Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

Kutzik
maykee
| 25. 5. 2008 10:43
Jeee, podle popisů to vypadá dobře, ta knížka
Maykee
Kutzik
| 25. 5. 2008 10:35
Ahoj holky, tak dneska je fakt nádherně.
Maykee, k tomu cvičení na stehna, cviků znám dost, ale jde to velmi pomalu. Tak třeba všelijaké unožování v tempu nejdříve po jedné na každou stranu střídat, pak po dvou, po 4, po 8, 16, 24, 32 opakování na každou stranu, zanožování, ty squoty jasně a spojit klidně a unožováním, zanožováním a koleno nahoru. Pak na vnitřní stranu je cvik, kdy ležíš na boku na zemi, horní noha je přednožená a opřená o zem a spodní je natažená a zvedá se nahoru v různém tempu, já mám 16xnormálně, 4x na dvě doby, 16xnormálně, 4x na dvě doby a nakonec zase 16xnormálně. Nebo stlačovat třeba polštář nebo overball mezi koleny. Sezení u zdi bez židle atp.
Ale vždy bys měla být rozcvičená.
Včera jsem si koupila pro inspiraci knížku: Břicho, stehna, zadeček intenzivně .
Tak to by bylo k hubnutí a teď jdu dělat k obědu guláš. Ale to hlavně kvůli manželovi. Já si dám tak dva malé knedlíky.

Tak se mějte a užijte si krásnou neděli.
Děkuju
maykee
| 25. 5. 2008 10:03
za odpovědi Jenom, u všech těch olejů na celulitidu píšou procvičit, ale já nějak nevim nějakej účinej cvik na stehna, dělam squoty nebo jak se to jmenuje, ale to je na velkej sval stehenní, ten vpředu, ale co na vnější a vnitřní stranu stehen? něco co by mi je pomohlo i zeštíhlit? Já mam pořád nějaký otázky, co? Když vy máte mnohem víc zkušeností než já, tak mi dokážete poradit a to je úplně skvělý sem ráda, že sem se sem dostala
UNL13
anonym
| 25. 5. 2008 07:30
Dančo, už jsi zdravá??!! Tak už žádné marodění devčata, pak to tady vázne !
Jinak si vůbec nic nedělej z nějakého hřešení, to jsme také minule na kurzu brali a člověk to prostě jednou za čas udělat musí, nejsme sakra stroje!!Takže pokud se neovládneme spořádáme třeba 28000Kj za den ,přibereme max. 1kg a to není tragedie!Chce to jít hnedka na svižnější procházku a máme to dole!
dobré ráno
anonym
| 25. 5. 2008 07:18
Milá Maykee,ten pocit, co mýváš je normální, jelikož se vytváří svalová hmota a ta se jakoby tlačí tam, kde bylo sádélko, tohle jsme na kurzu řešily s ženskýma minule a něco na tom bude!Já mám stejný pocit po posilování břicha a nafouklá si také připadám, takže je to správně, tělo začíná pracovat jak má,tak nepřestávej a uvidíš, že za chvilku budeš vypadat moc dobře a kila tě nebudou zajímat,protože ubylé cm jsou vidět dříve a více, než ztracená kilča! Co se týká celulity, tak nevím, ikdyž mám hodně kilo, nemám ji, ale prý pomáhá studená sprcha, tak se preventivně studenou sprchuji každé ráno a jenom nohy i večer!
Metabolismus
UNL13
| 24. 5. 2008 23:15
Já jsem v jedné knížce našla recept s jablečným octem - půl hodiny před snídaní by se mělo vypít 200 ml vody se 2 - 3 lžičkami jablečného octa a 1 - 2 lžičkami medu. Prý by to ten organismus mělo nastartovat.. Na celulitidu je dobrý skořicový olej od fa Topvet. Nejlepší je se jím namazat před cvičením a větší efekt to má ještě s igelitem. Tak to je, co vím já, třeba holky budou znát ještě lepší triky . A děkuju za gratulaci .
pro všechny
maykee
| 24. 5. 2008 23:07
Mam TŘI dotazy:
Stává se vám, že po cvičení máte pocit, že vám třeba břicho ještě víc narostlo??? Já včera posilovala a mam pocit, že je to horší než lepší...Nemá někdo nějakou zaručenou radu na celulitidu? Mám vyhlídnutý nádherný kraťásky, který si chci koupit, až se dostanu na tu 55ku a nechci vystrkovat ten pomeranč... a vim, že to nepujde odstranit ze dne na den... Tak prosím o radu...Potřebovala bych něco, po čem bych shodila tak jedno, dvě kilečka, aby mě to nabudilo do dalšího hubnutí a hlavně nevíte, co zrychluje metabolismus???Děkuju, jestli mi někdo poradí
UNL13
maykee
| 24. 5. 2008 22:59
Jeee, děkuju Pro mě je to takový životní poslání... Nedovedu si představit, že bych dělala něco jinýho, i když teď studuju medinu, tak to prostě neni ono... I proto sem tady, protože jestli se tam náhodou dostanu, tak budu potřebovat mít asi dobrou fyzičku a i psychicky na tom být dobře, což mi moje váha a postava zrovna neumožňuje No a moje babi s dědou taky zrovna ne, ale to je jiná kapitola...
Jinak gratulu k výročí svatby a chápu, že máš obav z těch oslav... ale i kdyby to nějak přibylo, tak to určitě nebude moc, tak se na chviličku omezíš a budeš víc hejbat a bude to zase OK
Ty jo, uklidňovat ostatní, to mi jde... Ale se mnou je to horší
Ahoj, ženy :-D , přeji
UNL13
| 24. 5. 2008 21:57
krásný sobotní večer.. Eviku212, vítám Tě mezi námi a přeji moc a moc úspěchů nejen v hubnutí.. U mě tenhle týden asi moc slavný nebude, nejdříve jsme slavili výročí svatby a pak dvoje narozeniny, takže jsem hřešila (ne moc, ale vlastně třikrát ..). Také jsem první desítku shozených kil oslavila ostříháním vlasů nakrátko, tak doufám, že tam ta desítka bude pořád (byla bych vděčná za stejnou váhu , hlavně, aby nešla nahoru ), abych si je nemusela nechat nastřelit .. Maykee, koukala jsem do deníčku a budu držet palečky, aby to s tou veterinou vyšlo. Máš můj obdiv, já když vidím trpět zvířátko, tak je mi do breku, ale chápu, že u Tebe je důležitější to, že budeš moct hodně z nich pomoct .
Godzila
Evik212
| 24. 5. 2008 20:26
Tak to Ti teda fakt závidím. Jaks to dokázala? Mohla bys mi, prosím, poradit? Napiš mi třeba Tvůj jídelníček na jeden den, abych měla představu. Díky
Parní hrnec
Godzila
| 24. 5. 2008 16:59
Tak jsem si nedávno pořídila na radu kamarádky parní hrnec a chci se zeptat, zda s tím taky nemáte zkušenosti.
Moje první zkušenosti jsou jen kladné. Dnes jsem si v tom dělala k obědu lososa se zeleninou a ohromně jsem si pošmákla.
Taky jsem dělala kuřecí prsíčka, ty chutnají jako kdyby byly pečený - úplně se to maso rozděluje na proužky jako u pečenýho. Výhoda pro nás hubnoucí je hlavně ta, že je to absolutně bez tuku, jen to okořením. Pak taky ta výhoda, že si do horního patra hrnce dám zeleninu (mraženou i čerstvou), okořením a vše mám najednou hotovo cca za 30 min.
Tak jaké máte zkušenosti vy ?
Zdravím a přeji všem hezký, slunečný víkend.
Becky - lymfodrenáž
Godzila
| 24. 5. 2008 16:53
Děkuju za informaci. Já už o tom delší čas uvažuju, sháněla jsem různý informace po internetu, tak si teď hledám nějaký pražský salon s přijatelnou cenou, kde to dělají.

