Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
Ahoj holky :)
Maarty
| 27. 3. 2008 17:43
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
ideální zdaleka nejsem, mám hlavní problém s břichem, které se rozlízá do všech stran, i když v současnosti je to horší uúplně se vším....další můj problém je, že jsem hrozně líná a těžko se nutím k nějákému pohybu takže jakmile budu zdravá tak huráááá na to
a s tím, že trháš BMI rekordy to určitě nebude tak hrozné, jak jsem četla diskuzi, tak si pěkných pár kileček už shodila, což je moc velký úspěch a určitě to bude tak i dál
jseš šikulka! Takže hubnutí zdar 

což je teda logické....a pak příjde stres, zkoušky ve škole a já se nakonec začnu přejídat a dopadnu jak teď! Takže bych s tím chtěla skoncovat, změnit svoji životosprávu, začít sportovat, nedržet žádnou pitomou hladovku a zhubnout jednou provždy 
, ale kvůli tomu tady opravdu nejsme! Jinak ta mateřská, tak to je pravda, dá se lecos udělat, ale já zrovna na ní přibrala!!!Takové to dojídání po dětech, stres, divmé nálady až to dospělo tak daleko, že se mi rozhodily totálně hormony a chvílemi jsem měla pocit, že se měním v chlapa!
, tak uvidíme, třeba to časem nějak půjde.. Reni, já myslím, že na mě nemá už nikdo 

, tak teda s lítostí, ale v něděli jsem se neudržela. Byla jsem na návštěvě u prarodičů a znáte to - kachna, knedlíky, zelí, chlebíčky, jednohubky, buchty, hlavička bla bla. No takže jsem se trochu neudržela. Včera jsem zase jedla zdravě. Ale i tak mi přijde, že jsou mi volnější džíny v pase a také přes stehna, takže asi na objemu jsem za ten týden zdravého jezení a hlavně dodržování pitného režimu něco zchudla. Jen mne mrzí ta neděle, ale to už holt nevrátím no. Nebýt té mé slabé vůle
mně by se asi křivila pusa po každým napití... 

Držim palce
tak doufám, že novej nebude, to by mě zabilo