Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
chazzino
Kutzik
| 10. 6. 2008 09:51
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

je to hrozné,pracuji v kolektivu holek a všechny jsou hubené a já mezi nima vyčnívám
no a tak to ve mně pořád vězí a prostě už nechci aby to tak bylo,chci se svléknout do plavek a být na sebe pyšná!!!!!A opravdu mi moc pomáhá ,že si tady můžeme takhle vzájemně pomáhat
Tak s tou pevnou vůlí je to těžký. Já jsem nikdy za celej svůj život nezhubla víc než 2 kg, pak mě to přestalo bavit a říkala jsem si, že se na to můžu .... a že to ještě není tak hrozný, no a vykašlala jsem se na dietu a pokaždé začínala znovu a znovu. No a co si pamatuju, tak v devítce jsem vážila 58 kg a dneska, po 16-ti letech, tedy před tím než jsem teď začala hubnout, jsem to dotáhla na 90 kg. Ježiš, to je hrozný, když si to po sobě čtu ty čísla, no děs!
A teď už se na sebe prostě nemůžu ani podívat, nechci se ani fotit, když to pak vidím, tak se za sebe stydím
vajíčko už nemůžu ani vidět po tom,co jsem musela jíst 5 bílků najednou bez ničeho,při jedné dietě,fuj
nebo si ještě mixuji banán s mlékem nebo tvarohem,to je dobrota
Jestli máte nějaké tipy, můžete mi je sdělit, čus bus Evík.
Jistě se Ti to s náma povede, já osobně se vždycky těším na pondělí, a mám radost, jak nám to všem jde!
to je hrob pro všechny hubnulky.