Díky a zdravím
Evik212
Godzila
| 24. 5. 2008 16:50
Každá posila je vítaná! Gratuluju k prvnímu úbytku, určitě to půjde. Já měla loni touhle dobou 86 kg, nyní mám 64 kg, takže se to dá zvládnout. Když to šlo mně, půjde to i tobě. Držím palce.
Jee
maykee
| 24. 5. 2008 09:34
Jinak vítam Evíka212! Já sem tady taky nováček, ale neboj, holky jsou zlatý a vim, že tě podrží Tak se pojď snažit s náma
A ještě - přejmenování na ženy.cz se moc nepovedlo, tohle je prostě stránka Victorek a mají smůlu
ahoj:)
maykee
| 24. 5. 2008 09:31
Dobré ránko všem!
Probudila sem se s 200%ním odhodláním, že do léta na tý váze bude míň a je mi skvěle Po ránu jsem si dala skleničku psylia, takže nebudu mít snad ani záchvaty žravosti a večer po učení si možná dam za odměnu bazén To byste nevěřili, co s člověkem udělá, když se probudí a venku svítí sluníčko Tak doufam, že vám po víkendu budu moct nahlásit nějakou změnu na váze, i když pochybuju, naposledy když sem se vážila, tak sem měla 66, takže o kilo víc, ale to je u mě naprosto normální.... ale snad aspoň ta pětka, že by tam byla Ale chci dvě pětky vedle sebe, tak musim začít makat Miluju sluníčko!!! Mějte se krásně a užívejte volna
Kutzik
Evik212
| 23. 5. 2008 11:50
Holky, moc děkuju za to uvítání, potěšilo mě to. Doufám, že Tě ta depka brzo přejde a vše se obrátí k dobrému. To já, když mám problém, mám sklony k žravosti. Vždycky si řeknu proč bych si nedala... a už to jede. Teď se to snažím vymýtit. Chce to jinej úhel pohledu. Jen si to u té ledničky uvědomit. Tak hezkej víkend a buďte v pohodě!
Ahoj Eviku212
Kutzik
| 23. 5. 2008 11:31
taky tě tu vítám. A myslim, že s námi to určitě zvládněš.
Až díky Renině jsem si všimla té změny na ženy!
Ale neva.
Já mám těď trošku takovou citovou depku, což je sice na hubnutí dobrý, protože mám stažený žaludek a nemám moc chuť k jídlu, ale nikomu bych to tedy nepřála.
No snad to nebude tak horký.

