Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
jablečný ocet
Evik212
| 31. 5. 2008 18:56
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

to renina: O tom jablečném octu jsem četla něco hodně podobného
Tak třebas já se poslední dobou cítím jak nafukovací balon- jen do mě kopnout a prasknu...
A co říkáte tomu počasí? Krásné sluníčko,ale ten vzduch nedýchatelnej a pařák mi teda nedělá moc dobře...Nedá se vůbec vyvinout žádná pořádná fyzická aktivita a to mám volnej víkend
Tak aspoň,že ráno není takový vedro a dá se ještě vyjít na tu vycházku s během, co občas ještě praktikuji
Neřikam, jak se vykreslujou svaly, ale prostě zvětšuje se na objem
Taky u mě za všechno může gymp... Bohužel, vysoká škola tomu moc nepomohla....
ale už tak tejden pravidelně posiluju, takže sem se sebou dalo by se říct spokojená, protože víc toho teď nestíham... Představovala sem si, jak budu po ránu chodit běhat, ale prostě nevstanu, ani se nedivim, když se učim do noci a to jako třeba do půlnoci, do jedný, dvou ....
Jenom se nějak nemůžu dokopat k 5 malejm porcím... já mam třeba tři malý porce, vim, že je to špatně... ale ono se pořád zvedat od toho učení a hlídat hodiny
..ale je ještě spousta jinejch možností co dělat-vycestovat,vydělat si peníze,jak říkáš-roční jazykový kurz:)jen to nevzdávat
), cíl: 60kg a míň(kolem 57kg,))bohužel ale nevím,jak budu zvládat hlásit váhu každé pondělí,protože jsem věčně v práci,jezdím dom v 8 večer a to jen lehnu do postele a spím..teda,před tím se ještě napráskám vším možným,takže poslední dobou jsme dosti zhřešila,otče
No nic, já se jdu znovu učit, tentokrát biologii, protože tam to neni o takový hodný zkoušející jako dneska...
a ostatnim preji uspesne zdolani zkouskoveho obdobi