Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
chci se také připojit.
tonka27
| 7. 4. 2008 21:57
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ještě bych chtěla pochválit tabulku a díky
Moje milé holky, tak jsem se vrátila z první lekce kurz hubnutí!Jsem zatím nadšená, už jen ten pocit, že v tom nejsem sama a že je nás takových víc, byly tam i horší, než jsem já a to mě také motivovalo, dokonce mi tam jedna řekla, že by jí stačilo vypadat jak já a to mě moc potěšilo a přidalo na sebevědomí!Dozvěděla jsem se o sobě tyto údaje tuk 41%,svalstvo 26,8%, v pase 96, v bocích 110, tak jsem zvědavá, co sem napíšu za týden, doufám, že mě potěší i malinkatá změna k lepšímu!!Budu nadále s vámi, protože i tady mi to pomáhá a ráda se budu s vámi dělit o své hubnoucí zážitky!Jestli něco budete chtít konkrétního vědět, tak já se vám ráda příště i jindy zeptám!!Zatím vám přeji dobrou a klidnou noc!!
Zítra určo písnu detaily!Dobrou
hlavní je, že tam není nic navíc
do léta to bude cajk
Já nemám ani deko? Do pytle! Jdu si oběhnout 3x ves...
Moje váha je 55Kg...ráda bych se dostala na 51-52kg 
- první úlety za skoro čtyři týdny), navíc to počasí, kdy musím vycházky s prckem omezit na minimum.. Ale ráno jsem byla ráda i za těch -600 g, protože jsem to čekala horší a teď mě navíc potěšilo, že jste se všechny nevytratily, tak mám hned zase chuť pokračovat.
a asi to trochu funguje - jen ještě doladit to jídlo - přítel o víkendu zase dobře vařil a já tele neodolala. Tak držte palečky ať vydržím. Těch 5 kg není zas tak moc, tak bych to mohla zvládnout. 
No, bála jsem se rána, ale měla jsem o 400 gramů míň než včera!
Šli jsme se školou do divadla a museli jsme být samozřejmě hezky oblečení. Na sukni jsem se jim vyprdla, ale dala jsem si podpatky (asi 8 cm) a než jsem přešla celý město a zas zpátky, tak mám puchejře jak palce u nohy. Kdyby jste slyšely ten můj vybíraný slovník. Šla jsem jak na kuřích nožkách, k radosti mojich spolužáků, kteří se mohli dorvat smíchy.
Přece to nejde vzdát takhle brzo
achjo