělo bohatě stačit, nějaký delší, 1 hodinový, středně intenzivní pohyb a samozřejmě strečink a klid na regeneraci.
Nechci dělat chytrou, ale tak to vidím já.
Nic méně sportu zdar a hudnutí taktéž.
Určitě se ti to povede.
Jolana
Kutzik
| 3. 7. 2008 07:40
Ahoj Jolano, určitě se přidej. Doufám, že s náma vydržíš. Vypadáš odhodlaně, tak se do toho pusť a uvidíš, že tp půjde.
Já jsem si ze začátku zavedla sešítek A6 a na každý den jsem měla jednu stránku a psala jsem si v kolik, co a kolik kJ. Teď už si to nepíšu, ale zatím se držim, takže dobrý. Základ je myslim 5 jídel asi po 3 hodinách a nějaký ten pohyb.
Ale v těchhle horkách to nejde, to by bylo o život.
Do tabulky výšku, váhu, věk a cíl.
Zatim se měj krásně.
Ahoj Victorky...
maykee
| 2. 7. 2008 21:37
Děkuju za pochvalu, že sem sportovec, ale mam depku jak nevim co... Běham, lítam po kurtu, jim zeleninu, přiznam, někdy nějake hříšek, ale ty kila dolů prostě nejdou, já už nevim, co mam dělat už začínam bejt vážně zoufalá.... Teď sem si jen tak orienačně stoupla na váhu a tam se ukázalo 67, to mívam, jenom když se přejim... To přece neni možný Já se bojim i posilovat, že nabydu a ono tohle, můžu se pohybovat jak chci... tak holt ten jídelníček zpřísnim, ale to už nevim, co budu jíst
:)
Jolana
| 2. 7. 2008 16:21
Tak jsem si pročítala tuto diskuzi a moc jste mě zaujaly. Jde Vám to hubnutí tak nádherně :( a já nic. A rozhodla jsem se. Když to šlo jednou, tak to půjde i podruhý a to natrvalo!!! Třeba zafunguje spolčení s Váma jako "bič" a já to přeci jen zvládnu. Je n jsem se chtěla zeptat, jakou máte taktiku? Deníčky se sjezeným jídlem a tak, víte jak to myslím, ne? Tak zítra se Vám ozvu a napíšu ty údaje, teda pokud se můžu přidat do tý vaší tabulky? Dík J.
:(
Jolana
| 2. 7. 2008 16:09
Ahoj! Prosím, poraďte. Marně se snažím zhubnout. Už se mi to jednou povedlo. -8kilo. Nechápu ale, jak jsem to dokázala. Teď jsou ale zpět. :( Jenže já je nechci. Ráno všechno dodržuju, ale po obědě to vypukne, čokoládka, brambůrky, párek v rohlíku,... A večer je mi to strašně líto. Ale další den to jde celé znova. Co Vám pomohlo k pevné vůli ???
MÍIRY !!!
jancina
| 2. 7. 2008 15:35
Jestli máte zájem tedy ,tak třeba v pátek napište vaše míry a já to zkusím dát o víkendu dohromady. Stejně nemám co dělat, taky marně sháním brigádu...Měla jem jí sjednanou od zimy v posilce a jaksi mě najednou není potřeba..
Partner a sport
jancina
| 2. 7. 2008 15:32
Já to měla trochu naopak, přítel, že chce nabrat pořádně a pak vypracovat...když už byl jako méďa, vytáhla jsem ho ven běhat... a jak to dopadlo? Druhý den šel sám..přišla mi od něj sms, že mu budou šroubovat kotník...nezvládl to na louce chudinka.. Stalo se to v dubnu a až teď bude chodit na rehabilitace

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43