Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
vlasy
jancina
| 6. 7. 2008 15:25
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
a teď se bojím do toho sahat i hřebenem,abych neviděla tu hrůzu!! Okolí mi říká,že je to tím,jak hubnu,ale mně se to teď nějak stejně zaseklo a já vůbec nevím,co se se mnou děje,achjo,kdybych si věděla rady!Jsem z toho rozhozená,tak se svěřuji alespoň vám!! Tak zatím a mějte se duševně lépe,než já!!

No a ty kalhoty jsou mi momentálně sakra těsný, nejsou vytahovací, takže je to docela objektivní...
A to mi vloni byly nádherně... No nic, musim čekat a snažit se...
Koupila jsem si L-karnitin, když už ten pohyb mam, tak třeba mi to pomůže... ale že bych na pohybu byla závislá, to se fakt říct nedá, jenom prostě se chci trochu vyrovnat příteli... je to sportovec, tak abych mu nedělala ostudu, ale kdybyste věděli, jaký mě to stojí přemáhání
ale snažim se... teda životospráva teď trochu trpí, obzvlášť tenhle víkend bude špatnej, přítelovi a jeho rodině přijedou příbuzný a celá jejich rodina miluje velký oslavy se spoustou jídla, pití, takže to bude pokušení hrozný... ale budu se snažit to nepřehánět... dneska je regenerační den, tak si jenom asi zaposiluju a budu v klidu a v neděli si dam očistný den... No jo, plány mam hezký, ale znam se..
No, tak já jdu a držim pěsti všem, ať vám to jde líp než mě
Tak co holky, souhlasíte s tim měřením se nebo ne? Jestli máte zájem,te a napište, tak se změřte. Uvidíme podle zájmu..

Ale jinak ani nic nedělam, spíš se učim, to je regenerace až dost
Budu se snažit uklidnit... Ale díky všem za rady
Proboha netrap se pořád,vždyť všechno nejde hnedka najednou!Je to právě o té trpělivosti,tak nevěš hlavu a setrvávej,koukni na mě,raduju se s příšerných kil,ale přesto mám radost,jelikož to dolů jde,sice teď pomalu ale jde!Zkus se přeměřit a třeba za 14dní to udělěj znovu a uvidíš výsledky!! I půlcentimetr je úspěch!!!