Přeju všem krásný víkend, ale pozor na něj.
Počasí by se mělo trochu vylepšit .
Evik212
anonym
| 23. 5. 2008 09:06
vítej mezi námi a držím ti pěsti, aby ti to šlo jak v životě, tak i s námi!!Vážíme se každé pondělí, ale pokud ti to čas a možnosti dovolí, tak jsme tu klidně každý den!!
Nová posila do týmu
Evik212
| 23. 5. 2008 08:59
Ahoj! Chtěla bych se k Vám přidat, ovšem, jestli souhlasíte. Jmenuju se Eva, je mi 31, jsem na mateřské dovolené(už podruhé). Moc bych chtěla zhubnout, ale nikdy se mi to nepovedlo.Teď vážím 87 kg a měřím 160 cm, takže hrůza. Začala jsem s hubnutím už před měsícem, to jsem vážila už 90,5 kg. Takže něco se mi už podařilo.Jen mám obavy, že to nevydržím, proto se chci k vám přidat, abych měla důvod proč nepřestat. Doufám, že mě podržíte!
ženy.cz???????????????
anonym
| 23. 5. 2008 08:40
Tak koukám, že nás přejmenovali, ale pro mě budete stejně pořád Milé Victorky!Takhle jsem vás poznalaa tak to pro mě i zůstane, vždyť jste vlastně jakoby součástí mojí seberealizace!!!
ahojky
anonym
| 23. 5. 2008 08:25
Milá Maykee, koukej se vschopit, vždyť jsi v pohodě a nejde o zdraví,tak neblázni, jsi hezká holka a všechno se dá v tvém věku udělat úplně v klidu!Jak říká Kutzik, když se něco vede, tak v tom má člověk setrvat a když to není úplně podle mých přestav, tak by nás to mělo kopat a kopat!
A věřte ženské, která se teď konečně kope a kope, vždyť i to hubnutí je zase jenom a jenom o jídle!
:)
maykee
| 22. 5. 2008 09:07
Holky, vy ste fakt zlatíčka... Díky! Budu na vás myslet a snažit se to vydržet
Ahoj Maykee,
Kutzik
| 22. 5. 2008 08:47
to 11 přikázání se mi moc líbí, NESEŽEREŠ!
Ale nesmutni. Mě to taky nešlo, ale při i sebemenším úsoěchu mě to vždy popostrčí a povzbudí. A při neúspěchu holt vydržet.
Uvidíš, že to půjde.
maykee,
tonka27
| 22. 5. 2008 07:12
ty jsi blázínek. Taková pěkná holka, lítáš na koni a tady brečíš? Buď v klidu, ono to půjde. To si říkám já, tvoje o 20 kg těžší kámoška.
Ehm
maykee
| 21. 5. 2008 22:41
nevim, jestli to bude někoho zajímat, ale kdyžtak sem si založila taky deníček, tak tam máte taky nějaký fotky, abych jenom neočumovala, ale taky přispěla svojí trošičkou do mlýna
Velebný pane,
maykee
| 21. 5. 2008 21:59
zhřešila sem, porušila jsem 11. přikázání - nesežereš... Takže se znova opakuju a slibuju, že začínam odznova.... mam teď to zkouškový a to je jedinečná šance si uspořádat denní režim tak, aby to prostě šlo... a žádný oslavy už nepořádam se takhle slaví narozeniny mamky přítele, udělá se ňamka a co já pak Jinak obdivuju vás všechny, co máte pevnou vůli a jde vám to snad i já budu mezi vás jednou patřit..... nevzdávam to Ono to prostě jednou pujde, už jednou to šlo, tak to vydržim i teď 10 kilo, to za tu chvíli mučení přece stojí...
ještě
tonka27
| 21. 5. 2008 21:32
k tabulce. Dneska je super, ani v ní ta reklama nepřekáží.
renina
tonka27
| 21. 5. 2008 21:31
je fakt dobrá. Hrozně jí to přeju , ale taky závidím. Já se do toho pořád nějak nemůžu dostat. Přes den to jde, ale večer, to je boj. Já jezdím na rotopedu, ale tento týden ne, protože mám ty naše dny. To je mi blbě a bolí mě celé tělo. Ale je zajímavé, že chuť k jídlu mě nepřejde.
achjo
dzaninka
| 21. 5. 2008 16:05
vždycky se to tak blbě roztáhne
tak nevím jak to udělat, možná ten věk a výšku nějak odstřihnout co myslíte?
já jen aby se vám to všem zobrazilo, takhle přes to někomu může skočit reklama
k tabulce
dzaninka
| 21. 5. 2008 16:03
reni moc gratuluju, protože to je prostě úžasný ty tvoje výsledky
všem ostatním ale samozřejmě taky

a jinak prosím holky s otazníkama o doplnění věku a výšky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