Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
Zukor
Siony
| 30. 3. 2008 15:49
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Tak jsem ,holky, založila svůj deníček! Je tam i ta má dieta na celý měsíc, tak pokud máte zájem, mrkněte! 
a nastane ti JOJOefekt. To ti fakt nedoporučuju. Je to všechno jenom o psychice, pohybu a jídle, nic víc. Raději hubni pomaleji,ale jistě. Tím,že hubneš pomalu si začínáš ty i tvoje tělo zvykat na nový režim jídla a taky váhy. Což je větší šance, že si váhu udržíš. Navíc to rychlé schazování kil ti může vést i k tomu, že se začneš odvodňovat a budeš mít nepříjemné následky. ŘÍKÁ SE "POSPÍCHEJ POMALU"! 
. Jinak Reni, neboj, já jsem nikdy nebyla hubeňour.. Štíhlá? - možná naposledy na ZŠ. No, kolem šestnácti jsem byla nemocná, musela jsem užívat hormony a začala přibývat. Byla jsem z toho nešťastná, protože ať jsem dělala cokoliv, váha dolů nešla.. Takže jsem rezignovala (blbost největší) a přibrala ještě dalších deset kilo. Noo, po těhotenství jsem se na konci šetinedělí dostala dokonce o dvě kila níž, než jsem měla před otěhotněním.. Tak jsem zajásala, že se mi tím těhotenstvím asi hormony zase uklidnily a že začnu hubnout. Pak jsem zase začala brát HA a najednou jsem měla za dva měsíce nahoře 6 kg. Dotáhla jsem to na 102kg
.. Od dubna se chystám s malým na kurz plavání, tak mám vážné obavy, že jim buď vyplavím ten malej bazánek a nebo se ti mimíšci budou bát, protože tam bude s nima velryba..
Prostě priznávám, sama to nedokážu...

vím,že každému vyhovuje něco jiného a každý ať si sestaví jídelníček co jemu právě vyhovuje,ale přijde mi,že dle toho co jsem četla máš toho za den docela energeticky hodně. Snídaně dobrý, jen bych si vystačila s jedním čtverečkem pokud sis dopřála ještě 250ml mléka, dále pak banán pokud chceš opravdu hubnout banán je sice ovoce což se řadí mezi zdravé, ale banán a hroznové víno mají moc cukru,takže příště bych zvolila raději jablíčko. Oběd v pořádku, svačina mi přijde moc sladká dát si tyčinku a ještě k tomu vitalineu s příchutí, když už obojí tak jogurt bílý. Večeře mi přijde v pořádku.Určitě to neber jako kritiku jen píšu svůj názor dle sebe...hodně štěstí při hubnutí 

). Dobrou noc.