Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
dodatek
Siony
| 1. 4. 2008 08:55
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ale pokud jde o míry, tak ty bych dohromady dala. Už se po nějaké váze poohlížím, ale zatím nejsou moc peníze. Tak spíš až později
Je mi 22 let a při poslednim vážení (asi před 2 měsíci - pak nám váha kixka) sem měla 54kg, měřím 167 cm. Což není asi špatný,ale já sem od tý doby přibrala a chtěla bych to shodit...
Jablko si nemám kde zvážit, ale počítám jako by mělo 400 KJ - je to správně? Jinak já se tady z těch počtů dost zmatená...

Jinak mě napadlo, co takhle ještě tabulku na rozměry, ty jsou přece vidět víc než váha!!?A jak často se budeme vážit?Já jen, abych svou milovanou váhu neztrhla

Takže já a poslední se strašným svědomím a špatnou náladou přiznávám největší číslo, které ještě v tabulce není, ale můžu to svést na menstruaci!!!??

jinak samozřejmě kdykoli můžeme kohokoli přidat 
nesmějte se mi!
Malinko to přeháníš, ne? Daná norma možná, ale ne pro běžného člověka, který chce zhubnout, ale i váhu si udržet, nezkazit si zdraví a který nechce hned jak začne zas normální jíst nabrat vše hned zpátky + jak prémii ještě něco navíc. Ale je to tvoje věc...