Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
Kutzik
maykee
| 25. 5. 2008 10:43
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.
Jenom, u všech těch olejů na celulitidu píšou procvičit, ale já nějak nevim nějakej účinej cvik na stehna, dělam squoty nebo jak se to jmenuje, ale to je na velkej sval stehenní, ten vpředu, ale co na vnější a vnitřní stranu stehen? něco co by mi je pomohlo i zeštíhlit? Já mam pořád nějaký otázky, co?
Když vy máte mnohem víc zkušeností než já, tak mi dokážete poradit a to je úplně skvělý
sem ráda, že sem se sem dostala
Já včera posilovala a mam pocit, že je to horší než lepší...
Nemá někdo nějakou zaručenou radu na celulitidu? Mám vyhlídnutý nádherný kraťásky, který si chci koupit, až se dostanu na tu 55ku a nechci vystrkovat ten pomeranč... a vim, že to nepujde odstranit ze dne na den...
Tak prosím o radu...Potřebovala bych něco, po čem bych shodila tak jedno, dvě kilečka, aby mě to nabudilo do dalšího hubnutí a hlavně nevíte, co zrychluje metabolismus???
Děkuju, jestli mi někdo poradí
Pro mě je to takový životní poslání...
No a moje babi s dědou taky zrovna ne, ale to je jiná kapitola...
, hlavně, aby nešla nahoru 
Tak doufam, že vám po víkendu budu moct nahlásit nějakou změnu na váze, i když pochybuju, naposledy když sem se vážila, tak sem měla 66, takže o kilo víc, ale to je u mě naprosto normální.... ale snad aspoň ta pětka, že by tam byla